Okej okej

Så hur ligger det till nu. Såg pojken i skolan idag, vi sa hej men det var väll det enda. Senare på kvällen var det styrelsemöte och vi pratade knappt, inte mer än om det vi behövde. Väntade int epå han efteråt heller utan gick till bunkern en sväng. Visste att Essa skulle jobba och att Rickard var där. Var trevligt att bara skratta och umgås lite. Sen nu när jag kom hem, han har för övrigt säkert suttit och väntat på det på msn, men då skulle det pratas. Vi har tydligen tagit paus seriöst nu i alla fall. Tror tyvärr inte att det kommer bli bättre sen för har insett att detta nog inte är vad jag vill just nu. Han har väl äntligen insett han med att det inte funkar riktigt. Känns bara som att han lägger allt på mig. Visst en hel del är mitt fel men inte enbart. Sen har väl i alla fall jag insett att vi nog inte passar ihop. Han vill inte ge upp men ett förhållande där vi knappt kan prata med varandra längre känns rätt meningslöst. Får väl se hur det blir från detta men jag tror tyvärr inte att det är någon ide. Ska hem till mina föräldrar imorgon och ska bli skönt att bara få komma bort ett tag....vi kan säkert vara vänner sen men just nu behöver vi bort från varandra.

/J

Shit vad glad jag blev!

Så fick typ magsjuka igår kväll och har inte vågat äta eller dricka sen dess. Har knappt sovit heller för mådde rätt kasst. Men var ändå tvungen till att gå upp och tvätta idag eftersom att jag missade tvätt tiden igår. Fick en lycklig överraskning dock för resultatet från språkhistorian hade kommit och jag fick VG. Är super nöjd för slet som fan med dem hemtentorna och trode nästan inte att det hade gått vägen men så gick det istället skit bra!! Fan vad glad jag blev, kanske ska våga mig ner till affären och köpa lite blåbärssoppa, skulle tydligen vara bra när man är sjuk och kanske ska våga försöka äta senare. Men fan vad bra, VG yes!!

/J


It möte

Varit på it möte nu, var kul med en ny medlem. Pratat lite med min vän Ola, min backupp som jag ska gifta mig med vid 35. Hans förhållande är inget vidare det heller. Vi är väldigt lika, min bästa vän sen jag var typ 6 år eller nått. Skönt att prata med någon som förstår och som inte heller har det så bra på den fronten. Just nu har jag gjort som hela tiden, skjutit upp problemet. Vet att jag måste fatta ett beslut snart men är svårt. Ja du Ola, livet suger rätt hårt ibland!

/J

Shit vet varken ut eller in nu...

Var ute igår med Essa oc Petra, senare på kvällen fick jag ett sms från pojken som sa att han tycker vi måste ta en paus för annars tror han inte att vi ens kommer kunna vara vänner i framtiden. Några timmar senare kom ett sms där han skrev hur mycket han älskade mig och inte vill leva sitt liv utan mig...svarade inte för tyckte inte det var någon bra ide att ta en sådan diskusion på fyllan. Tycker inte heller att det är rättvist att han ber mig välja nu för alla framtid, är inte redo för det alls ju. Varför ska jag behöva välja nu för? Varför måste han ställa sådan krav? Orkar inte

/J

Bra jobbat familjen!

Super bra, min familj var i London denna vecka och skulle komma hem idag. FIck ett telefon samtal från min farmor vid 10 som sa att det hänt något. Tack för den väckningn! Var i alla fall inte så allvarligt. De hade nämligen missat flyget eftersom incheckningsbandet gått sönder! Så nu fick de ta ett flyg till Gbg istället, ta tåg därifrån till Degerfors och sen får farfar köra pappa till stockholm där bilen står! Jätte bra, tydligen så missade typ hälften planet för att det gick sönder. Bra jobbat :-) De kommer i alla fall hem så blir nog bra! Ska laga mat nu så Bye

/J

Party, jobb, städning m.m.

Så har haft tenta idag i översättning. Det kan ha gått hur som helst för var ju inte de lättaste texterna! Hoppas på det bästa i alla fall. Väntar fortfarande på resultat i lingvistik och de två senaste hemtentorna v gjort.

Var inne i stan i dag med, sjukt kallt men ska ut med Essa och Petra imorgon så var tvungen att åka till systemet och även in på H&M en sväng för att köpa bh tejp. Har nytt linne som har öppen rygg och inte snyggt med en bh rakt igenom då så köpt tejp nu så jag kan tejpa fast dem! Lustiga grejor.

Behöver städa med, sovit bort 4 timmar av dagen, var sjukt trött efter tentan och efter att ha varit på stan så skjutit upp det. Kankse blir lite röjning ikväll istället. Kan diska i alla fall så är jag på väg.

RIngde Berit idag med om jobb i sommar. Är typ garanterad med hon kan inte säga helt 100 än för ordinarie personal ska lämna in sina papper om ledighet i slutet av mars men hon skulle ringa mig runt påsk sen. Hon sa i alla fall att hon ville ha mig där så låter ju bra. Måste bara ordna nått med min kisse, får ta med han hem på prov någon dag så får vi se hur de andra reagerar. Går de bra så kan han ju vara hemma med mig under sommaren. Hade varit bästa lösningen

Håller på att ladda hem säsong 2 av Oz, så bra serie, har sett den innan men missat nått avsnitt här och där eftersom att den gick runt 1 på natten. Men den är på g, tar tid med seg uppkoppling och måste stänga av datorn ibland med så den får vila.

Nej Simpsons på tv nu, kolla lite sen kanske plocka eller nått. Äta mina äppelchips och sega bort resten av dagen. Blev erbjuden att följa med ut ikväll med men orkar inte det idag.

Ciao /J

Woho

Kommer bli en fullspäckad helg för mig nu. Har tenta imorgon på morgonen, sen ska jag in till stan och shoppa lite eftersom att jag på lördag ska ut med Essa och Petra. Kan bli kul, inte varit ute med dem förut. På bunkern bara men det räknas inte riktigt med en studentpub. Sen på söndag då när man är bakfull och jävlig så ska vi äntligen ha utvärdering för nollningen. Var på tiden. Och det viktigaste, på söndag natt så är det ju Oscarsgala! Kollade på comhems sida och jde kommer sända denna nya kanal 9 på comhem kanalen så jag får se den i år i alla fall. Super bra, älskar Oscarsgalan. Är ledigpå måndag med så behöver ju inte gå upp till något direkt. Brukar i och för sig vara vaken hela natten när det är Oscarsgala men förra året slutade det runt 3-4 typ så kunde ju sova ett par timmar där sen! Nej ska fortsätta slappa nu, var ute igår på bunkern och blev rätt sent och rätt onyktert så lite seg dag idag.

/J

Skamliga förslag

Fick ett skamligt förslag av en gammal bekant häromdagen. Han kom med sådna förslag en annan gång med och till en början skämta jag bort det för han hade ju faktiskt tjej! Hur den historien sluta kan du kanske räkna ut. Det lustiga är att nu när han kommer med sådana förslag igen så får jag samma pirriga nervösa känsla som då. Varför? Är ingen andra hands tjej och tänker inte bli det heller. Johnny behandlade mig så, jag dog när inte tjejen var i närhenten. Har faktiskt blivit blåst på det viset förut. Skillnade nu är att denna killen och jag har inge känslor på det viset för varandra. Jag har väl haft det någon gång men det var många år sedan. Grejen är att han har ögon som gör mig sjukt nervös, sådana där som ser rakt igenom en. Kan knappt titta på kort på han utan att se den där blicken. Hans ögon är speciella så att säga :-) vet inte varför jag funderar på detta igentligen men hans förslag väckte en gammal känsla. Kommer inte ske igen för mycket har förändrats sen då, har gått ca 3 år eller nått sen dess och vi är inte samma personer längre som vi var. Vi känner knappt varandra nu ju, men ändå så blir jag nervös av att tänka på han. Dumma dig, inte säga sådana saker!

Puss & Kram /J

Vad nu då?

Något jag gör varje år är att sitta uppe och titta på oscarsgalan. Den brukar sändas på någon av de "vanliga" kanalerna som de flesta har och det är en tradition för mig att titta på det. Men vet ni vad! I år så sändes Oscarsgalan på en ny kanal, kanal9 som har premiär den 25, samma dag som galan är. Vet ännu inte om denna kanal kommer ingå i mitt grundutbud av kanaler så är rätt sur för detta. Läste någonstans att den ska ingå hos com hem vilket jag har men är lite olika vilka man får i grundutbud av dem så är inte säkert att jag kommer ha kanalen. Så nu kanske man inte kan titta på galan bara för det! Dumma tv bolag!!

/J

Spike!

157510-10

Tydligen så är min bebis mycket förtjust i en korg stol! Han bär runt på den hela tiden och ska sitta på den även om den är upp och ner! Bara en och en halv vecka kvar nu tills jag får hämta honom :-) min nya kärlek!

/J

Something

Så bytt stil på min blogg igen, texten var ju så liten på en andra och orka inte fixa med det just nu så bytte hela. Skaffat ny skiva nyss, super bra Gavin DeGraw. Otroligt sköna låtar av söt pojke. Soft!

Puss & Kram /J

"I act 23 ½ years old"

Stal en lista från Joel

[x] I know how to make a pot of coffee
[x] I do my own laundry
[x] I can cook for myself
[x] I actually enjoy intellectual conversations
[ ] I think politics are exciting
[ ] My parents and grandparents have better things to say than my friends
Total: 4

[x] I show up for school and or work every day unless I'm sick
[x] I always carry a pen in my pocket/purse.
[x] I've never gotten a detention
[ ] I've watched talk shows to point out the credibility of it all
[x] I know what credibility means without looking it up
[ ] I drink coffee at least once a week
Total: 4

[x] I know how to run the dish washer and or do the dishes.
[ ] I can count to 10 in Spanish.
[x ] When I say I'm going to do something I do it.
[x] My parents trust me
[x] I can mow the lawn.
[x] I can make adults laugh without being stupid.
[/] I remember to water my plants.
[x] I study when I have to.
[x] I pay attention at school.
[x] I remember to feed my pets
Total: 8 ½

[x] I can spell experience without looking it up
[x] I clean up my own mess.
[ ] The first thing I do when I wake up is get coffee
[ ] I can't go to the store without getting something I don't need.
[x] I understand jokes the first time they are said
[x] I can type fast.
Total: 4

[x] I have realized that the weather forecast changes every hour.
[x] I can look at someone hot without thinking of sex.
[ ] I have realized that no one will take you seriously unless you are over the age of 25 and have a job.
[x] I can read a book and actually finish it
total: 3


total: 23 ½

Now add up all of the x's you have and put "I act __ years old" in the subject line

Seriöst samtal

157510-9

Så vi hade ett ganska seriöst samtal igår, jag och pojken. Vi kom fram till att vi måste börja om om det ska funka. Vi ska inte göra slut, inte än i alla fall, men vi ska inte ses så mycket som vi har gjort utan mera dejta fast att vi inte dejtar andra. Låte det komplicerat? Det gör det i mitt huvud. Vi får väl se vad som händer. Har fått nya bilder på min bebis så titta här!

/J

Vad håller vi på med?

Börjat fundera på det på allvar nu. Bad han komma hit idag, tänkte vi kunde prata. Eller nej jag ville igår att han skulle komma idag, ångrade mig idag men kunde inte säga nej så tänkte vi kunde prata. Vi sa kanske två meningar till varandra var....han vet lika väl som jag att det inte funkar just nu men paus ville han inte höra talas om. Hur hade han tänkte sig att vi skulle göra då? Jag vet allvarligt talat inte. Vill ha han ibland och ibland inte. Vet inte om jag är kär eller om jag bara inte är beredd på att vara helt utan honom. Förhållande är inget jag behöver ha, trivs som singel och har inget behov av mer. Vet att jag inte klarar av att vara så här seriös just nu i alla fall, men hur ska jag få honom att fatta det utan att ta det på fel sätt? Tja, jag vill inte ha dig som pojkvän, bara ibland?

/J

Då var det söndag då

Så har hela helgen gått. Lillebror var här och det var riktigt trevligt, vi var på bio i fredags, A night at the museum. Den var riktigt bra faktiskt, rolig. Så kollade vi på melodifestivalen igår med och käka tacos. Pratat lite seriöst med så vart kul. Pojken har nog varit tjurig som vanligt för att jag ignorerat honom denna  helg. Bjöd hit lille bror för att umgåsmed honom och inte med pojken. Vet fortfarande inte vad jag ska göra...tycker om honom det gör jag men jag är 22 och inte redo för ett seriöstförhållande med resten av livet som mål.Han är det, mer än villig att stadga sig för all framtid typ. Jag är det verkligen inte, fortfarande massor jag vill se och göra. Vi har så olika mål i livet och de går inte ihop. Varför ska man behöva välja nu om det är detta man vill? Om han kan tänka sig att vänta i 5 år så kanske jag kan ha seriöst förhållande då men absolut inte nu. Har hela livet på mig, faktiskt. Allt detta har bara gjort att jag börjat tappa mig själv och fått tillbaka min panikångest för att jag är livrädd för att dö. Det är inte så det ska vara att ha ett förhållande. Vi hade inte ens varit tillsamans om inte han hade pressat mig från första början. Visst jag tyckte om han jätte mycket och var jätte kär, men är inte riktigt samma sak nu. Vet att han skulle bli skit sårad också vilket inte gör saken lättare. Jag vill typ backa ett par månader och bara dejta, inte vara ett "par" utan dejta. Träffas, umgås, ha sex typ. Tror inte han skulle vilja det direkt...vad fan gör man??

/J

Fredag!

Så då var det fredag. Tentan imorse kändes väldigt bra faktiskt så hoppas att jag har klarat den. Lille bror ringde för en stund sen och sa att han skulle packa och åka sen. Farmor och farfar hade fått reda på att han skulle hit och de kunde inte tänka sig att låta han ta bussen utan skjutsar honom. Bara hallå han fyller 18 i år och tagit tåg själv till mig i Götebrog när jag bode där liksom. Han kan nog ta bussen hit! Men men vi skulle få pengar så klagar inte. Är hungrig som fan nu men antar att han kanske inte ätit heller så väntar på han så han med kna få mat. Tror vi kanske drar in till stan en sväng sen när han är här. Vi ska på bio sen ikväll men det blir runt 21.00 så får ju hitta på något fram till dess liksom. Filmerna jag hoppats skulle hinna komma har inte gjort det så vi får titta på något annat. Är ju melodifestival imorgon med så får köpa popcorn och chips och kolla på det kanske! Nej bäst att plocka undan sista grejerna innan han är här!

/J

Sjukt nervös..

Har tenta i lingvistik imorgon. Pluggat i en hel vecka nu men blir alltid nervös dagen innan tentan. När jag väl sitter där och ska göra den så är det inga problem men hatar stressen innan. Känns som jag inte pluggat tillräcligt, kunde kanske pluggat mer. Eller så har jag pluggat för mycket så allt blir kaos. Shit...läst om alla termer och de sitter faktiskt rät bra. Bara jag tar det lugnt och koncentrerar mig så borde det gå. Ska nog ta ochläsa lite mer. Har för övrigt gått framåt med min senaste diet, gått ner 4 kg. På väg åt rätt håll i alla fall. Har inte så mycket övrigt att skirva idag, för ovanlighetens skull!

/J

Despair

157510-7 157510-8
Hittade något super collt på nätet när jag av ren trisstes surfade runt lite på en av mina favorit sidor, www.fierbox.com de har massa coola saker. Detta är en kalender som inte har en massa uppmuntrande ord och ramsor uta som helt enkelt ger dig den hårda sanningen. Super coolt, en kalender som är så mycket jag! (Obs klicka på bilden för att gå till produkten)
Så kolla in firebox.com nu!
/J

Kloka ord

En riktig vän är en vän som öppnar sin dörr för dig mitt i natten
Tiger (AA.Milne)

Kärlek utan barn är bättre än barn utan kärlek
Arthur Lindkvist

Varför är det så mycket månad kvar i slutet av pengarna
Okänd

Att fela är männskligt, men för att riktigt trassla till det fordras en dator
Okänd

Om du tror att du inte behöver göra något åt jorden problem, då är du ett av dem
Okänd

En kändis är en person som arbetar hårt hela livet för att bli känd, och sedan bär
mörka glasögon för att slippa bli igenkänd
Fred Allan

Jag har kommit fram till att det bästa sättet att ge sina barn goda råd är att
ta reda på vad de vill och sedan råda dem att göra det
Harry S.Truman


Coolt!

Kollade min väns blogg förut idag, som vanligt typ. Hon hade hittat en länk till en sida där man kunde få veta sitt alv namn! Detta är mitt :

Nessa of Dorthonion

Har visst också ett hobbit namn:

Ruby Brandybuck of Buckland

Vill du testa?

/J

Shit också!

Klantade mig totalt idag!! Missade lektionen. Varot så inne i att plugga till lingvistiken att jag gklömde bort översättningslektionen idag. Tack och lov är detta en kurs vi inte behöver närvara på lektionerna på men gillar denna kursen och har inte läst det förut så känns bra att vara där. Mailade läraren nyss med min översättning och en ursäkt för att jag misade lektionen. Klant! När Essa ringde imorse stängde jag av ljudet och tänkte att ring inte så tidigt va. Sen fick jag sms där det stod att hon inte skulle till skolan och tänkte shit, skolan ja. Missat det nu. Somnade till slut i natt, runt 4 eller nått men sovit lite och känner mig pigg än. Fått hem Oz avsnitt ett och två...undrar om jag ska bjuda hem pojken för att titta på det..han klarar inte av blod i och för sig så kanske inte så smart...får se...dags att plugga igen nu!

/J

Segt, segt..

Brukar inte ladda hem saker specielt ofta, gillar att ha orginal på filmer osv. Har därför inget vidare snabbt bredband då jag inte ser behovet av det helt enkelt. Men just nu har jag börjat ladda en del i alla fall. Sett så mycket reklam för serien Heros på tv nu och jag har inte canal + så tänkte att fine, tar hem det och kollar vad det är då. Episod 1-15, kommer just nu ta mig ca 10 dygn att få hem. Yes! Hittade även en av de bästa serier jag sett Oz på siten jag hämtar hem från. Så kunde inte motstå frestelsen att ta hem den med, avsnitt ett (satt på hög prioritet) ska ta ca 4 timmar till. Avsnitt två som jag starta nyss med ska ta 11 timmar på norlma prioritet. Avsnitt 3-8 har jag tagit hem men inte börjat ladda ner än. Tror ni detta kommer ta tid eller? Är just nu alldeles för pigg för att sova. Varit ledig sen torsdags nu så sovit för mycket och gjort för lite. Tränade igår så nu har jag träningsvärk. Ska köra lätta programmet ett tag tror jag. Köra hårda programmet utan att ha tränat på rätt länge var lite optimistiskt av mig! Tror jag ska vara uppe i natt i alla fall, kan ju plugga lite. För ovanlighetens skull! Not. Men men vill klara tentan på fredag så då får man plugga hårt. Godnatt på er som ska sova (01:31)

/J

Okej, en ny lista!!

Xlinda hade en lista i sin blogg och utamanade de som ville, så why not?

4 saker jag ser fram emot:
Hämta min kisse Spike
Sommar
Lillebror kommer på besök i helgen
Vara klar med utbildningen

4 saker som irriterar dig:
Folk som tjatar och ältar
Människor som ser världen i svart och vitt
Störiga grannar
När pojken är ynklig

4 saker jag säger ofta:
Super nice (jäkla tv reklam)
Nej, vill inte
Jo men...
Vill ha..

4 saker jag gör varje dag:
Borstar tänderna.
Kollar mailen
Äter mat (eller nått)
tittar på tv

4 saker jag har på mig dagligen:
Underkläder
Mysbyxor (av någon anledning byter jag om när jag är hemma)
Smycken i någon form
Någon form av hårband/hårnål/klämma

4 saker jag rör varje dag:
Datorn
Tvdosa
Glas (dricker konstant vatten)
Mobilen

4 personer jag vill träffa oftare:
Mamma
Linn
Sandra
Johnny

4 band/artister jag har sett live:
The Ark
Backstree boys (var typ 12)
Destinys child
Björn Rosenström (2 ggr)


Så klart! Någon annan?
/J

Desperate Housewives...och övrigt..

Så grymt bra! Idag hade en av de bästa serierna säsongs åremiänr. Super bra avsnitt, kan knappt vänta till nästa vecka. Att Gilmore Girls började förra veckan är ju hur bra som helst det med plus att imorgon kommer Top model starta igen. Hur bra som helst ju...glad också för att jag fattade tree diagram och rewrite rules grejen i lingvistiken nu. Går framåt. Pojken är nog sur igen däremot, han tjatar som fan om hur vi ska fira våran ett års dag. Jag vill inte alls. Vaddå fira? Att jag har orkat så länge? Vet fortfarande inte om jag vill ha förhållande. Lutar väl mera mot att jag inte vill det men är inte så lätt...jag tycker om honom men jag kanske inte älskar honom. Tycker om honom som vän men kanske inte mer. Just nu vill jag inte umgås och vill inte att ha rör mig eller tjatar om ett års dag (som för övrig inte är innan 16 mars!!!) vill att han ska sluta tjata. Vet att han kommer bryta ihop och inte klara det med om det skulle ta slut. Jag föreslog en paus i helgen men det ville han inte veta av alls. Vi säger att vi behöver prata men skjuter på det hela tiden. Jag vill inte prata, vill inget alls just nu förutom att plugga och hämta min kisse. En vän vill jag ska komma till Gbg med, vill gärna men han hade nog inte gillat det direkt. Sa häromdagen att jag kanske skulle ner och då sa han vad bra då kan jag åka med och bo hos Jörgen. Bara nej ska du med så kan det ju kvitta typ. Ska han med så han kan hålla koll på mig då eller? Jag lät han åka till arvika festivalen själv. ÅÅÅÅhhhhh vad jobbigt all ska vara då....trode allt var bra nu men det är inte det, jag vill inte riktigt...

/J

Knäkatt

157510-6


Fick en bild på min bebis av uppfödaren för hon ville jag skulle se vilken knäkisse han är! Här har han krupit upp i knäpå hennes minsta barnbarn och de ser ju rättnöjda ut båda två. :-) Inte så långt kvar nu tills jag får min bebis.

/J

Okej antar utmaningen..inget bättre för mig

Joel hade en lista i sin blogg där han utmanar folk (efter att själv blivit det) att skriva en lista lika lång som man är gammal med saker som folk inte vet om en. Så tar en paus i pluggandet för att flumma lite.

1. Jag har aldrig blivit opererad eller brutit något.
2. Jag har slagit ut en tand när jag var full och ramlade.
3. Jag har trillat ev en vit stengris på fylan.
4. Jag har en svaghet för musiker.
5. Jag önskar ofta att jag vore någon annan stans.
6. Jag är livrädd för att dö.
7. Jag har fortfarande ångest till och från för ett lypsyl min mor gav mig som jag tappade när jag var 6.
8. Jag är extremt egenkär.
9. Jag har förlorat så många människor att jag har relations problem.
10. Jag har varit beroende av vitt pulver.
11. Jag vill gärna tro på magi.
12. Jag gillar killar i smink.
13. Jag överlever inte utan min mobil.
14. Jag pratar med min mor i telefon varje dag.
15. Jag har haft sex i en pool på ett hotell.
16. Jag har anmält en vän för mordhot.
17. Jag har slagit någon i syfte att skada denne.
18. Jag har bränt en vän med cigg när jag var arg.
19. Jag har vissa temperaments problem.
20. Jag ringer folk mitt i natten för att prata strunt.
21. Jag är rädd för känslor.
22. Jag har glömt hur man gråter.

Hmm.....blev en mer eller mindre tragisk lista. Linda? Gör en lista vet jag.

/J

Plugg och pluggg...

Känner mig extremt seriös just nu med allt pluggandet. Min lille bror kommer på besök nästa helg så måste få extra mycket gjort nu för jag hinner inte det då. Lite taskigt att plugga när han är här. Vi skulle ha utvärdering m.m. nästa helg också för nollningen för Ida sa att hon skulle komma upp då. Fått ett mail från henne nu där hon sa att hon hade menat denna helgen och inte nästa. Nu vet hon inte om honkan komma nästa helg. Så frustrerande. Är egentligen inte jag som ska ordna detta men är så jävla trött på att ingen annan tar tag i saker och ting....just nu så skiter jag i det. Ni som vill ha utvärdering och fixa det sista kan ju ordna det. Jag skiter nu i vilket. Kan ge mig sjävl pengar för jag är kassör!

Var hemma hos pojken igår med. Var faktiskt mysigt, sov hemma för att jag måste fixa hemtentan idag men var trevligt ändå. Vet att vi inte löst saker och att vi undviker att prata om allt men det kommer. Jag har svårt att prata känslor och vill inte så jag vet att jag skjuter upp det men det tycks han med göra. Även om jag vet att han vill prata. Han skulle göra det mesta för mig. Frågan är hur mycket jag skulle göra för honom? Vet fortfarande inte om jag vill ha något så pass seriöst som detta har blivit. Tycker sådant är sjukt jobbigt. Just nu får han typ aldrig komma hem till mig längre. Känns som han inkräktar på mitt space...hur bra är det att tänka så i ett förhållande? Men vill ha nått som är mitt eget. Kan gärna åka hem till honom men vill inte ha han här just nu för han har varit här för mycket....bra....inget flickväns material av mig det vet jag...sorry...

/J

Hm...

Ja vad ska man säga....är rätt full nu så om bokstäverna blir fel så är det därför. Var på styrelseöverlämning idag. Gick ju ganska bra men hade redan sen tidigare betämt att jag inte skulle med ut på rumpan. När vi satt på mötet så fick jag massa mess av Essa som ville umgås och prata och jag sa till pojken att jag skulle gå till henne. När jag mötte henne beslutade vi oss för att gåtill bunker, våran studentpub. Hade jätte trevligt och så. Sen dök Pojken upp, såg mig och blev helt pissed. Han menade på att jag ljugit för han. Vilket jag inte gjort för jag skulle till Essa och hon ville till bunkern så vi gick dit. Han blev svin sur, fick sitta och prata med han skit länge och förklar allt. Han bad om uräkt men visst. Jag har problem, blir det för kännsligt så backar jag och det har jag sagt men han fattar inte. Han behöver så mycket mer. Idag var första gången jag faktiskt föreslog paus....jag tycker verkligen om honom det gör jag, älskar honom med ibland men jag vet inte....det är så svårt, han vill ha så mycket som jag inte kan ge...jag vill inte förlora honom men jag vet inte om jag kan vara den seriösa ordentliga flickvännen just nu....jag vill inte göra fel och jag vill inte såra han men fortfarande så sätter jag mig först.....paus grejen ville han inte veta av för han har dåliga erfarenheter...jag känner att det är en sista utväg, aningen så saknar jag honom då och vill ha han mer eller så vill jag inte....men då vet jag i alla fall säkert....vet säkert nu med att jag vill ha han...ända tills jag ser han och han häver ur sig nått dumt..så vill jag inte veta av han...Hur funkar det? Vill ha någon....men inte nära..ska han vara nära ska han vara tyst? Har problem...men hur fan ska jag lösa dem??? Det sitter i mitt huvud, det är jag som inte klarar av det...hur ska jag ordna mig själv??

/J

Spike

157510-5

Kan ju inte låta bli han är så sjukt söt min bebis, inte långt kvar nu till han flyttar till Karlstad! Kolla fler bilder på
http://web.comhem.se/~u73707237/index.htm där är han super söt!

/J

Trött men ändå inte..

Gjorde tabben att somna förut idag från runt halv sju till halv nio. Inte så smart för nu är klockan 00:16 och känner mig trött men ändå inte. Suttit och surfat runt lite och tittat på alla saker jag vill köpa men inte kan. Shopping galen har jag varit länge. Nya skor var länge sen ju. Men ska ju köpa katten så behöver ha pengar till sand m.m. till han kommer. Vilket i och för sig blir 2 mars men lika bra att lägga undan lite redan nu. Lille bror kommer hit nästa helg med, var länge sen vi umgicks så han ska komma och bo här nästa helg. När jag bode i Göteborg brukade han ta tåget ner och gillar att hänga med brorsan så ska bli kul. Men kostar ju det med för kraken måste ju få lite käk när han är här, har också lovat att vi ska gå på bio. Men denna gången väljer jag film, inga triologier så man måste vänta på fortsättningen! Nej ska kolla på förhäxad en sväng nu, är inne på säsong fem. Har säsong sex med men inte sju än så länge. Som sagt taskigt med cash när man har utgifter att tänka på!

God natt puss
/J

Yes!!

Så fick tillbaka första hemtentan idag och är sjukt glad. Fick 15.5 av 17 och jag trode inte jag skulle få så mycket för tyckte jag gjorde fel på några frågor. En possitiv överraskning. Hoppas nu bara resten går lika bra. Vad som faktiskt, trotts att det låter elakt, gjorde mig ännu gladare var att Essa bara fick 12 poäng (10 var godkänd). Hon sköt faktiskt upp den en halv vecka genom att dra en lögn för att killen hon ville ha inte ville ha henne och hitta en ny. Känns så jävla bra för hon har aldrig brytt sig om att plugga riktigt utan bara å något vis glidit igenom och skönt att hon äntligen börjar få känna av det. Hon hatar Jennifer och litteratur kursen för att hon misslyckades totalt och nu gick det inte heller så bra som hon hade väntat sig. Bra att hon äntligen får se att hon inte bara kan glida igenom utan faktiskt behöver plugga som oss andra. Låter elakt men fine det får vara det i sådana fall. Sjukt glad för min lyckade tenta i alla fall!

/J

Stulit en ny lista...

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!Will it be ok?
Same in the end
How are you feeling today? Oxygen
How do your friends see you? Want Ya
Will you get married? By the Way
What is your best friend's theme song? Hero
What is the story of your life? Mandy
What was high school like? Brothers
How can you get ahead in life? Twist Of Love
What is the best thing about your friends? I can't hate you anymore
What is tonight going to be like? I'll be ready
What is in store for the remainder of this weekend? My imortal
What song describes you? Stronger than words can say
To describe your grandparents? Maneater
How is your life going? Rock U
What song will they play at your funeral? Under the bridge
How does the world see you? The Worst Day Ever
Will you have a happy life? Whatsername
What do your friends really think of you? I Wish I Was a Punk Rocker
Do people secretly lust after you? Painted by numbers
How can I make myself happy? Santeria
What should you do with your life? Behind Blue Eyes
Will you ever have children? I Wish..


Hmm...okej något att fundera på, eller? Xlinda har du lust att göra en lista? :-)

/J


Fan ta dig....

Bråkade med pojken i telefon nyss...han sade saker som han inte ska prata om. Började tjafsa om att jag fortfarande har hemliga telefon numer. Typ sluta vara så rädd ditt ex ringer ju inte längre. Nej han ringer inte, för att han inte har numren ditt pucko! Förklarade att det är inte så konstigt att jag känner mig lite rädd om jag tänker på att han faktiskt satt inne 8 år innan jag träffade honom. Då fick jag svarat att varför var du tillsammans med honom för då, var ju väldigt dumt. Klart som fan jag vet att det var dumt, inte svårt att vara efterklok. Min familj gillade honom och gav han en chans vilket jag med gjorde för folk kan ju förändras, eller? Tror du inte jag vet att jag var dum och gjorde ett val som inte var det bästa. Hade säkert gjort om det igen om jag hade spolat tillbaka tiden för något fick mig att välja han första gången. Hade jag vetat vad jag vet nu är det klart jag inte hade gjort det. Men han ska fan inte komma och klandra mig för mina misstag, han är knappast perfekt själv heller. Tack för att du drog upp dem minnena igen, bara så du vet att även om han inte kommer åt mig mera så har han inte slutat trakasera min bror så fort han ser honom och det är något jag får leva med. Jag får leva med att mina val har påverkat min familj och inte nog med att jag tog skada av det utan de gör det med.....de får fortfarande lida för något jag har gjort och inte kan ändra på.....så kom fan inte och anklaga mig med din jävla pretto attityd för du är inte ett jävla dugg bättre....

/J 

Åh vad bra det gick då...

Skulle vara duktig nu och städa eftersom att Essa kommer hit för att plugga en sväng sen. Gick ju väldigt bra då centraldammsugaren tydligen inte funkade! Har ju ingen annan heller och behöver verkligen dammsuga. Folk som har varit här har dragit in sten och gruss så är inte så mysigt. Skulle kolla tvätt tid med men var en sjö i tvättstugan plus att jag glömde vad det var för datum idag. RIngde till bovärden och talade om att det inte funkade så får vi se när de kommer och fixar saker. Hur ska jag annars kunna städa liksom. Tänkte gå till affären nu iställte men sitter och funderar på vad jag skulle köpa så jag inte glömmer hälften som vanligt! Går bra för mig, ska nog diska med. Har i alla fall gjort klart nästan hela tentan, en halv fråga kvar bara som jag inte fattar så får la bli en chansning på den i värsta fall. Måste läsa lingvistik idag med, har tjatat om det men inte gjort det än. Den boken är lättläst med så fattar inte varför. Satt mig och läste Romeo och Julia en sväng istället, den skall ju också läsas! Ja ja dags att gå och handla...
/J

Hmm....

Håller på att laga mat nu, klyfpotatis i ugnen, hemmagjorda naturligtvis. Vet inte om jag törs öppna ugnen bara för steker man med olja så brukar brandlarmet tjuta som fan när man öppnar ugnen. Det är ett minus med liten lägenhet. Var inget Desperate housewives idag men är ok för är ju House på 4:an så jag klarar mig. Pratade med Essa nu för att kolla hur det går med tentan. Ingen chock där att hon ännu inte börjat. Kommer väl hitta på en ny B ursäkt för att skjuta på denna med säkert. Själv har jag varit riktigt duktig idag, diskat och plockat och pluggat. Nästan klar med hela tentan nu bara lite lite kvar så ska ta det imorgon tror jag eller senare, efter maten. Måste städa mer också typ dammsuga och så men inte hunnit än. Men det går framåt! Fan nu ringde äggklockan dags att öppna spisen. Får vara beredd med handduken så jag kan vifta vid brand larmet. Skit larm....bra om det brinner men inte när man lagar mat!

/J

Hungrig

Är hungrig typ hela tiden. Fattar inte varför för åt mat ganska nyss, var bara två timmar sen. Tror det är dags att köra diet så jag kommer in i mina vettiga matvanor igen men regelbunden bra mat. Kör på GI metode. Då får mat äta i stort sett hur mycket man vill hela tiden. Det är bra. Handlar ju bara om att äta rätt saker och regelbundet.

Sitter och gör min hemtenta nr 2 just nu men fastnade på en fråga så fick maila läraren nyss så ska kolla snart vad hon skrivit. Hon brukar svara på max 10 min så är bra. Vill ha min kisse nu med, han är ju så söt. Har fixat massa grejer till han nu så allt ska vara klart tills han kommer.

Behöver städa med. Tror Essa kommer till mig imorgon för att plugga och har inte städat på en vecka, inte för att det är så illa men har haft efterfest och då ser det ofta ut som fan sen. Men valde att prioritera pluuget just nu. Tyckte det var ganska smart av mig. Ska läsa lite lingvistik ett tag tror jag, har ju tenta nästa vecka som jag inte vill behöva göra om faktiskt. Omtentor är jobbigt....nej plugg plugg

/J

Why can't I be the bigger person?

Det är något jag har funderat på. Varför ska jag fortsätta att kämpa och vara envis när någon säger nått jag inte gillar. Varför kan jag inte bara känna att okej, du har fel men du fattar inte bättre och kommer inte göra det så jag är en bättre person som lägger ner. Nepp det går inte för mig ska fortsätta och tjafsa för att jag vet att jag har rätt. Hmm...jo. Sen då min "vän", skiter i skolan totalt och har väl gjort det hela tiden men ändå så får hon bra betyg. Skjuter upp hemtentor med dåliga ursäkert och kommer undan med det. Jag kan inte vara storsint i ett sådant läge och vara glad för henne utan hoppas att "karma" ska komma ikapp och hon får göra om i alla fall nått. Kan inte glädja mig för hennes skull utan vill att hon ska misslyckas. Hur snält är det?? Men när en annan sliter med pluggandet och verkligen lägger ner tid på att läsa allt och göra det som skas så kan hon bara glida egenom....är något frustrerande. Hon har för övrigt börja ringa mig mer nu, har skällt på henne en del för att hon mår dåligt och istället för att höra av sig så sitter hon hemma och mår dåligt. Samtidigt vet jag inte hur mycket jag orkar, har varit den som ska ta hand om folk och lösa problem förut och det tar på en. Orkade inte sist när det var min bästa väns syster som måde dåligt och ringde mig mitt i nätterna. Där blev det för mycket för tillsist men fick hennes syster att ta med henne till kurator och det vände i alla fall så hon mår bra nu. Juat nu har jag två st jag lovat att hjälpa och mitt i alla andra åtaganden så vet jag inte om jag kommer klara av att göra det. Ska försöka men får se hur långt det räcker. Har lärt mig att sätta mig själv först och kommer att göra det nu med.

/J

Oz

Såg nyss på discshops sida att tv serien Oz har kommit på DVD. Detta är en av de bästa serier som har gjorts, sjukt bra. Den gick på tv för ett par år sedan runt ett tiden på natten men både jag och mamma satt uppe och tittade. Bode i Göteborg under den tiden så hon brukade ringa mitt i natten under reklamen och disskutera. Sjukt bra serie!

Övrigt så hade vi nollsittning igår. Gick över förväntan bra och maten var super. Stöder inte beslutet Ida tog att ge åretsnollegrupp til laget som inte förtjänade det. Det som stör mig mest är att hon inte kunde ge en vettig förklaring till varför de skulle vinna. Blir så irriterad på sånt. Hon säger en sak till mig men kan inte stå för det när andra är i närheten. Var inte så mesig....

Behöver plugga nu egentligen, varit dålig på att läsa det jag behöver så får skärpa mig nu. Vill inte behöva göra om något. Språkhistoria...segt....men men plugga nu och tv sen. Dracula skulle ju visas idag, det får man inte missa!

/J

En gång är ingen gång....

Fan vad bra han är egentligen, Björn Rosenström :) vet inte om det bara är gammla minnen som gör mig lycklig men fan asså. Mår riktigt bra just nu, ikväll kan bli en bra kväll. Visst fortfarande problem med pojken men det gör inget just nu. Hög på gammla minnen eller nått....trött på mellankoli kanske. Vem vet? Vem bryr sig? Var ett tag sen jag kände så här. Ska nog ta en helg i gbg inom en snar framtid. Pojken kommer ha svårt för det eftersom att han typ flippa när jag sa att en polare sovit här för att jag var lite ynklig. Så han lär nog inte bli glad men tyvärr jag är egoistisk, har alltid satt mig och mina behov främst och tänker tyvärr inte sluta med det nu heller. Min mor sa att man måste tänka rationelt, finns inget sådan när känslor är inblandade.

För örigt pratade jag med Essa igår, eller pratade gjorde jag kanske inte var mera så att jag skällde på henne. Är så frustrerande med folk som kan ge upp hela sitt liv över en kille? Why??? Nej någon som inte vill ha mig hittar en annan och då slutar jag äta och skiter i skolan....hur idiotiskt tänkande är inte det? Hur kan man hänga upp sitt liv så på en annan människa att världen går under om det inte funkar? Visst att man kan vara ledsen och må dåligt men ge upp allt? Är så frustrerande, inte meningen att skälla på henne men hon fattar ju inte. Samma sak som att hon inte fattar att hon inte kan säga vad som helst till folk, att man faktiskt måste tänka först. Eller att man inte kan bete sig hur som helst och dricka hur mycket som helst. Varför kan hon inte se det? Är hon så blind?

Nepp detta ska inte få förstöra mitt lyckorus, ska ha kul ikväll oavsett vad som sker!

Puss J

Why not?

Hade lite tråkigt så stal en lista från min vän Xlinda!

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.

[x ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ x] Jag har en tatuering.
[X] Jag är osäker över mitt utseende.
[X] Jag har haft/har tandställning.
[  ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[X ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[ x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[  ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[X ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[ x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x ] Jag har krockat i en bil.
[X ] Jag har skidat.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ x] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[  ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[  ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Så done!
/J


Feeling.....something...

Känner mig konstig på nått vis. Vilse, rörigt.....saknar göteborg, ett av de få ställena jag känt mig hemma i. Saknar Usa, önskar att jag inte gett upp så lätt. Sådär i efterhand....saknar något men vet inte vad. Är inga datum i närheten nu? Annars brukar det vara förklaring till mina konstiga känslor. Känsliga datum nära. Men är 10 maj och det är det inte nu. Allt är så rörigt med pojken med. När jag tycker mig känna att det känns bättre så kommer jag på att det är inte det. Han är fortfarande osäker på mig och blir då tjurig och det blir bara jobbigt. Vet att jag nackar när saker och ting blir för seriöst. Trode jag kommit över mina relations problem, men mitt ex skickade nog tillbaka mig i utvecklingen ett par steg på den fronten. Att upptäcka att personen du tycker om är psykopat och inte skulle tveka att slå ihjäl dig fick mig att backa. Att han sen trakasserade mig i ett halvår efter att jag lämnat han gjorde inte saken bättre. Tror inte jag är rädd längre men vet inte.....tänker lite på Johnny ibland med...."det finns bara två tjejer i mitt liv som jag älskar och vill ha, den ena är du och den andra min flickvän Jessica". Den relationen tog hårt på mig för jag gillade verkligen honom. Men gick inte med på att vara ett andrahands val. Var typ det jag sa när han ringde nått år senare och ville ha mig. Stort nej. Andra komplicerade förhållanden då? Har haft väldigt bra men gav dem inte en chans. Gillade mina andra relationer bättre, vänner man kan hångla med på fyllan och kolla på film med utan att det betyder nått. Bara någon att utnyttja om det behävdes, på lika vilkor. Hur körd är man inte egentligen om man tänker på alla dessa knepiga "förhållandena". Nej dags att sluta analysera....

/J