Jag erkänner

Okej jag erkänner jag är en dålig vän. Vet inte vad det är med mig, varför ska jag hoppa på någon som ligger ner? Vet att Essa mår dåligt, vet att hon älskar Robin, visste det nog redan innan hon gjorde det. Men det är så frustrerande, hon mår ju inte bra. Han skickar ett sms och hela hennes värld går under! När han skaffade tjej så slutade hon ju fan att äta! Jag vet inte vad jag ska göra. Har försökt att inte bry mig, har försökt att vara förstående, vara tröstande. Men det hjälper ju inte. Så vad gör jag, jo mitt i fyllan när hon börjar älta igen så talar jag om för henna rakt ut att han vill ju ha matilda och han ville aldrig ha dig. Pratade väl om nått med han, hon jämför sig jämt med matilda och säger saker som att hon vill vara lik mig för hans skull m.m. så slängde helt enkelt ur mig att han ville ju aldrig ha dig. SÅ jävla elakt att hon bröt ihop och grät....fan menade det inte så illa men det är så frustrerande att hon inte ser och förstår vad hon gör ju....är jätte ledsen men en chock var min sista lösning...förlåt

/J

Someone wants me :)

Hi hi alltid lika kul att käna sig wnated. Just nu så är det en kille som jag träffade för några månader sedan. Han vet om att jag är singel nu och har börjat prata med mig väldigt mycket på msn helt plötsligt. Vill att jag ska komma med på fester m.m. Han är söt men jag har inget intresse av att ha någon just nu. Kanske lite flummiga dumheter någon gång ibalnd men just nu räcker det med fylle hålgenl i sådana fall. Lustigt att man får så många erbjudanden helt plötsligt. En vän har erbjudit sig att ha sex med mig om jag vill, starta kk förhållande då. Tack men nej tack. Den andra pojken som typ bad på sina bara knän tycks också vilja ses igen. Sorry pojkar, ni är söta men jag är nöjd med att titta och kanske om någon har tur att det kan bli lite fyllehångel.

Essa och jag skulle för övrigt gått till stan idag, men vi behövde egentligen inte något plus att hon hade bortamatch igen. Så hon var trött. Tror hon är psykistkt utmattad mest. Hela Robin grejen sitter hårdare än vad hon nog inser. Om hon kunde höra sig själv ibalnd. När han skickade fylle mess om efterfest så var det som om han ville ha henne igen, vilket han aldrig velat då men i alla fall. Sen när hans tjej gjort hårförlängning ja då var det att hon var mer och mer like henne själv nu. Gillar dig tjejn men detta börjar bli lite mycket. Stalking gräns snart...dags att släppa och gå vidare, HELT!

Har pluggat ganska seriöst nu med, ska bara skriva om en text till en artikel istället. Har läst den och markerat ska bara sätta mig och göra det. Måste väl bli nu antar jag för sen har man ju inte tid. Kankse ska på musik quiz idag med Essa, får se om hon orkar eller bangar.

/J

Spiken

Spiken

Varit hos vetrinären idag med min bebis. Fått sin andra vacinations spruta. Han var sååå dukigt, inte ett pip. Ville bara busa. De sa att han var jätte söt. Sa folk i väntrummet med. Men han är söt min kärlek. Vi har sovit bort nästan resten av degn, eller ja två timmar drygt men det tyckte jag vi var värda. Varit hos doktor och pluggat massor. Börjat med läxorna till måndag till och med! Bara en kvar av 3 till den dagen så känns nice. Ska ta och käka lite nu och sen kolla på Lost. Bra grejer!

/J

Längesen jag körde någon lista nu.

Man måste få tönta sig ibland


1) YOUR PORNSTAR NAME: (first pet and first street name) : 
Tikita sågare (minns inte första adressen var bara 3 år!)

2) YOUR MOVIE STAR NAME: (grandfather/grandmother on your mom's side, your favourite candy) :
Doris Ferrari (gillar typ inte godis, men ferrari bilar funkar)
3) YOUR "FLY GIRL/GUY" NAME: (first initial of first name, first two or three letters of your last name) : 
JLar  Haha påminer mig om Jlo ju

5) YOUR SOAP OPERA NAME: (middle name, city where you were born) : 
Jessica  Karlskoga  (har inget mellan namn ju, får köra på första namnet)

6) YOUR STAR WARS NAME: (first 3 letters of your last name, last 3 letters of mother's maiden name, first 3 letters of your pet's name) :
Larsonspi  (hmm....ok)

7) YOUR JEDI NAME: (middle name spelled backwards, your mom's maiden name spelled backwards) : 
Acissejnossral (har ju då inget mellan namn så kör på första )

8) YOUR SUPERHERO NAME: ("The", your favorite color, the automobile you drive) :
The Black Bug (bubbla heter ju bug på eng.)Någon annan som har tråkigt och vill kolla sina udda namn?

/J

Då var helgen slut

Shit vad jag är seg...festat två dagar i rad nu och det ganska rejält med. Johan har haft skit kul i alla fall så det var ju bra. Har blivit alldeles för mycket alkhol och feströkning så dags att skärpa till sig nu och börja seriöst med träningen igen. I fredags umgicks vi med It och sen var det bunkern, hade faktiskt väldigt trevligt. Köpt ny mobil med så riktigt nöjd nu. Igår, lördag var det inflyttningsfest hos Petra sen ankan i stan och efterfest hos Frippe. Var jäkligt kul faktiskt. Frippe undrade varför inte jag festat mer med dem istället för Essa. Vet inte riktigt vad han menade med det men var jäkligt kul ändå. Har inte skämt ut mig direkt heller och har jag gjort något dumt så är det bara att blåneka till allt. Finns inga bevis!! Hehe...nejdå har varit duktig, inga korkade fyllehångel. Lite korkade fylle sms kanske men who cares!

/J

Besök!

Får besök idag, en vän från Göteborg kommer hit. Har inte träffat han på sisådär 4 år tror jag. Han har bjudit ner mig till gbg flera gånger men tycks aldrig ha pengar till det så sa till han att komma hit i stället och en vecka senare så sitter han nu på tåg på väg till K-stad. Ska bli kul att träffa han igen, brukade festa ihop en hel del i gbg. Var jäkligt roligt, plus att han nog räddat mitt liv när han fick mig bort från fel sällskap. Idag var det planerat att vi i It utskottet skall umgås men han får följa med, ska ner till bunkern sen och träffa tjejerna. Sen på lördag så är det inflyttningsfest hos Petra som vi ska på. Ska bli riktigt kul men fan kommer vara hel slut på söndag! På söndag är det sen dags att plugga för har inte gjort något av det som skall göras till nästa vecka än. Men har inga tvivel om att jag inte kommer hinna. Ska ta och fixa håret nu och byta om från pyjamas till kläder så jag kan åka in till stan. Ska in och shoppa lite med Malin, Essa och Petra innan Johan kommer.

/J

Mysigt eller korkat?

Ja det funderar jag lite på nu igen. Har haft ganska mycket sovsällskap på sista tiden. Inget mer än sovit, en kille som var super söt och mysig att krama på. En vän som mår jätte dåligt då han nyss blivit singel och en som jag aldrig träffat förr men var sjukt söt med sitt smink. Efter att ha varit seriös ganska länge nu så har jag ett enormt behov av att umgås med lite mera bad boys just nu. Inte den perfekta killen med skit dyra märkes kläder utan mc killen med kajal i hela ögonen. Varför ska man ha ett sådant behov av att ibland flörta med elaka pojkar? Eller de som ser lite farliga ut. Typiskt tjej syndrom.....i helgen får jag besök från en vän från Gbg. Inte träffat han på länge så blir nog kul, han får se hur man lever studentliv i K-stad.

Håller fortfarande på att läsa Pride and Prejudice, har i alla fall kommit igenom hela volym 1 nu, så bara 2 kvar. Ska läsa mera sen ikväll men först lite tv, CSI, Cityakuten och Prison Break. Super nice...

/J

Vill ha mat...

Shit är rätt bakis idag, var de där idiotiska sprit shottarna. Klarar inte sprit ju! Och dumma idiotiska feströkningen igen. Ska sluta med det nu. Har bestämt mig. Som vanligt så blev det en del fylle ringning igår med. När jag är på fest med folk jag inte känner blir det lätt så att jag ringer massor till folk. Var väl två st jag har träffat en del innan där i alla fall. Hittade en söt pojke som blev helt såld, kul att se att man fortfarande kan få en kille att krypa för en! He he....är ju fortfarande inte intresserad av nått riktigt men uppmärksamhet är ju trevligt. Pojkar med smink kan vara väldigt söta med, behöver lite oseriöst bad boy syndrom nu. Försöker läsa stolthet och fördom men är så bakis att det inte går något vidare. Allt jag hade hemma att äta med var min räksallad, inte den bakis maten jag behövde. Får sega mig till affären och införskaffa chips eller nått...

