Gott Nytt ÅR!!

Ja idag är det då nyårsafton och man skall ut och bli fuller. Det är just detta fenomen jag inte tycker om. Man ska vara full och ha roligt! Mer full än i vanliga fall helst och ha mer roligt än annars! Varöfr då undrar jag? Vem har bestämt det egentligen? Jag hatar den ångesten som följer inför nåyr då man måste förbereda sig på att ha KUL! Om man inte har det? Då är det en misslyckad kväll. Har varit på många fester och folk blir fulla och älskar alla och det slutar i gråt. Hoppas slippa en sådan fylla idag, jag är ju faktiskt "vuxen" nu så borde ha skärpt till mig lite tycker jag. Baby ska för övrigt jobba natt på sjukhuset. Kul han kommer ha då, massa fulla passienter som klantat sig. Har varit på Bergvik nu och köpt läsögonfransar, fick för mig att glamma till det lite nu inför nyår, lite glitter med så är det bra sen. Glitter är lite av ett måste för mig på nyår så länge jag inte sitter hemma med en film. Tyvärr är inte outfitten klar än och lär bli en hel del ombytande innan jag är nöjd, lutar just nu år byxorna jag fick av Sandra, svart lite finare fast inte pressveck samt nya korsetten för den är så pass fin att man kan ha den utan något till. Men lär bli något till. Grejen är den att jag vill veta vad andra ska ha på sig för känns som att jag kan bli för uppklädd annars. Glittret borde ju ha någon inverkan på det i och för sig men man vet aldrig. Fattar ni att jag stressar ut redan!?! Klockan är bara ett och jag ska iväg klockan sex. Har inte ens börjat funderapå håret!! Giv mig styrka!

/J

GOTT NYTT ÅR på er alla där ute!

Får skylla mig själv

Bara för att jag nu helt plötsligt beslutat mig för att fira nyår så börjar jag bli sjuk på riktigt. Det är väl himla typiskt! Nu när jag känner att jag nog vill festa lite med vänner och bekanta så ska man bli sjuk! Ja ja så länge febern håller sig borta så går det allt ändå! Min vän Sandra är på väg hit nu, inte träffat henne på jätte länge verkligen så kul att hon tittar förbi. Hon skulle slänga lite kläder med hade hon sagt så tiggde dem naturligtvis! :-) man får inte vara dum inte. Sandra har ibland en hel del coola kläder och vi ligger runt samma storlek nu för tiden med. HOn gick ner och jag gick upp. Så nu ligger vi båda på tråkigt mellanvikt och pendlar. Men finns en risk att hon tappar massor nu igen då hennes sambo bett henne flytta. Var ungefär så det gick till sist, eller nej. Rickard packade sin saker och drog när hon inte var hemma. Lämnade henne utanför lägenheten och sa att han ville göra slut och sen åkte han bara. Var jävligt fult gjort av honom faktiskt och de fortsatte ju ha sex sen med. Henne nuvarande kille/ex som vill hon ska flytta har också sex med henne än. Är inte det en jävligt konstig dubbelmoral där? Om man vill göra slut med någon ska man väl inte fortsätta att ligga med personen i fråga? Tycker jag blir jävligt skumt!

/J

Miss Velig det är jag det!

Ja har nu efter mycket velande fram och tillbaka beslutat mig för att åka hemm till K-stad imorgon och fira nyår där med Essa mfl. Har varit mycket fram och tillbaka och inte vetat om jag vill fira nyår men ger det en chans nu i alla fall. I värsta fall så får jag väl gå hem och glo på film eller nått, inget mer med det. Har packat nu  så är ganska redo att dra hem imorgon när jag känner för det. Bara att packa bilen och tanka sen åka. Mamma vill ha kvar Spike här men han får följa med hem min bebis. Han är så mammig så han skulle bli ledsen utan mig! Min största kärlek :-) önskar mina Angel boxar kunde komma fort med. Har nu äntligen bestlält se två sista och de är skickade så bara att vänta. Lär väl ta tid bara då det är helgdarag m.m. men vill ha dem nu! Kanske inte skulle packat ner Nalle Puh boken, kunde kollat lite på det som skall fixas i uppsatsen nu när jag ändå är pigg. Eller så kanske man ska ta det slappt och kolla på tv och käka chips å dipp ett tag till! Är Fast an the Furious 2 på tv, rätt dålig men inget annat att se.

