Back in K-stad...

Ja då är man här igen då, jag hade ju räknat fel på veckorna och fått för mig att jag skulle börja nu på måndag men de är ju veckan efter jag börjar jobba. Baby hämtade mig i torsdags kväll i Degerfors och nu är man hemma igen. Har inte gjort så gräsligt mycket hemma, spelat tv spel :-p baby köpte ett nytt till mig som jag ville ha. Så har vi kollat lite på film vilket är svårt för medicinen gör mig helt slut så somnar lätt. Har även knepiga drömma som fan men jag är ju lite luddig i huvudet av pillren! Mamma ringde igår med, Spike hade hjälpt till och baka! Han hade slickat på äggen, doppat huvudet i mjöl, satt sig på bullplåten samt trampat på ett gäng bullar! Gick inte så lätt att baka för mamma inte med all den hjälpen! He he he...

Håller på att tvätta nu medans Baby är på besök hos en vän. Dricka kaffe, jag spelar nya tv spelet med! Att det kan vara så kul med sådana tidsfördriv! Nya soffan är för övrigt grymt skön! Tack mami! Nope mera tv spel nu och hämta tvätten snart!

/J

Får åka hem idag!

Ja idag får man åka hem till K-stad igen, ska bli skönt faktiskt. Även om det kan vara helt okej att vara hos mor och far ibland så håller jag mig gärna hemma så mycket som möjligt. Ska ju vara här i 4 veckor till så behöver hem lite nu. Saknar ju Baby också, löjlig man kan vara ibland! :-p

Idag har jag varit med på långpromenad med mor och moster igen, vi gick runt en liten bit i lunedet. Som tur var kom vi fram till bilen när regnet kom. Kommer behöva gå ut och röra på mig mera så ska tvinga med Baby på prommenader nu när jag är hemma. Är de fint väder kommer han vilja bada och jag är inte så förtjust i den iden men men...

Mamma torkade golvet förut, det gillade inte Spike. Han tyckte de var himla äckligt och har gått omkringoch skakat på tassarna! Dumheter det där med att städa! Lustig egentligen för han badar ju ändå en gång i månaden. Har packat väskan nu med. Tagit med en del hem för veckan nu men har ju ganska mycket hemma med så klarar mig. Har med allt nytt däremot för jag gillar verkligne mina nya kläder. Ska nog rensa garberoben hemma igen på det som ligger i kanske högen, det är dags att ta bort det med nu!

/J

p.s. Jepp det var till dig Essa!

Shopping!!

Ja jag har ju då inte fått mina stulna pengar än men min mor har varit på bra humör! De har öppnat en sommar butik i Degerfors där de säljer rea kläder från Jon och Jonna till halva priset! De har typ kläder från vero moda samt vila m.m. så det är rätt dyrt i vanliga fall. Fick en klänning, två tröjor, en skjortblus och en jeans väst. Är riktigt nöjd nu, härmodagen fick jag en annan klänning och ett linne frång Gina med så är på bra humör. Nya kläder är alltid kul och jag kanske till och med kan ta och rensa ut resten i min garderob som legat i kanske högen ganska länge!

Är för övrigt väldite trött och seg, medicinen har den biverkningen att man blir seg. Måste packa sen med för jag ska ju hem imorgon och stanna hela veckan hade jag planerat då jag inte börjar jobba nästa vecka som jag först hade trott utan veckan därpå. Ska bli skönt att få göra något ett tag plus att man får pengar sen i augusti och september. Att man är pank nu det är ju en annan sak.

Plugga har jag ännu inte gjort idag, varit ute på långprommenad med mor och moster och mormor samt hundarna. SKönt att få röra lite på sig och få lite luft. Får tvinga med Baby på promenader nu när jag ska vara hemma i en vecka till. Han behöver röra på sig med! Inte enbart gå omkring på jobbet. Får se om han hittar hem till mig imorgon men det är inte så svårt egentligen och jag har gett han en mycket fin vägbeskrivning! Lovar :-)

Nu mat och sen lite tv inann jag återgår till min bok...

/J

Update...

Så varit hos doktor nu och fått tavegly, mot klåda m.m. med triangel på så ingen bil körning för mig nu inte! Men hoppas på att klådan nu ska ge med sig. Baby kommer och hämtar mig på torsdag så längtar dit! Saknar honom ju :-(


Sen till något annat jag gått och funderat på ett tag. En av mina bästa vänner i K-stad har under en tid inte mått sådär jätte bra. Lider av dåligt självförtroende eller vad man ska kalla det och jag vet att jag faktiskt inte har varit specielt hjälpsam på den fronten. Har varit ganska små elak ibland och det är något som jag inte är stolt över. Så eftersom att hon inte vet vad som är bra med henne som person så tänkte jag lista en del saker.
1. Hon är en stark människa som trotts vissa motgångar ändå reser sig och fortsätter.
2. Hon har lätt för att prata med nya människor och lära känna folk. (Vilket jag ofta är för blug för)
3. Trots dåligt självförtroende så är hon en väldigt framåt människa som kan dra med sig andra.
4. Hon sätter ofta vänner och familj före sitt eget bästa. (SJälv är jag lite egoist)
5. Hon är framför allt en mycket söt och trevlig tjej som är kul att umgås med!

Så hoppas du förstår lite nu att du faktiskt är värd massor! Kram

/J

Criss Angel



Har ingen aning om hur han gör det men det är rätt coolt ändå!

/J

Nu får det räcka!

Ja har tröttnat på denna halv förkyldningen som inte vill bryta ut och inte ge med sig så har beslutat mig för att vara frisk nu. Får se hur bra det går! Försökte få tag på doktorn idag igen men inget svar så ger nog upp. Ska hem till K-stad i veckan så om det inte har gett sig så ringer jag dem för där får man svar på en gång i alla fall. Annars får Baby ta med medicin från jobbet, bra medd pojkvän som är sjuksyster ibland!

På pluggfronten har det tyvärr inte hänt så mycket just nu. Tappade lusten där ett tag efter mycket elaka kommentarer från universitets lärare men jag har inte gett upp än i alla fall. Min mor har tagit med lite fler böcker från jobbet åt mig så jag har fler källor till arbetet jag håller på med. Ska göra ändringarna i andra arbetet med så jag kan skicka in det igen och hoppas på att det går igenom.

Det jag har gjort istället för att plugga, nu när jag faktiskt har massa tid över till det, har varit läsa. Brukar plöja igenom ett par böcker under sommaren och just nu så är det en Dean Koontz bok som jag håller på med, vakande ögon heter den. VÄldigt bra än så länge. Har även laddat hem lite Gilmore Girls på datorn då mor och far inte har kanal 5 och jag vill inte missa allt bra som händer. Har även varit hundvakt och gått på långprommenader, tänkte få lite bättre kondition och bli lite piggare av motion faktiskt.

Idag är det möte som gäller, fast det börjar klockan 5 ikväll. Ska ta med mig min kalender tänkte jag för den kan man skriva i med. Hoppas jag får schema så jag vet hur jag ska jobba de fyra veckorna jag ska jobba. Står som vikare med men de har inte ringt ännu och jag tänkte åka hem ett tag till. Vill umgås lite mer med Baby när jag kan! Nope ska se om några byxor torkat efter tvättningen igår för pyjamas brallor är nog ingen hökdare till mötet sen!

/J

Hm...tänkte jag skulle slippa ju...

Jepp kom ju inte upp imorse och ringde doktorn i tid och när jag väl ringde fanns inga tider kvar. Typiskt...hittade i alla fall mina piller till slut och de hjälpte faktiskt lite så trode jag skulle klara mig utan att gå till doktorn.Inte nog med att jag inte gillar det de är totalt inkompetenta här på vårdcentralen i Degerfors så har ingen större lust, något pucko kommer garanterat vilja sticka mig i fingret vilket är helt onödigt och inte leder tillnågot. Alergisk reaktion!! Behöver starkare tabletter, typ kortison och attarax som jag inte har råd med för har inte ens pengar till att hämta ut min andra medicin just nu som jag måste göra ganska snart...typiskt, typiskt..men klådan som tack och lov släppte en stund har nu börjat komma tillbaka igen och utslagen bara sprider sig....kliar så man blir galen!! Får gå upp och ringa till idioterna på vårdcentralen i alla fall för detta kommer tyvärr inte gå över av sig självt och Baby vill gärna hämta en frisk flickvän på torsdag :-)

/J

Hatar att må dåligt...

Ja inte är det kul inte. Snuvig än! Fan varit det iflera veckor, kan man inte få bli sjuk på riktigt istället så man blir frisk snart. Sen är magen total förstörd av alla medeciner och tabletter jag måste trycka i mig så kan typ inte äta just nu för då får jag så ont att jag tror jag dör. Har även fått alergisk reaktion på myggor som jag vet att jag är känslig för och var nog för många sådana i Dalarna för annars brukar clarityn hjälpa men det hela börjar mer och mer utvecklas till nässelfeber. Och jag skulle gå upp vid åtta imorse och ringa doktorn men lyckades inte ta mig upp innan elva och då hade de inga telefontider kvar på vårdcentralen. De har ju ett sådant system att man ringer dit och får en tid då de ringer upp än men nope ingen tid till mig så får sitta här och klia och må kasst....shit vad ynklig jag är nu! Baby sa att han tycker jätte synd om mig och vore jag där skulle han ta hand om mig. Ja ja det hjälper ju inte när du är där och jag här då va....ska nog gå till farmor och få lite mat samt låna bilen till affären...

/J

Felplanerat galet mycket!

Hm...vet inte hur det här gick till riktigt faktiskt. Upptäckte förut att jag räknat lite fel på veckorna. Ska ju på möte på tisdag cilket stämmer och sen trode jag att jag börjar jobba måndag veckan efter. Men så är de ju inte, för jobbar vecka 28-31 och nästa vecka, alltså imorgon, är vecka 26. Så här sitter man i Dfs alldeles för tidigt och vet inte vad jag ska ta mig till nu. Ska be att få låna en bil och åka hem på tisdag eller onsdag igen. Vill vara med Baby om jag inte börjar jobba än ju!

Fast ska väl inte gnälla över mina futtiga problem. Fick nyss veta att min kusin inte mår så vidare bra för tillfället. Hon är 17 och förlovad, de har väl varit tillsammans sen hon var ca 14 eller nått tror jag faktiskt. I alla fall så har hon haft en kille förut som våran andra kusin stal ifrån henne. Den kusinen är lika gammal, alltså 17. Nu fick jag höra att hon igår hade låst in sig med musinen Malins pojkvän på ett rum hela dagen och han vill inte svara när Malin försöker få tag i honom. Kusinen som låste in sig med kille och som stulit en innan är för övrigt också förlovad men det verkar de inte bry sig om. Inte för att jag hade trot att de skulle hålla resten av livet för någon av dem men men bara för att man är gammal och cynisk! Killen hade väl till slut svarat och gått med på att träffa Malin nu men hon får inte komma hem till honom utan han bad henne möta honom vid skolan. FLer än jag som får dåliga vibbar? DUmpning på g på ett jävligt kasst vis känns det som.

Inte pratat med Essa på ett par dagar nu, känns lite ovant faktiskt för vi brukar typ prata varje dag annars. Men jag tror nog att allt är bra med henne ändå, hon har säkert fullt upp med jobbandet nu. Själv börjar man ju inte än då! Klantig ja :)

/J

Tillbaka till världen igen!

Ja jisses, det första man möts av uppe i Dalarna i yttermalung(!), är några killar som letar efter salongsgeväret så de kan skjuta duvor att äta till lunch dagen därpå!! Det enda de hittade var just då björnbössan för den var tvungen att finnas till hands då det händer att björnar kommer på besök. Baby fick en mycket mördande blick av mig i det läget och jag ångrade genast att jag gått med på dessa galenskaper. Midsommar var väl helkt okej ändå bortsätt från att ett äckel försökte tvinga sig på mig så jag blev galen. Var rätt full och fick smått panik...kan säga som så att jag kommer aldrig mer i hela mitt liv att åka till yttermalung!!!

Nu så har man även åkt hem till mor och far i Degerfors. Ska på möte på tisdag och sen börjar jag jobba vecka 28 till 31. Ska bli rätt skönt att börja jobba nu faktiskt men saknar Baby redan så vet inte hur länge jag ska klara av att hålla mig här innan jag åker hem till K-stad igen. Baby fick träffa mor och far idag faktiskt för de hade med sig soffa till mig då min andra gått sönder. Spikehar varit här sendan i onsdags och han har fått gått ut i koppel!! Tack mamma nu kommer han vara odräglig och vilja ut igen....

/J

På stan med mamma och moster..

Ja tvingade med dem in tillstan för en fika igår och lite klädprovning i butikerna. Alltid lika roligt för de är rätt galna de där två. Tyvärr fick jag veta idag att moster hade haft hjärt flimmer hela tiden och mått jätte dåligt. Hon har ett medfött hjärtfel som är väldigt unikt och för ett par månader sedan så opererade de henne igen. Hon har redan pacemaker och nu sist så bränder de bort ärr vävnad från hjärtat så det inte skulle flimmra så hela tiden samt att de fixade något lekage m.m. Var specialister från england med för att hennes fel är så unikt.....nu så äter hon massa mediciner och de säger att det kommer ta lång tid innan hon blir bättre, ett halvår minst för att det ska börja värka men hon kan ju inte gå och må dåligt hela tiden....nu hade hon ringt örebro och väntar besked från dem igen. Brukar vara i uppsala och lund annars....man är ju alltid orolig liksom, vet inte vad man ska göra. Hon vill att alla ska var som vanligt så det försöker man med men man är orolig.....


Till något roligare nu då. Jag ska till Malung idag...Malung! Fatta håla. Ska dit med Baby och fira midsommar hos någon bekant till honom men inte nog med att det är i malung de bor tydligen lite utanför, eller en bit utanför vid vattnen. Jag som älskar stor staden och inte är byggd för naturen skall sitta och fira midsommar med främlingar mitt ute i ingenstans! Tänk på mig ni som är i stan och roar er när jag sitter och blir myggbiten i bushen!

/J

Väntar å väntar...

Vänta är nog det tråkigaste som finns, sitter nu och väntar på min mor och moster. Som för övrigt skulle komma på eftermiddagen men ångrade sig och är på väg nu. De ska hämta Spike och gissar på att mamma ville hämta han fort, hon ville ju komma i måndags redan men de fick de inte! Min bebis...nu så sa hon att de är så varmt att köra bil sen..AC tänkte jag men men de får väl komma. Övertalade dem att vi ska in till stan och ta en fika först. Snika till mig gratis kaffe och smörgås japp. BOrde börja banta snart men de får bli ett sommar projekt. Motion alltså, sluta äta har jag aldrig varit bra på. Mat är för gott! Har fortfarande dåligt med pengar, funderar på hur lång tid det ska ta för banken innan jag får tillbaka mina 2000:- som blev stulna från kontot. Inte kul att vara pank och leva på Baby. Han får betala hela midsommar för mig, resan dit och hem, mat, alkohol samt åksjukepiller....bra! Jag får fjäska för honom :-) nej mamma ringde halv elva och det tar en timme hit knappt, så skulle hon få tag på farfar först så hunden får barnvakt. Våra djur är så pass bortskämda att de inte klarar sig själva! Små bebisar allihop fast att de är gammla!

/J

Spike!

Så här ser man utnär man inte vill att mamma ska plugga mer!

   

Fast annars är han bara glad och go!

     

/J

Läraren saknar fortfarande större delen av en fungerande hjärna...

Nu helt plötsligt så har hon visst beslutat sig för att svara på mina frågor i alla fall. Det var hyftsat trevlig stämmning till skillnad från hennes senaste mail men en del saker håller jag ännu inte med om. Fattar lite bättre vad hon menade på vissa ställen men en hel del är bara galet och idiotiskt. Det var i alla fall inga personangrepp nu så då kan jag ta det hela på ett annat sätt och även om jag inte håller med henne så är det ingen ide att tjafsa för det kommer inte bli bättre. Mitt gammla jag, så som jag varpå högstadiet, hade protesterat hejvilt och inte gett upp i första taget. Jag har till och med tryckt upp en bok i ansiktet på en lärare för att bevisa att jag hade rätt. Det skulle jag vilja göra nu med våra olika definitoner av ordet mentor, den jag har i mitt engelska uppslagsverk är inte den samma som hon har i sitt och detta är ju ett uppsalgsvärk de rekomenderat oss att köpa. Jag tycker det är en tolkningsfråga men glömde ju bort att man inte får tolka saker på sitt eget vis utan man ska tolka som läraren. När jag blir lärare ska jag upmuntra egena åsikter och tolkningar! Kommer heller aldrig att trycka ner någon med personliga kommentarer som rent ut säger att du är dum. Vore jag en svagare människa ovh osäker på mig själv hade jag hoppat av på en gång men så som jag är så blir jag bara arg och ska göra allt för att bli en tusen gånger bättre lärare än vad dem är!!

/J

Öh okej??

Mailade ju mina lärare häromdagen med frågor om den hackade uppsatsen, eftersom de i mailet skrev att det är bara att höra av dig om du har frågor! Vad får man som svar, nej jag är inte här innan augusti. Bara nehe?? Ni säger att vi ska maila er med frågor om skiten som för övrigt skall lämnas in igen senast i augusti men ni har fan inte tid att svara på frågor! Hur ska man göra då??? Om lärarna inte ens vill hjälpa en? Jävla skit lärare säger jag bara....

Sitter och väntar på Baby nu som är hemma och äter frukost, vi ska till Bergvik en sväng och shoppa lite. Eller ja han ska shoppat och jag som fortfarande ligger 2000:- back på grund av bedrägeri ska med och titta...har ingen lust att bara sitta hemma idag med så därför jag följer med. På onsdag kommer mamma med och hämtar min lille Spike. Jag kommer ju åka hem till mor och far på söndag eller något men kommer sakna bebisen i de få dagarna han är där och jag i malung eller vart vi nu skulle! Kan nog bli trevligt i alla fall, hoppas på det.

/J

Måste plugga egentligen...

Jo jag behöver göra det men har liksom tappat lusten lite nu. Mailade i alla fall mina lärare nyss och skrev inget otrevligt eller så utan bara bad dem förklara saker de skrivit som jag inte fattade ordentligt. Vill inte behöva göra en helt ny uppsats så fanns liksom inget val då riktigt.Kunde ha gjort ändringar och lämnat in men det kanske inte hade varit bra nog och då skulle jag får göra om allt vilket jag inte vill så frågade helt enkelt. Kollade lite på den andra uppsatsen jag skriver med och försökte ta bort en del saker. Känns som de blir så mycket annars. Ska skriva om teaterns utveckling typ men för att kunna göra det så anser jag att man måste beskriva tidsperioden med, förklara hur det såg ut då och vad som hände runt omrking för att man ska förstå resten. Har skrivit väldigt kortfattat men måste ändå skriva lite om kungarna och vad de höll på med annars blir det bara en lista med namn och det är fel. Har i alla fall skrivit klar om första perioden och börjat på andra nu. Ska slänga in efter inledningen med en paragraf om metod där jag kan förklara hur jag tänkt det hela. Det kommer garanterat bli sju sidor i alla fall och möjligen mera men om man är två som skriver så skulle det vara runt 14 sidor så är nog inte hela världen om jag får mer än 7 sidor, 14 blir det ju absolut inte i alla fall.

Ska åka bort i helgen med, Baby och jag ska fira midsommar med några bekanta till honom så får leta fram fina kläder och klistra på smöriga leendet. Hatar att träffa massa folk sådär, känner mig ofta fel och vet itne vad jag ska säga så brukar mest sitta tyst. Men jag har inga andra planer och det är hans vänner så får göra det bästa av det hela. Mamma lovade att vara barnvakt å Spike, hon ville hämta honom imorgon redan men det får hon inte. Får hämta han på onsdag eller torsdag. Hon skulle ta med min nya soffa också så får ta hit Baby så hon får träffa honom med så man slipper allt tjat i sommar :-) mamma är alltid nyfiken. Mina stulna pengar har jag ännu inte fått tillbaka, får se hur lång tid det tar innan banken ordnar saker....inte kul att ha dåligt med pengar. Fattas ju liksom 2000:- och de är en del...

/J

Typiskt, Miss klant i farten igen...

Skulle lägga mig och sova nu efter att Baby kommit förbi för att ge mig godnatt puss innan han gick hem. Han ska upp och jobba vid typ 7 imorgon så då sover han hemma. I alla fall, skulle som vanligt slå på en av mina Buffy säsonger för det brukar jag kolla på när jag ska sova. Och vad lyckas man med! Jo lyckades bryta sönder en av skivorna!! Den satt väl hårt i fodralet och jag råkade ta i för mycket eller något så den sprack...Yes vad kul...500:- borta, har i alla fall sett den ca 4-5 gånger så inte helt bortkastat men nu måste jag köpa hela den säsongen på nytt. Som tur var har den kampanj på discshop nu så de säljer den för 300 istället för 500 så kan få tag i den billigare. Men man har ju även blivit "rånad" från kontot så fattas fortfarande 2000:-, inte min vecka det här tror jag.

Uppsatsen har jag ännu inte orkat titta på igen. Får ta itu med det imorgon, skulle vilja maila dem och fråga en del saker men ingen ide för det kommer garanterat bara att bli värre. Tur jag har Baby som tycker synd om mig när jag känner mig ynklig i alla motgångar. Har även min Spike som gör sitt bästa för att kela ihjäl mig! Men behöver lite mys nu så helt okej :-) ringde mamma förut med och frågade om hon ville vara barnvakt åt honom i helgen för vi ska hem till någon av Babys vänner och fira midsommar. Kan vara skönt att komma iväg lite nu men först måste jag ta tag i skrivandet. Har inte gett upp innan och kommer inte göra det nu heller, ska bara motivera mig själv och hitta den där kämparglöden igen...

Nu sova, utan Buffy :-( kan ju ta en annan skiva men inte lika roligt då....

/J

Lugnat mig nu!

Var tvungen att avreagera mig lite igår som ni kanske läst, var något irriterad. Inte det att jag inte kan ta kritik för det har jag inga problem med. Men pedagigiska kunskaper hos läraren vore ju inte helt fel. Kan ta kritik på språk fel och andra relevanta saker men när det blir personliga saker och man blir idiotförklarad för att man inte tycker som dem då är det inte okej. Vet att min mammas vännina också hade problem med att få sin uppsats i litteratur godkänd av dem. Tog över ett år innan hon blev det efter att hon redan fått ut sin lärar examen. De säger att man ska ändra om efter deras kommentarer men tydligen duger inte det heller så har riktigt ångest för detta jobbet nu. Träffade Robin i klassen här om dagen och han hade även han fått otrevligt mail från dem. De sa att han var tvungen att göra om en av uppsatserna om han vill ha vg, vilken spelade ingen roll det fick han välja. Så han valde väl en och fick då som svar arr bra då ska vi bara rätta den först! Brukar man inte göra sådant innan man säger att det är fel på det hela? Essa blev också hon sågad på sin uppsats och även där var det otrevliga tykna kommentarer. Om man ska vara lärare på ett universitet så borde man kanske tycka någrolunda om studenter och inte idiotförklara dem. Och om man nu inte får tolka texter på sitt eget sätt så får de ju tala om innan då hur de tänker så man vet det. För egna åsikter får man tydligen inte ha. Vakna imorse och var fortfarande grymt arg och skulle vilja fråga dem både det ena och det andra men det är ingen ide för frågar jag något så blir det säkerligen bara värre och det orkar jag inte. Väldigt synd med för jag hade velat läsa litteratur i C kursen med men med dessa lärare så finns det inte en chans i helvete att jag gör det......ska lägga mig på soffan nu med min snuviga näsa och tycka lite synd om mig själv, är inte redo att fixa denna uppsats nu och har nästan totalt tappat suget att förtsätta på den andra jag håller på med.....

/J

Jävla inkompetenta idioter!!!

Är så jävla tok arg just nu så det är helt galet! Fått tillbaka en sönder hackas uppsats av mina idioter till lärare nu. Hur fan de har fått sina jobb är ett jävla under för de är helt jävla värdelösa. Hälften av deras kommentarer handlar om personliga åsikter hela jävla tiden och det ska väl fan inte ha med saken att göra??? Deras tolkningar av böckerna, men nu kanske jag tolkade detta på mitt sätt så varför i helvete är inte det okej??? Måste man tycka som läraren för att få betyg?? Måste man fjäska och slicka i arslet för att det ska vara okej? Då är fan något fel, nej jag tycker inte att det funkar. Så deras jävla tykna ton hela tiden med, nej detta är inte okej så här kan du inte skriva förstår du väl. Det är ju logiskt att det inte går att skriva så här, lilla vän, klappa på huvudet typ. DÖÖÖÖÖÖÖ kärringjävl och ta den feta psyko gubbe med dig! Något hysteriskt jävla psyko arg just nu så har bara lust att söka upp deras hem och bombardera det med ruttna ägg eller liknande.....dra åt helvete era jävla dumhuvuden!!! Ghaaa, blir galet arg nu. Ska supa mig full idag och så får man ta itu med skiten imorgon när man kan skriva ett någorlunda trevligt mail!

/J

Inte skrivit mycket vettigt på ett tag...

Nej och det lär inte bli mycket vettingt nu heller. SOvit en del inatt i alla fall, fick en sömntablett av Baby så somnade hyfsat bra men smakar konstigt i munnen idag. Skumt... Har för övrigt pluggat mera idag, snart 3 sidor och ännu bara skrivit om en tidsperiod så detta komer ju bli skit mycket!! Vill inte för det är så tråkigt och meningslöst. Mamma var på 80-tals fest med jobbet igår, hon och jobbar kompisen hade "rockat" så att säga. Alla gillade deras kläder, de hade typ lånat hälften av mig! Galet. Spelat lite tv spel idag, dans matta. ROligt, tränat också. Var i stan igår med, lämnade papper till banken så jag kan få mina pengar tillbaka sen shoppade jag lite i väntan på att baby skulle sluta jobbet och ta med mig hem. Han var ledig idag men varit på stan med en vänninan idag och inte kommit hit än. Inte sur bara lite sotis kanske, de är på stan och shoppar och fikar och jag sitter hemma med en jävla bok och ska skriva uppsats som jag inte alls vill....blä! Ja ja får käka min pommes lunch då man inte orka gå till affären, åt lite tomatsoppa tidigare idag med.

/J

Bloodhound gang



/J

Torkel i knipa-fuck of and die




Cool galen låt!

/J

Äntligen!

Ja idag kom äntligen pappren från polisen med anmälan jag gjorde då jag såg att det fattades pengar från mitt konto. Så ska dra in till stan om en stund och lämna in allting. Ska gåt till uni först och kopiera pappren har jag tänkt men sen ska de lämnas in. Baby slutade halv fyra så tänkta åka om en stund för då kanske jag kan åka med han hem sen. Håller just nu på med uppsatsen igen, har ca 2 sidor och ska ha 7. Går itne fort detta inte, målet var att få ihop en sida till idag men har ännu inte blivit så. Har ingen större motivation till att göra detta arbetet förutom att jag inte vill göra det under sommaren. Vill lämna in det nu innan jag åker hem till Degerfors, vilket jag gör efter nästa vecka. Just nu vill jag inte för vill stanna hos Baby men får helt enkelt låna bil och åka hit och hälsa på honom. Han sa att han kunde komma hem till oss på besök men lättare att jag kommer hit. Har för övrigt inte sagt något till honom om hans kärleksförklaringar, det där att han älskar mig. Vet liksom inte hur jag ska ta det just nu, det är ju för senat att säga något nu och nu har jag funderat på det för mycket så då går det inte. Vet inte heller om jag har kommit så pass långt att jag kan säga det, tycker om honom jätte mycket men älska är för mig ganska stora ord. Baby har inte varit kär på ca 7 år tydligen och han föll totalt för mig på en gång. Jag tar saker lite mera långsamt, ingen ide att stressa fram saker. Ja ja skärpning nu....måste skriva lite mera på uppsatsen....

/J

Denna olidliga värmen!

Ja de är helt galet faktiskt, om jag ändå hade lite luft här hemma så vore de ju helt ok men ikce då.Blir lite bättre när fläkten är på för det drar lite, om dock ytterst lite så blir det iaf lite luft här. Hade tänkt träna idag med men har inte blivit av än för alldeles för varmt nu. Ska träna idag ändå för har gått upp i vikt nu igen och då fick jag lite ångest. Så ska träna i värmen! Sen blir det kall dusch efter det. Har faktiskt varit duktig och fortsatt med uppsatsen idag och har nästan två sidor så finns hopp om att jag får ihop de där 7 sidorna i alla fall. Förhoppningsvis denna vekan men det återstår att se. Fick för övrtigt mitt nya Visa kort idag! Yes jag kan gå til affären och faktiskt handla för nu kommer jag åt pengarna. Sen att det ännu fattas 2000:- kan jag inte göra något åt nu, så fort polis anmälan kommer så blir det in till banken och lämna in alla papper. Sen kanske man får tillbaka sina pengar någon gång. Baby sov här inatt i värmen, jag gav upp efter någon timme och sov på soffan, för varmt i en trång typ 90 säng så trode jag skulle dö i värmen. Spike var nöjd och pussade på Baby flera gånger under natten så han fick inte sova alldeles för mycket men det är rätt åt han :) Spike ville ju bara pussas! Nej nu är de dags att rda igång med plugget igen eller så kanske de är dags för träningen nu och plugg sen...

