Legoland!

Yes, håller just nu på att fixa mat och ska packa efter det. Vid sextiden kommer mor och lämnar bilen och sedan hämtar hon upp katterna och andra bilen vid åtta tiden. Då ska man sova några timmar för i natt vid tre tiden åker vi till varberg för att ta båten över till Danmark där vi ska vara i helgen. Vår studentpresent till lillebror var nämligen enresa till Legoland så ska dit hela helgen! Vi ska vara barn igen alla tre :p

Nya kursen kommer igång på riktigt nästa vecka, det jäkliga är att böckerna jag ska ha och har beställt ännu inte dykt upp. Störigt för ska läsa en hel del i den första boken som vi också har tenta på den 26 september. Ska även göra en media dagbok över fredagens media användning. Lär inte bli så mycket som vanligt då jag kommer tillbringa en hel del tid i en bil och sen på båt och sen i Legoland men lär nog få ihop en del iaf. Nej ska fortsätta med maten nu, baby slutar nog snart och är säkert hungrig sen.

/J

En lista mitt i allat när man har tråkigt!

Ta fram mobilen och kolla din telefonlista :)


Har du pussat nr 2?

Anja, En gammal nolla till mig, Nope verkligen inte!


Vad har du för relation med nr 20?

Fippe, ja en festpolare typ

När ska du träffa nr 30?

Ice, Pauli min far, ska träffa han nästa vecka om inte annat då jag är hemma och jobbar


Är nr 18 söt?

Farmor och Farfar: Haha ja de är säkert söta på sitt sätt

Vad var ditt första intryck på nr 33?

It Calle, Ett ord, Nörd


Hur träffa du nr 9?
Claudia:
Yes vi gick på gymnasiet tillsammans


Har du träffat nr 3 den senaste månaden?

Armin: Japp, chefen på jobbet

När ska du träffa nr 22 nästa gång?

Flickvän: Skulle ha fikat i helgen men blev inte av, snart hoppas jag iaf behöver skvallra lite!


E du nära vän med nr 13?

Dennis: Nej det skulle jag väl inte vilja påstå, ytterligare en gammal nolla

Har du gått på bio med nr 28?

Henry: Nope, känner henne knappt, hade gemensam nollning i våras bara 


Skulle du kunna bli tillsammans med nr 50?

Kga Lasarett: Haha tror inte man kan ha en sådan relation till ett sjukhus


Vad pratar du och nr 45 oftas om?

Kajsa: Hm..min mor en del tror jag då de jobbar tillsammans som lärare och hon och jag jobbar tillsammmans som bartendrar, har nog inte så mycket annat gemensamt och umgås inte direkt

Känner du nr 1?

Anders: Ja en del, en gammal studiekamrat till mamma som jag brukar prata med om vi springer på varandra


Vad har du och 7 för relation?

Christian kommitté: Vi satt i kommittén samtidigt men annars är det nog inte mer än så inte

Skulle du kunna pussa den sista på listan?
Hmm om man tar bort 3svar m.m. så är det Wictor:
och då är svaret nej


Nollningen i full gång

Och allt är som förväntat, en hel del gnäll från vissa människor precis som vanilgt. En hel del förfriskade människor, som vanligt och ja, mtcket få nollor denna gång.Vet inte vad som hänt men detta är inte den mest lyckade nollningen. Gör mig inget då detta är den sista  jag kommer vara med på.Sitter bara en massa idioter med i Läsks styrelse så har ingen större lust att bry mig längre. En riktig prettoförening är vad detär, föreningen för inbördes beundran med korkade blondiner i täten. Woho liksom hur kul kan det vara.

Har i alla fall fått mer jobb nu, riktigt gött, mera pengar. Lillebror är på väg hit snart igen, ska hjälpa han med en del csn saker å sånt. Imorgon har jag lektion igen, segt med bara två dagar i veckan och böckerna har inte kommit än så jag kan inte läsa heller.  Ja ja, ska nog stryka snart istället.

/J

Totalt slut nu..

Ja jösses det har varit en sliten helg. Jobbade först i fredags från halv tio till halv tre på natten. Var inte lika segt som vanligt men hände inte mycket direkt. Ganska dåligt med folk. När jag kom hempå natten lyckades jag dock inte somna utan var vaken tills mamma och pappa gick upp för att packa in sakerna i bilen då lillebror flyttade igår. Jag som lovat att ta hand om hunden fick då ge upp försöken på att somna. Lyckades dock somna till senare på eftermiddagen i ca 30 min innan telefonen ringde. Jippi....sov ytterligare någon timme sen innan de kom hem och det var dags att göra sig redo för jobbet. Sen iväg och jobba igen från halv elva till halv tre. Var 10 pers där så helt värdelöst. Körde sen hem till Karlstad så var hemma runt tre tiden i natt. Totalt slut i kroppen och huvudet då. Sov till fyra imorse men shit är fortfarande seg. Så nu blir det slappa framför tv!!