/J

Äntligen

Har äntligen fått lite gjort på fixar frontetn. Har gjort nästan hela bokföringen nu! Bara lite små saker kvar som jag ordnar smidigt så känns jävligt bra. Är så grymt tårikgt! Ska aldrig mer ta på mig ett uppdrag som kassör! Uppsatser är med klar snart, några små saker kvar att ordna så ska nog titta på det imorgon. Kommer nog inte åka hem till K-stad under nyår heller. Har faktiskt ingen lust att fira med de jag umgås med ananrs, blir bara som vanligt då och då kan jag lika gärna festa med dem en annan gång. Orkar inte med alla av dem heller tyvärr, för många av mina bekanta som blir jobbiga på fyllan. En av dem som jag är bjuden på fest till blir nästan alltid sne full, hur kul är detdå liksom? Rickard orkar jag inte heller med just nu och han ska tydligen festa med Slyna å dem så då vill jag inte hänga på där heller. Korridorsfest är inte heller min greje så nej tack. Så blir nog helt enkelt kvar här med familjen om jag inte får för mig att åka hem och köra film maraton då! Hade ju varit nått!

/J

Om du har dåligt med pengar så är detta..

...ett sätt att hitta bra erbjudanden samt få gratis biobiljetter!

Gratis bio
!

/J

Såååå trött

Fattar inte vad det är för fel egentligen men galet trött hela tiden här hemma. Sovit varje eftermiddag i minst 3-4 timmar sen jag kom hit. Får skylla på vädret men vet inte. Haft ont i halsen och varit febrig till och från med så väntat på att bli ordentligt sjuk men det händer ju aldrig. Skulle ha pluggat idag men somnade med boken förut så gick ju bra. Har inte så mycket kvar att fixa på uppsatsen så är väl därför de inte händer så mycket just nu, har tid på mig. Men gött att vara klar ju! Får ta ett ryck imorgon kanske, måste göra klart bokföringen med. Fixa fixa, ska ordna det imorgon med då.

/J

Borde man vara mer vuxen?

Detta är något jag faktiskt kan funder över ibland. Är man vuxen? Hur är man vuxen? två av mina bekanta ska nu gifta sig nästa år, den ena är i alla fall runt 26 och den andra är 24. Det känns bara som att det är ganska tidigt att gifta sig vid den åldern ändå nu för tiden. Många gifter sig inte alls eller väntar tills efter 30 då man har karriär. Jag har precis skaffat seriöst förhållande och jag tvivlar alltid på om det kommer att hålla, bättre vara förberedd på det värsta än att få en chock när det händer. Borde jag vilja gifta mig nu? Ska jag vilja sakffa barn redan?? Har flera andra bekanta, både yngre och äldre som antingen har barn eller gärna vill ha det. Varför så brått?? Är det fel på mig som vill resa, plugga klart och ha ett jobb innan seriöst familje liv? Är jag rädd för att bli vuxen eller vad är egentligen felet? Bra att få djupa tankar under julafton men hela dagen har varit upp och ner för mig. Har för första gången mått riktigt dåligt under jul och verkligen saknat Jonas. I vanliga fall kan jag skjuta bort de tankarna, är 10 år sedan han dog nu men denna julen har varit tung för mig. Dags att boka tid hos den där hjärnskrynklaren nu kanske....

/J

Annorlunda julklapp

Ja det kan man lugnt säga, har nu fåt ten get i julklapp. Ja ni läste rätt, en GET! Öh okej var min första tanke, vaddå get? Tydligen så är det en fadderget i mosabique som ska ge mjölk till fattiga barn. Behöver inte betala den varje månad som tur är för jag har inte pengar till sådant just nu. Men ja det var nog den mest udda julklapp jag fått. Babys föräldrar hade köpt den till oss, var väl för att jag sa att vi inte ville ha köksgrejer, glas eller prydnadssaker. Då får man en get!
image75

/J

Guuuuud så tråkigt!

Skulle vara duktig och göra bokföringen för läsk idag. Gick väl en liten stund innan jag insåg hur fruktansvärt tråkigt det är så gav upp nu igen.  Behöver lite saker hemifrån med så kan skylla på det tills Baby kommer hit på tisdag. Kanske skulle vara duktig och fixa lite med c uppsatsen istället. Den är ju nästan färdig, ska bara göra dess små ändringar och sen lämna in den i januari för att se om den duger till opponering. Men då han inte hade mycket att klaga på så hoppas jag att den ska få gå igenom ganska så smärtfritt! Vi smygfirade jul igår här med. Brukar alltid bli så att någon inte kan hålla sig och kommer med förslaget att öppna dagen innan då vi inte har tid sen! Fick en del schyssta kläder, lite Dior dmink smat parfym, film en super fin snöglob med nalle puh (älskar dem!) och lite annat smått och gott. Imorgon blir det hem till mormor och sen farmor och på onsdag blir det "lilla jul" här hemma med! Massa julmat flera gånger om med andra ord!

/J

Några andra bloggar jag läser just nu

Bloggar från folk jag inte känner "okännt fol"

I huvudet på en barista


Sugbloggen

Cynism

Sen mina bekanta "kännt folk"

Essa

Slyna

och Malin

Har ni inget att göra så kan ni ju spana in dem om ni känner för det!


Behöver roa mig med nått!

Gud så trist det kan vara att bara sitta och vänta. Har ingen lust att jobba med uppsatsen just nu och har spelat psp massvis. Städa har jag med gjort. Man väntar nu bara på julen så att man kan få åka hem sen och fortsätta med vardagen. Uppsatsen borde jag kanske ta tag i för ska bara göra lite små ändringar så är ju den klar sen och hade varit skönt då man ska lämna in den i januari för att få se om den duger till opponering. Hoppas hoppas. Borde egentligen göra bokföringen för LÄSK men är skit tråkigt och har fått tipexa två gånger redan. Får väl kanske göra det i alla fall så man har nått att "roa" sig med. Nej fan vill inte, får bli lite Tekken, dark resuraction istället!

/J

Något kul innan jul kanske?

Ja ska man orka vara seriös och skriva något halv flummande? Frågan för det. Pågår just nu massa utmaningar i bloggvärlden om julrim, se bland annat stefan eller varför inte cynism. Undrar om man ska orka ge sig in i det hela....


Förstärkare var förra årets grej,
och ännu har du inte skaffat nån tjej

Nu är det dags för detta årets sak,
och nej inte nya klasonger till din bak.

En grej som du ännu inte har,
så du kan träna på att bli en rockstar

Ja okej, klockan är bara09:25 så hjärnan harinte kommit igång än! Någon somkan gissa vad lille bror får?Nope inte guitarrhero!

/J

PSP

Har inte så mycket att skriva just nu, är hos föräldrarna nu. Softar mest när jag inte springer ärenden med mor. Övrig tid spenderar jag spelandes på min nya PSP som jag är otroligt kär i redan! Jag vet jag är lite nörd!
image74

/J

Tack för den då

Yes våran lärare har ännu en gång talat om för oss hur dumma vi är! Om du inte klarar av att göra dess ändringar på ett bra sett så får du skriva en helt ny artikel på 6-8 sidor. Dööööö kärring. Många människor har talat om för mig att man inte ska använda ordet hata för det är ett så starkt ord som man egentligen inte menar. Jag tror inte de har levt livet fullt ut. En person som har gjort det, som har älskat helt villkorslöst kan även hata på riktigt. Jag hatar verkligen ett par personer, en av dem är min lärare. Det får låta hur elakt som helst men jag hade inte gråtit det minsta om hon gick och dog under julen. Tror fan att jag hade blivit glad till och med, så pass mycket avskyr jag denna människa. Skickade ett "trevligt" mail tillbaka till henne igår där jag talade om att jag inte gillar att bli behanldad som en idiot och att jag är inte så dum som hon verkar tycka. Skickade ett mail idag med där jag sa att hon inte behöver svara på mina kommentarer för det tjänar ingnting till. Gha!!!! Ska ta och kolla lite tv nu så jag släpper lite av min frustration..

Detta med paket är ett fenomen för mig

Spelar ingen roll hur mycket tid och omsorg jag lägger ner på att slå in mina juleklappar, det ser ut som Emil 3 år gjort det åt mig! Det vill sig bara inte hur man än gör. Detta år räckte dock tejpen, får några år sedan tog den slut eftersom att man måste tejpa som fan för att paketen ska hålla ihop, så då fick jag riva sönder julklappsetiketter och klistra med. Väldigt påhittigt om jag får säga det själv. Reslutatet var inte det bästa dock och mina föräldrar ansåg att mina kunskaper när det gäller paket nog blivit sämre med åren.