/J

Tvättning och tv...

Jag var tvungen att tvätta nu, de bästa "svala" sommarkl'derna var smuttsiga så tvättar för fullt. Torkskåpet är just nu trasigt så har massa blöt tvätt i badrummet men den kalla fukten har börjat sprida sig så är faktiskt bättre här inne i min lilla lägenhet med 28.8 grader! Hel sjukt ju...öppet fönster hjälper inte mycket kan jag ju säga. Pluggat lite har jag gjort med, skrivit 1 sida sen orkade jag inte mer. Får fortsätta imorgon. Får se om Baby hör av sig efter jobebt och vill kramas, varmt som fan men lite action vill man ju ha iaf! Nej CSI New York nu sen My name is Earl på 6:an. Nice!

/J

Värme, galen hysterisk värme!!

Shit vad de är varmt, man ska väl inte klaga egentligen men smälter typ bort här hemma. Inte helt frisk heller så jobbigt med denna värme då. Stoppade huvudet i duschen under iskallt vatten förut. Känndes lite bättre sen i alla fall. Har nu äntligen börjat lite mera seriöst på uppsatsen som jag har kvar, måste göra den färdigt innan jag åker hem om 2 veckor. Kommer inte ha tid eller ork sen när jag jobbar så får fixa det nu. Baby jobbar ju som sagt nu med så inget som kan distrahera en. Förutom tankar på annat än plugg då. Får se till och ta tag i mig själv nu och leta reda på alla papper så jag kan skriva lite till. SKa ju fan vara 7 sidor och nu känns det mycket långt borta...

/J

Inte tid att vara sjuk...

Nej jag har inte det. Behöver plugga idag, har läst boken och skrivit ut saker från internet samt gjort en liten inledning på arbetet men inte mer än så. Planen var att jag skulle bli klar med uppsatsen denna veckan. Baby jobbar från halv 2 till 10 med så har massa ledig tid till plugg. Men då ligger man på soffan med rinnande näsa och alergi reaktion på mygg. Tryckt i mig tabletter och smörjt med salva så får vi hoppas på de bästa.

Baby sa för övrigt något inatt...mitt i sömn yran när jag höll på att somna fick han ur sig de där 3 orden...jag sa inget.Bra va! Inte den reaktionen man vill ha kanske, får skylla på att jag inte var vaken! Har annars faktisktfått sova ganska bra inatt bortsett från att man vaknar klockan 6 men lyckades somna om. Ska sluta tvivla på mig själv och låta känslorna ta över men det är jobbigt. Är alltid lättare att ha kontrollen, kunda stoppa allt om de blir jobbigt. Just nu känns det i alla fall bra och jag har inga tvivel...de är bara jobbigt att sakna någon så mycket jämt.....

Spike blev glad när jag kom hem men nu sover han igen, jag hade behövt tvätta med men blir inte idag inte. Ska försöka plugga snart som sagt.

/J

På väg att bli sjuk i värmen...

Ja de är ju typiskt men så är det. Håller på att bli sjuk i denna värme och de orkar man ju inte. Svettigt å jävligt redan ju. Gårdagen var det bartömmning på Bunkern vilket faktiskt var trevligt, stannade hela kvällen denna gång och var till och med på efterfest en stund innan vi gick hem och sov. Alla verkade ha trevligt och de flesta tycktes vara på bra humör i alla fall. Idag har det degats i sängen med en grym huvudvärk och lite feber på g samt rinnande näsa. Senare så åkte jag och Baby ner til vattnet och badade lite. Eller han badade jag ville inte nu när jag mår så dåligt. Inte göra sjukdomen värre! Gick precis hem från Baby för att äta lite, bidde en pizza. Ska tillbaka sen och troligen titta på någon film. Baby var för övrigt väldigt kär i natt och talade om hur mycket han tycker om mig :) söt är han allt! Nu ska jag ringa mamma lite och sen göra mig redo att gå igen...

/J

Trött å seg...

Ja man är rätt mör nu så att säga. Önskar jag kunde sova jag med men känner mig själv så de lär inte gå bra idag. Baby är trött så han ligger i sängen nu och försöker sova en stund innan vi ska på tanktömmning på Bunkern. Varit hos Robin och fikat och skulle egentligen till Tina men vi struntade i det för hon var ändå med hemma hos Robin. Var trevligt att sitta där men jag kände mig rätt asocial och seg. Robin fick en bok i present av Björn som hetter Mongo som han blev mycket glad över! Kännde mig inte utanför direkt men känner dem inte så väl och är kanske inte den mest pratglada människan. Robin Hult tittade förbi så satt och snackade med honom en stund för honom känner jag hyfsat iaf. Känner Pelle och Erika med menbrukar mest prata med dem allmänt på bunkern så de är en annan sak liksom. Ja ja, Baby suckar där borta i sängen så ska nog gå och hoppa lite på honom nu innan vi ska iväg sen!

/J

Gud vad jag vill sova nu....

Baby ligger i sängen och snarkar som en galning och de är alldeles för varmt i den lilla sängen så går inte att sova mer nu. Klockan är återigen sex och vet inte hur jag ska öveleva dagen med så lite sömn....Baby hade fixat piller till mig men vi drack lite vin igår och då fick jag inte ta något för de klassas som klass 3 knark tydligen. Var tydligen lättare att sno med sig för han fick inte egntligen sa han och de får inte bli någon vana. Inga problem vill bara få sova ut någon gång...sååååå..trött....

/J

Jisses vilka ideer man kan ha då....

Ja gud vad dum man kan vara! Jag tyckte att motion är ju bra! Så Essaoch jag tog våran lilla promenad in till stan vid 12 tiden, var framme halv två men då fick ju stanna och köpa plåster på vägen samt att Essa gjorde ett sko byte med! Svetten ran och det gick fan inte fort inte. Men rätt nöjd efteråt trotts alla nya skavsår överallt. Helt galet, den vackra röda färgen har nu börjat tränga fram med. Riktigt fin! Men köpte två klänningar på erbjudande, 79:- istället för 149:- så jag är nöjd. Har nästan inga pengar ute nu så blir rätt lugnt imorgon och vet inte hur jag tänkte ta mig in till banken med alla papper i veckan. Men Baby får väl köra mig eller så får jag fråga Danne, brukar inte vara några problem och de tycker ju lite synd om mig nu när jag är skadad och rånad. Gör för övrigt jag själv med så! Nej nu är Baby på väg så ska nog stänga av datorn då de är för varmt att ha den på! 27 grader här i min lägenhet på 21 kvadrat....fy fan....smälter bort!

/J

Redo!!

Jepp keywords framplockade, uppsats mailad till mig, tofflor framme och tejpade fötter! Endast gjort 2klädbyten med och lyckats bestämma mig för vad jag skulle ha på mig just nu. Nu väntas de på Essa bara så ska vi knalla mot universitetet och lämna in våra litteratur uppsatser och sedan ta en prommenix till stan i det härliga solskenet. Garanterat fel klädd men förhoppningsvis blir de inga fler skavsår av tofflorna i alla fall! Räcker med 4 plåster på fötterna nu. Sen vet jag inte vad som händer idag faktiskt, inga planer förutom att jag borde plugga men troligen inte kommer göra det. BLir väl hem och duscha efter stan säkert för man brukar bli lagom fräsch! Sloglasögonen måste fram med fast får nog gå till stan utan att ha dem på så jag inte får mera snygga ränder! :p he he he....nej nu ska jag slå av datorn, ge Spike mat och göra rent lådan så är man på g sen!

/J 

Super bra låt!!



/J

I brist på annat...

Jepp har nu varit vaken sen halv sex, klockan är nu 9 så stal en lista från Malin....

Har du...
Förnekat förintelsen?
Verkligen inte!!
Följt skilda världar? Jo då de är klart man gjorde de...
Sagt nej till ett samlag? Jepp
Snott någons mobiltelefon? Absolut inte 
Varit medvetslös? Hmm...svimmade en sväng efter första tatton... 
Hånglat med nån riktigt ful?  Nej alla har väl haft sin charm
Hånglat med fler än 50 personer? Ja de är nog så att man gjort de 
Gjort nåt riktigt dumt? Har inte de flesta det? 
Gjort nåt du verkligen ångrar? Ja de har ju hänt
Blivit full på ett släktkalas? Asså räknas mammas och pappas 40 års kalas? Så jo då har de hänt
Varit full i skolan? Nope finns väl gränser
Blivit portad från en krog? Nej så illa har de inte varit 
Varit full på julafton? Vill minnas en julafton då jag nog var de 
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? Jo då, hatar nyår
Slagit sönder en tv? Nope
Önskat att du var det motsatta könet? Aldrig trivs bra 
Åkt ambulans? Nej de har inte behövts 
Gjort nåt riktigt olagligt? Jo man har väl det, fast inga större saker
Tyckt illa om skunk? Verkligen 
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? Nej man får väl skaka? 
Fått din mamma att gråta? Jo man har ju varit 15... 
Blivit polisanmäld? Hm...nej bara anmält 
Slagit ner någon? Ja jo lite kanske
Slagit någon blodig? Jo det har också hänt, kort stubin...
Skämts över dina föäldrar? De har väl varit pinsama någon gång men inte skämts så riktigt 
Skämts över din bästa kompis? Jepp 
Skämts över dig själv? Ja de har man ju gjort 
Ätit från en papperskorg? Öh? Abslout inte, hallå? 

Senaste personer som...
Sov i din säng: Baby 
Såg dig gråta: Baby 
Fick dig att gråta: Baby...fast de vet han inte 
Du delade en drink med: Drinkar var länge sedan, kan nog vara Fippe 
Du gick på bio med: Baby
Du gick på stan med: Baby igen..vad ska man säga? Nykär 
Skällde på dig: De var säkert Essa :p
Skickade ett e-mail till dig: Hmm...var väl någon reklam shit och Tessan

Har du någonsin ...
Sagt ?Jag Älskar Dig? och menat det: Jo 
Bråkat med ditt husdjur: Jepp, vissa tycker man ska gå upp klockan sex och det håller inte jag med om! 
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej inte vad jag minns 

Varit i...
Usa: Ja
Norge: Ja
Finland: Nej varit på Åland bara 
Kina: Nope 
Tyskland: Jepp 

Extra grejer...
Tar du droger: Inte i den bemärkelsen
Vem hatar du verkligen: Ja de finns ju vissa....sen riktigt elaka människor
Varit kär: Jo 
Kör du bil: Senast i söndags 
Ha du ett jobb?:
Sommarjobb iaf 
Gillar du att ha folk omkring dig: Ibland 
Är du ett hälsofreak: Nej men kan få lite ångest för att jag tränar för dåligt
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Nej faktiskt inte 
Är du ensam nu: Ensam hemma med kissen  men inte ensam annars
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: Just nu har det varit Värdelös med Rosenström
Vill du gifta dig: Ja de är väl de flesta tjejers dröm 
Vill du ha barn: Jepp men inte nu 

Favorit...
Rum i huset: Ja destår ju mellan mitt sovrum/vardagsum/kök eller badrummet och gillar nog det större mera 
Typ av musik: Blandat men är väl mycket typ "radio, dans musik typ" ej dansband då! 
Parfym: Massa olika men favoriten är Ralph Lauren 
Månad: Gillar ju mitt Oktober 

De senaste 48 timmarna, har du...
Gråtit: Jo
Köpt någonting: Dyr special mat till katten 
Varit sjuk: Jo lite 
Sjungit: Säkert 
Sagt ?Jag Älskar Dig?: Nope
Velat säga till några att du älskar dem: Tror inte de 
Träffat någon ny: Träffade en rolig farbror på banken jag och Baby
Saknat någon: Ja tyvärr.... 
Kramat någon:
Jepp
Kysst någon: Jepp
Haft sex: Yes 

Senaste...
Låt du hörde: Fippe skickade cp låten till mig ab järvheden 
Film du såg: From dusk till dawn 
Drink du köpte: Var länge sen men kan ha varit en GT
Sak du stal: Snickers på Bunkern, sa att jag stal den med 
Mat du åt: Smält ost, om man kan kalla de mat
Gången du åt en 7-Eleven korv: Tror inte jag gort de faktiskt 
Festivaler i sommar: Är ingen festival människa
Knarka: 3 år sedan
Frisyr: Nu hmm...ja du bra fråga
Fulaste kändisen: Vet faktiskt inte
Snyggaste kändisen: Ja såg ju Johnny Depp i söndags och jag är kär
Vad vill du bli: Rik och glad
Planer för idag: Lämna in uppsats, kanske dra till stan sen vet jag inte 
Favoritdjur: Min bebis katten Spike
Favoritperson/er: Bästa vänner och familj 

Har du:
Digitalkamera? Ja en dålig en 
Telefon på rummet? Ja hemtelefon och mobil 
Egen dator? Jepp 3st 
Könssjukdom? Nej 
Husdjur? Katt 
Bra kompisar? Jo då 
Tar du receptbelagda mediciner? Ja 
Varför då? De du 
Vem vill du fika med just nu? Essa är i tanken så får se vad hon säger och vad vi orkar


Så lång som fan men nu gick de lite tid...kanske somnar igen :p

/J 

Kännslig och ynklig...hur gick de till??

Hatar att känna såhär, värsta som finns. Kännslig som fan för minsta lilla just nu tydligen och hoppas inte det fortfarande beror på mina piller. De har ju faktiskt blivit lite bättre. Grejen är den att när man väl släpper in någon igen, tillåter sig att faktiskt känna något. Ja då kommer allt på en gång...saknar honom alltför mycket och det är en känsla jag inte gillar. Sitta hemma patetisk och önska att någon vore här? Nej tack helst inte. Bli besviken när han inte kan komma för att han är sliten efter jobbet..ja tyvärr....fattar grejen absolut men blev ändå lite besviken. Mina sömnproblem gör inte saken bättre direkt heller. Kan inte sova ordentligt längre och vet inte riktgt varför. Men när man vaknar halv sex på morgonen och vid klockan sju ännu inte somnat om så kan man lika gärna gå upp då...ska väl sluta tänka på han och vara vrång idag ända tills han hör av sig först....

För övrigt så ska jag och Essa lämna in våra ena uppsatser idag hade vi tänkt. Den i litteratur ska vara inne senast idag om man vill ha betyg under sommaren så ska lämna in den hade jag tänkt. Tänkte höra med henne om hon vill ta en promenad in till stan med och ta en fika eller nått. Ser ju ut att bli bra väder idag med och jag behöver röra på mig. Mår lite bättre idag än igår i alla fall..även om jag är ynklig och gärna sitter hemma och tycker synd om mig själv just nu så kommer jag inte tillåta det att ske. Ska vara vrång och gå ut och gå istället, förtränga känslor brukar ju funka bra annars...eller ja, de funkar i alla fall ett tag... 

God morgon alla!

/J

Kvinnligt kontra manligt

Min kvinnliga sida:
[x]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[x] Tänkt på att matcha mina kläder
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte
[x] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[x] Druckit Cosmopolitan
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[x] Känt mig sugen på en kopp te
[x] Känt glädje över att få blommor i present
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] Blivit arg utan anledning
[x] Gråtit efter 9 fyllda år
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell
[x] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat
Totalt: 20/22 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[ ] Ätit en blodig stek
[x] Läst en biltidning
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[x] Skött grillen under en grillfest
[x] Läst en bok av Jan Guillou
[  ] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[/ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[x] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] Lagat någonting på egen hand
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[x ] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 12,5/22 poäng

How sarcastic are you?

You Have Your Sarcastic Moments
While you're not sarcastic at all times, you definitely have a cynical edge. In your opinion, not all people are annoying. Some are dead! And although you do have your genuine moments, you can't help getting your zingers in. Some people might be a little hurt by your sarcasm, but it's more likely they think you're hilarious.
How Sarcastic Are You?

Brist på annat.../J

Ynklig just nu...

Sjukt trött men kan inte sova....saknar Baby med...mår inget vidare egentligen och alldeles för varmt i lägenheten för att vara här men orkar inte annat heller. Essa och jag pratade om en promenad men ställde in de för jag behöver vila. Kanske orkar senare, en kvälls promenad. Varit lite duktig idag med i alla fall. Läst i den enda boken jag har om teater så jag kanske kan skriva den uppsatsen snart, letade även på internet så har klippt ihop ett par papper med info på jag ska skriva ut imorgon när jag tänkte lämna in den andra uppsatsen. Har även fixat med kvitton och allt i Läsk Kassör pärmen för de har jag inte orkat bry mig om på ett tag nu. Behöver skriva ut kontraktet jag och Danne och Rickard fixat så vi kan skriva på det och ha det ordnat och klart. Sen ska de skickas faktura till kåren för att jag ska få ut de pengarna men har inte orkat kolla på det ännu. Måste kolla läsk posten imorgon med när jag är i skolan. Massa måsten och inte enrgi till något, Baby har lovat mig sömnpiller så får nog sms:a han sen och påminna honom. Han kommer åka hem och däcka i sängen för han börjar tidigt imorgon och sen ska han på avslutningsfest hos Lotta och sen var de säkert något mera. Nej ska man lägga sig och tycka lite mera synd om sig själv tro....

/J

Huvudvärk, feber och tårar...

Ja just nu mår jag verkligen skit. På väg att bli sjuk, nyligen upptäckt att man blivit bestulen på pengar och allmänt död typ. Upptäckte igår att någon stulit över 2000:- från mitt konto och blev ganska deprimerad av det faktiskt. Baby försökte muntra upp mig genom att bjuda på mat och på frukost imorse. Samt kramas och trösta tårarna. Han lovade också att fixa sömnpiller till mig så jag får sova ordentligt snart. Blir galen av hans snarkningar just nu och är helt slut. I min aggrision igår mailade jag företaget som mina pengar försvunnit till, var något arg då. De hade mailat tillbaka idag och undrade om hur mycket pengar exakt som fattades och om de kunde få 4 sista siffrorna på mitt kort för att kolla systemet. Vet inte om jag vill ge det till dem just nu. Har nyss gjort polis anmälan samt reklamation hos banken så vet inte om det känar något till. Kanske blir värre med vem vet. Baby jobbar nu igen och jag lovade Essa,eller ja lovade jag frågade om vi skulle ta en promenad eller nått idag men de får bli senare. Är för varmt justnu och mår inte alls bra. Kankse blir sjuk idag på riktigt, tagit en alvedon men mår inte bra än. Behöver kanske vila, slut i huvudet med efter allt detta. Baby köpte en mobil förut hos 3 iaf så nu kan jag sms han gratis! :D bra de! Natti natti...

/J

Fatta beslut kan vara kul!

Jepp har nu använt min makt som kassör i vår förening. Projekt utskottet frågade om de kunde få pengar till några rosor åt människor som ska hålla i avslutningstalen på avslutningen. Tydligen tyckte inte lärarna som är med och ordnar det hela att de skulle få det vilket projekt inte höll med om och jag står på deras sida i det hela faktiskt så tog beslutet om att de ska få pengar av föreningen och det känns rätt bra för nu får de se att jag faktiskt är snäll och även här tänker jag på föreningens yttre!

Igår så var de en rätt lugn dag, had einget att göra förutom ett möte som jag lyckades med att missa! Bra jobbat, Robin ringde när de typ var slut och frågade om jag kunde komma och skriva på lite papper vilket jag genast gjorde för jag skulle ha varit där ju. Såg när telefon ringde, Robin Bunkern....fuck tänkte jag då! Mötet ja! Bara springa iväg dit. Efter mötet hjälpte jag och Baby en vännina till honom att flytta lite saker. Hon verkade rätt trevlig. Sen åkte vi hem och han ville inte gå in så satt ute i gräset och kollade på barnen som lekte i lekparken. Har hittate en super söt mörk kille på knappt 2 år som charmat mig totalt. Han ler och vinkar åt mig! Sååååå söt! Sen gick vi hem och kollade på film, två Tarantino filmer som var helt ok. Sova fick man inte göra direkt dock, mys och sen hans hysteriska snarkande! Ibland är han värre än andra gånger så höll på att bli knäpp. Sovit ca 4 timmar nu och nu är mor och far på väg hit för en tripp till Bergvik med lite shopping. De får inte träffa Baby idag för mamma har sagt att hon inte vill träffa flera pojkar så hon får träffa han en annan gång.

Borde ta itu med lite plugg idag sen med men Baby är ledig så tänkte mera spendera ett par timmar med honom och plugga imorgon när han jobbar kanske. Annars så blir de väl Bunkern med Essa idag, får se vad jag orkar för blir inget dricka nu iaf. Tanktömmning på lördag får räcka.

/J

Do you know? (Ping pong song)



Älskar den låten just nu!

/J

Nightmare before christmas!



Tycker den är creepy som fan av någon anledning!

/J

Gårdagen med mera...

Vaknade alldeles förtidigt igår! Baby sov här och spike tyckte de var lite konstigt så han väckte oss vid klockan 6 första gången! Var super trött och lyckades till slut somna om till runt elva då jag gav upp. Jag och babay satt en stund i soffan och kolla på tv innan vi gick till affären och han gick hem för att städa. Hade planer på att göra något plugg igår, i alla fall börja titta på det hela men så blev det inte. Drog in till stan med Essa för en fika senare för det var ju så fint väder. Tror ni inte att solen gick i moln och det började dugga!! Hur typiskt är inte det? Efter de åkte jag hem till Baby och vi tittade på Nightmare before christmas, bra film :) men den har en ruggig låt som jag av någon anledning har svårt att lyssna på. Får hemska rysningar i hela kroppen! Galet, barnfilm ju! Gick hem sen och kollade på CSI New York för Baby jobbade natt. Jag vaknade imorse vid halv åtta, ungefär den tiden han kom hem så väntar på att han ska vakna nu men han vaknar nog inte innan två. Behöver åka in till stan och se om Spikes mat har kommit in, fick beställa till han för de hade inget hemma. image20

spike måste ju ha sin dyra special mat för flera hundra, ca 250 för 2 kg! Men men så är de om man skämmer bort sina djur och vill att de ska må bra!

/J

Bio med Baby...

Ja vi var på bio igår, var och såg Pirates 3. Den var riktigt bra, tvåan var för mig en besvikelse så denna var mycket bättre. Men de hade fortfarande räckt med ettan. Johnny Depp äger! Så grymt bra! Käkade massa popcorn med naturligtvis och cola. Sen åkte vi hem till mig och Baby sov här. Spike tyckte de var lite konstigt och busade hela natten! I helgen är vi tydligen bjudna på fest med. Examenskalas hos Tina till att börja med och sen antar jag att vi ska fira Robin och sen tanktömmning på Bunkern. Ska för övrigt på möte där imorgon som jag ska försöka att inte glömma bort!

Har fortfarande ont efter att han lyckats bränna mig i solen. Var inte ute länge med den tröjan som jag har ränder efter men ränder har jag! Har precis ätit massa vitlkö så om Baby vill ses sen får han nog hålla sig på avstånd! Får borsta tänderna ett par gånger. Borde städa nu med men har ingen lust just nu, seg som attans idag. Kanske ska sätta mig och fippla lite med uppsatsen som jag har kvar. Har ju bara en kvar så om jag kunde få den gjord i veckan vore det bra för då är jag klar sen med de som skall göras nu. Får kolla på det...

/J

Funny...



/J

Sönder bränd...

Ja de räckte tydligen med att sitta i solen en liten stund för att man skulle bränna sig. Var ju inte direkt så att jag tänkte på att ta på mig solkräm! Smart, har riktigt ont på ryggen nu....Baby och jag var nere vid vattnet i någon timme typ nyss, var mysigt men som sagt ingen solkräm denna gången heller! Har nyss ätit micro lagade köttbullar, orkade inte ordna mera. Ska lägga mig på soffan i någon timme tänkte jag för sen ska vi på bio. Pirates 3 blir det. Velat se den ett tag nu så de blir bra. Har fått köra bil idag med :D var ett tag sen och bil är roligt! Bra med baby som har bil. Nope nu blir det till att smörja med mera solkräm och hoppas på de bästa!

/J

Gårdagen som den var...

Ja började ju med tentan som faktiskt kändes rätt bra så jag hoppas på det bästa. Sen var det fadderhäng på gubbholmen vilket också var helt okej i alla fall. Kanske ska vara med seriöst på nollning ändå...efter det var det klassfest med några ur klassen och Sandra kom vilket var kul. Hon har inte varit här på ett år, senare drog hon och jag bort till Rickard och Robin. Essa fråga om de fick följa med och jag sa helt ärligt som det var att jag vet inte men vi kan höra av oss när vi är där. Jag är inte den som tar med folk till fester m.m. utan att veta att det är ok. Hon blev tydligen sur som fan vilket jag inte fattar riktigt men men sånt som händer. Senare flippade hon igen för någon skit sak som var super löjligt, nått om Robin och hans tejej igen och hon sa att det har inte jag med att göra och jag höll bara med genom att säga att nej det är ju mellan honom och Matilda. Fattar inte vad grejen var men hon hade väl en dålig dag igen kanske. Mr.Music var i alla fall på super bra humör igår vilket är kul. Till och med Malin såg glad ut så länge hon inte tittade på honom tydligen men det är ju som det är. Låten de gjorde var rätt bra i alla fall så de är super nöjda pojkarna. Imorse när vi vaknade var han mycket bakis och ynklig och elak som jag är tyckte jag inte synd om han. Han är borta nu och packar in sakerna (instrument m.m.) i bilen och sen skulle han ringa för jag måste köra honom hem! Han är inte bra nog att köra bil än....känner mig själv lite seg men annars ingen större fara, får lägga oss på soffan och kramas lite sen :p min baby....

/J


Överplanerat igen!!

ja de har jag lyckats med, hade tenta imorse klockan 9, nu vid ett ska vi åka in till stan för att hinna Systemet innan vi ska på fadderhäng. Efter det så är det hem, ta av overall och bli Fin igen (inte för att man inte är fin i overall då) sen så är det klassfest som börjar vid typ 5 fast vet inte om vi hinner dit till dess. Sen någon gång under kvällen så ska Essa och jag till bunkern för att umgås med min boyfriend och hans vänner som är här på besök i helgen för att spela in skiva. Samtidigt så ska min vän Sandra komma hit från Örebro för att umgås och hon får helt enkelt hänga på som en svans för jag ahr full planerat. Hon ska för övrigt vara nykter så jag får nog skärpa mig lite idag kanske. Typ ge fan i att röka då jag insett att jag bara mår dåligt av det just nu så har laddat upp med tuggumi och hoppas på styrka någonstans ifrån! Tentan gick för övrigt bra hoppas jag, det känndes bra i alla fall men man vet ju aldrig. Orden var bra mycket lättare än de var förra gången. Detta är ju en tenta man gör minst 3 gånger, en gång i varje kurs så de är typ likadana. Huvudvärken vill inte ge sig helt men har tryckte en ipren nu så håller tummarna. Får dra i mig mer alkohol sen så kanske de blir bra :p nej ska inte skämma ut boyfrineden de första vi gör kanske. Nu ringa mamma och sen åka tuk tuk bil till stan!

/J

Bilder....

Okej har lite halv tråkigt nu med, Essa hade även stulit denna och klistrat in på sin blogg. Man ska googla bilder på sitt eget namn...


 

Så fick alltså bild nr 1. Jessica från Big Brother och bild nr 2. Henke Larsson, är jag någon blandning av demtvå då?

/J

Något stulet

Stal denna av min vän Essa


Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs


Hmm...jag fick, I killed a homo because the lil people told me to...hmm ja ok?

/J

Boyfriend...

Jopp har en sådan nu, helt plötsligt. Eller ja inte helt plötsligt kanske. Det roliga är att jag inte är en förhållande människa och har väldigt svårt för det egentligen. Rädlsa är säkert en anledning plus mitt behov av att klara mig själv. Men har i alla fall lovat att försöka och än så länge känns det bra. Hans band är här just nu för de ska spela in någon skiva i helgen. Vilket innebär att jag inte kommer få se honom förän imorgon. Eller kanske skulle få de ikväll om jag ville. My baby...

Skulle vara fest idag med för styrelsen men jag ska inte dit då jag har tenta imorgon bitti. Har blivit massa strulande runt denna festen med så är glad att jag inte ska dit. För många jag inte vill umgås med faktiskt och alla vill inte umgås med mig heller så det går rätt jämt upp. EN person som är med är rätt blåst, eller ja flera men denna person har nu bestämt att de flyttar festen. Helt utan att kolla med alla att de är ok, hon tog beslutet på egen hand. Smart brud! Not, ordförande blev rätt arg så han fick ringa henne. Vet inte vad de kommer fram till och ska inte gå iaf så är lugnt.

ska ta och hoppa in i duschen snart för tänkte gå hem till Essa och fixa hennes hår om hon orkar. Jag är ju inte bakis idag men vi har båda börjat känna av förkyldning så hon kan vara sjuk. FÅr ropa på henne på msn och se vad som händer.

/J