Spike har varit sjuk..

Vaknade vid halv nio av att Spike kräktes och var dålig. Stackars liten, har sen fått hålla koll på han hela dagen då han kräkts och varit dålig i magen. Skrek gjorde han med så jag var riktigt orolig. Han har nu tack och lov fått i sig lite mat och mått bra. Trött har han varit men det är ju inte så konstigt. Glad att han mår bättre nu i alla fall.

I veckan är det valborg, kommer vara nykter i år för har redovisningar m.m. i skolan. Vi kommer inte heller att köpa biljett utan ska väl hänga på LitenMenTuff i år ser det ut som. Man är ju medlem liksom! Staffan hade planer men kommer nog missa en hel del av det, ska ringa MissBoss imorgon och kolla läget.

Ska med mor och moster till ullared nästa vecka med och sen är det dags för praktik. Har snart bara två år kvar vilket känns otroligt bra. Speciellt när man är klar med allt hittills med.

Flupp ska äntligen till psykolog i veckan med, bra att det blir av så han kan se till att må bra snart igen istället för att deppa i fel umgänge vilket ofta har varit han ensam. Inte för att det är bättre att deppa ihop med andra, deppande är aldrig bra så bra han får hjälp nu. Han erkännde med varför han inte berättat för folk hur illa det egentligen var den helgen, var ju skönt att höra det.

Hur som helst ska kolla på film nu innan det är natti natti

/J


Kommentarer

Kladda:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback