Antagningen nu då

Ja nu har jag äntligen lyckats lösa allt strulande. Har pratat med en Jennifer som jag fick mail till av Robin. Hon har nu ordnat allt så att vi är antagna och det ska inte vara några problem. Uppsatserna ska vara klara i mitten av augusti som lovat. Bara de på antagningen som inte fattat det plus att vi är antagna till ett programm så ska inte strula så som det gjort. Att jag hade en tenta kvar var inte heller några problem så är skönt att det ordnta sig nu. Bara skriva klart uppsatsen och lämna in den och den andra så är jag färdig. Sen får vi hålla tummarna och hoppas på att de går igenom också så jag slipper ha det släpande. Men super glad nu över att jag kommit in nu iaf och att det löste sig!

För övrigt är jag och lillebror ensama hemma nu. Mamma och pappa har åkt till riga med moster och hennes man. Fast de kommer hem på torsdag igen så inga problem. Lillebror har teoriprov imorgon så hoppas han klarar det. Får se till att han pluggar sen, nu sover han. Fick gå upp tidigt idag och ta hand om hunden. Eller ja, tidigt, innan tolv! Nej ska man ta och skriva lite till nu på uppsatsen tro. Känner mig lite duktig nu!

/J

Åhhh vad irriterande!

Ja är rätt trött på detta strulandet nu faktiskt. Började med att jag inte fick något antagningsbesked från universitetet. Det skulle tydligen ha svarats på senast i fredags så fick sätta mig och maila studievägledarna igår kväll. Fick svar från dem imorse att de behövde ha mitt person nr för att kunna ordna det hela så mailade över det samt Essas som inte heller fått något besked. Fick svar sedan att vi inte fått något då vi inte är klara med alla poäng från b kursen. Grejen där är att vi har deadline till mitten av augusti med våra uppsatser men det skulle inte vara något problem vilket det nu är. Hon sade i alla fall att vi kunde bli antagna på vilkor men att alla poängen var tvungna att vara klara när kursen startar. Jag har då även en tenta kvar på ynka ett poäng som jag måste göra om och det är inget nytt tillfällfe förrän i september så hur ska jag kunna göra den klar innan kursstart??? Pratade sedan med Robin som gick i vår klass förut och ska göra det nu med. Han hade samma problem han men han hade pratat med kursskreteraren som sade att man var tvungen att ha engelska a samt språkfärdigheten från engelska b. Han hade även fått mail från någon som hjälpt honom att ordna allt och hon sa att han skulle säga till oss att kontakta henne om det var fler som hade problem så har nu mailat henne. Får se vad som händer. Essa ska det inte heller vara några problem för då eftersom att hon har språkfärdigheten klar. Jag har ju alla delar klara där utom en vilket har gjort att jag inte fått det betyget. Vad fan ska jag göra om det inte ordnar sig?? Ingen skola för mig i höst eller vad??? Fattar inget alls just nu och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Bara att vänta och hoppas på att allt går att lösa....

/J

Yes!!!

Är lite stolt över mig själv nu faktiskt. Har skrivit klart de båda tidsperioderna på mitt arbete nu och har till och med börjat skriva ett stycke om teatern som jag ska fokusera på nu. Går framåt äntligen! Målet är att skriva klart om teatern i veckan så jag är färdig snart. Känns bra att det går framåt nu. Däremot så har inte varken jag eller Essa fått något antagninsbesked till nästa termin men andra lärarstudenter har fått det och man skulle ha svarat senast i fredags så fattar inget alls. Har mailat studievägledarna och ska vänta å se om de svarat imorgon. Vet inte om jag ska vänta imorgon eller ringa imorgon direkt med och kolla vad som händer. Helt galet detta ju, vi skulle inte söka något för det skulle skötas automatiskt så har inte gjort något alls men har heller inte fått något hem i brevlådan. Himla struland som man inte orkar med nu! Ska ju jobba imorgon med, stänger vilket jag inte vill alls. Har naturligtvis ett barn till efter 6 så blir en hel dag. Ska ta ut min rast imorgon då i alla fall. Har flera barn än vanligt imorgon med. Kanske ska ta en prommenad på rasten. Annars så saknra jag Baby massor, jobbigt att inte kunna prata med honom när jag vill. Förut så kunde vi inte träfas men pratade i alla fall med han flera gånger om dagen nu när han är i Turkiet så kan jag inte göra det ens och har et behov av att prata med honom som är större än vad jag trott. Usch jobbigt. Ville ha Harry Potter boken med men den var tvärslut på bokhandel här så får vänta en vecka tills jag kan åka hem till K-stad å köpa den där då. Eller så kanske jag kan låna bilen någon dag i veckan och åka till Kristinehamn å kolla om de har den på ICA maxi där...är bjuden på fest i helgen med. SLyna fyller 25, känns lite halv lustigt sådär för vi är ju inte vänner egentligen sådär men ändå liksom. Ja ja, var ju trevligt att man blev bjuden i alla fall. Baby fick följa med han med men han är inte hemma då så tar med Essa. Sen så blir det fest helgen efter hos moster med så fullt upp på en gång nu och sen börjar väl skolan snart om det nu ordnar sig med allt strulande! Grrr....ja ja nu blir det Beck på tv då det inte finns annat att se på!

/J

Pluggandet idag då..

Jo började faktiskt väldigt seriöst och skrev i alla fall ca en halv sida till. Lite rörigt med att hitta fakta i både böcker och anteckningar så tar lite tid men har nu inte så mycket kvar på den tidsperioden i alla fall så det går framåt. Sen dök moster upp då hennes dotter skulle ha fest och lillebror skulle dit med kompisar så hon fick inte vara hemma. Så jag mamma och moster har suttit och spelat spel nu sedan klockan 7-8 typ och nu är klockan 00:09. Är rätt trött å seg nu så blir inte mera plugg idag inte. Blir till att slå på tv:n och se om det finns något att kolla på. Är egentligne lite hungrig med men blir ingen mat för min del. Har faktiskt tagit åt mig ganska mycket av att få höra att jag ser gravid ut så banting kommer det bli på hög nivå när jag kommit hem till k-stad igen. Nej kanske man ska lägga sig framför tv:n nu då. Får göra klart pluggandet imorgon...

/J

Die hard 4.0

diehard4.0

Jag hade lite tråkigt igår och kände ett behov av att göra något så tvingade med lillebror på bio. DIe hard 4.0 blev det. Mycket bra film med humor och Bruce fast lite väl överdriven action ibland kanske. Annars en bra film som jag kan rekomendera!

/J

Ingen shopping...

Jo blev lite i alla fall. Åkte in till Kga för att köpa Harry Potter boken samt lite annat jag sett och velat ha. Men nope inte hade de något av det jag skulle köpa så blev istället en parfym. DKNY, be delicious. Den gröna, är super nöjd med den. Förra inlägget blev lite rörigt såg jag. Vet inte vad som hände. Har varit fullt upp med inget alls här hemma. Lillebror har fyllt år och huset håller på att målas om. Själv har man bara jobbat och sovit, har inte blivit mycket pluggande men ska sätta mig med det nu och fiffla lite. Måste bli klar med tidsperiod nr 2. idag har jag planerat.

Baby är i turkiet nu vilket är lite jobbigt. Inte det att han är där för det gör mig inget utan att jag inte kan prata med honom när jag vill ens. Inte nog med att vi inte kan träffas liksom utan nu är han jätte långt borta och onåbar! Får träffa han snart men i alla fall. Jag jobbar nästa vecka med men sen så blir det hemfärd. Fast kommer hit på helgen då igen för att min moster ska ha grillfest som vi r bjudna på som tack för hjälpen med att måla huset.

Nej har inte så mycket mer att svamla om nu så får bli plugg då...

/J

Hurra hurra hurra!!

Idag fyller lillebror 18! Gud vad gammal man blivit nu då! Jobbat idag med fast gick tidigare för vi hade typ 6 barn bara. TOmas kommer gå tidigare imorgon med för han ska spela med sitt band. Frågade om jag inte tänker komma men gå ensam på stat av alla ställen! Aldrig i livet, är typ för gammal bara för att vara där ju!!

Usch vad trött man kan vara då..

Ja helt slut är jag nu. Öppnade på jobbet idag kvart över 6. Var helt galet för när jag kom dit så hade någon varit rolig och låst grinden med ett cykel lås i helgen så det gick inte att få upp den. Som tur var kunde jag gå runt till andra sidan och gå in där men sen behövde jag få tag på någon som kunde komma och klippa låset. Hittade efter en stund ett numer till vaktmästaren som tydligen hade semester. Bovärden fick jag inte tag i och kommunen öpnnade inte förrän halv åtta. Klockan var då halv sju och det var barn på väg!! Hittade någon tång som inte funkade utan till sist fick jag ställa mig och såga av låset!! Bra start på dagen....

Hade planerat plugg hela dagen men har enbart lyckats få ihop några rader för är helt slut i huvudet. Behöver nog sova en stund och kanske försöka skriva mera sen för det härgår inte alls just nu...blir inget vettigt om jag ska sitta här och stirra på skärmen med ett tomt huvud! Nope vila en stund och försöka sen igen..

/J

Inte blivit mycket skrivande på ett tag

Men det har faktiskt inte hänt så himla mycket. Jobbar för fullt och det är liksom inget där att skriva om, barnen är söta små monster och personalen måste man stå ut med vare sig man vill eller ej. Har bara två veckor kvar att jobba nu och sen är det åter hem till K-stad och skolan. Har grym ångest för att jag ännu inte gjort klart uppsatsen jag hållit på med i någon månad nu. Måste göra klart den så jag kan lämna in den och sen få veta om det går eller om det måste ändras saker. Räknar med att få ändra för har ingen lust eller motivation alls till att skriva den men gör det helt enkelt för att jag måste. Har skrivit 4 sidor som jag inte är nöjd med men det får vara så helt enkelt. Finns ingen tid och ork till att skriva en helt ny uppsats.

Har i helgen varit hemma i K-stad. Fast har varit hemma hos Baby hela helgen. Har fått en nyckel nu :-) han har jobbat natt så jag har haft kvällarna själv framför tv:n. I fredags tog jag ett bad med ett glas vin och tidningar och i lärdags så mös jag i soffan framför Walk the line som var väldigt bra. Baby och jag var också på prommenad i mariebergsskogen en sväng i lördags. Var sorgligt att se hur de har förstört och tagit bort allt som fanns när jag var liten. Hela tivoli området var borta och där fanns nu någon typ park bara. Alla djur de hade så som lamor, apor m.m. fanns inte heller kvar utan nu var det kor och grisar. För det ser man ju inte överallt annars med! Synd var det men vi hade trevligt ändå.

Nu är man då hemma i Dfs igen och ska jobba mina resterande 2 veckor. Baby åker till turkiet på fredag så får inte se han på två veckor nu igen. Sådant som händer men det är jobbigt. Han skulle köpa present till mig sa han. Är ju snällt men hade helldre velat träffa honom. Men det får jag ju sen i alla fall. Nu måste det bli lite ordning på mig så ska sätta mig och läsa den fakta jag hittade på näten nu till arbetet eller så skriver jag helt enklet klart om tidsperido nr.2 så jag kommer vidare med det jag verkligen ska skriva om......pust..stön...

/J

Är riktigt arg just nu...kliar i fingrarana på mig..

Ja vad fan här skulle man nu sätta gi och plugga men då började kusinen Malin prata med mig. Ni vet hon som precis dumpat sitt svin till pojkvän som "springer runt" med andra kusinen. Malin sa att Fiffi, andra kusinen nu sagt upp bekntskapen med henne. Jag bara, what?? vad är det nu då? Du kan få läsa sa Malin och mailade över en fil med deras msn konversation till mig. Blev något ruggit förbannad kan jag säga för inte nog  med att hon är grymt elak mot Malin och sa både det ena och det andra, snorungen hade mage att prata skit om min mamma och Malins mamma!! Är så jävla förbannad just nu och har god lust att ringa upp ungjävel och fråga vad i helvet hon håller på med. Kommer hon hit nästa vecka när lille bror fyller år så tänker jag be henne flyga och fara!! Jävla idiot är vad hon är, precis som mor sin och kan inte hålla sig till en kille utan ska ge sig på andras pojkvänner som om inte det vore nog utan hon snackar skit om min familj. Hon sa också till Malin att det var tur hon inte hade åkte hem till henne och pratat med henne får då skulle hon fan vara död nu...är så jävla arg just nu så det finns inte..hur fan ska jag kunna plugga nu??

/J

Jag hade tänkt...

Jepp jag hade tänkt plugga idag jag! Men när jag skulle börja med att surfa efter lite info på nätet så ville inte datorn utan den började bråka med mig så har nu suttit här i en timme utan att göra något annat än att fixa strulande. Så vem tror att jag kommer plugga? Ser ju inte ljust ut men måste fan ta och skärpa mig. Har räknat med att jag har ca 2 veckor på mig att göra skiten nu. Kom igen motivation svik mig inte nu igen! Ska för övrigt packa idag för imorgon åker jag hem över helgen. Baby kommer och hämtar mig. Är mammas födelsedag idag med men hon är inte hemma så var tur jag gav henne paketen igår då. Har köpt blommer med men de får hon väl när hon kommer hem igen då...packa och plugga var det ja..har tv-spel som lockar så skärpning nu Jessica!

/J

Framsteg!

Jepp har tryckt i mig 2 alvedon nu och lyckats tvätta håret! Känner mig lite fräschare även om jag egentligen borde ta en sjuk dag hemma imorgon. Men med timmlön och allt så får jag ingen sjuk ersättning så det är bara att ta med sig pillren till jobbet och härda ut. Ska se om Tomas har lust att byta pass med mig på tisdag och fredag så jag öppnar och han stänger. FÅr se vad han säger, kan ju ta hans stängningar veckan efter om han vill. Vill nämligen hem tidigt på fredag så jag får träffa Baby. Har inte träffat honom på en vecka nu och måste vänta en vecka till vilket är jobbigt. Tycker inte om att sakna någon men det gör jag.

På pluggfronten har det också gått framåt, har fixat alla ändringar i den sågade uppsatsen och är rätt nöjd nu. Ska kolla lite mera på den om någon vekca med "nya"ögon och se om det är något mer jag borde fixa. Ska ta tag i fortsättningen på den andra uppsatsen med nu i veckan är planen. Skulle kollat på den med i helgen men med feber så har det varit jobbigt att sitta upp och då ännu mindre framför datorn.

Har berättat lite om min kusin med och hennes problem med killen som hänger med andra kusinen jämt. En himla röra har det varit och Malin har inte alls mått bra, känner sig värdelös m.m. vilket har gjort mig riktigt orolig. Nu har det i alla fall blivit så att de har pratat, efter en massa lögner och svik så lade sig moster i och såg till att de fick prata ut och då kom de fram till att det skulle ta ett brejk. Hon verkade faktiskt må bättre nu med, börjar nog så smått inse att hon är värd mer. Hoppas på det bästa för henne.

Nope nu ska jag äta lite mera frukt, jag blir koko på frukt när jag är sjuk. Vitaminer är bra, så frukt och brustabletter samt alvedon så kanske man kan vända detta snart så jag orkar med jobbet. Shit 22 ungar har vi imorgon. Vet inte hur detta ska gå!

/J

Typikst att man ska bli sjuk nu.....

Ja vad fan, här har man gått och varit små förklyd i snart två månader utan att det har velat bryta ut ordentligt. Men nu har man jobbat en vecka på dagis med snoriga barn och tror ni inte att förkyldningen nu börjar bli värre.Har faktiskt inte tid att vara sjuk nu för måste jobba i tre veckor till plus att jag måste plugga...började ju på uppsatsen men sen tog det stopp och nu så har jag ångrat mig lite och vill göra om den trots att jag redan skrivit ca 4 sidor. Men är inte nöjd just nu så får nog  bli en ändring i alla fall....eller så kanske jag kan korta ner det ännu mera och fortsätta ändå..får kolla på det. Just nu så är febern på väg och känner inte för att sitta framför en dator hela dagen. Saknar Baby och har hemlängtan...usch vad jobbigt det kan vara och att man ska bli så ynklig när man är sjuk...

/J

Har börjat jobba..

Ja började jobba igår. Första dagen så var det jag som skulle stägna och vissa hade glömt låsa och så vidare på andra avdelningar så när jag skulle gå gick larmet. Tog ca 5 försök och 3 telefon samtal innan jag lyckades med allt. Jippi! ÅKte hem och tvär däckade i sängen vid halv sju. Vaknade vid halv tio igen och det tog en stund att somna om igen vilket var jobbigt eftersom att jag skulle upp kvart i fem i morse för att hinna göra mig i ordning och äta frukost innan jag skulle öppna på jobbet kvart över 6. Var barn där redan när jag kom vid ca 5 över 6 kan jag säga! Efter jobbet åkte jag till moster och hjälpte henne och mamma att måla deras hus som de håller på med. Har nu ont i fötter samt ena axel och är rätt trött! Men ska äta mat strax och borde plugga men vet inte om hjärnan har någon ork till det. Finns risk för att det inte blir så mycket vettigt då. Nu mat!

/J

Fått sova nu..

Ja jag somnade nog strax efter åtta igår tror jag. Vaknade till efter tio men somnade om nästanpå en gång. Sen vaknade jag vid sju imorse men vägrade gå upp så sov till elva sen innan jag klev upp ur soffan där jag sovit inatt. Såg att Essa hade skickat sms igår med, de satt och drack lite och umgicks hos Petra igår och undra om jag ville komma bort. Var snällt av dem men jag låg däckad på soffan och hörde inget alls! Vi har pratat om att vi skulle hitta på något idag så får höra av mig sen och sen vad som händer. Ska strax hoppa in i duschen så jag är färdig när Baby ringer i alla fall. Han har jobbat natten men ska ses en stund sen när han vaknat innan jag ska iväg. Ska packa idag med så jag slipper det imorgon när jag ska åka hem hade jag tänkt. Hmm....har visst en del att göra så är kanske lika bra att sätta igång. Ska ju diska med ju!

/J

Sömnproblem eller vad??

Baby och jag var inne på stan en sväng igår och käkade mat och tog oss en öl. Bara prata och göra något är alltid trevligt. Åkte sen hem och kollade på CSI reprisen som går runt 11-12 varje kväll/natt, har lyckats få honom att titta på det faktiskt. Bra grejer! Sen när vi väl skulle sova efter lite mys så var klockan runt 2. Baby har inte direkt problem att somna för det går på 2 sekunder men själv så har man lite mera trubbel. I natt gick det inte, när jag var på väg att somna drog han igång sitt hysteriska snarkande så vid 4 tiden gav jag upp och gick till soffan där jag oftast sover när han är jobbig. Men inatt gick det inte att somna alls, klockan är nu 19:19 fredag kväll och jag vaknade igår vid halv elva och har alltså inte sovit sen dess. Tror ni kag är seg i huvudet nu eller. Var på väg att somna förut när det ringde på dörren, fattade inget allas först men Baby skulle ju titta förbi en stund. SÅ sov inte förut heller. Tror ni jag kommer däcka ikväll eller!

/J

Dagen idag då..

Hade funderingar på att ta en promme in till stan med Essa idag men vädret är alldeles för knepigt. Ser ut som att det kan börja regna när som helst. Så det får bli buss. Ska åka in vid två ungefär för hon behövde vila lite, inte sovit ordentligt med nattbesök! :p he he...Babys mor och far ringde och väckte oss imorse, enbart föräldrar kan ringa så hystreiskt.Galet! I alla fall så undrade de om vi ville följa med på semester i typ September till Italien, enlång weekend. De bjuder. Vad säger man då? Inte säger man nej direkt! Fast jag behövde inte bestämma mig än i alla fall vilket är rätt skönt för tänk om det skulle gå åt skogen med hela förhållandet! Inte för att jag tror det faktiskt, har bra förhoppningar för detta och allt känns väldigt bra än så länge så tror nog att de kommer hålla. Min moster sa att om jag inte hade gjort slut efter resan till skogen så kommer det hålla. He he ja vi får väl se, hoppas i alla fall på det. Vet inte varför jag jämt funderar på sådana saker egentligen. Egentligen ska man bara flyta med och inte tänka. När man börjar tänka och fundera för mycket, analysera saker det är då det går illa. I alla fall enligt min erfarenhet. Har ibland analyserat och funderat över om jag suttit i förhållanden i brist på annat, har det varit kärlek eller väntan på något bättre? Kan gladeligen säga att jag inte har sådana funderingar nu. Nej ska ta meíg en smörgås innan vi ska in till stan.

/J

Jaha.....

Så ringde till slut banken idag för att höra om de vet vad som händer med mina ppengar. Fick beskedet att det kan ta upp till 3 månader innan man får höra något om vad som händer och att det bara är att vänta. Jippi...tack för den...här blir man bestulen på 2000 som kanske inte är överdrivet mycket men för en fattig student så är det jävligt mycket och vad får man? Man får fylla i papper och bara vänta! Så ringde till pappa nyss och talade om att det kommer inte komma några pengar på länge så jag behöver låna pengar till hyran denna månad. Han sa att det var inga problem, tack och lov för det. Men det känns ju sådär lagom kul. Hade hoppats på att få pengarna nu rätt snart så jag ïnte behövt låna pengar till hela hyran men nu måste jag det. Är lite nedstämd just nu och Baby är på bergvik med Lotta för att fixa flyttkartonger. Kul för er då!! Ja jag är sur just nu och blir små irriterad när Baby är iväg och hjälper någon annans tjej istället......får väl spela lite mer tv-spel så kanske jag kan muntra upp mig..

/J

Piper i sömnen?

Ja jag fattad inte riktigt pipandet i min dröm men när jag sedan vaknade så såg jag att jag fått sms! Int konstigt att jag inte fatta något! Var Essa som är tillbaka i K-stad för några dagar så vore kul om vi kunde få lite tid över till en fika om inte annat innan jag måste åka hem och börja jobba. Sen kommer vi ju inte ses förrän augusti när skolan börjar igen. Vi har pratat om lisseberg men jag har naturligtvis inga pengar så vi kanske kan ta de i augusti sen. Hoppas på det i alla fall. Baby jobbar massor igen men han är väl hemma runt fem tiden sen och är trött. Tror han är ledig imorgon och sen jobbar han natt fredag lördag och söndag. Tråkigt....Får se om jag åker hem tidigt i helgen då kanske, har för mig att den där tjej festen mamma och jag var bjudna på skulle vara nu i helgen så kanske ska åka hem och vara med där. Kännde mig rätt stolt igår när jag nu lyckas ta mig upp för alla trapporna till lägenheten utan att vara alltför flåsig! Konditionen börjar bli bättre :-) ska nog ta och äta lite frukost/lunch nu. Tomatsoppa eller rostmackor! Gott! Boken jag fick hette Tyskungen, läste på baksidan och den kan nog vara helt ok. Någon som läst den?

/J

Att man ska vara så lätt road!

Ja är faktiskt väldigt lätt road av mig, det därmed glitter bilder var riktigt kul. Jo är faktiskt snart 23 men gillar glitter ändå tydligen. Hittade också en rolig ny klocka som jag var tvungen att lägga in istället för den andra och för att inte tala om min lilla söta maskot! En krambjörn! Hi hi! Nej får skärpa till mig snart och vara vuxen en stund tills Baby kommer, har bestämt att vi ska äta glass sen :-)

/J

Ställ en fråga!

ll>Design Your Crystal Ball

/J

Knepigt väder idag..

Skulle gå till apoteket idag och hämta mera medicin. När jag kom ner för alla trappor och ut genom dörren så droppade det en del så räknade med regn inom en snar framtid. Var då duktig och gick upp för alla trappor igen (har börjat motionera så ingen hiss till 4:de våingen mer) och hämtade paraplyt. Lyckades gå både till och från apoteket utan att regnet kom! Men jag väntar fortfarande för det ser lite hotfullt ut på himlen. Fick en glad överraskning med på apoteket, medicenen kostar sjukt mycket 2000:- för 3 månader men fick rabatt sist så betalade 1000:- så räknade med något däromkring ingen men det kostade endast 218:-! Så nu blev jag glad och beslöt mig för att fira genom att köpa frukt och glass till lunch idag! :) Kan även betala räkningarna som kommit nu med, var lite orolig för dem men nu har jag ju pengar över. Har ännu inte fått mina pengar från banken som blev stulna så får väl ta och ringa dem snart kanske och kolla vad som händer....ingen lust....har också varit lite klantgíg och glömt avbeställa boken i bokklubben jag är med i så nu kom det en bok som jag egentligen inte ville ha. Någon med Camilla Läckberg, men får väl ta en titt och se. Är så omständigt att skicka tillbaka så kan lika gärna behålla den. Spelat mera tv-spel har jag gjort med! Att man kan fastna så vid sådana saker! Nej ska nog ta mig den där glass lunchen nu för har tryckt i mig all frukt redan!

/J

Fifflat lite...

Ja hade lite tråkigt så tänkte fixa någon cool bakgrund i bloggen men det enda jag lyckas med är att byta färger hela tiden så det bidde lite fär byten istället. Hitade också lite glittriga små figurer som jag la upp, en i bloggen och resten i inlägg bara. Kunde inte låta bli, de var ju så söta! Det som blev ändrat nu då är textfärg på vissa ställen till vit. Ska kolla mera på det hela en annan dag så kanske jag kan få till någon fin bakgrund istället för enbart färg. Nu ska jag byta kläder och gå hem till baby, måste fixa håret med för ser inte riktigt klok ut! Kankse får bli keps idag! he he får se. Ja ja sluta svamla och göra mig klar nu kanske ja!

/J

Kunde inte låta bli att lägga upp några till...

Cartoon Glitters

 

Sylvester Cat Glitters

 

Cartoon Glitters/J


Gillar glitter idag!

Light Blue Glitter Wish Carebear Glitters

Lite söta glitter figurer!

Myspace Glitters

Myspace Glitter

Myspace Glitters

Myspace GlittersVar bara tvungen :-D

/J

En helt vanlig dag hemma....

Gud vad jag och Baby var seriösa igår, jag har ju nu börjat gå på prommenader för att jobba på formen m.m. så tänkte att det inte skulle bli förstört nu bara för att jag råkar vara i K-stad. Så igår tvingade jag med Baby på prommenad. Vi gick ända till Alserts herrgård som ligger ca 3 km från hemmet. Tog en fika där som vi hade med oss och gick hem igen. Sen var mina ben helt slut! Var en riktigt seriös prommenad det! Annars har vi inte gjort så mycket mer än att spela tv-spel! Vi är lite nördiga ibland jag vet :-) nu jobbar han och jag har spelt tv-spel i ett antal timmar men finns inte så mycket annat att göra. Jag tog med mig datorn hit men inte böckerna så kan ändå inte plugga.

Kära mamma har köpt en tunnel till Spike med som han leker i konstant. Vartydligen väldigt roligt, får ta med den hem hit sen efter sommaren. Kommer bli lite ledsna miner hemma när jag tar med honom hit igen men han är faktiskt min bebis så de får sura bäst de vill!

Essa hade skrivit ett svar tillbaka i sin blogg om mig så tänkte lägga upp den för tyckte det var väldigt gulligt av henne!

Jessica: En rättfram och på ytan mycket stark tjej men under ytan mycket mjuk och omtänksam. Hon vet vad hon vill och är inte rädd för att säga det. Till skillnad från mig vet hon dock när hon bör vara tyst vilket jag också skulle vilja lära mig. Hon har nu äntligen öppnat sitt hjärta för en annan och han har hjälpt henne att nå sina känslor vilket har gjort henne till en ännu bättre vän än hon var innan, och jag tror att hon mår mycket bättre nu :) Hon är även smart och jobbar hårt i skolan, till skillnad från vad jag gör för det mesta, är lite avis på hennes disciplin... Sen så vill jag även lära mig att sätta mig själv i första rummet ibland, hon ser det som en styrka att jag inte gör det så ofta, men ibland så är det en svaghet... Jessica har alltid varit bra på att sätta sig själv i första rummet, och det menar jag på ett positivt sätt :) Inte på nåt ego sätt... För att beskriva oss som vänner: Två sidor av samma mynt - vi har en hel del gemensamt, men är olika på en hel del punkter men i slutändan kompletterar vi varandra. Cheesy, jag vet. Men hennes fina inlägg härom dan gjorde mig verkligen rörd.


Så, massa rader :-p nu ska jag nog spelat ltie mera tv-spel efter att ha läst lite bloggar som jag dagligen kollar!

/J