Gör om gör rätt!

Så har i alla fall ingen feber längre. Var riktigt illa, tänk dig hett vatten som det ångar från. Jag hade feber så det ångade från kroppen!! Men det brände nog bort alla bakterier för bättre nu. Har däremot ingen röst!! Naturligtvis ska man behöva sitta och ringa runt i telefon då med. Så typiskt...hur ska man göra sig förståd när rösten bryter och försvinner? Hallå? Låter mer som ett dåligt försök att andas.

Nollningen är för övrigt i full gång, våran braiga general beslutade i måndags att det skulle lekas "suck & blow", leken när man skickar runt ett kort från en kortlek med munnen. Några dagar senare lågungefär hälften av alla andra hemma med feber! Inte så bra lek när folk är sjuka kanske.

Håller på med en rätt seg hemtenta nu i Engelska B. Jobbigt att läsa massanär man bara vill sova. Är ju bättre men inte hlet frisk. En helkropps massage någon? Varför får man ont när man är sjuk? Inte så snuvig, ont i halsen och ingen röst. Preppsittning imorgon och hem till Dfs på söndag för att mormor fyller 70. Blir inget sjungande för min del i alla fall......*host*

/J

Kommentarer

Kladda:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback