Film/tjej kväll

Med jag och Essa! Ha ha vad bra detta gick, mit försök till att hitta på något slutade i oss 2 :-) men det gör inte mig så mycket. Trevligt att göra något bara känner jag och att ingen annan kunde är ju synd men sånt som händer. Får se vad vi tar för film sen då för jag och baby har em del! HAr även sagt upp min lägenhet idag, blev lite bekymmer med det tyvärr. Min vän Sandra lånade min nyckel när jag flyttade hit för 2 år sedan och sen tappade hon den i snön ganska snart efteråt. Grejen var den att hon hade sina nycklar i ytterfickan på jackan, det var snö och halt så vi halkade, detta tyckte jag var kul och putta henne ett par gånger till och sedan var hennes nycklar borta. Vi pratade redan då och hon har vetat att hon får betala men har inte vetat vad de skulle kosta. En vän sa att de skulle kosta runt 500 vilket nu inte visade sig stämma utan 1600-1800 något däromkring. Så fick ringa Sandra och säga detta och hon vill ju inte betala för hon har inga pengar. Har inte jag heller och hon ville absolut inte betala allt så erbjöd mig att stå för det där 600 om hon betalar 1000. Hon skulle prata med sin sambo. Detta känns som om att det kan bli bråk på grund av pengar. Säger han att de inte ska betala och hon inte vill så får jag helt enkelt tala om att hon tappade nyckel och att jag är snäll som betalar en del av det och funkar inte det så kommernog våran vänskap att ta slut. Jag lämnar aldrig mer ut nycklar kan jag ju säga. Bara till Danne då för han är det ordning på i alla fall.Men men nog om det, flyttat lite saker idag med så är inte jätte mycket kvar i lägenheten nu, stora möbler bara då.

/J

Allt kaffe

resulterade i att jag somnade efter klockan 4  någon gång. Vaknade sedan vid halv tio då klockan ringde och Spike ansåg att det var fritt fram för morgon pussar och gos. Var tvungen att gå upp för ska till stan och säga upp min lägenhet nu. Ska bara klä på mig, nattlinne med nån tecknad katt på samt strumpor är nog ingen bra outfit för ett besök hos hyresbolaget! Eller vad tror ni? HAde sett snyggt ut att valsa in där klädd så som jag är nu! Har fått tid för att träffa min handledare på måndag klockan tio med. Kanske tar med datorn och sitter å skriver i skolan en sväng då. Får se hur det blir men är väl bra att få prata med han i alla fall. Ska se om jag skriver något mer i helgen innan dess eller hur jag gör. Nej nu är det dags att göra sig representabel!

/J

Kffekaffekaffekaffe

Druckit alldeles för mycket så är helt stirrig nu. Skakar i händerna och om jag börjar pratagår det i ultra fart!! Galet detta. HAde lite tråkigt på mötet så hällde i mig 4 koppar :p smart drag! Om jag skriver fel nu så beror det på den mängd kaffe jag fått i mig. Galet! Kanske inte ska skriva alls, är ju onödigt när man druckit så mycket...laddar musik nu med, lista från usa med 100 nya låtar. Ja ja svammel, alla nya läsare kanske har nått kul att säga innan jag kommer in på galna monologer om ett par timmar!

/J

Skickat in c uppsatsen nu

Ja inte hela då inte, skickat det jag gjort hittils så att min handledare kan läsa och tala om för mig hur galet det är eller om det funkar. Han gillade ju mina litteratur uppsatser så hoppas på att han gillar detta med. Hade inte en kommentar i mina uppsatser vilket var rätt skönt. Fått lite upprättelse nu från all sågning från hans fru. Han gillar i alla fall det jag gör. Ska börja på nästa paragraph i uppsatsen så tänkte att det var lägligt att skicka in den nu så länge.

Något annat galet då. Mitt ex hade träffat min mor igår och kallade henne svärmor. Mamma blev något chockad och talade om att det är hon ju faktiskt inte längre och lär inte bli igen heller. Sorry men det funkade inte vilekt är sanningen med förhållanden. Ibland funkar de inte och då tar man det och går vidare. Knepet är att inte gå vidare in i en ny tragisk relation utan lära av sina misstag och leta efter något nytt. Om jag ser tillbaka på mina realtioner så har de alla varit olika. Vissa har haft potential till att bli bra men jag har avbrutit det då min relations skräck slagit i.

Nu ska jag roa mig med lite tv spel då jag varit duktig idag. Ibland får man vara lite egoistisk!

/J

Sovit på soffan igen

Ja somnade här igen, att det ska vara så svårt att lägga sig i sängen hos baby. Inte det att jag inte vill men om han lägger sig först så börjar han snarka sen och då orkar jag inte gå dit och puta på han utan stannar framför tv:n. Får börja lägga mig innan honom tror jag! Usch kommer massa folk hit idag med, har ingen större lust men fine ibland måste man ofra sig. Vägrar dock att baka, har köpt giflar med saffran i istället. HAr ingen lust att baka åt dessa människor jag inte ens vill ha hit! Bjöd hit dem för att slippa gnällande bara men har inte plats för alla så de får sitta på golvet! Ha ha ha..

Nej ska sluta vara anti och plugga lite, sen blir det matlagning. Baby är till bilproviningen. Se om den går igenom eller ej. Min bil har börjat hoppa igen, bilfan. Så ska man inte ta sig fram, leka lilleskutt såsär utan anledning gillar jag inte! Ska kollaom sladden lossnat igen. Vet inte vilken det var men kan väl pilla lite så får vi se vad som händer.

/J

Pluggar idag igen

image70Jepp idag har jag pluggat igen, skolkade fårn lektionen för att plugga hemma. Lektionen var helt meningslös i alla fall så orkade inte gå dit men har fått ltie gjort nu. Har även börjat städa här hemma, ska ha möte här pch har lagat mat. Fan vad duktig jag känner mig! Spike tröttnade för länge sedan och la sig under sängen och sover som en stock. 

Regnar ute med, tråk väder...vill ha snö. Funderar på att sätta upp nya gardiner i köket och ta fram adventsljusstakarna. Såg att grannarna börjat göra det så då kanske jag med kan göra det. Är ju i alla fall i helgen man ska sätta upp det annars så kan ju får fuska! Fast måste skriva lite mer på uppsatsen för ska lämna in det jag har just nu på fredag så att min handledare kan se att jag inte är helt ute å cyklar!

Undrar om det är något bra på tv idag? Hm..onsdagar är rätt dött. Är typ closer och close to home som jag kollar på ibland. Kanske blir nått sådant. Känner iof för att spela tv-spel nu! Varför ska det vara så svårt att plugga? Bara sätta sig och göra det man ska. Men har gjort en del idag i alla fall så kanske kan spela lite :-)

/J

Åh gud vilken dag

Kan man säga så? Vad har jag egentligen gjort? Har varit i skolan på en meningslös lektion. Suttit med i fokus grupp och pratat, var trevligt och fick biobiljett! Woho! Sen åkte jag till apoteket för att hämta medicin som denna gång var gratis! Yes slapp man pröjsa den! Sen kom jag hem och tog upp boken jag ska läsa för att kunna förtsätta med c uppstasen men då somnade jag. Vaknade till och trode det var morgon, fatta inget alls så somnade om. Vaknade sen när mamma ringde och insåg att klockan då var 21:00 redan. Jisses har bokstavligen sovit bort hela dagen. Bra jobbat, ska nog försöka läsa lite mer i den där boken nu så det bli ordning. Imorgon måste jag ju städa...

/J

Uppe med tuppen

Var sådär galet trött igår så gick och la mig redan vid 10!! Galet :-) men somnade i stort sett direkt med. Straffet var dock att jag vaknade vid 6 och var rätt pigg. Eller straff och straff, kan vara bra att vara uppe tidigt kanske. Ska ändå till lägenheten sen och hämta lite saker samt leta efter kontraktet så jag kan säga upp den. Kan ni tänka er, säger upp mitt skyddsnät och tänker på allvar bo här nu! Har även tänkt att ta en tur till stan idag för lite julklapps shopping när inte Baby är med. Lättare att shoppa när man inte har en kille flåsande i nacken! Har för övrigt ingen aning om vad jag ska ge han. Vad köper man till en kille liksom? Vet att han gillar musik å sånt så kanske blir något åt det hållet. Han gillar inte heller att få paket så svårt då. Ska även fixa lite mera med c-uppsatsen idag. Går ju framåt om än väldigt sakta! Läste ganska mycket igår om Christopher Robin så jag kan nog skriva om honom idag och sen får jag låna böcker imorgon och backa ett steg så jag kan göra klart paragrafen innan. Har även mailat handledaren för att tala om vad jag gjort och håller på med, lovat att maila honom det jag har hittils i slutet av veckan. Framsteg om än i mini tempo. Nu när man ändå tagit sig upp tidigt så kanske man skulle ta och köra igenom en tränings dvd på en timma så man varit duktig med och sedan äta lite frukost. Låter som en plan!

/J

Läsa, läsa, läsa

Börjar bli trött i huvudet av allt läsande nu. Läser inför c-uppsatsen. Även om jag läst böckerna om Nalle Puh så måste jag läsa inför varje sak jag skriver. Skriver nu om Christopher Robin så måste läsa på om honom samt läsa andrahanskällor där han finns med för att kunna stödja det jag säger. Är ganska kul men som sagt så tar läsandet massor av tid så blir slut fort. Ska läsa lite till fram tills det börjar påtv, Miami Ink klockan sju så vntar på det så man slipper läsa mer.

/J

Blev fest igår

Japp lite festande bliv det. Tog det väldigt lugnt men fick dansa lite vilket var det jag ville göra så är nöjd. Pappa kom hit idag med och fixade min bil, var ett sladd som satt löst!!Löjligt att man inte kunde fixa det på egen hand. Baby ville njuda hit några vänner idag på mat med men blev inte av. Jag talade om att jag känner mig väldigt felplacerad i deras sällskap så då tyckte han att det inte var någon idé. Har inget emot dem men vet att jag skulle suttit här tyst och lyssnat på deras prat och bara känna att jag hade velat vara någon annan stans. Har faktiskt försökt prata med dem men är jävligt svårt. 

För övrigt så är bloggen pillertrillaren borta. Jag som gillade den ju,är synd men hon kanske dyker upp igen under annat namn. Man kan ju hoppas. Hade tänkt plugga idag men får nog bli en softa dag. Kolla på film eller nått bara, kanske lite tv-spelande och ta tag i plugget imorgon ordentligt.

/J 

Festa eller inte festa?

Ja, Essa med flera sak idag festa lite samt äta mat och ha trevligt. Jag kan däremot inte bestämma mig förom jag villmed eller inte. Galet egentligen,största grejen är väl att det handlar om pengar men följer jag med så får det bli en lugn kvällför mig. Känner liksom inte för att festa just nu men umgås och så kanske kan vara trevligt. Har för övrigt möte ikväll med så får kolla hur jag gör. Har möte klockan sex så måste strax hoppain i duschen så man blir ren och fin. Flyttat lite mera saker idag så känner mig lite sliten nu men en dusch löser det. Nej inget mera onädigt svamel för idag, kanske skulle ta och titta mera på c-uppsatsen jag börjat med men får bli imorgon tror jag. Lite tv-spel nu till Baby lagat mat och sedan dusch.

/J

Det är ju typiskt

När man haft en bra dag och början av nästa flyter på bra med så ska det naturligtvis hända något. Bilen dog totalt så fick bli bogserad hem och nu ska man vara tvungen att bli bogserad till Degerfors så den kan lagas!! Fan också att man ska vara så okunning när det gäller bilar! Var inte batteriet vilket är synd för det hade jag kanske kunnat fixa här i alla fall. Nej är något med insprutningen, bensinen kommer inte in i motern eller nått sådant. Kunde vara ett filter som måste bytas eller så är det hål någonstans så det kommer in luft tydligen. Inget jag klarar av på egen hand. Pappa sa att jag skulle få hem den så kunde han försöka kolla på den i helgen. Fan fan fan! Tappade koncetrationen på mitt plugg nu bara för det med. Ska spela tv spel en stund istället..

/J

Jaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Har redan fått svar på mina litteratur uppsatser som jag lämnade idag vid klockan 2! Hans rubrik på mailet var sorry så då tänkte jag att fan det sket sig. Men öppnade mailet å!

Just kidding!

Your essays were both carefully, logically and coherently worked out. Both could have have a few more details, but in the space allowed you did o.k. with both of them, easily earning a VG.

Also you were the first one to hand in your finakl essays, so that they are VG is even more impressive.

best,

Mark
Detta var vad han skrivit, blev så glad att jag hoppade upp å ner här hemma och ringde mamma och typ grät!!! FAn har inte varit så glad på länge! Shit vad nöjd jag är nu! Det är så man kan unna sig lite tv-spel idag och sedan sätta fart med c-uppsatsen!

/J


Dagen än sålänge då

Ja, somnade runt halv sex i morse. Gick upp vid 12 tiden eftersom jag var tvungen att gå på möte klockan ett. Mötet funkade väll rätt bra, idioter man har att göra med ibland bara så är rätt trött på dem. Orkar inte gå in på detaljer men några har gjort fel i vår förening som jag just nu är kassör för. De erkönner att de gjort fel men kan inte lösa det och när vi som har yttersta ansvaret då måste sätta en gräns så blev det gnäll och det ville i stort sett att vi skulle klappa dem på axeln och säga, men oj då förlåt för att vi är arga på er för att ni har gjort av med 4000:- men inte kan visa vart de gått!! Puckon!

Lämnade in mina litteratur uppsatser idag med. Hoppas att det ska gå igenom så man i alla fall får G för då är den biten klar. Har även lämnat mina kompleteringar för andra kursen så nu är det bara c-uppsats som gäller. Klarar inte det just nu bara då jag knappt sovit och enbart ätit 2 knäckebröd till lunch.

Ska fylla i ansökan till CSN med för nästa år, fick pappren idag som jag skickade efter. Lika bra att göra det fort så de inte blir problem.

Någon som gjort något kul idag?

/J

Seeeeg idag

Gud somnade runt 4 imorse. Kunde av någon anledning inte sova. Imorse vid elva tiden ringde lill Ida till mig, skulle möta henne och Niklas i skolan idag men det hade jag lyckats glömma och fanns inte en chans att jag skulle lyckas ta mig upp då! Sedan ringde det igen en timme senare, ordförande ville diskutera om ett problem vi har i föreningen just nu så ska på möte på onsdag för att försöka lösa detta. Ska se till att inte glömma bort det! Taskigt minne just nu.

Lillebror åkte hem igår med. Kul att ha han här. Tror han hade trevligt med. Han ser upp till Baby väldigt mycket. Tror det har att göra med att storebror tog sitt liv för 10 år sedan. Han behöver en förebild.

Min ångest över min vikt hat inte avtagit än heller. Måste göra något åt detta nu. Kan dock inte sluta äta för jag behöver och vill äta! Men måste börja träna igen för detta går inte.

Nej ska plugga lite nu, som vanligt..

/J

Nej mamma den är min

image69

Spike är väldigt glad att han fått så fin leksak :-)

/J

Typsikt också..

Jepp det är typiskt! Min bror är här på besök nu i helgen för att sambon ska hjälpa honom att spela in en låt. (Baby är ju musiker med) Men naturligtvis så vaknade jag imorse med en hysterisk huvudvärk samt halsont! Har inte lust att vara sjuk. Måste göra klart artikeln idag. Den är nästan klar i och för sig, har bara lite små saker att lägga till och ändra. Orkar inte bry mig för mycket just nu. Läraren hatar allt jag gör i alla fall så lägger inte ner större energi på detta. Ska däremot börjalite med c uppsatsen idag har jag tänkt. Baby och bror kommer vara upptagna så då får jag roa mig med plugg på en fredag kväll. Blir väl lite vin med så går nog skrivandet bra!

Har för övrigt hittat en
blogg jag gillar men som många andra finner stötande. Ägaren ifråga jobbar extra som eskort vilket många tycker är hemskt. Jag ser hennes liv som delvis tragiskt faktiskt för hon verkar inte må bra inte men samtidigt så kan jag inte låta bli att läsa. Fattar grejen att pengarna lockar!

/J

Allt för att slippa plugga

Jepp,igår köpte jag pyssel material och pysslade en stund. Gjorde lite egena julklappar. BLev väl sådär bra men men, jag har ju gjort det själv! Idag har jag slagit in min klappar då lillebror kommer idag så han inte ser dem! Ska nu iväg till Ikea med Essa en sväng och leta mera julklappar. Ska fixa ngåra muggar jag kan måla hade jag tänkt mig. Men efter det måste jag faktiskt ta itu med pluggandet. Har ju inte så mycket att göra på det egentligen, bara kolla igenom de kommentarer jag fått och svara på dem så ska det väl vara nästan klart sedan. Ska fixa mina referenser med så de står i rätt ordning, de gör inte det nu men det visste jag så var inga problem. Hm..detta var visst inget vettigt inlägg alls så lägger ner nu tror jag!

/J

Svar från ett test

Temperament
Flexible
Nothing seems to bother you - you sail through life crisis free. It's not that your life doesn't have its ups and downs, it's just that you handle everything without unnecessary drama and antics. You approach each day fresh, not worrying about yesterday or tomorrow. You are confident that you can handle anything that comes your way and experience has shown that you are absolutely right about this.
Interests
Simple
You are continually pursuing a simpler and less complicated life - you don't allow yourself to fall victim to all of the "should do's" that society continually bombards you with. You are thoughtful about your life choices and think in terms of yourself, others and the world in which we live. You have a great sense that we are part of something much bigger and we must be good to others, if we want others and the world to be good to us.
 Amusement
Thoughtful
You are easily stressed out and overwhelmed - you need to take care of yourself first and foremost. Because you tend to be self reflective, you know your limits quite well and must remember to not exceed those limits. When you overwhelm your life with obligations and responsibilities, you tend to shut down and go into yourself even further. Take some time to find your serenity and kick back your feet.
Passion
Emotional
For you passion is less about romance and sex - it's more about friendship and family. Strong emotional bonds and connections are your passion and your pleasure. You always let your loved ones know how much you love, respect and admire them. You do this through kind words, loving actions and simple gestures. You count your blessings each day and express your love openly. You expect the same from others.

Om ni undrar vad detta är så är det svaren på ett test jag gjorde!
/J

Orka...

Idag har jag inte gjort mycket av det jag borde göra. Har shoppat pyssel saker och målat två ljusstakar till julklapp samt en kruka. Har brist på fantasi i år så får bli lite egen fixade saker. Köpt lite ramar som ska målas med och sedan ges bort med kort i.Nej inte kort på mig :p nu måste jag egentligen hoppa in i duschen. Ska på möte om drygt en timma och måste fota oss idag så vi kan lägga upp det på föreningens hemsida. Är ju med i kommittén igen. Såg förjävlig ut på senaste kortet så måste fixa bättre nu men då krävs lite fixning. MEn mysbyxorna känner jag inte för att byta bort just nu egentligen men kanske måste det med...gillar ju mina mysbyxor! Vad ska man ha på sig då istället? Får ta en titt i garderoben...

/J

Focus group och blommor

Svarade på en undersöknings enkät för ett tag sedan om mobil telefoner och fick nu idag ett mail med förfrågan om att vara med i en focus frupp och disskutera lite nästa vecka. Varför inte tänkte jag, har inget bättre för mig och man fick en bio biljett för besväret. Blommor har jag fått idag med, fått en av Robin på facebook som var mycket oväntat men gjorde mig glad och nyss komm Baby hem med ett bonsai träd åt mig! image67   Har kort på Robin bakifrån iaf :p

/J

"Fan vad du har bytt dialekt fort"

image66Jepp var typ en av de första kommentarerna jag fick av Robin igår när jag vaknade till liv efter en natt av festande. Stämmer säkert för gör det ganska lätt plus att jag faktiskt bott på Tjörn i 3 år och umgåts med dess människor smat bott innen i gbg i 1 och ett halvt år. Festen blev väl lite sådär, han som ordnat att vi skulle ses kom inte, stället vi skulle till var en flopp så drog till ett annat stället som var rätt ok. Kul att kunna prata med folket. Sedan drog vi vidare till en skit tråkig klubb xom heter Respect där man fick betala 120 kr inträde och när jag bad om vatten blev upplyst om att det kostade 20 kr!! Aldrig i livet tänkte jag och tog en öl istället. Sen ringde jag Lenn så han fick komma in till stan å festa med mig en stund. Var dock skit trött så drog hem runt fyra tiden. Hade tänkt shoppa lite på söndagen men var för trött och as ont i fötterna så blidde BK och tåg hem rätt fort. Baby skulle hämta mig men han lyckades glömma tiden så jag var lagom glad när han inte var där när jag kom hem! Sen var det slappande hela dagen och idag måste jag plugga igen även om jag inte vill...

/J

Till Gbg idag!

Yes ska till mitt kära Gbg. Kommer ångra att jag flyttade därifrån när jag är där men men. Ska på klassfest med folk från gymnasiet idag. Ska bli riktigt kul faktiskt, min gammla sambo har lovat att möta mig i stan innan och ta en fika å så. Sen ska vi hem till Julia som typ bode hos oss på Tjörn innan vi ska till Roberto som ordnat detta. Ska bli kul som fan. Ska bo hemma hos Robin å slyna i natt och imorgon ska jag käka lunch med Lenn innan jag åker hem. En fullspäckad kort helg blir det! Har tänkt få in lite shopping imorgon med innan jag åker hem. Har inte bokat något tåg eller så utan tar vad som finns imorgon. Glad om jag slipper buss men kan mycket väl bli det i alla fall i brist på annat. Nej ska fixa det sista nu innan jag åker!

/J

Shoppat men inte mycket plugg

Ja var inne i stan å shoppade lite, blev inte mycket då jag måste ha pengar till Gbg som jag åker till imorgon. Ska bli riktigt kul, kanske borde ta och ringa Sandra snart med lovade göra det idag. Min gammla sambo från gymnasiet som ska möta mig i Gbg. Shoppingen då, blev en lila klänning från Gina för 199:- den hade söta knappar så blev kär. Köpte också ett svart skärp med blommor som spänne. Baby sa att det var fint, jag sa att jag köper int fula kläder!Ha ha...artikeln då, går galet segt. Har lyckats utvidga den med en halv sida bara än så länge. Vet inte hur jag ska få ihop detta. Behöver minst en och en halv till! Hjälp tack....nej ska nog ringa Sandra nu innan babay kommer hem så jag måste laga mat. Fast han får diska först! HI hi..

/J

Artikel, artikel...

Gud blir knäpp på detta, måste förälnga mitt workshop paper till en artikel och stoppa in andrahands källor samt göra språket ytterst formelt. Men har dålig motivation till det idag. Varit uppe sedan 10 för att skriva klart den andra uppsatsen så kraften tog nog slut nu. Baby får ta och komma hem med mitt visa snart så jag kan ta en tur till bergvik för lite fönstershopping om inte annat. Gina har alltid bra priser och söta toppar så något kan man kanske införskaffa! Att det ska ta så lång tid att klippa sig? Hm...är i alla fall nyduschad å fin, intresseklubben antecknar! Men i alla fall. Spike har kollat att mamma duger för när jag satt inlindad i mina handdukar hoppade han upp i knät och gav mig en puss på näsan. Bra med tillgiven katt, tror han fjäskar efter något :p nej åter till pluggandet en stund nu kanske, har tryckt in ca 2 rader bara så artikel är ännu bara 3 sidor och sak vara 6-8! Gud vad tråkigt detta är, när jag blivit lärare ska jag aldrig tvinga mina elever till sådana tråkiga saker som denna!

/J

Hm..shopping tack

Ja behöver shoppa lite inför helgen, kan inte åka på fest i Gbg utan nya kläder! Går inte för sig. Frågan är bara om jag ska åka in idag, Baby är hos frissören och har mitt visakort för han ska hämta ut min biljett till gbg. Så då får jag åka efter att han kommit hem. Hade iof behövt hämta pengar från Läsk för att köpa kamera men banken stänger typ 1! Eller nått sådant galet så hinne rinte dit. Måste duscha med, luggen står rakt upp! Har i alla fall skrivit 2 litteratur uppsatser nu så ska börja på att utvidga mitt workshop till en artikel så den biten med är klar. Var bara ett första utkast som skulle vara klart nu så känner mig inte så stressad än. Efter detta kan jag börja med c-uppsatsen med för då är allt annat klart i stort. Känns skönt! nej dusch sen kanske bergivk idag och stan imorgon...

/J

I'm in Love!

image65

Ja vad finns det att säga? Wentworth Miller, I loveprison break. Bara kolla in grabbens ögon! Jag är såld totalt! :-)    

Britney Spears

image64 Jag vet Britney känns lite som ett osäkert kort just nu och hon har varit väldigt mycket pop för de yngre tjejerna men jag gillar hennes nya skiva rätt bra. Ett lite mer hårdare sound som jag diggare så rekomenderar den!/J

Ha ha ha ha

Polisen Örebro län -på allas läppar! Skit coolt ju, mamma har haft stuidebesök hos polisen med en skol klass så fick lypsyl (stavas de så) och reflexer som det står polisen örebro län på! Hi hi roligt, ibland kan man roa sig lätt. Pappa är äntligen iväg och fixar silicon till bilen så hoppas den ska bli fixad snart. Vill hem nu igen fast ändå inte. Man har en trygg bubbla här. Längtar till helgen nu så jag kan åka till Gbg. Kanske skulle satsa på att åka en dag tidigare och parta lite mer...hm..får fundera på det. Behöver hemåt nu med för jag har inte med mera kläder! Sen kanske Danne vill ha sällskap imorgon med så då måste jag ställa upp för det har jag lovat. Får dra över han på fika annars. Missade att han var så pass under isen.....

/J

Jisses, jisses

Vad var det du sa, jag behöver inte läsa om jag inte vill vet? Då gäller väl samma sak dig eller? Jag lägger ner nu bara så du vet, tänker inte hålla på att tassa på tå runt dig hela jävla tiden bara för att minsta sak jag säger får dig att flippa. Jag skiter i detta nu rent ut sagt. Jag kommer inte ändra min åsikt och inte heller hålla tyst så nu är det som det är. Klarar du inte av att ta mig för den jag är så kan det kvitta rent ut sagt. Då säger vi fine, ha ett bra liv. Vänskap går inte ut på att den ena alltid ska vara tyst och följa den andres regler för att det ska funka. Jag är ingen nickedocka..


Ååååå vad kul....

Sitter i Degerfors, i mitt barndomsrum. I fotöljen ligger en hund och snarkar. 3 katter sover och den andra skriker vid dörren för han vill ut. Sååå kul va. Ska egentligen plugga, skriva klart uppsats nr 2 som jag påbörjat men ska med lillebror till Peter och kolla priser på virusprogram med mera. Sitter jag och pluggar när han slutar så blir det konstigt avbrott så sitter och gör inget istället. Eller nej jag pratar med Malin, hej malin! :D haha du kommer tycka detta är löjligt när du läser det :p

Hm....borde väl sluta skriva för har inget vettigt att säga nu. Så ciao!

/J


Hata virus!!

Vad är det för idioter som kommit på virus egentlige?? Vad är poängen med att förstöra någon annas dator?? Finns fan inget vettigt i det hela! Lillebror har fått en trojan på besök....jävla skit virus..

Essa är sur på mig igen, inget ovanligt i det direkt. Har undvikit att säga massa och så för det går ändå inte in. Hon lär bli mera sur nu men det orkar jag inte bry mig om, jag har rätt till en åsikt och rätt att uttrycka den. Jag har bara så jävla svårt att förstå hur man heldre vill vara med någon som behandlar en som skit (fine han gör det inte hemma, det säger ju allt, skäms han för dig annars eller) heldre än att vara ensam! Varför gör man ett sådant val? Det är det jag menar med ingen självrespekt. Du är heldre med någon som inte tyckerom dig än att vara själv? Och ja bli arg, gråt säga vad du vill men jag kommer ändå inte att förstå det så är det bara.

/J

Okej sista nu

http://www.myheritage.com/collage
 Jepp detta får vara sista. Tänk att man kan vara lik så många på en gång!
/J

Ha ha kolla nu blev jag bland annat Grace KellySka sluta snart, lovar!

/j

Var tvungen att testa ett annat kort!Ja se där nu blev det helt annat, mås testa med fler kort :-)

/J

Calista Flockhart

image63Jopp, gjorde ett test på internet om vilken kändis jag var lik och testade med två olika bilder då det ofta blir olika beroende på bild. Bägge gångerna så fanns Calista Flockhart med i listorna så tydligen är jag väl lik henne då. Kanske beror på mina käkben eller nått! Men lite lustigt att hon var den enda som fanns med båda gångerna så var därför jag valde henne nu.

Sitter fortfarande i Degerfors hos mor och far, åker hem imorgon. Pappa måste fixa silicon till framrutn på min bil för det läcker eller nått så blir vatten på insidan och har ingen lust att skrapa insidan av bilen denna vinter! Det har jag fått göra med bubblan. Har i alla fall CD i bilen nu så man kan lyssna på musik :-) super bra. Kassetband hade jag ju inga så den spelaren hjälpte inte, specielt inte när antennen var av.

Nej nej ska sluta svamla om inget nu. En Beck film på TV1000 Nordic som jag inte sett så ska kolla den.

Såg för övrigt Harry Potter på norska kanalen häromdagen, Proffesor Dumbledor hette Humlesnurr! Norska är så kul ibland alltså!


/J

Festade i alla fall

Yes vi satt här och spelade spel jag mamma, pappa, lillebror och Baby. Delade på 3 flaskor vin samt en del cider! Sen vid tolv så ville de sova men jag var pigg så ringde Linn och drog med lillebror till stat som jag annars undviker. Extremt mycket fjortis tjejer där samt "äckliga" gubbar, eller ja 30+ som stöter på dessa små tjejer. Sen så var det även en del av mina elever där, pinsamt!! Lillebror blev nästintill upphånglad på scen av en tjej som jobba som model! Jag undrade om hon visste hur gammal han var men Linn sa att hon inte var mycket äldre. Visste inte hur jag skulle reager på detta beteende! Lillebror ju!! Fest blev de i alla fall och idag är jag sååå trött.

Pratade med Malin med och hon har råkat ut för ett påhopp på en av studentpubarna. Helt sjukt måste jag säga för det var en massa skit hon fick höra och jag är rätt ilsk för detta. Något måste göras men har inte kommit på riktgt vad än. Ska fundera lite på det.

/J

Vill också fest?

Fan typ alla ska festa idag, klä ut sig å fira Halloween. Å här sitter jag hemma hos mor och far å väntar på Baby för att pappa ska hjälpa han med bilen idag vilket innebär att vi blir kvar inatt med. Att jag ska få fest sug när jag inte kan festa är jäkligt typiskt. Nästa helg däremot ska jag festa fast har dubbelbokat mig då istället!! Det är ju bra. Ska i alla fall till Gbg då och festa där så missar kusinens fest. Får ge henne en present en anna dag. Nej ska välsitta hemma å sura lite nu...

/J

Shoppat lite

image62Jepp beställt 2 st julklappar nu. En till lillebror och en till mamma. Är halsband med personliga bilder på så gjort ett till mamma med Spike på och ett till lillebror med iron maiden bild. Blir nog bra tror jag. Håller på med en tavla hemma till mamma med som inehåller en sedel med Sean Connery på, mammas favorit skådis. Måste börja planera lite smått sådär redan nu för annars är jag pank sedan när det väl är dags att handla. Måste fundera ut något bra till baby med...sådant är svårast. Pappa har fixat min bil nu med så nu sitter cd:n i! Yes musik igen, baslådan är dock kvar i andra bilen då det nog r glapp vid slutsteget och jag inte orkar koppla sådant! Han fixar läckan vid fönstret med så jag slipper skrapa is på isidan i vinter. Blir bra detta. Nej nu ska jag ta tag i litteratur uppsats nr 2 så något händer där med. Eller om jag ska lägga till definitionen på moral och etik i mitt workshop först kanske, letade ju fram det igår...


/J

Ett infall

Ja fick ett infall igår och tog med katten i bilen och åkte hem till mamma. Behövde komma hem en sväng kände jag och samtidigt få lite gjort. Har inget med Baby att göra så utan fick bara galen hemlängtan. Det händer ibland, när jag bodde i Gbg så kom pappa och hämtade mig runt 9 på kvällen för jag fick galen hemlängtan och ville hem. Mamma hade erbjudit sig att komma dagen efter men pappa kom på en gång när jag var lite ynklig. Är lite mammig ibland! Har för övrigt skrivit en litteratur uppsats nu och ska faktiskt ge mig på att skriva en till har ag tänkt mig. Har gått så bra på mina keywords hittils att jag skulle ångra mig om jag i alla fall inte gjorde ett försök! Sen är det inte så nog hur det går men då har jag i alla fall gjort mitt bästa och försökt så då kan jag vara nöjd med det. Just nu är jag dock för hungrig för att skriva en till så ska äta först och ta tag i pluggandet sedan!

/J

Vill åka hem....

Är på konstigt humör, vet inte men vill åka hem  just nu och träffa mamma en sväng....ska nog göra det. Ringa hem först bara så hon vet om det...