Bebisen hos "mormor" nu

Ja mamma och pappa var här och hämtade Spike förut då han ska vara hos dem denna veckan för jag åker ju till Rom. Ringde hem för att kolla hur det gått och han hade inte sagt ett pip i bilen hem och sprang omrking ochh busa som vanligt nu. De andra djuren var också glada att se han. Känns lite synd för vet att han är så glad när hanfår sällskap så borde skaffa det till han. Vill bara inte ha en katt till på så liten yta som jag har här. 21 kvadrat har jag alltid trott att det är men på hyres avin så står det 24. Är inte mycket det heller. Vill ha tag på ny lägenhet så jag kan skaffa kompis till honom och är inte redo att flytta ihop med Baby så får vänta tills jag hittar något. Blir tomt på en gång nu när han inte är här min lilla bebis....tur man har läxor att dränka sig i. Måste städa med men har galet ont i ryggen så kan inte riktigt röra mig just nu.

/J

Krismöte med gnällande idag

Ja idag så ska vi ha krismöte i våran studentförenings styrelse då det varit mycket tjafsande fram och tillbaka. Har ingen större lust men jag måste vara med så vi kan gå igenom om vi ska ge pengar till två av utskotten för olika saker. Har varit massa bråk nu för att jag ch Essa har framfört klagomål vilket det tycker att man inte ska göra. Fattar inte grejen där riktigt för sitter man i en styrelse så jobbar man hela tiden för föreningens bästa och är det då skaer som inte funkar så skall detta påpekas. Hur ska det annars bli bättre? Nu är de hysteriska på mig för att jag använt ordet bojkott vilket enligt en av dem är samma sak som att säga att man hatar någon, starka ord man inte använder. Fattar inte grejen där för jag använder båda dem orden utan problem och menar det verkligen vilket jag även står för. Handlar väl om olika referens punkter antar jag, är man uppväxt med silversked i mun så har man inte sett så mycket av den verkliga världen! En annan av tjejern Bitchar som fan också vilket jag inte heller bryr mig speciellt om, tycker bara det är super löjligt. Väx upp människor vill jag säga till dem! Men ingen idé för de kan inte ta kritik. De säger hela tiden att vi är alla vuxna människor men helt uppenbart så är de inte det då de inte kan ta kritik eller förstå att detta handlar om föreningens bästa och inte om dem!

/J

Spike har fått present

Ja jag fick lön och hade kvar rätt mycket från förra lönen med plus csn så investerade i en vattenfontän till Spike! Först så tyckte han allt att den var lite skrämmande men efter en stund när jag suttit brevid så drack han massvis. Den gick hem hos honom till slut i alla fall! Så fick han nya leksaker med som var roliga, kanske kan sluta bråka med mamma på mornarna! Har läst en del i boken till nästa vecka nu och gillar den mer än förra så blir nog bra. Funderar på att skriva keywords om teorin nu då den är klar så är en bit färdig till. Planering, planering! Är trött med men har inte tid att sova, ska till Essa sen vid sju för att prata lite om vårat kalas. Kanske skulle äta något innan? Hm..

/J

Det går framåt

Tyckte det passade med en bild på ett tåg! He he, ja faktiskt så går det framåt med alla saker som skall göras. Klar med sista hemtentan, nästan klar med litteratur teorin till nästa vecka och har börjar med boken till nästa vecka. Frågan är bara när man ska få tid till att jobba på outlinen till c uppsatsen. Det hinns inte riktigt med i alla denna hysteriska yra av läxor! Tycker inte att man ska ha en litteratur kurs samtidigt som det skall skrivas uppsats för man måste liksom läsa massor till båda och det finns inte tid. Vad gör man när tiden inte räcker till liksom?

Pluggat, tränat å grejat

Jepp var uppe vid sju idag igen å pluggade, har en halv fråga kvar på hemtentan nu sen är den klar! Yes! Måste påminna Essa om att hon är skyldig mig en plagarism disclaimer med. Men känns bra att vara nästa klar, har några sidor kvar i litteratur teorin med så ska läsa det nu så jag kan göra keywords på den och sedan sätta fart med boken. Har för övrigt klarat översättnings tentan nu! Gick riktigt bra med! Så har inget som släpar längre vilket känns otoligt bra, är riktigt nöjd med mig själv för det! Spike som skulle bli lugnare av kastrering är det moster han brukar vara så funkade inte på han, får köpa kompis istället. Om Baby och jag flyttar ihop så kommer de ju finnas plats med. Men det beror  ju helt på min skräck för att binda mig, vet inte vad jag är rädd för egentligen men får nog ta och fundera på det när jag har tid över...

/J

Är så galet trött!

