Att man kan bli så trött...

Helt galet, men är super trött nu. Är så mycket som skall göras och fixas å styras upp så när man kommer hem från en heldag i skolan så blir det bara mat och sedan däcka på soffan i ett par timmar. Vaknade nyss igen men är lika trött än. Ska snart sova igen då eftersom att man ska upp tidigt imorgon. Kvastkamp, LÄSKs brännbollsturnering. Det som är roligt med den är att alla andra föreningar är med så man kan träffa andra vänner med. På kvällen sedan är det preppsittning och jag måste hem för att packa med kläder till den. Skall vara klädd som kassör då det är min roll i styrelsen. Hur klär sig en kassör undrar jag?? Hade tänkt vara duktig och börja med pluggandet till nästa veckas hemtenta men är alldeles för trött idag så får bli på söndag....ska nog sova nu igen strax!

BloggRegistret.se /J 

Sååååå söt!


Allt för att slippa plugga...

Jessica Angel Larsson's Aliases

Your movie star name: Popcorn Esko

Your fashion designer name is Jessica London

Your socialite name is Smulan New York

Your fly girl / guy name is J Lar

Your detective name is Cat Stora Valla

Your barfly name is Chips Gin And Tonic

Your soap opera name is Angel Sagarevagen

Your rock star name is Cars Lightning

Your Star Wars name is Jesspi Larkal

Your punk rock band name is The Tierd Puck
The Amazing Meganame Generator

What color should your eyes be?

Your Eyes Should Be Brown
Your eyes reflect: Depth and wisdom What's hidden behind your eyes: A tender heart
What Color Should Your Eyes Be?


Ja det stämde ju bra då jag har bruna ögon då! /J

How stressed are you?

Your Stress Level is: 57%
You are somewhat prone to stress, especially when life gets hard. When things are good, you resist stressing over little problems. But when things are difficult, you tend to freak out and find it hard to calm down.
How Stressed Are You?

Mentalt utsliten....

Har upptäckt att jag är helt slut just nu. Är så psykiskt uttömd att det är galet. Okar knappt tänka...måste sluta bry mig om andra människors problem för mitt psyke pallar inte mer nu. Har blivit för mycket. Men vad gör man när man bryr sig så om sina vänner? Ser att de mår dåligt och behöver stöd? Uppenbarligen så är det enda jag kan göra ignorera det hela för jag klarar inte av mer nu. Kommer gå i väggen om jag ska hålla på så här. JAg är inge psykolog och kan inte hjälpa till, är inte utbildad för allt detta så det går helt enkelt inte. Vill bara ligga i en säng i ett stor tom och tyst rum med mina egna tankar så kanske allt klarnar upp sig till slut....ska lägga in en ny film recension på min andra blogg så ni har något kul att läsa. Om ni har tid över så svara på några frågor är ni snälla! Vad är det ni tänker när ni tänker på, Franska, Tyska, Engelska, Skänska, Göteborgska och Stockholmska? Det handlar om fördommar m.m. så vad är det ni har för bild/åsikt om dessa språk och dialekter?

/J


Nollningen i full gång!

Ja nu har skolan och allt börjat igen och man är sliten efter endast 2 dagar! Galet galet. Sitter hemma nu och pluggar för fullt på min hemtenta som skall vara klar på fredag. Ikväll är det nollning igen, bunker kväll vilket är trevligt och nära hem! Inte mycket bloggande har det blivit i brist på tid och nu ska man även välja ämne för c uppsats vilket jag hade gjort fram till genomgången igår då jag helt plötsligt fick beslutsångest. Det är jätte svårt att välja vad jag ska skriva i för ämne, litteratur eller lingvistik. En uppsats med inriktigt på språkinlärning i någon form kan få räknas som examens arbete vilket lockar massor men det är ju ett kanske som sagt. En uppsats i litteratur hade varit roligt då jag i sådana fall skulle skriva om min idol nalle puh. Men där finns 2 handledare jag har extremt svårt för så vet inte om det är något jag vill utsätta mig för.....gud vad svårt! Ja ja jag får återgår till min hemtenta så länge. Vårat lag i nollningen heter för övrigt Riverdance å så här snygga är vi när vi håller på!
image31  Fint va? Tycker jag nog är värt en röst!
BloggRegistret.se 

/J

Åh gud vad trött....

Är helt slut i hela kroppen nu. Att de kan bli så bara för att man inte lyckas somna i tid! Galet. Kom inte upp imorse till rundturen på universitetet så kommer nog vara en del sura miner men kommer ju ikväll. Hade jag gått upp imorse hade jag varit hel död nu istället för halvdöd. Måste försöka få i mig lite mat nu med innan det är dags att ge sig iväg då. Ska ta med väska tror jag så jag kan ha med tröja och block och penna m.m. så jag kan sköta mitt kassörjobb samtidigt. Har ju nya snygg väska :) super nöjd för den är jag med. Nej om man ska ta och stoppa in lite mat i micron tro. Har matlådor i kylen från när jag lagade mat häromdagen. Bra när man inte hinner laga mat. Börjar känna mig stressad nu så är väl bäst att sätta igång. Åh gud nu börjar det regna med! Solen skine rju, galet....


/J

04:38

Ja det är klockan just nu...måste sova för lovade att jag skulle följa med imorgon till universitetet och hjälpa till med rundvandringen för de nya studenterna men kan inte somna. Är hur klar som helst och har försökt sova nu i flera timmar men nope! Kommer inte orka imorgon om jag inte lyckas somna. Något lsutigt mitt i natten sådär är alla flummiga tankar man kan ha. Som när jag en annan natt låg och funderade på att om man fyller ett matskedsmått med socker och sen häller över det på en matsked, hur mycket är det då? Är det helt jämt med skedens kanter eller blir det som en hög eller jur man nu ska förklara flummiga natt idéer. Går dåliga lekprogram på tv med som är lagom störigt för är en skånska som sitter där i tv rutan och pratar hysteriskt. Hon är inte tyst i två sekunder ens. Jisses att man orkar prata sådär hela tiden. Träningsvärk i käkarna ja....nej får väl slö surfa en stund och hoppas på att tröttheten infaller.Rösta på en trött en
BloggRegistret.se

/J

Styrelsemöte m.m.

Ja nu har vardagen börjat gå tillbaka till det vanliga igen. Varit på fadderhäng igår vilket var rätt okej ändå även om jag inte helt är laddad för en nollning just nu och idag var det styrelsemöte. Vår idrottsordförande var på riktigt bitch humör vilket inte alls var kul. Hade bra lust att säga något elakt till henne men orkade inte med det idag. Essa ska ta över efter Malin nu som utbildningsordförande. Fast de kommer ändå fortsätta jobba ihop å sånt. Malin har ju inte så långt kvar nu med skolan, 2 terminer bara. Låter rätt mycket med ett år men då får man tänka på att vi går runt 4-5 år så ett är inte så farligt. Var på bunkern igår med för de hade premiär, var trevligt att se alla igen. Har inte så mycket mer att skriva nu, är alldeles för trött å seg.

/J

Lite förtydligande kanske

Essa påpekade att mitt förra inlääg gav en bild av att min nuvarande Boyfriend är min rebound guy och nope det var inte så jag menade. Menade när jag var ett "hångel luder" så att säga å hånglade med pojkar på fyllan för att jag nog var full och kännde för det. Gud vad papetiskt det låter nu när man tänker på det. Fan är 23 år gammal snart så borde ha vuxit till mig nu. Fast det där jag och Malin dividerade om då, vad är definitionen av vuxen? Jösses är snurrigt nu i huvudet, är trött, haft huvudvärk i flera dagar, vill ha värme men kallare än så här så jag får ha fina nya kläder. Vill ha pengar, får på måndag. Vill vara med på nollning, vill inte vara med. Vill inte gå på möte imorgon. Vill åka bort nu.....långt till Oktober. Behöver verkligen den semestern fast kommer vara så sjukt nervös dagarna innan för är första gången jag ska träffa Babys föräldrar, "hej, tack för att ni bjuder mig på en resa till Rom. Jag hetter Jessica by the way" eller vad. Nej behöver få ordning i skallen nu. Ska till studentpuben vid sju tiden sa vi så ska ta och sminka mig snart. Känner för svart idag, lite sotade ögon kanske? Har ju tid på mig att fiffla med det...hm....

/J

Lite små irriterad...

Jo vet inte egentligen varför jag är det för bry mig inte på det viset men lite små irriterad blev jag. Mitt ex har nu börjat dejta en bekant till mig fick jag höra idag. De har tydligen dejtat till och från hela sommaren och det är lite små irriterande. Vill absolut inte ha honom tillbaka förstå mig inte fel nu men det hade varit snällt om han kunde berätta det själv istället för att någon anna ska göra det. Jag menar han ville ju att jag skulle berätta om jag tfärrade någon vilket jag gjorde med så trodde väl han kunde vara lika schysst tillbaka liskom. Sen har jag svårt för det där när ens ex dejtar ens vänner å bekanta. Det är ju tur att jag bara ser hnne som ytlig bekant om det lär inte bli mer än så nu inte det kan jag ju garantera. Ja jag är lite irriterad över detta fenomen och kan inte förklara varför. Något att göra med det faktum att han ville spendera resten av sitt liv med mig och sen någon månad senare så dejtar han någon ny. Vet att jag träffade andra rätt fort men jag gjorde slut och hade slutat tycka om honom långt innan det tog slut. Sen så behöver jag rebound guy för att gå vidare. Detta kanske är hans rebound vet ej och efter detta ältandet så kommer jag inte bry mig mera heller. Behövde bara få år mig lite av min irritation.

Rösta på en irriterad knepig människa!

BloggRegistret.se /J

Bio en fredagkväll!

Ja Essahåller på att bli galen hemma så jag och Baby drog med henne på bio för att umgås ( i tystnaden!) ha vad då umgås! Men sällskap och aktivitet i alla fall.Kollade på en film som heter Disturbi och en resume av den finns i min andra blogg som enbart ägnas åt filmer. Var trevligt i alla fall, kul att göra något annat än att bara sitta hemma ibland. Idag då så är det fadderhäng inför nollningen. Känner mig väl sådär laddad då men har inte riktigt något val. Är ju alltid kul att springa runt i overall åtminstone så lite nöje får man! Malin kommer hem idag med så vi får roa henne med. Har fortfarande roligt åt hennes illamående i Jukbox på Lisseberg! Det är elakt men ni skulle sett vad kul hon såg ut! He he ja jag ska hitta n¨gon tröja att matcha röd overall med!! Sen äta lite innan man ska iväg. Ska duscha först också så dags att sätta igång...

/J

För er som är intresserade

Har startat en ny blogg som är tillägnad mitt film intresse. Där kommer jag att lägga upp klipp och bilder med tillhörande recensioner för de som vill läsa eller bara ha film tips! Klicka på min bild och välj bloggen filmer för att komma dit!

/J

Att det alltid ska strula?

Varför gör det jämt det? Har varit någon form av strul varje termin nu med skola. Inte kunna registrera sig på nätet som man måste, inte blivit antagen och allt vad det nu är. Skulle nu idag göra registrering på kursen på hesidan eftersom att man måste göra det själv. Men det är ju himla lätt när det inte funkar denna terminen heller. Vad trött jag blir, har i alla fall gjort studieförsäkran hos CSN så den biten är klar men ändå. Mailade nyss sekreteraren så får vi se vad hon säger denna gång. Ju längre tid det tar med allt sådant här desto längre tid tar det att få pengar ju. Fick i alla fall besked på internetbanken nu att jag får lön den 27, 11 000 skulle jag få och det är ju inte helt illa för ett par veckors arbete. Speciellt inte nu heller när jag inte behöver pengar, har varit under sommaren som jag behövet det. Men ska betala en dubbel hyra nu har jag tänkt och sen blir det pengar till Italoen när jag och Baby ska till Rom. Vill också köpa mig en digitalkamer, såg en på elgiganten för ca 2000 för ett tag sen så ska nog kolla där. Igår köpte jag en skolväska med. Inte haft någon och jbbigt att släpa på alla böcker jämt och jag ska ju faktiskt läs i ett par år till. ÄR grymt hungrig nu men magen har varit helt försötrd i flera dagar så borde unvika allt som inte är flytande mat....men man vill ju äta! Kanske ska göra tonfiskgratäng med ris igen, det var gott och super lätt att laga. Affären måste jag till i alla fall och köpa proviva. Behöver tvätta med men var dåligt med tvätt tid idag. FÅr kolla det, nu blir det affären och sen plugg.

GLöm inte röst på mig!

BloggRegistret.se /J

Vuxen?

Min vän Malin hade i sin blogg börjat fundera över det hela med att vara vuxen. Hon ansåg väl inte att hon var det eller något sådant så jag frågade helt enkelt vad definitionen av vuxen är? Att ha ICA och Med mera kort? Det har jag som fattgi student för att lyckas få lite pengar tillbaka ibland så vet inte om jag ser det som en vuxen grej. Har bli och körkort vilket är rätt vuxet samt egen lägenhet men om jag säger att det är en student lägenhet? Och att bilen står i garaget hos mor och far för att lagas sen ca 3 år tillbaks. Eller att jag inte bara är galen i tv-serier utan älskar tecknat och Disney! Plus att jag samlar på Nalle Puh saker, har tallrikar och allt möjligt. Är jag mindre vuxen då? Någon som har en bra defintion av att vara vuxen?

BloggRegistret.se

Min favorit serie!

Detta är en av de bästa serier som någonsin gjorts och här är en trailer inför det sista avsnittet som gjorts av Buffy the Vampire Slayer.


/J

Uppe i "vettig" tid..

Ja var uppe ur sängen vid halv tolv idag vilket känns bra då jag hela veckan, eller sen i fredags blir det nog sovit till drygt tolv hela tiden och då inte heller tagit mig ur sängen förrän vid halv ett. Så känner mig ganska bra nu. Ska snart få skjuts av Baby in till stan för jag måste till banken och byta min internetdosa. Essa är nog inte vaken annars kund ejag tagit med henne men å andra sidan så hade jag nog spenderat mer pengar då! Pengar jag inte har så det får bli en tur in till banken och sedan buss hemm. Spike har just nu hittat en fluga men den sitter mellan glasen i fönstret så han sitter å slår på glaset och tror han ska få tag i den. Så mycket var det för smart katt teorin! He he nej då han är rätt smart ibland. Lite halv surt med att jag fick svar från en som hade den dyra boken jag måste ha till salu begagnad. Jaha jag köpte ju min nya igår så för sent. Attans! Men sånt är livet. Ska fortsätta läsa i den sen idag, Baby jobbar ju till tio och det enda som är tänkt idag är en promme med Essa vilket inte kommer bli hela dagen så finns tid för plugg. Tror jag kanske kan få den andra boken jag ska ha läst i till tisdag idag med så det är bra. Hinner jag bli klar med läxorna. Pappa tyckte det var ambitiöst att läsa nu redan när det är till tisdag men hatar att stressläsa så varför inte vara ute i god tid istället. Nej ska äta lite vindruvor till frukost och sen blir det nog en baguett att ta med hem från stan.

/J

"Vart är musen?"

Visst låter det illa? Men det är inte så illa som det låter. Jag har på något vis lyckats lära SPike vilken leksak som är en mus för när jag säger till honom att vart är musen? Så kommer han tillbaka med någon av dem i munen och är jätte stolt! Jag har en smart katt! Om jag kastar den så springer han och hämtar den med, aporterar! Det ni! Någon mer som lyckats lära sitt hudjur konstiga saker omedvetet?

/J

Köpte boken...

Ja idag var jag och köpte den dyra boken och har faktiskt varit duktig och börjat läsa till och med. Sen att jag somnade efter 2 sidor det är en annan sak...just nu sitter jag i soffan och väntar på den sena reprisen av CSI och bredvid mig ligger SPike på rygg utsräckt så mycket han bara kan. Ser rolig ut..min lilla bebis. Ska in till stan imorgon med och lämna in min internetdosa, andra gången den går sönder så vad bra om man kunde få en ny ful orange nu istället. Hört att de ska vara bättre. Tänkte se om jag kan hitta något kort eller nått till pappa med, känner rätt stor tacksamhets skuld till han nu efter all hjälp men pratade med honom förut och han sa att det var bra att jag fick tag i boken. Måste ta och städa här hemma någon dag med för ser rörigt ut som tusan nu men hur kul är det att städa, kan ju inte göra iordning så mycket här utan bara plocka undan. Hade velat ha större hem....men men fattig stundet är man. Tur att man kan unna sig saker iblan i alla fall så som en spontan tur till Lisseberg!

/J

Pappa tycker nog synd om mig..

Jo jag tror han gör det för mamma ringde förut och talade om att pappa sätter in pengar på mitt konto så att jag kan köpa den där skit dyra boken jag måste ha läst massor i innan skolan börjar på tisdag. Den är slut på nätet så får inte tag på den och ingen som säljer den begagnat heller. 800:- kostar boken på akademibokhandeln men bara att betala. Pappa tyckte nog jag skulle ha lite mat med, har enbart farfars köttgryat hemma och är extremt tröttpå det nu när jag inte ätit annat knappt på flera dagar så såg inte direkt fram emot att äta det resten av veckan men vad gör man när man inte har pengar liksom. Fick csn i slutet av maj och får lön nu den 28:de men där emmelan har det inte trillat in pengar. Fick låna till hyran av pappa och fick pengar till mat av farmor men de är i stort sett slut nu så det var ju himla snällt att pappa ville bidra med lite pengar. Får skicka ett kort till han eller något!

/J

Lisseberg!

Ja igår klockan åtta på morgonen så mötte Essa mig och Baby hemma hos honom för att åka till Lisseberg. Micke hade beslutat sig för att inte följa med för han behövde jobba på hemsidan men vi vinkade åt han på balkongen innan vi åkte. När vi kommit till benisnmacken för att tanka ringde han och ångrade sig totalt! Så vi vände och hämtade upp honom. Micke börjadeförsta timmen i bilen med att sjunga Disney sånger med mycket falsk stämma och det var även en disskusion om träd/skog och grönområden. Men det var underhållande! Väl framme i Göteborg så tog vi kontakt med resten som skulle med så fick med oss Malin och Robin som jobbat natt och kom lite senare men han kom. Började med den obligatoriska bergsbanan och fortsatte bort mot jukebox och sedan flumried. VI tryckte ner oss 5 st i en stock med Essa, Malin och micke fram och jag och baby bak. Efter första backen så sjönk båte tillfälligt så den tog i vatten över kanten men den fastnade inte. Detta resulterade i att alla var dränkta! Jag lyckades fiska upp telefonen ur fickan och lägga den i bh:n för att den skulle klara sig bättre vilket var bra för hela byxorna var genomblöta när vi klev ur. Var dock ingen som inte klarade sig från att bli dränkt! Efter det kom Robin och det blidde åkande i massa galna karuseller och jag ångrade typ att jag satt mig i flera av dem! Vi fick också en VIP tur inne på Gasten då Slyna jobbat där hela sommaren. Det var skit kul och en super lyckad dag! Glömde naturligtvis be baby ta med kameran men Essa tog nog något kort jag kan be henne skicka mig så ni kanske kan få se nått! Nu är jag öm i hela kroppen efter en heldagpå Lisseberg igår!

/J

Lisseberg here we come!

JEpp blir Göteborg imorgon för att gå på Lisseberg med i alla fall Essa och Baby. Ska bli kul faktiskt, ska be Baby ta med sin kamera med så man kan fota lite! Klockan åtta imorgonbitti åker vi och sen blir det massa karusellåkande hela dagen.Bara hoppas på fint väder med.Blir en update imorgon!

/J

Å jisses.....

Ja gud alltså...att man kan må så dåligt! Är riktigt bakfull idag, fy vad jobbigt men helt självförvållat. Essa och jag började kvällen här med massa vin m.m. och jag blev nog för full redan då men det var trevligt. Sen drog vi till stan och mötte Baby och hans vänner, Tina var en riktig bitch mot Essa helt utan anledning och jag blev jävligt sne på henne faktiskt. Så vi drog från dem tillslut och stack till Korriander istälet dr vi aldrig varit innan. Var trevligt men vi hade nogbåda fått i oss för mycket egentligen! Baby kom dit sen med. Essa blidde nog lite för full för vakten kastade ut henne så vi drog hem dåoch hade efterfest med Micke och Helge med. Essa var riktig ledsen igår och jag började gråta själv för det var så jobbigt att se henne så nere. Vad gör man liksom när ens vänner mår skit och man inte riktigt kan hjälpa till? Förhoppningsvis mår hon iaf bättre idag och imorgon ska vi till Lisseberg och ha kul!!!

/J

Essa tillbaka i stan!

Ja hur löjligt det nu kanske låter men har saknat lite kvinnlig fägring här i stan. Kan ju inte umgås med Baby jämt för det går inte och man behöver få skvallra och umgås med sina tjejkompisar ibland! Så är bra att hon är hemma nu.Å snart börjar skolan och nollning å allt återgår till det normala igen. Saknar rutiner just nu känner jag. Var hos Baby nyss för att träffa Ander, Sara och Robin, fika lite och drack kaffe men fick ont i huvudet nu. Inte druckit kaffe sen jag jobbade i stort sett och då var det kopiösa mängder kaffe. Vad som händer i helgen är ännu oklart, blir inget Lisseberg imorgon i alla fall för det är lite för snabbt påkommet men kanske söndag annars får vi kolla på nästa helg. Väntar just nu på att Essa ska vakna för att se om det är något planerat ikväll eller om jag ska med till Tina istället. Kanske ska kolla om Malin är tillbaka i stan med...hm..får se om hon loggar in på msn. Nej nu blir det slösurfning en stund..

/J

Mini semester?

Ja som det ser ut så kanske det blir en liten tripp ner till Göteborg i alla fall! Gå på Lisseberg å utnyttja våra fribiljetter. Hade varit kul för har inte varit där på ett par år nu och familjen fick man ju inte följa med. Fattar inte deras resonemang att när man flyttat hemifrån så får man inte följa med på semester längre. Känner mig rätt utanför familjen nu måste jag säga och ja jag ör irriterad för det. Bara för att man inte bor hemma så får man inte följa med till Liseberg längre eller vad? Köper inte det tyvärr.

Idag hade jag tänkt gå till Uni och kolla på bokhandeln vad boken vi ska läsa kan tänkas kosta. Är så bra när man inte har pengar verkligen...får lön den 27 men är ett tag till det och har inte fått lön sen maj typ ju. Är tråkigt regnväder ute så har ingen lust att gå ut idag. Känner för att bara slappa inne i pyjamas typ. Men får väl sega mig ner till posten snart. Kanske har kommit några böcker idag?

Pratade med Sandra igår med, stackaren har fått infektion i sina exsem så det har spridit sig till ansiktet m.m. Usch vad hemskt! Men hon ville inte vara sjukskriven trots 4 olika sotrets mediciner. Galen är gon, men har man skulder så fattar jag grejen i alla fall.

Nej ska kolla om jag har några kronor jag kan skrapa ihop. Vill färga håret...

/J

Regn, regn å mera regn...

Ja uscj vad tråkigt det är! Fast ändå så är det skönt med lite svalka inne i denna varma lägenhet! Har sjunkit från 27 till 24 grader nu i alla fall så något bra med regnet. Bebisen är hemma nu med, han är ett litet busigt monster! image30

Min lilla älskling! Kolla in jätte tassen han har! Hi hi galet stora fötter :-) har träningsvärk idag med efter min lilla löprunda igår. Jo visst vet ni, jag var äntligen ute å sprang. Sa till kusinen att jag måste komma i form nu, lagom till vinter! Sa att jag måste ju vara snygg i jeans :p he he vilken ursäkt va! Känner för att ta en tripp till stan å kolla i affärer men har inga pengar å Baby är jobbig att handla med. Han går liksom bakom en hela tiden å flåsar! Eller ja, han är irriterande att ha med sig! Bättre att shoppa med Essa så hon får komma hem nu snart!

/J

Harry Potter and the deathly hallows!

image29

Jag glömde ju tala om att jag nu läst klart sista Harry Potter boken! Nu fattas bara att köpa alla så jag har dem i min samling då jag tidigare lånat en del av dem av lille bror samt en bekant i USA. För övrigt till er som gillar Harry Potter så läs boken!

/J

Å ilskan bara kommer igen!

Ja har ju som sagt lämnat in mina båda uppsatser nu då. Den ena för första gången och den andra med ändringar i. Fick tillbaka den som jag ändrat med kommentarer och yttligare idiotförklaringar. Den gick igenom för att de såg att jag ansträngt mig och ändrat massor och även om den inte är helt ok så är den nu iaf godkänd. Med påpekningar om hur dum man är och att man måste bevisa i C kursen att man kan skriva en litteraturuppsats. Tack å bock. Mina tidigare aggrisioner för dessa två lärare bara föll tillbaka över mig på en gång. Gud vad jag inte tycker om dessa två idioter! Asså jag kan ta kritik utan problem det handlar inte om det, det jag inte kan ta är alla personliga angrepp och idiotförklaringarna. "Om du inte förstår så får du komma upp till mitt kontor så vi kan disskutera" Nej tack kärring inte en chans i helvete att jag gör det! Den är nu godkänd å kan slängas i papperskorgen. Det värsta är att jag måste skriva en till uppsats för dem sen under denna termin. Vill verkligen inte göra det....men inte har man något val inte. Tänker i alla fall inte skriva någon c-uppsats för dem två! Idioter...ska ut å springa nu å bli av med lite frustrationer och övrig ilska...

/J

Nu ni!

Helt otroligt men är äntligen klar med uppsats nr 2! YES!!!!! Ska gå och läma in den imorgon, sen får vi se hur det blir om det går igenom eller om jag får göra om massor men har i alla fall en grund nu tack å lov. Så nu när jag är klar så är planen massa Harry Potter, ska äntligen få läsa min bok! Kommer tyvärr inte bli så mycket tid över till det nu i helgen för imorgon åker vi till mor och far för att gå på grillfest hos moster. Sen i helgen så kanske Baby vill umgås lite mera än vad han fått nu när jag pluggat plus att min bebis Spike kommer att följa med hem så blir massa mys hemma med honom så han vänjer sig vid att vara hemma igen min älskling. Nej nu så ska det bli träning innan CSI reprisen på tv. Är för varmt för att träna här inne på dagen, man kan typ inte vara hemma resten av dagen då så bättre att träna på kvällen. Kör fortfarande light programmet innan jag kommit igång och klarar av att avancera till det hårdare programmet. Men får man in rutin så är det bra. Ska ta mig ut å springa i nästa vecka om det inte blir tid till det i helgen. Har ju laddat ipoden nu så jag kan ha musik med mig.

/J

Jaaaaa det går framåt!

Helt otroligt känns det som men är nu nästan helt klar med uppsatsen! Har lite kvar att skriva om en av författarna samt en sorts slutsats/samanfattning. Känns helt underbat att man nu äntligen är så pass färdig så att allt kan göras klart imorgon så det bara är att lämna in det på fredag förmiddag sen. Helt sjukt skönt! Sen blir det säkert någon form av rest på det men iaf. Får äntligen börja läsa Harry Potter boken då med :) baby får foa sig själv i helgen. Nej får väl bli bada å sola om vädret tillåter å då kan jag ju läsa på stranden (som inte är av sand utan sten). Åker hem på fredag med för att gå på lite grillfest hos moster och ta med min bebis hem hit igen. Saknat honom massvis min lilla Spike! Han har haft jätte kul hemma men han är alltid glad att få vara med sin mamma. Hade varit trevligt med en svalare lägenhet med men det har jag ingen just nu. Funderar på att köpa någon form av golv fläkt från typ claes olsson så det inte behöver vara 25 grader här inne. Hade varit nice. Har varit halv dålig med träningen idag, kört en del men inte allt för var för varmt. Funderar på att gå upp tidigt å ta en löptur istället. Har laddat ipoden hela dagen så batteriet ska klara av det hela. Får ställa klockan, ska jag upp å springa så blir det ju runt 6 tiden i sådana fall och så kan man ju alltid sova middag på dagen eller leva på kaffe! Nu blir det lite CSI och sen Buffy innan jag sak sova!

/J

Simpsons

Jag och Baby var nyss och såg Simpsons filmen! simpsons

Gillade den faktiskt men man får ju ta den för vad det är och gillar man inte Simpsons så är det ingen ide att se den! Har för övrigt en bild på mig hur jag skulle se ut om jag vore en Simpson, tyckte det var lite kul när jag hittade den hemsidan!
me

Så kan det gå om man har tråkigt hemma och flummar runt på nätet! Nu ska jag träna lite och sen sova efter CSI reprisen på tv! Har för övrigt börjat tjuvläsa Harry Potter men har sista biten kvar på uppsattsen nu så är ok! Natti

/J

Baby hemma mitt i pluggandet!

Ja baby kom nu äntligen hem igår, det värsta är att jag inte känner att jag har tiden över just nu för börjar bli stressad för mitt arbete som nästan är färdigt iof men jag blir alltid stressad när jag inte gjort något i god tid. Är nästan helt klar med teater biten nu så ska enbart skriva lite kortfattat om Shakespeare och Marlow, tänkte slänga in lite om Aphra med för hon är rätt stor under Restoration perioden som kvinnlig manus författare så att säga så de ser bra ut. Vi skulle ha med minst 3 författare står de i instruktionerna med så är väl lika bra kanske. FÅr se vad det blir med allt detta, kanske ett överarbetat misslyckande. Får se helt enkelt!

Baby kom medpresenter igår med, en väska, ett skärp och ett armband. Var gulligt av honom och han har även förståt vad jag gillar för något så var lyckat av honom. Vi tittade även på film igår, Ilusionisten hette den (kanske inte stavas så) gillade de den faktiskt. RIktigt lågbudget film och inte mycket till dialog men ändå så fångade den min uppmärksamhet rätt bra. Baby gillade den med och han kan ha lite knepig smak ibland. Ja ja måste sluta svamla nu och skriva så vi kan åka och bada sen då det nu är varmt!!

/J

Festen i lördags då!

Ja sa ju att jag skulle skriva lite om den när jag orkade så får bli lit enu. Var över förväntan roligt faktiskt. Först var vi hos Helge och Micke därSlyna hade 25års fest. Essa och jag hade köpt penis- och bröstpasta till honom. Måste vara oseriösa presenter till oseriösa pojkar! Kom ett helt gäng på festen som hade svensexa för en kille som hette Skog så var massvis med folk och jag och Essa var de enda tjejerna tills Helena dök upp. Efter ett par timmar (ganska många) så beslöt vi oss för att hänga med svensexan in till stan och drog till Blu Moon för lite shaking. Var skit kul och vi dansade som galningar hela kvällen. Fick gå utan skor på vägen hem för har massor av sår på fötterna nu. Lördagen började med träning för mig och sedan en promme till stan och sen fest med massor av dans och trevliga pojkar som smörade stenhårt. Intligent, vacker m.m. m.m. alltid kul att höra från söta pojkar sen så är jag ju ganska egenkär redan ;-) babay kom hem nyss med för övrigt fast han skulle duscha och äta en macka innan han kommer hit så ska nog gå till affären snart för tänkte baka ikväll eller imorgon kanske. Behöver ha ägg och olja, har bara olivolja och vet inte om det blir knepiga mackor då? Har iof inget vanligt mjöl heller utan ett typ 'fulkorns' mjöl men det gick ju sist jag bakade. Kanske går med olivolja då med? Hm..ska man chansa tro? Då sparar jag ju pengar på olja, bara äggen och valmofrön som fattas då. Får kika på det. Har även pluggat lite mera idag så är inne på sidan 9 nu och nästan klar med biten om teatern. Får bli massa pluggande imorgon med!

/J

Tick tock the witch is dead!

Är så jävla skönt närmänniskro gräver sin egen grav så att säga. Har inte skrivit så mycket om hur jag egentligen haft det på mitt sommarjobb för är bara ältande och jag har inte orkat med det just nu. Men det har i alla fall varit ett helvete med vissa i personalen och jag funderade allvarligt på att lämna ett brev till chefen om hur det hade varit men beslöt mig för att skita i det då jag inte orkade. Fick nyss ett telefonsamtal från chefen som undrade hur det egentligen hade varit under dessa veckor då idioten jag jobbat med klagat på att det inte funkade mellan oss. SÅ jag veslöt mig för att vara ärlig och berättade allt som hade varit, hur hon inte bryde sig om barnen utan bara satt ner och inte gjorde något, att hon sa sig vara bättre än oss andra men inte hade någon koll alls och allt annat shit hon hållit på med. Förklarade att det är inte så konstigt att det inte funkat när hon trode hon skulle bossa över mig men inte har en aning om vad man ska göra så jag har sagt ifrån. Känndes väldigt skönt att få ur sig allt och Berit (Chefen) förstod att det varit tufft för mig och jag sa att jag var på väg att ge upp för jag var sönder stressad totalt. Hon hoppades dock på att jag trots allt jag fått gå igenom ändå skulle vilja komma tillbaka som vikarie i framtiden vilket jag gärna gör så var skönt att höra. Karma 's a bitch!

Ja vet är lite anti men är sådan och rätt åt henne att hon får tillbaka lite skit nu för allt jag fått ta dessa veckor! Ska man jobba som dagis fröken får man väl också ha ett intresse för barn och lite sunt förnuft!

/J

Var på fest igår!

Jepp var på Slynas 25års fest som var riktigt kul fakitskt. Över förväntan.Är dock för trött för att dra detaljer just nu.Ligger å slappar hemma i soffan.Har köpt nya Harry Potter boken nu som jag tyvärr inte får läsa för mig själv innan jag skrivit klart uppsatsen :( vill!! Har läst 2 kap i alla fall men mer blir det inte idag. Imorgon kommer Baby hem med så då har jag inte tid. Får gå upp tidigt så jag hinner tvätta, träna, städa klart och plugga innan han dyker upp.Nu ska de nog bli lite chips och mer slappande framför tv:n!

/J

Nu är det slut! Jippi!

Ja det är så skönt att jobbet är slut nu, slippa den gnälliga arbetskamraten. Ska bli så skönt att få komma hem till K-stad och plugga nu igen! Åker hem senare idag för mor och far ska med mammas systrar med respektive in till K-stad och titta på Gessle tror jag det var. Spike blir hemma denna veckan med har jag efter många om och men beslutat. Jag måste stor städa hemma, tvätta samt skriva klart uppsatsen som skall lämnas in nästa vecka. Så är skönast för honom med om han får vara här och leka i en vecka till. Kommer ju hit på fredag igen så då tar jag med bebisen hem sen. Måste pussa på honom massor nu bara innan jag åker. Fast först ska jag nog ta mig lite mat. Har packat ner allt nu med utom datorn, den packar man alltid sist. Ska försöka skriva några rader till på uppsatsen idag hade jag tänkt mig. Har skickat in den andra uppsatsen nu igen så hoppas på det bästa...vill inte behöva skriva om två helt nya böcker faktiskt. Hoppas hoppas...Essa ska skicka över sin uppsats till mig senare för jag har lovat att kolla igenom den lite. Alltid bra med någon annans "fräscha" ögon innan man lämnar in något. Nope nu får det bli lite mat, fanns lasange..mums...

/J

Goddag yxsskaft...

Var super klumpig på jobbet idag. Var runt stängning och jag höll på att plocka undan cyklarna som barnen har på dagis ute. Lyckades sparka i foten (insidan av den) i en cykel 2 gånger så har en knöl på insidan som är dubbelt så stor som fotknölen!! Gör skit ont, har haft kylgrej på men hjälpte inte mycket. Får väl halta runt påjobbet imorgon. Hur klantigt som helst!

SKa för övrigt åka hem imorgon har jag tänkt. Ska bara prata med mor och far så att någon kör hem mig efter jobbet. Öppnar imorgon men kommer inga barn förrän tjugo över sju så behöver inte gå dit för tidigt. Håller på att tvättar så måste ta reda på det imorgon. Nej nu kom mor och far hem från Riga och katten skriker så bäst att gå ffrån datorn...

/J


Helt slut i huvudet nu...

Ja är verkligen helt tomt. Vill bara lägga mig och sova tills imorgon, är så trött....barnen är inte så jobbiga på dagis men personalen orkar jag inte med. Var på väg att bryta ihop idag. Känns som man nästan ska gå in i väggen för att man får jobba ihjäl sig då övriga inte fattar något. Man kan inte skicka ut 5 åringar ensama på en stor gård med massa potetiella farligheter med ursäkten att de är stora. Stora barn kan också slå sig, de kan också råka ut för olyckor. Sen då att sedan vända på det hela och gå ut och lämna de barn som sover middag ensama inne med ursäkten att de gråter ju inte. Vem kan garantera att ingen utav dem vaknar och är ledsen?? Detta är bara några exempel på hur det varit enbart idag. Har nu gåt så här med just dessa två i snart 3 veckor. Den ena har jag jobbat med i 4 nu på fredag och jag orkar verkligen inte mer. Ville bara gå hem och gråta förut. Hade behövt gå på prommenad och slippa dem.....Saknar baby något fruktansvärt mycket med..vill att han ska komma hem och ta hand om mig nu. Varit så mycket på bara en vecka och han är inte här så jag kan prata med honom...är kaos i huvudet och vet inte hur jag ska stänga av riktgt, tänker hela tiden att nu är det bara 2 dagar kvar sen är det slut...Tillråga på allt håller jag på att bli sjuk igen, halsen är inte alls bra så blir väl dålig lagom till helgen...

/J