Jag och baby bytte paket igår eftersom jag ska till föräldrarna idag. Han tyckte han var rolig och köpte underkläder i sexbutiken. Ni vet sådan där trosor med hål i. Mycket praktiskt sade han med ett brett leende. Jaha ja. Spike fick sig också en juleklapp som han faktiskt tyckte om. Katten som är kräsnare än någon jag känner.

Nej dags att ta tag i dagen då. Har för övrigt skickat in min uppsats nu, ni som vet att jag jobbat på den ett tag. Så nu ska den rättas och sedan har jag julen på mig att ordna till den!

/J

Shit inge bra idag

Nej mår galet konstigt just nu. Varti yr i huvudet hela dagen och illa mående. Känns som jag ska bli sjuk men händer liksom inget mer. Inte kan man sova heller, inte somnat i vettig tid på någon vecka nu, och imorgon måste jag skriva klart uppsatsen. Har möte imorgon igen...orka.....

Pratade lite med Essa förut, eller ja mailade henne. Viss fakta kom fram som jag inte kände till och beslöt mig för att hon nog borde veta om det. Jag vill verkligen att hon ska må bra, när hon mår så pass dåligt som nu blir man orolig. Även om hon inte riktigt har det destruktiva beteendet med att skära sig eller liknande så är det inte bra. Är oftast de som håller allt inne som det slutar värst för och det vill jag inte. Vet bara inte riktigt hur jag ska hjälpa till...när man inte är helt hundra själv är det svårt. Misstänker att jag slitit ut mig själv så hoppas på lite vila undet jul, mellan allt plugg...

/J

Frustrerande

Jepp, klarade inte tentan. Eller ja jag har klarat den på B nivå men klarade den inte på c nivå så får göra om den i Januari. Jobbigt, den är ju så jävla tråkig. Får väl sätta mig och träna glosor fram tills dess då. Störigt. Jag var dock inte sämst och mer än hälften som gjorde den kuggade c nivån så man behöver inte känna sig dum i alla fall. Hade bara varit skönt att ha den avklarade så man får nått betyg i språkfärdigheten någon gång. Ska snart på möte med, känne rmig inte upplagd då jag nog håller på att få feber och borde ligga i sängen eller skriva klart min c uppsats. Fan att man ska må så dåligt just nu då. Illa. Baby ska i alla fall köra mig till mötet tack och lov, orkar inte ta en buss med denna hysteriska huvudvärk. Illa mår jag med, gnäll gnäll men blir gnällig när det är sjuka på g!

/J

Störiga människor

Det är något av det värsta jag vet, Killar, (Ja det är faktiskt de som håller på så). De står och gasar med bilar, motorcyklar och mopeder. Varvar motorn bara för att det är kul när det låter. Det är nog inget ljud jag avskyr mer än detta ljudet av töntiga omogna pojkar som tycker detta är skit kul!! Vill ta en slägga och visa hur kul det är med oljud på deras skit maskiner!

Annars då, Sandra ringde igår. Henners sambo har bett henne flytta ut. Utan ordentlig förklaring vill ha göra slut. Något om att de har testet nu i ett år. Han har sagt att det är slut men gullar med henne ändå. Blir lite fel! Tyävrrvill inte Sandra acceptera att det är slut utan fortsätter att disskutera med honom och vill kämpa för detta. Vet inte hur smart det är, jag hade nog tagit mina saker och flyttat faktiskt. Ingen idé att tjata på någon och övertala dem till att tycka om en. Gör de det inte så får man ta det och gå vidare. Att hänga upp sig på killen i fråga och tjata brukar leda till att han tycker om dig ännu sämre. Förstår att hon hoppaspå att han ska ångra sig men tror inte han gör det. Jag är väl något pratisk med då jag aldirg gillat honom. Vi får se vad som händer.

Nu måste jag plugga, baby är uppe och städar min lägenhet så jag ska skriva uppsats. Ska vara klar på onsdag är tanken så bäst att sätta fart!

/J

Heltslut nu

Ja gud vad seg jag är. Somnade vid 4 tiden, upp klockan 7 för att vakna till tentan klockan 9. Hemma vid halv elva drygt, vilade på soffan i en timme. Upp till lägenheten och tömmde den med Baby samt mor och far. Till Dfs med saker och fick mat där sen tillbaka hem hit och plocka grejer. Nu är klockan halv nio och jag är hur trött som helst. Tror jag börjar bli sjuk med. För övrigt så skickade Sandra sms förut och bad om mitt konotnr, hon skulle sätta in pengar på måndag. Tack! Så glad att jag slipper behöva bli osams men henne om pengar. Fick även lite pengar av pappa som tyckte att vi inte skulle behöva leva på nudlar resten av månaden. Tack pappa älskar dig! Nu blir det morden i midsomer och sen kanske sova tidigt. Kanske ska be baby köpa cola så kan vi fixa popcorn :-)

/J

Något att fördriva tiden med

Är ju en aning pessimistiks själv så är nog därför denna blogg funkar för mig. Har ni tråkigt kan ni ta en sväng förbi och kolla.

/J

Skriv ryck..

..mitt i natten! Galet men fick ett ryck så har nu skrivit klart om Nalle Puh och Nasse och nu påbörjat mitt skrivande om Ior. Går framåt faktiskt, uppe i 7 sidor så de där 15 lär inte bli någon svårighet med att uppnå. Kanske får definiera om vissa saker sen i slutet men det får vi se då. Vill ha klar en grund så jag kan lämna in den sedan och sen börja slipa på den under jul så den är redo att lämnas in efter det. Vill bli klar nu. Har varit duktig idag och tränat samt varit på promenad. Imorgon blir det tömmande av sista små prylarna i lägenheten och sen blir det flytt av möbler på lördag efter tentan. Mamma och Jennifer ska sova här på fredag för de ska ut på krogen i K-stad då så som tack för det får de bära möbler på lördagen!! Får passa på när man har folk här som kan bära saker ju! Klockan är nu 02:08 och är som vanligt galet pigg, går ändå upp vid elva på dagarna men räcker visst inte. Ska i alla fall utnyttja mer av natten och skriva om Ior lite till innan det blir senaste avsnittet av Desperate Housewives. Ni som ligger lite efter, en orkan har träffat Wisteria Lane och någon har dött. Frågan är just nu vilka som klarat sig levande. Måste se det innan jag blir galen!

/J


Bättre idag

Ja idag är det bättre, inte så ledsen över kissen längre. Spike har pussat mig massor, han såg nog att mamma var ledsen:-) bra älskling. Sitter för övrigt och skriver för fullt just nu, har dock beslutat mig för att träna idag så ska nog ta en träna paus nu och sedan duscha och sedan laga mat och sedan fortsätta skriva innan mötet ikväll. Wow massor att göra som vanligt!

Usch...

hade verkligen velat ha den där kisse bebisen. Men nu har vi mailat och sagt att vi inte kommer ta honom så skulle jag maila igen verkar det nog oseriöst. Vem vill sälja till någon som velar så? Men fan alltså, hade jag haft bättre ekonomi hade jag tagit han direkt faktiskt. Känner att jag nog vill vänta på en ny kull från henne kanske istället för från uppfödaren i K-stad. Vill gärna ha en blå kisse bebis och hon hade flera i den färgen så förhoppningsvis kommer det flera....lilla bebisen...känner mig lite nere nu men får skylla mig själv nu när det inte finns pengar....

Något annat helt onödigt då...har börjat träna mera på mitt dator skrivande. Har kunnat skriva förut utan att titta på tangenterna men har tappat en hel del av det så börjat träna nu, bara för att liksom! Går rätt bra i alla fall, inte många fel tryckningar inte så är stolt! Viktig info va?

Kanske skulle slå på en film eller nått. Baby verkar inte heller trött men han sov ju till halv två!!!

/J


Ingen ny bebis just nu...

Nepp blir inte någon blå bebis  just nu...vill men ekonomin är inte okej så det skulle bli jäkligt tufft just nu i sådana fall. Känns jätte jobbigt för han var super söt och hade velat ha honom men Baby och jag har disskuterat och vet jag med att detta är det bästa just nu....får helt enkelt vänta tills allt som skall betalas med lägenheten är fixat...om bara min så kallade vän kunde vara schysst och betala för nyckeln hon slarvade bort så hade det varit bra med men lär hon inte göra...

/J


Hade lite tråkigt bara...

Create Fake Magazine Covers with your own picture at MagMyPic.com


Hm...beslutsångest

image73

Ska man köpa en till eller inte? Denna kille är ju otroligt söt och har velat ha en blå kisse förut men de är rätt svåra att hitta. Kostar 5000:- så är en fråga om pengar med plus att han finns i Jönköping vilket är en bit att åka. hm.. han är ju grymt söt i alla fall!!

/J

Brist på tid

Ja det är verkligen sant. Är så mycket jag behöver göra men inte vet om jag har tid med. Imorgon ska vi i alla fall tömma lägenheten på allt utom möbler och det som skall slängas. Sen har jag tid hos vetrinären imorgon för Spkies vaccination. På tisdag har jag utbildning, onsdag möte, torsdag disco fredag-söndag är det nog ledigt men ska även flytta möbler i veckan så lägenheten är tom och klar att städas sen vilket Baby erbjudit sig att göra så jag kan skriva på uppsatsen. Har tänkt att försöka bli klar med ett första utkast i veckan. Fick lite tips från Mark på källor jag kan kolla upp med så ska göra det vilket innebär att jag måste till biblan någon dag egentligen. Eller ja det han mailade kan jag läsa på nätet så slipper jag skriva ut det. Hade dock behövet en annan källa kollad, har den citerad i en källa men hade kanske behövt kolla orginalet. Eller så skiter jag i det då jag har allt jag behöver redan där. Hm...sparar tid då. Min älskling är hemma nu igen, han ska få öronen tvättade och klorna klippta. Glad han ska bli då! Fått födelsedags present av baby i alla fall så han är nöjd.

/J

Gbg imorgon då

image72Ja imorgon bär det av till Göteborg igen då. Ska på julmarknad med baby, varit där nästan varje år men gillar det. Ska även stanna hos hans föräldrar över natten då det kan vara kul att träffa dem igen för på jul blir det inte då jag är hemma hos mina föräldrar då.

Kusinen kommer hit idag med, skulle ge henne lite skor hade jag tänkt men de är kvar i andra lägenheten. Kan kanske hämta dem senare

Skickat in uppsatsen igen till Mark, har ju skrivit 2 sidor till så tänkte han kan få kolla det så länge medans jag funderar lite mer på hur jag ska gå vidare. Han sa i alla fall sist att jag var på rätt vägså det blir nog bra. Väntar på att mamma ska ringa med, se om hon kommer hit på söndag med min älskade bebis Spike. Gud vad jag saknat han galet mycket!! Så tomt utan honom ju! Min lilla bebis!

/J

Jobbade igår då

Jepp jobbade på Bunkern igår med Essa. Funkade faktiskt bra även om stackaren fick stå i köket rätt länge en sväng. Kände att det var bättre så iof då jag i alla fall jobbat i kassa innan och inte har koll på mat rutinerna. Var ganska mycket folk där med vilket var kul att se. Även några som inte är med i utskott utan bara är vanliga medlemmar. Hade väl förväntat mig att vissa andra skulel dyka upp men det gjorde de inte.Fick även hela 150:-för att jobba. Woho, pengar som går direkt till nollnings t-shirt och mössa. Då fattas bara 240:- till den andra t-shirten med...och sen låsbytet som Sandra nog inte kommer betala....och allt annat shit med...jobbigt!! Men nu ska jag nog väcka Baby, hans klocka ringer men han går inte upp! Måste posta min uppsägning idag med..ja ja mission väcka baby startar nu!

/J

Fixat lite

Gud vakna vid halv tre var inte vad jag hade planerat för denna dagen men så blev det visst ändå. Har i alla fall gjort en adressändring nu som ska gälla från och med nästa vecka. Måste flytta ut i stort sett resterande av mina saker i lägenheten i veckan nu så att den är tom och kan städas för då kan jag beställa besiktning av den med så jag vet vad jag kommer få betala för sen. Kommer bli dyrt som fan då Sandra troligen inte kommer att betala för nyckeln hon tappade bort. Känns rätt illa. Helt pank redan liksom. Men nu är adressändringen gjord i alla fall. Om jag har tur kanske jag får låna babys bil och hämta Spike på söndag. Eller så får de helt enkelt köra hit honom. Kanske skulle testa min igen och se om den slutat rycka. Vilket jag inte tror. Nej nu är jag hungrig med.Kanske skulle ta en smörgås eller nått då. Baby lär ju vilja ha mat sen så väntar på att han ska vakna och laga nått. Ha ha nu ringer hans väckarklocka till och med. Dags att hoppa på han då :-)

/J

Sammanbrott

Jepp fick ett totalt sammanbrott efter att blivit anklagad för fusk men efter en mycket lång mail konversation fick jag i alla fall en ursäkt. Mår visst inte så bra just nu av någon anledning men vet inte vad det hela handlar om. Något undermedvetet som tränger sig på. Häromdagen bröt jag ihop för att Spike inte är hemma. Jag grät när jag tittade på Narnia. Ja det säger väl allt, gråter för minsta lilla just nu. Det håller inte...får rycka upp mig snart..

/J

Då är man anklagad för fusk med...

Fy fan säger jag bara, här sliter man som en idiot med allt pluggande och så blir man anklagad för fusk!!! Tack så djävlamycket...man har verkligen lust att göra klart något då....de kan dra åt helvete de jävla idioterna på engelska fakulteten vid karlstads universitet...

Gråtit och blivit arg

Bröt ihop inatt när vi skulle sova. Varit för mycket den senaste tiden och jag känner mig helt slut. Hämtade artikeln idag men för att ändra i den innan den ska in igen. Fan vad jag hatar den kärringen. Fått nog av fjäskande nu, funkar inte ändå så skickade ett ärligt mail där jag frågade hur mycket jag måste bry mig om hennes åsikter för att få godkänt då de en hel del av hennes kommentarer känns som hennes personliga åsikt och inte har något med min tolkning att göra. Hon lär blir sur men det skiter jag i just nu. Hatar verkligen den kärringen och det är sådana här saker som gör att jag inte har tid att göra det jag måste. Nämligen fortsätta skriva på min c uppsats. Kan hon inte bara gå och försvinna.....

/J

Sovit en stund i alla fall

Ja somnade en sväng förut på soffan, var alldeles för trött för att göra något alls. Har nu i alla fall vaknat till liv och lyckats fixa lite små saker med uppstsen. Ska rätta til lite mer en annan gång och fortsätta med skrivandet istället nu. Måste gå till uni imorgon med och hämta upp ett annat arbete som garanterat måste ändras och skickas in på nytt. Såååå trött på den del kursen, hade gärna hoppat över den för den har varit helt onödig. Börjar bli hungrig som fan nu men baby ska laga mat och han sak diska först så jag lär inte få mat på ett par timmar till då han är extremt seg i köket....


/J

Snabb möte

Ja detta möte gick allt fort.Skulle vara där klockan tio, fem minuter senare var vi klara. Ha ha känndes nästan onödigt att gå dit! Men fick lite förklarat och fick klartecken på att jag är på rätt spår så bara att fortsätta. Fick även mera beröm för mina literatur uppsatser. Han sa att jag måste ha slitit med dem, vilket jag inte gjorde men gick ju bra ändå. Han sa också att han nu förväntar sig något extra på denna uppsats, fast det var med glimten i ögat! Men känner mig rätt nöjd. Hittade en artikel till med samt 2 böcker som kanske kan vara till hjälp så ska sätta mig med det nu en sväng. Bilen rycker för övrigt fortfarande. Om man ändå kände någon som kunde fixa den utan att den behöver bogseras till degerfors hade det varit trevligt men nope. Får dra hem den i alla fall då...attans Spike ska ju till doktorn på måndag med. Fast Baby är ju iof ledig så då är det inga problem. Bra tur det!

/J

Hm...fem i tre..

Kan inte sova. Av någon anledning så har de senaste dagarna fått mig i konstig stämning. Känner för att åka hem till mamma och vila lite. Vill inte vara här just nu i alla fall. Kanske skulle ta coh åka hem några dagar....vet inte. Möten och sånt i veckan jag måste vara med på....bio på onsdag, jobba på torsdag, möte på tisdag...vill bara dra täcket över huvudet och gömma mig just nu. Ska jag åka hem så får det bli nästa vecka efter att Spike varit hos doktorn. Men behöver egentligen flytta saker i min lägenhet.....baby jobbar natt....Spike hos mamma...helt ensam hemma...kan inte sova....