Vill bara lägga mig och somna om men SPike har väckt mig runt sju tiden i flera dagar nu och ger sig inte heller. Har hemtenta att göra så kan väl lika gärna gå upp och få något gjort men lagom kul när man somnat runt tre-fyra!Vill bara dra täcket över huvudet igen. Nu är han hur lugn som helst! Monster katt. Blir tyst och lugnt när han åker hem till mamma och pappa ett tag nästa vecka då vi ska till Italien. Behöver verkligen semester nu så ska bli skönt. Men som sagt så har man saker att fixa först, ska skriva hemtenta nu, har läst allt så ska bara skriva ihop det hela. Efter det så ska jag läsa klart litteratur teorin och sedan börja med nästa bok har jag tänkt. Måste kanske maila min handledare med om c-uppsatsen. Stod man skulle kontakta dem, vet inte vad jag ska säga bara. Hade massa frågor inatt men de glömde jag bort! Ja ja, dags att plugga då klockan är ju snart nio!

/J

C uppsats

Jepp den börjar närma sig mer och mer och med den ångestenför hur det ska gå till! Har bestämt bok sedan länge sen så det är klart men inte vad jag ska skriva. Funderar på att göra något om etik och moral (har gjorts liknande innan men på bok 2) samt en psykoanalytisk litteratur teori på det på något vis. Kanske kan funka...måste kolla lite mer på det. Har världens huvudvärk med, helt galet för haft det sen jag vaknade! Vid 7! Klockan är 18:00 nu typ så borde ge sig, tagit alvedon och sovit men fick bli ipren nu så hoppas jag att det ska ge sig. Nej ska kolla lite mera på källor till uppsatsen så kanske det löser sig!

/J

Dejt med Baby

Jepp vi hade en "dejt" igår. Har ju knappt aldrig tid att ses just nu då det är å sjukt mycket i skolan hela tiden som skall göras så vi var på bio i fredags.Baby föreslog då att vi skulle äta middag pålördagen så han lyxade till det med ungsgrattinerad hummer, musselsoppa och nybakat bröd. Satt och pratade i ett par timmar tills Frippe ringde och ville vi skulle komma bort till bunkern så gick dit. De drog in till stan ganska direkt för de skulle ut på krogen men vi stannade då Slyna mfl kom ner. Sedan bidde det efterfest med ett gäng så vet inte vad klockan var när alla gick men det var sent. Vaknade inte förrän vid två tiden idag och har varit helt död hela dagen fram till tio på kvällen typ! Galet! Men självförvållat. Ska skriva en film resume på andra bloggen nu om någon är intresserad!

/J

Hard time letting go...

of an old life...I loved you with all my heart and no one has ever hurt my like you did....maybe that is whay I still remember some times, those days..all those years ago...

Usch vad jag är dålig!!

Ja jag är kass! Skulle plugga idag, måste plugga hade kunnat läsa ut den tråkiga boken om jag pluggat. Men nej då vad gör jag, jo somnar efter 2 sidor och när jag vaknar så pratar jag i telefon i en timme och efter det så satt jag på facebook i en dryg timme!! Kass!! Nu har jag inte tid med plugg heller för ska på bio med Baby, antingen Shrek 3 eller BOurne filmen den tredje.Har inte beslutat vilken. Men nu måste kag göra mig iordningför åker snart!

/J

Konstiga funderingar..

Vet inte om det är oviljan till att plugga som gör att jag gör annat. Surfat på facebook och knytit kontakt med gammla bekanta. Allt detta har fått mig att börja fundera över min tid i Göteborg. Kan inte säga exakt vad jag saknar, livet jag levde där var inte alltid det bästa men finns ändå en längtan tillbaka. Varför är det alltid så? När man känner sig lite konstig så är det något i ens förflutna man vill tillbaka till. Varöfr kan man inte bara leva i nuet? Har jag så mycket kvar att bearbeta? Flyktiga relationer? Människor som var en del av min vardag och som lämnade djupa spår...människor jag inte ens pratar med längre. Varför gör jag inte det? Vad hände där på vägen.... Nordin, Linus, Jens, Lenn, Christian, Niklas, Johnny...några som alltid fanns där men som man inte ens pratar med idag. Hur kan det komma sig att det blir så? Vet inte vad det är jag saknar egentligen men något är det. Mådde bra i Göteborg, ska tillbaka dit när jag är klar här det är absolut målet. Hur tar man upp kontakten med gammla bekanta? Har vi ens något gemensamt längre? Deras liv är lika förändrade som mitt och vi känner inte varandra längre...fast ändå så har vi kännt varandra långt innan och vissa har funnits där i de svåra stunderna med. Har de glömt allt? Funderar de med ibland på vad som hände..vart tog alla vägen?

/J

Varför kan man inte sova...

...när man väl får? Ledig idag och behövde inte upp förrän tio för då skulle jag tvätta men vaknade klockan sju. Störigt, vägrade gå upp så lyckades somna om vid åtta och upp vid tio igen då. Nödvändigt! Drömt konstigt idag med, om en gammal bekant som jag räddade livet på en gång. Undrar vad som hände med honom, vart han tog vägen. Hörde att det gick illa igen när han flyttat hem men vet inte. Man undrar ibland vad som hände med gammla vänner och bekanta som man lyckats tappa bort. Kommer man någonsin få se dem igen? Vet inte ens om han lever längre....undrar varför man ibland hamnar i det förflutna? Känns som ett helt annat liv jag levde då, gjorde jag med. De jag umgås med idag hade inte kännt igen mig på den tiden. Förutom min två vänner Linn och Sandra som varit med hela tiden. Nostalgisk eller depprimerad? Vet inte riktigt, ibland kommer det bara över mig som en stor våg man inte kan undvika. Ibland saknar man det gammla men man måste leva i nutiden...måste gå vidare framåt och ändå kunna bevara sina minnen och gammla hemligheter....

/J

Seriös idag :-)

Jepp har varit ruggit seriös. Vaknade vid sju men drog mig isängen till tio då jag var tvungen attgå upp eftersom att vetrinären skulle ringa om Spike idag igen för att kolla läget. Efter det så var det plugg så gjorde klart hemtentan till fredag. Sen gick jag och Baby på prommenad som var ruggit seriöst, ska göra det imorgon med har jag tänkt fast tror han jobbar då så får nog gå själv. Sen när jag kom hem så har jag läst litteratur teori så ska sätta mig och skriva keywords på den nu och sedan ta upp nästa bok som är Mrs Dalloway av Virginia Woolf. Om jag får tid över så skall det även läsas Nalle Puh till tisdag. Känner mig mindre stressad nu i alla fall när jag har fått en del gjort så kanske till och med får tid till att träffa Baby i helgen så han var ledig! Woho!

/J

Ingen rast ingen ro..

Ja ungefär så i alla fall. Var uppe tidigt imorse för att gå och göra tenta i översättning. Den kändes bra men har känts rätt bra innan med så får se hur det går. Efter det fick jag skynda till lektionen som redan börjat men hade meddelat att jag skulle bli sen. På lunchen var vi sedan duktiga jag och Essa och pluggade lite, läste nästa veckas litteratur teori. Sedan en lektion till och keywordsen från gången innan som vi fick var utan kommentar så kändes mycket bra för en gångs skull. Sedan var det hem till halv sjuka bebisen. Satte mig med hemtentan och har gjort klart två och en halv fråga samt började läsa till fråga sista frågan. Naturligtvis blev det som det brukar med att boken trillade iväg på govlet när jag tog mig in i drömmarnas land. Hade i alla fall ställt klockan ifall att så när den ringde kom en kelig bebis och hoppade upp för att dela ut pussar i mängder. Hade velat sätta mig och läsa klart det sista så jag kan göra klart hemtentan men Baby skulle komma förbi idag då jag aldrig har tid för han längre. Är dock ledig imorgon så ska plugga när han går hem så jag kan bli klar med fredagens tenta och kan sätta igång med litteraturen till nästa vecka samt läsa Nalle Puh!

*Phu* bara lite stressad men ligger ganska bra till nu så käns okej än så länge. Kanske ska ta med Baby på en prommenad i kvälls mörkret. Får bli efter House i sådana fall.

/J

Dags för tenta...

Jepp ska nu gå och göra översättnings tenta för tredje gången!! Håll tummarna...

Mindre stressad nu...

Ja vi har just nu galet mycket att göra i skolan men har planerat ganska bra idag så fått mycket gjort tack å lov. Klar med läxan till imorgon, börjat och kommit mycket långt på hemtentan. Börjat läsa boken till min C uppsats med och imorgon har jag en tenta i översättning som jag hoppas ska gå vägen denna gång. Spike är tyvärr lite dålig än men hoppas på att medicinen ska hjälpa nu för annars blir det till att åka till doktorn på onsdag igen då. Stackars liten. Nu äter och dricker han i alla fall och var inga problem att få i han medicinen heller så ska nog bli bra. Ska kolla klart på CSI nu och sen skriva lite mera på tentan till fredag så stressen kanske lägger sig någon gång.

/J

Spike har varit hos doktorn igen

Ja vi kom nyss hem nu från doktorn. Han kastrerades i torsdags och jag tyckte han var helt okej både torsdag och fredag. Sen på lördag eftermiddag såg jag att hans sår blivit väldigt svullet och han blev mer och mer hängig. Idag så har han inte ätit och enbart sovit plus att han kändes febrig så ringde Baby och grät. Sedan ringde jag mamma och grät. Sen ringde jag vetrinären och försökte hålla mig lugn men blev små snyftningar. Hon ansåg i alla fall att jag skulle komma in med honom så gjorde det. Han fick vätska och antibiotika så hoppas det blir bättre nu. Han ligger och sover på sin favorit plats nu, min låda under sängen med kläder. La en filt där som han kan ligga på så det blir varmt å mjukt.

/J

Snälla....

Måste åka med Spike till doktorn....han opererades i torsdags och har blivit sämre från igår så höll på att dö av oro. Baby kollade på han men tyckte jag kunde av vakta, men idag när han inte blivit bättre utan snarare sämre så ringde jag i alla fall och fick tid klockan 5.....han måste vara okej för vet inte vad jag skulle göra annars....

/J

Hemtenta nr 3 inne

Jepp har precis kommit hem från en lååång förmiddag. Lämnat in hemtenta nr 3 och fick veta att hemtenta nr även den gick igenom utan anmärkningar! GÖtt!! SPike är lite piggare idag med fast han har ont än för han piper om man lyfter han för länge. Lille bebisen. Mötte ekomonen förut med som var pratglad och trevlig men jag stannade inte utan bara svarade lite ytligt och fortsatte gå. Han har haft sin chans och jag skulle inte byta Baby mot honom inte! Nu tänkte jag ta mig en middagslur då kusinen kommer senare och känner mig galet trött. Får ta SPike och krypa upp i soffan och gosa lite :-)

/J

"Vi får helt enkelt flytta ihop"

He he sa till Baby imorse att ja vi får helt enkelt flytta ihop du jag och Spike så vi kan skaffa en till kisse. "Hm...jo jag har väl änna räknat med att det blir så förr eller senare" var svaret från Baby. Han lät inte överlycklig direkt åt tanken på att ge upp sitt unkarlsliv och detta var bara en tanke och absolut inget planerat inom den närmsta framtiden. Är jag som letar ny lägenhet till mig själv men det enda som finns nu är 3:or ledigt och det har jag inte råd med så började lek amed tanken bara. Hade i alla fall klarat av det, det känner jag för är väldigt kär i min Baby men det kommer inte bli någon flytt än på ett tag inte! SPike har för övrigt piggnat till och fått i sig lite mat nu så är bra. Min andra Baby! Ska strax gå och lägga mig för är trött som tusan trotts flera timmars sovande! Behöver duscha innan bara för kommer inte orka det imorgon bitti. Funderade lite halvt om halvt på att skippa morgondagen då bebisen är ny opererad och behöver tillsyn men är enbart några timmar på förmiddagen så är väl lika bra att gå dit. Få tillbaka tentan från förra veckan och se om man behöver göra om eller ej. Hoppas verkligen inte det!

/J

Bebisen hemma igen!

Japp vid fyra tiden så hämtade jag honom. Står i pappren från vetrinären att han ska ligga mörk för de trivs bäst då när de är ny opererade och så men han ville inte ligga ensam i något mörkt rum. Han vill ligga hos mig i soffan och mysa. Vara nära matte! Så han är inte arg på mig nu längre i alla fall. Ska försöka få i han vatten snart för han har varken druckit eller ätit nått sen han kom hem.

Kusinen kommer på besök imorgon med. Var lite osäker på om det var imorgon eller nästa helg men hon kommer imorgon så blir bra det för hade räknat med det nu. Blir trevligt med lite besök! Nu ska jag ta och äta lite, små sugen på fiskpinnar så får bli det!

/J

Orolig....

Lämnade Spike imorse för kastrering, fick då veta att han bara har en testikel och att de går in och letar efter den andra då det annars finns en risk att den kan utvecklas till tumör....var inte vad jag ville höra på morgonen. Jag tror inte att det kommer bli några problem, vetrinären var trevlig och såg pålitlig ut men klart man blir orolig. Är min bebis det handlar om. Han är som ett barn i mina ögon så är jobbigt detta. Ska sysselsätta mig med städning tills jag ska hämta honom så kanske jag slipper oroa mig så mycket och då är det fint när han kommer hem.....

image49

/J

He he hm..


You're The Poisonwood Bible!
by Barbara Kingsolver
Deeply rooted in a religious background, you have since become both isolated and schizophrenic. You were naively sure that your actions would help people, but of course they were resistant to your message and ultimately disaster ensued. Since you can see so many sides of the same issue, you are both wise beyond your years and tied to worthless perspectives. If you were a type of waffle, it would be Belgian.
Take the
Book Quiz at the Blue Pyramid.


Något flummande kanske?

Ja har inte så mycket annat att göra just nu. Är klar med hemtentan, är bara finslip kvar på den som jag gör imorgon. Har påbörjat litterature teori nr 2 som är reader respons, rätt intressant men jag klarar inte av att sträckläsa längre blir bara trött i huvudet och läser just nu om samma mening om och om igen så tar en paus nu. Har även lyckats få i mig lite näring, en smörgås och lite morots jouice. Inte tillräckligt men magen klarar inte riktig mat just nu så tar det lite lugnt. Har planerat middag ikväll efter mötet jag inte alls vill gå på. Har ingen lust men måste gå dit och lyssna på lite gnällande ändå. Fick min fina Nalle Puh bok idag, sa jag nog förut men den vill jag läsa nu! Måste läsa teorin först samt 3 stories i James Joyce Dubliners. Massa måsten hela tiden. Lille bror har fått körkort, bra gjort! Stolt syster :) pratade med kusinen i söndags eller måndags om att hon ska komma i helgen och det skulle hon. Pratade med mamma nyss som frågade om det inte var nästa helg så måste få tag i kusinen och se om hon kommer på fredag, vilket jag trott, eller om det är nästa helg. Går vilket som men hoppas hon kommer nu för har ju förberett mig på det! Eller ja, planerat städning imorgon är vad jag gjort. Nej om man ska ta och spela lite spel på nätet en stund? Spike går och skriker hela tiden, bra att han ska till doktorn imorgon och knipsa så kanske han lugnar sig lite! Någon flickvän kommer han inte få så det är bäst för honom. Han ska fasta idag från klockan 18:00 så sagt till han att äta! He he han är ju smart förstår ni, kolla in detta kort då han apporterar och är mycket nöjd!
 


/J

Bra jobbat Jessica!

Mmm...jag lyckades matförgifta mig själv igår! Hur lyckat är inte det? FIck hysteriskt ont i magen och efter att kroppen tömt ut all näring däckade jag i soffan av uttmattning. Baby kom med mediciner till mig sen och idag är det i alla fall lite bättre. Har inte vågat äta något än dock men ska gå till affären och inhandla lite jouice så får jag i mig något i alla fall. Om inte detta var nog vaknade jag med påbörjad feber så tryckte raskt i mig en alvedon för att dämpa den. Har inte tid att vara sjuk ju! Idag ska hemtentan göras klar har jag bestämt och sedan ska jag börja läsa nästa teori i litteraturen så jag kan läsa boken med till nästa vecka. Samtidigt som detta så måste jag även börja läsa boken till min C uppsats i litteratur för detta skall påbörjas snart med med absrtact i språkfärdigheten och sedan outline i slutet av oktober. Känner mig stressad nu faktiskt så bäst jag sätter i gång med tentan...

/J

Sjuk snart då...

Ja den årliga förkyldningen har ännu inte infunnit sig men när jag gick upp för en timme sen så kände jag att jag har en "knöl" på ena sidan i halsen...bra då är det snart halsfluss eller något annat jobbigt på gång. Får ladda med massa vitaminer! Är för övrigt uppe galet tidigt idag. Börjar kvart över tio och klockan är nu endast halv nio. Här sitter jag nyduschad och påklädd. Bara sminket kvar. Känner att jag börjar hamna i en svacka nu, måste vända detta innan det blir för fel. Är väl den årliga höstdepprisionen som är på väg, har ett par olika sådana anknytna till årstider, men har ingen lust nu. Känner mig så galet tom bara. Kusinen kommer i helgen i alla fall så då får jag annat att tänka på och denna veckan lär gå åt till pluggande. Nej nu när man ändå är uppe så ska man nog ta och fixa lite frukost!

/J

Inte bara ett "Evil Genius"!!

Which winnie the pooh character are you?

eeyore

lazy,and slow but totally loveable...although you dont always finish what you start

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz
Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.

What family gay member are you?

What Family Guy member are you?

Stewie.

you have the mind of an evil genius

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz
Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.

Fått lite hjälp

Ja tack och lov så fick jag tag på Erika förut och kunde disskutera lite om hemtentan. Tydligen så är jag inte helt ute och cycklar som jag först trott utan vi har tänkt på ungefär samma sätt. Hon ska även sitta och plugga imorgon efter skolan för hon läser Spanska på kvällarna så erbjöd mig plugsällskap. Låter väldigt bra det! Ska dra med mig datorn, eller kanske inte utan maila det jag gjort till mig själv, skriva anteckningar och renskriva allt hemma sen. Låter som en bra lösning, ska sattsa på att göra klart hela tentan imorgon i alla fall. Essa och jag har samma frågor så vi kan disskutera lite på rasten men kommer bli skit tråkigt på fredag om vi tar allt nu plus det faktum att Erika är bättre än oss ihop när det gäller grammatik vilket är det jag behöver hjälp med nu. Man måste utnyttja sina bekantas olika kunskaper! Känns i alla fal skönt att jag inte var så fel ute som jag trott. Har inte gjort mycket annat idag än att plugga. Inte haft tid med mera menom jag blir klar imorgon så kan jag hoppa it mötet och umgås med Baby på kvällen istället. Har knappt hunnit se han mer än när jag varit för full och sovit där. Inte bra inte men ska bli ändring på det nu när jag har mer tid över, bortsett från plugget då :(

/J

Men guuuuud vad frustrerande....

JA shit asså, har i alla fall skrivit klart om litteraturen och tror jag kan ha fattat den. Sitter nu med hemtenta nr 3 och tyvärr så går det inte. Fattar inte ordentligt och får det inte att gå ihop ens lite!! Blir galen...har en halv galen katt i knät med som varit hel tokig idag. Tror det är bra att han ska kastreras på torsdag så han blir lite lugnare och så fort jag kan så ska jag köpa en kompis till han med. Men åter till tentan, vet inte hur jag ska lösa den just nu och Erika fån klassen som jag brukar vända mig till är inte online.....får prata med henne imorgon och se om hon kan hjälpa mig...kan inte allt bara plinga till i huvudet så jag fattar?

/J

Hmm....konstigt...

Ja det är lite skumt att läsa om litteratur teorier. I alla fall när man inte fattar vad de menar. Har inte läst klart hela och börjar i alla fall kännas som att jag kanske förstår lite men tycker detta är rörigt. En vettigt lektion imorgon med förklaring till hade varit bra. Lille bror har uppkörning imorgon med. Jag är nog mer nervös än vad han är! Hoppas det går bra...Spike väckte mig vid klcokan 6 i morse och sedan somnade jag inte om förrän åtta. Fick lite panik när jag såg att klockan var 14:00!!! Ja ja men eftersom att klockan nu är så mycket så borde jag nog läsa klart läxan!

/J

Ont....

Har galet lätt att få blåmärken! Är blå nästan överallt idag, har gått emot saker för hårt m.m. har till och med blåmärke på rumpan! Hallå, därär de ju bara fett! Men jag har ändå lyckats bli blå...galet..

Tyvärr är det inte bara blåmärken på kroppen utan även i. Vill gråta och bryat ihop men nattens panik attack var inte trevlig. Tror Baby blev rädd....fick ett sammanbrott total..hade en rejäl sammandrabbning med min vän igår som var riktigt illa. Värre än vanligt tyvärr och det känns inte alltför bra. Att hon tror jag ser ner på henne är inte så jäkla kul heller, varför vill hon vara min vän om hon tror något sådant om mig? Vet inte vad jag ska säga...bakis som fan med för var tyvärr alldeles för full igår, behöver göra något vettigt men är helt slut tömd på känslor just nu så orkar inte...

/J

Vi vann!!!

image47

Nollsittning ikväll!

Ja idag är det då sista dagen på nollningen och sedan återgår allt till det normala igen. Med andra ord man kommer enbart ha skolan att stressa över. Men med skolan känns det än så länge helt okej, har fått tillbaka första hemtentan och trots massa slarvfel så var den godkänd vilet är allt som betyder något i min värld. Har hela tiden tänkt att så länge jag är godkänd är jag näjd så det känns bra. Skulle plugga igår men vart för trött efter ett tag, ni vet när texten man läser flyter ihop så är det liksom ingen idé att läsa mer. Börjar bli hungrig nu, har god mat i kylen med massa vitlök i men ska iväg och umgås med folk om en stund så kanske inte ska skrämma bort dem! Vi ska förbereda vårat spex med vårat lag Riverdance tills ikväll så ska träffas någon gång mellan 13-15. Ska ut efteråt med mina vänner så måste ha med extra kläder tror jag för kan inte gå ut i våran "utklädnad" direkt! Men men, lovar att lägga upp något kort på hur fina vi var senare. Nu måste jag äta, vitlök eller inte vitlök?

/J

Ringde till "doktorn"

Jepp ringde nyss till vetrinären för att boka tid för kastrering till min bebis. Känns lite elakt då jag inte märkt några tecken alls på att han skulle ha blivt "jobbig". Har hela tiden tänkt att jag ska inte göra det om det inte måste göras för tycker lite synd om han. Men beslöt mig för att göra det ändå. Samtidigt då skall han märkas, tatuering ingår i det hyfsat dyra priset 590:- men vet inte om jag vill ha det på honom. Chip märkning kostar ytterligare 400:- något så skulle bli ganska dyrt. Men han är ras katt så kanske ska ringa och ändra mig till chippning ändå. Vet inte, har lite besluts ångest. De gör i alla fall allt samtidigt när han är nedsövd och sen kommer han hem helt groggy! Min lille bebis! Jag får ta en funderare på hur det ska bli med märkningen....tatuering syns bättre och så, chip måste vetrinärer eller polis scanna för att se...hm....just nu håller jag för övrigt på att tvätta. Lagom roligt men det måste göras, tvättar filtar vi suttit på under nollningen. Insåg att jag borde skakat dem bättre innan jag la dem i maskinen för när jag tog ut dem var det fullt av gräs!! Jobbigt! Ska läsa lite mera i Critical theory today med, läxan till nästa veck så jag kan börja med det till veckan efter då kusinen kommer på besök nästa helg. Ska bli kul med lite besök hemmifrån. Borde kanske ta Ikea igen så jag får undan mer skit men har inte tid just nu. Nollningen är i alla fall snart över så då får man tid till att umgås när man inte pluggar! Woho...

/J

Ska titta på bebis imorgon...

Ja jag har pratat med en uppfödare i Karlstad så ska titta på katt imorgon. Har funderat på att skaffa en kompis till min bebis Spike men blir nog inte nu. Grejen var den att jag mailade uppfödaren och frågade om priset på hennes katter. Hon ville då att jag skulle ringa henne så vi fick prata lite så gjorde det och det ledde till att jag ska komma imorgon och titta på hennes kissar och prata lite. Har i stort bestämt mig för att inte lägga 4000:- på en katt just nu igen men eftersom hon ville jag skulle ringa så kändes det bäst att göra det ifall jag skaffar en till senare så hon inte anser att jag är oseriös. Så imorgon blir det titta kisse. Ska även ringa och beställa tid för kastrering till Spike. Har inte märkt några större föränsringar hos honom än men lika bra att göra det nu när jag har pengar. Skulle ha pluggat idag med då jag endast har en halv fråga kvar på hemtentan, känns lite b att släpa med den men har bara sofftat idag och städat då. Nu har jag lagat mat så behöver diska igen :( seeegt. Ja ja, lite flumm koll på idol och top model 8, zappande emellan! Sedan blir det PRoject Runway!!! Kolla min andra blogg, filmer så får ni veta mer om den serien!

/J

Ska titta på bebis imorgon...

Ja jag har pratat med en uppfödare i Karlstad så ska titta på katt imorgon. Har funderat på att skaffa en kompis till min bebis Spike men blir nog inte nu. Grejen var den att jag mailade uppfödaren och frågade om priset på hennes katter. Hon ville då att jag skulle ringa henne så vi fick prata lite så gjorde det och det ledde till att jag ska komma imorgon och titta på hennes kissar och prata lite. Har i stort bestämt mig för att inte lägga 4000:- på en katt just nu igen men eftersom hon ville jag skulle ringa så kändes det bäst att göra det ifall jag skaffar en till senare så hon inte anser att jag är oseriös. Så imorgon blir det titta kisse. Ska även ringa och beställa tid för kastrering till Spike. Har inte märkt några större föränsringar hos honom än men lika bra att göra det nu när jag har pengar. Skulle ha pluggat idag med då jag endast har en halv fråga kvar på hemtentan, känns lite b att släpa med den men har bara sofftat idag och städat då. Nu har jag lagat mat så behöver diska igen :( seeegt. Ja ja, lite flumm koll på idol och top model 8, zappande emellan! Sedan blir det PRoject Runway!!! Kolla min andra blogg, filmer så får ni veta mer om den serien!

/J

Ser ut som ett hem igen!

Ja nu har jag bytt gardiner, dammsugit, dammat och diskat så det ser rätt okej ut här hemma. Ska slänga lite skräp med men håller på att rensa en del papper så får göra det senare. Har haft fullt upp med Nollning och allt annat nu så hemmet har liksom kommit i andra hand hela tiden och det känns faktiskt tråkigt att komma hem till et kaos hela tiden. Men nu är det i ordning i alla fall! Är nollning idag med men det kommer mest bli sitta ute i kylan och dricka vilket jag inte har någon lust med. Har blivit så pass "vuxen" nu att det inte är kul att festa varje dag i två veckor. Jag har nog festat, eller jag i alla fall druckit 1 dag i strot men det är allt. Så ska stanna hemma idag och plugga och kolla på finalen av Project Runway! Bra grejer det!

/J

Istället för att skriva...

Stulit en lista av "Grannen" Googla ditt svar på frågan och kopiera in den första bilden.

1. Vilket år är du född?


2. Hur definerar du din sexuella läggning?

3.Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

4.Och din sämsta?

5. Vad söker du hos en kärlekspartner?

6.Vem var din första barndomsförälskelse?  (fuskade för letade upp en bild på dem)

7.Vilket yrke är det sexigaste du vet?  (han såg väldigt sliskig ut dock)

8.Vilken kändis är hetast enligt dig?

9. Vad gör dig avtänd?

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med?  (ingen på denna bild men den kom först)

11. Vilken kroppsdel(förutom munen) gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?


12. Vilket kärlekspar på film eller tv gillar du bäst?  (vet att de inte är tillsammans längre men gillat dem)


Sleeeeeepy....

Är rätt trött nu och ska strax gå och lägga mig. Ska bli skönt när denna nollning är över och man kan slappna av igen. Vet inte tyvärr om jag vill med på nollsittningen på lördag. Så trött på saker som inte är organiserade och på onyktra människor. Eller ja mer fulla människor, vet faktiskt inte vad som är värst heller sådana man inte känner som bara är pinsama eller bekanta som är pinsama. Kan man inte vara onykter utan att vara pinsam? Har börjat fundera på det för tror att de flesta på ett eller annat sätt gör något under fyllan som av andra kan uppfattas som pinsamt. Personligen tycker jag bara det är jobbigt att lyssna på fulla människor som ska tjata om samma sak en miljon gånger om när de är full. Man vill tala om att jag hörde första gången och var inte intresserad då heller. Känner mig ganska så anti umgänge just nu. Vill bara ha min bebis Spike och Baby så är jag rätt nöjd. De är tysta och beskedliga! Hemtenta nr 2 är i alla fall nästan klar. Ska göra sista frågan imorgon och sen har jag enbart en halv fråga kvar men den fatta jag inte ordentligt. Tycker jag fattar den men gör det ändå inte så fått maila och be om hjälp. Har även idag varit på möte och ändrat mitt andra ämne till media så skall nu bli "Fröken" i Engelska och Media vilket känns mycket bra. Nöjd med mitt val! Så inmorgon var det skriva klart hemtentan och sedan börja läsa första boken till litteraturen. Ska läsa Tyson, Critical Theory, olika teorier av något slag men det kan vara intressant. Kanske skulle ta och lägga mig med den nu i sängen, bra sömnmedel!

Natti natti på er alla!

Fixat strömavbrott!

Ja det ni, fixade helt på egen hand strömavbrott i hela min lägenhet! Bra jobbat! Höll på att laga mat och skulle samtidigt instalera nyköpta taklampan. Helt på egen hand då jag är vrång. Baby hade inte tid på en gång och vänta går inte för sig så mitt i matlagningen började jag skruva upp den i taket. Pang sa det då i säkringsskåpet och allt vart svart. Det var bara att vackert ringa till bovärden och tala om att det var strömlöst här hemma. De kom två stycken och tryckte upp den lilla knappen i skåpet så allt funkade igen. Sen så var de snälla och kopplade in min lilla lampa i taket med så det vart ordentligt. Hade naturligtvis kopplat fel! Såg ganska roligt ut när bovärden fick stå på min vingliga rosa datastol och koppla om min lampa. Men nu har jag ljus! Woho, var inte många watt i lamporna jag köpte dock så lyser inte mycket inte men blir nog bättre på kvällen när det är mörkt. Rätt stolt över mitt försök i alla fall som slutade i mörker!

BloggRegistret.se /J

Slö söndag...

Ja idag har jag inte varit produktiv. Har spenderat större delen av min tid på soffan i vågrätt position. Nu sitter jag i alla fall upp och är vaken, tittar på Cold Case och efter det är det CSI och CSI New York bra grejer. Hade Spike liggandes på min mage förut tvättandes sina tår!
 
    

Just nu har jag lite magknip men det beror på att jag ätit oregelbundet som tusan idag. Jag behöver ha lite rutin på mina matvanor för att må ordentligt bra. Men men får bli ändring imorgon, har flingor och ägg till frukost, till lunch blir det fläskkotlet (kan ej stava) med ungsbakade grönsaker och pressad potatis. Pressad potatis är något av det bästa jag vet, det är gott och roligt att äta! Har min lustiga idéer jag! Men nu blir det mera tv tittande!

/J

Nollning och problem...

Ja gud vad saker kan bli konstiga ibland. Var nollning igår igen, kvastkamp (bränbollsturenerign) och sen preppsittning. Var väldigt kul under hela dagen faktiskt och jag trides bra med allt men sen så upptäckte jag att en av mina nollor från förra året var ledsen. Detta är tyvärr inget ovanligt för hon har mått dåligt i 2 år nu och andra har försökt hjälpa henne men utan att lyckas. Tillsist ringde jag Baby och frågade vad jag skulle göra, slutade med att vi tog med henne akut till psykjouren för att få hjälp. Tydligen så har hon i alla fall ingen deprision men hon har en livskris. Herregud, livskris vid 21 års ålder....de tyckte inte heller att hon behöver medicin eller psykolog för hon har andra metoder som funkar för henne. En fristad hos sina kaniner och en vän i hennes korridor att gråta ut hos. Hoppas på att det nattliga besäket där kan vara till någon hjälp i alla fall. Idag måste jag plugga, vad ska ni göra?

/J