/J

Måste skaffa mig ett liv....

Jag har inte märkt av det så mycket förut. Pär ville ju alltid umgås så de dagar jag inte var med honom var det faktiskt skönt att få vara hemma själv. Har märkt nu att jag har ett enort socialt behov. Stackars Rickard har fått vara här massor på besök för att jag är rastlös, han och Danne var snälla och kom hit med öl för jag hade tråkgit. Idag spelar han rollspel med några vänner, Essa är i värnersborg och jag sitter hemma som en mupp!! Fick till slut tag på en tjej som hete Ida som jag umgås med ibalnd och hon jobbade på studnetpuben idag så ska dit och umågs lite! Gerhard kanske också skulle dit, vill inte umgås med han helt själv men ok när andra är med så får se om han dyker upp sen.

Har haft besök av mor och far och bror idag, var och shoppade lite, trevligt. Bebisen fick massa nya leksaker eftersom jag dammsugit upp favo musen. Han blev överlycklig nu när han fick en ny och har inte släppt den annat än för att sova i stort sett. Han är så söt. Ska dricka lite vin nu, gå och hämta pengar sen gå ner till bunkern.

/J

Vad gör jag egentligen?

Var lite rastlös igår så slutade med att Danne och Rickard kom hit med massa öl och vi blev onyktra. Robin tittade också förbi en sväng runt 2-3 tiden typ. Efter att de gått blev jag lite patetisk och skickade fylle mess till Pär som nu är mitt ex eller hur man ska se det. Känner mig rätt dum idag. Saknar honom det gör jag och vill gärna ha han här just nu så jag kan få en kram. Däremot så vill jag inte ha förhållande fortfarande och vi är nog inte rätt för varandra men fattar inte vad jag håller på med. Inte snällt mot han heller att vela så jämt. Bättre att ge han en chans att gå vidare....borde sätta mig och plugga men känner inte för det idag egentligen...har egentligen inget annat att göra och måste läsa boken, kommer ta tid så får nog börja i alla fall....hungrig med, måste till affären...

/J


Möte m.m.

Shit denna dagen har varit helt full med saker att göra, heldag i skolan och sen möte efter. Men det räckte inte, min medicin var slut på apoteket här så skulle få ta buss till stan vilket skulle ta mig över en timma sammanlagt. Min underbara granne var snäll och körde mig till stan och tillbaka! Super snällt, räddat min dag. Sen hem och dammsuga, laga mat,äta och diska. Senare måste jag plugga igen. Plus att jag typ är förkyld och har tryckt i mig i alla fall 3 ipren redan. Ska ta lite kaffe nu till mötet för kommer fan inte klara detta annars!

För övrigt kugga jag stenhårt på översättningen så måste göra om den 13 april så hoppas att det ska gå vägen då. Inga mer slarvfel! Blir så trött på mig själv...Har i alla fall klarat allt annat så vore väl själva fan om jag inte ska klara detta med. Var gansla många som inte klarade den så är inte ensam. Måste läsa klart artiklen i didaktik sen med och göra ännu en tråkig läslogg, sen måste jag läsa stolthet och fördom som inte är sådär liten (på eng.) efter det så har jag ny bok att läsa plus att jag ska skriva om en text till en artikeln, skriva en argumenterande uppsatts och ta fram 20 ord på eng. Samt en artikel att återberätta muntligt, och en uppsatts om Shakespeare, YES! Inte konstigt att man är sjuk, pluggat mig sjuk...

/J

Just something

Just like it, kind of in a strange mood these days...

Här

Istället för att skriva nått seriöst.

En liten lista så ni lär känna mig mer...

Jag har:

(x) snott den här listan av någon
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) gjort något med intentionen att såra någon
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) varit i USA
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) varit på ett teparty
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl 
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en jordbävning 
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett rådjur
( ) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) kastat ägg på någon
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) varit gift
( ) legat på sjukhus
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regnet
(x) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) skällt ut en främmande människa
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/kattmat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) haft trekant
( ) kysst en fisk
( ) varit cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) lekt kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) önskat livet ur någon
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) fuskat på ett prov
(x) sett porrfilm
(x) glömt någons namn
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) sovit naken
(x) svimmat
(x) gjort något olagligt
(x) kört för fort
(x) druckit mjölk direkt ur förpackningen
(x) varit kär i en kille
( ) varit kär i en tjej
(x) lekt pyroman
( ) varit beroende av ficklampsbatteri
(x) ätit köttbullar med mos
(x) känt mig elak
(x) lyssnat på mora träsk
(x) smakat på granbarr
(x) skogsvandrat
(x) badat naken
( ) lyckats välta julgranen
(x) fått en stöt
(x) gjort bort mig på fyllan någon gång
( ) gjort lumpen
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(x) haft sex på offentlig plats
(x) haft sex i en IKEA-säng
( ) haft sex i en IKEA-säng på ett IKEA-varuhus
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) legat med fler än 10 personer
(x) snattat
( ) gett en uteliggare mer än 50kr
(x) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk


Så det kan gå, vad mycket dumt man gjort ibland
/J

Ja vad gör man nu då?

Så då har det nu blivit som så att man är singel igen. Vet inte hur jag ska känna riktigt, saknar honom ibland, eller ja saknar att kunna kolla på tv och bara kramas om man känner för det. Däremot saknar jag inte all press som detta var, att det skulle vara nu och resten av livet liskom. Hur ska man kunna besluta sådant vid 22 års ålder? Vet att han blev mycket ledsen för han hoppas ju hela tiden men känndes snällast mot han med att vi gör ett avslut ordentligt. Blev inte så jävla ordentligt dock för han skulle kommit förbi men gjorde inte det så slutade med en sms grej av det hela då han ska vara påpraktik ett ett par veckor nu. Allt är i alla fall avslutat nu....

Har för övrigt världens keligaste bebis! Så super söt och go, alla som varit här har fallit total för min nya kärlek! Har även hänt lite annat men det tar vi en annan gång, finns folk som faktiskt läser min blogg och nog kanske inte skall veta allt just nu. Fel personer kan få veta fel saker då så att säga.

/J

Something...is going on...

Feeling, lonely, empty...big black hole inside
Something is not right, need help to get through the night
No pain, no tears
Standing in a room full of people
Screaming and crying....
Why can't anyone see?
Why don't I feel?
What have you done to me...


/J

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Xlinda och ska därför försöka mig på att svara!

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag lägger telefoner och fjärkontroller upp och ner.
Av någon konstig anledning så lägger jag dem upp och ner på bordet jämt. Min kära mor hatar detta betende och brukar ofta skälla på mig för det! Tror det började med en telefon som var lite rund på baksidan såden vickade jämt och låg stadigar med knapparna nedåt.

2. Jag har udda "tvångs tankar"
Jag går oftast med dubbla strumpor om jag har strumpor på mig, även om det är varmt. Jag måste också alltid ta två tuggummin för jag behöver ha ett på varje sida i munnen.

3. Jag gillar inte förhållanden
Vet låter konstigt men jag trivs inte riktigt i förhållanden, aldrig varit en sådan människa. Relationer i alla dess olika former kan jag gå med på men seriösa saker klarar jag inte riktigt av. Kanske inte har växt till mig än eller vad man ska säga men that's it!

4. Jag samlar på serier
Kanske inte så udda men samlar på tv serie boxar. Har alla säsonger av Buffy, 1 och 2 av Angel, 1-6 av Förhäxa, 1 av Desperate Housewives, 1 och 2 av O.C, 1 av One tree hill och 1 och 2 av Gilmore Girls. Finns ett x antal flera serier jag vill ha men försöker kompletera de jag har först. En ganska dyr hobby.

5. Jag pratar om saker och tror att alla ska fatta vad
Jag har en förmåga tt börja prat om någon eller något och tro att personen jag pratar med ska fatta vad jag pratar om utan att jag sagt det. Brukar ofta få kommentarer för detta lustiga betende då folk inte fattar vad jag säger rätt ofta.

6. Jag gillar inte choklad och godis
Av någon anledning tycker jag inte det är speciellt gott, kan ta en ynka bit någon gång men sen är det bra för tycker inte om det. När jag var lite brukade mamma få slänga mitt påsk godis jag fått när jag gått påsk kärring för att jag aldrig åt upp det men var för snål för att dela med mig.


Så det var väl allt. Typ alla mina vänner här har gjort utmaningen men Lenn kanske inte har det så får skicka den till han då.

/J

Rätt nöjd

Har varit på möte med "gammla" kassören och revisorn. Känndes rätt bra faktiskt för jag hade av någon anledning mera koll på hur saker och ting skulle se ut än vad hon hade! Jag har själv inte läst ekonomi sedan gymnasiet och det jag läst är projekt och företagande samt småföretagande. Men hade ändå koll på saker! Känns rätt bra, kanske kan klara detta bra ändå!

/J

Så då var det klart med...

Har äntligen fått tillbaka lingvistiken och klarade den så nu kan man släppa det med. Är lite orolig för översättningen men går förhoppningsvis bra. Bara jag klarar mig är jag nöjd!

Varit på intressant föreläsning idag om motivation m.m. så ska sätta mig och skriva lite om den nu. Får även hämta min kisse bebis på torsdag! Äntligen!

För övrigt är det en full vecka, igår skola, läsa didaktik och göra läslogg samt kolla på lägenhet. Idag skola, bovärd kommer för att kolla min fläkt, möte med läsk kassör och revisorn samt plugga lite mera. Imorgon mer plugg och årsmöte med läsk. Torsdag hämta katt och fredga heldag i skolan!! Kommer vara hel död i helgen!

Nepp nu mer plugg....

/J

En liten lista

En lista tagen från "syster" Linda


Dagens Outfit: Jeans, rosa vit adidas tröja med dragkejda...typ
Dagens låt: I'm still here, John Rezeznik
Dagens dusch: Ja vad kan klockan ha varit? Runt åtta något skulle jag tro
Dagens frisyr: Liten hårklämma som håller allt rufset på plats
Dagens smink: Mascara, massa täckstift, conseler och puder då jag fixat sår på hela hakan..bra jobbat..
Dagens händelse: Kollat på ny lägenhet!
Dagens planer: Läsa klart didaktiken och skriva en sådan där seg läslogg till....
Dagens vill ha: Chokladpudding :) står i kylen, snart klar
Dagens saknad: Ingenting faktiskt, inte heller någon
Dagens drog: Mina flera liter vatten jag alltid dricker
Dagens tråkigaste: Didaktik läsloggen...så BORING!!
Dagens roligaste: Kollat på lägenhet och inbillat mig att jag kanske kan få den
Dagens finaste: Solen tittade fram och snön började försvinna (tills för 5 min sedan då de börja snöa)
Dagens måste: Den jävla didaktik loggen....
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Mjölk och juice
Dagens mat: Öhm...en påhittade gryt grej med bacon, lövbiff, cahmpinjoner, tomat kross och grädde typ
Dagens kärlek: Rätt dött på den fronten för tillfället, förutom egen kärleken, nlev lite känslig när jag kolla x-men 3..
Dagens mående: Helt ok, inget större känsloutfall, förutom x-men då...dags för kvinnliga tillfället i månaden när man gråter av lycka när x-men slås....lagom psycho sådär :)

/J

Hopppas hoppas...

Ska titta på ny lägenhet, fått erbjudande om en i alla fall, jag och 15 till typ men man kan ju alltid hoppas. Den är både större och billigare än den jag har idag så skulle vara jätte kul om jag kunde få den. Tyvärr tror jag inte mina föräldrar vill hjälpa mig flytta utna måste nog be vänner om hjälp. De ställer säkert upp men första gången då som inte mamma och pappa är med, de måste i och för sig vara med för har massor av sakerhär hemma som ska med i sådana fall. Ska i alla fall titta på den nu i veckan och sen lämna svar, kommer ju som sagt vara fler som ska titta på den så vet inte hur det blir men håller tummarna.

/J

Tv serier!

157510-11

Jag som inte redan är hooked på massor av serier!! He he, hittade denna då genom massa reklam på tv. Har naturligtvis inte canal+ men bestämde mig för att kolla in denna på andra vis. Alltså ta hem. Sett 2 avsnitt nu och grymt bra, har 15 avsnitt till hemma så nu blir det mycket tv på datorn!

/J