Ska man verkligen behöva ta sådan skit?

Var som sagt ute igår. Var roligt till en början men vissa personer balalde ur totalt (inte du Essa). Var Björn som annars alltid pratar och hälsar på mig som var sne full. Han hälsade inte nu utan puttade till mig och bara blängde. Okej tänkte jag och brydde mig inte om det. Senare under kvällen fick han se att jag tog kort och sa till mig att du tar fan inte kort på mig för då ska jag banka in vett i skallen på dig. Svarade att jag skulle vilja se dig försöka. Han är för övrig en bra bit över 30 så tycker inte att det är ett okej beteende. Babys vänner var inte heller särskilt trevliga, hälsade inte på mig ens. Orkar inte bry mig, har försökt förklara för honom att jag har inget emot dem men har inget gemensamt med dem och har försökt prata med dem med det funkar inte. En av hans vänner är Tina Kling som tydligen varit med i Big Brother, som om hon skulle vara viktig för det då eller. Är bitter nu ja jag vet men en hel kväll med skit från folk i ens omgivning och ett tråkigt samtal med Sandra dagen innan har fått mig i ett humör jag inte trivs med. Är arg och bitter och vill bara sätta mig i bilen och åka härifrån ett tag. Men imorgon har jag handledar träff så får förhoppningsvis annat att tänka på då. Måste distrahera mig själv innan jag går ner mig totalt.

/J

Den där känslan...

Den där jobbiga känslan kom tillbaka idag.På bunkern spelades To France med Blind Guaridan, en av Joans favoritlåtar. Fick den där ångest känslan igen...fan vet inte vart jag ska ta vägen...är en känsla som får mig att vilja sätta mig i ett hörn och bara stänga av. Tanken kommer tillbaka på det vissa sa i början, att om jag inte pratar om det med någon proffisionel så kommer jag hamna på psyket. Köper inte det för när jag hamnar i de tillstånden så är det också jag som tar mig ur dem. Vet inte vad problemet är, att jag gett mig in i en relation heljärtat vilket jag aldrig gjort innan. Att jag inte har något att klaga över just nu och behöver ha något tragiskt att hålla mig vid. Jag vet inte....vassa föremål och panik attacker..funkar inte längre. Men fastna i ett tillstånd där man inte längre svarar på tilltal är inget jag strävar efter att hamna i igen...fan...lämnade min vän utan att säga något med. Orkade bara inte förklara just nu vad felet är...vet knappt själv...självdestrktiv, katatonisk...vad gör man...sova sa baby som jobbar och nog inte inser hur illa det egentligen är. Prat med mig, låt mig hjälpa dig. Funkar inte så...vet inte hur jag funkar...när den känslan kommer saknar jag något, saknar något jag aldrig får tillbaka och kanske inte lärt mig att leva med, kanske bara lärt mig att förtränga och gå vidare....måste göra något...

/j

Vad är det för fel på det "manliga" könet?

Blev lite utgång igår i alla fall och vi träffade sådana idioter ute! Började med någon som stötte på oss i kön när vi gick från korriander. När vi kom till kön till ankan var det en annan kille som var alldeles för på. Inne på dansgolvet var det en kille som såg ut att vara 18 som dansade alldeles för nära och stank spyor. Han blev sen sur på Essa för att hon höll på med sen mobil och puttade till henne. Då blev jag arg men istället för att slå han rakt i ansiktet så slog jag av honom kepsen. Han blev skit sne och skulle tjafsa med mig men jag ignoreraa han. Sen kom en annan kille och la armen om mig som om jag skulle vara intresserad! Essa börja skratta åt min blick så han vart sne han med. Å det bara fortsatte! När vi skulle gå ut stog ett par gubbar, verkligen gubbar! I dörren och frågade om vi skulle gå nu, nu när kalle kommer! Jaha som om vi skulle vara intresserade??? Vi gick till korvkön och snackade om allt detta då en annan "gubbe" lade sig i vår disskusion och talade om för Essa att hon var ju inte mer än 18. Han hade verkligen inget innanför pannbenet! Fy fan alltså, vad är det för fel på er??? Tror ni verkligen att ni är Guds gåva till kvinnorna? Kan tala om att så är inte fallet. Alla ni idioter vi träffade igår, det är erat fel att trevliga killar aldrig lyckas!

/J