/J

Spontan besök!

Ja sånna tycker vi om =) en av mina idoler tittade förbi efter sin tenta på en kopp kaffe. Det var riktigt gulligt av han tycker jag, jag är själv mycket dålig på att hälsa på folk sådär så det var kul att ha tittade förbi. Även om jag fortfarande har pyjamas och inte ser klok ut i håret!! I stort behov av en dusch just nu men hade tänkt ta en soft morgon/förmiddag med förhäxad på DVD så var inte bered på besök.

Lillebror ringde nu med så han kommer hit med hunden en sväng. Klantarslet somnade ifrån telefontiden hos bostadsbolaget så nu måste han fixa bil och komma hit. Bra jobbat, jag får nog ta och packa en väska och följa med hem sen. Ta hand om lill monstret imorgon.

/J

Min stackars tår!

Jepp tycker lite synd om dem =) festat så jag har ont i tårna! Var ute i lördags i ovana skor så min tår har ont nu!

Chafen ringde nyss, ska jobba mera. Augusti och september, är ju skit bra. Mera extrapengar vilket vi behöver nu när vi ska gifta oss.Fan vad nöjd jag blev. Ska nog väcka baby och tala om det. Kan ni tänka er, han sover fortfarande och klockan är tre!!

/J

Typiskt

Sandra var i Degerfors och skulle festa och spela brännboll med sin far så ingen tur till Örebro idag inte. Undrar vad man ska hitta på istället då, Isis har fullt upp med nollning än vet jag och sen andra festen blev inställd. Åka hem till mor och far och inte göra något alls känns ju aningens trist det med. Linn svarade inte heller så hon jobbar säkert som vanligt. Jippi vad kul man kan ha. Har i alla fall duschat nu så kanske skulle ta och äta något.

/J

Jaha vad ska man göra idag då?

Ja det är ju frågan, funderar på att spontant åka till Örebro och säga hej till Sandra. Har ju full tank i bilen så behöver inte tanka massor och hade varit kul att träffa henne. Skanog slå en signal. Fick förresten en oväntad kommentar av en gammal vän. Måste erkänna att det känns konstigt, att gå från att prata med någon dagligen till ingen kontakt alls. Vet inte vad jag vill göra på den fronten heller men tar det som ett täcken på att det inte bara är jag som funderat ibalnd i alla fall. Baby jobbar som vanligt så inget kul händer här hemma inte, sitter bara framför datorn. Ska hoppa in i duschen strax. Kul att veta va? Nej ska nog ringa Sandra, tror inte hon jobbar idag fast iof så har hon mått lite dåligt, ögonen som bråkar med henne igen. Ja ja får se om hon svarar.

/J

Tråk tråk

Ja det är seeeegt som fan att bara sitta hemma och vänta på att tiden skall gå. Finns inte ett dugg att göra. Igår städade jag en del, skulle väl kunna göra det mer idag men hur kul är det att städa? Ska nog tvinga baby på en tripp till ikea eller nått sen. Behöver göra något. Skolan börjar inte än på länge och de andra kommer ha fullt upp med nollning nu. Lillebror kommer på torsdag så ska hjälpa han med lägenhet då. Lillebror skall nu flytta hemifrån och bli stor! Han ska läsa engelska denna termin och sedan söka sjuksyrra nästa termin igen. Själv ska manläsa media nu. Fråga inte om det skall bli kul för sådant tjat är jag trött på. Tror folk verkligen att man läser på uni i flera år för att man måste och för att det är tråkigt? Det gör i alla fall inte jag. Klart jag blir skoltrött med till och från med det är så mycket bättre än att bara gå hemma och glo. Får kanske ringa mor någon dag så jag kan åka dit och planera bröllop lite i alla fall. Nått att göra....

/J

Jobbat igen

Jepp jobbade igår, var skit trisst kan jag säga för vi hade ca 10 pers där bara. Fattar inte vart folket är, jag skulle aldrig välja att gå till det andra stället kan jag lova! Blev i alla fall segt som fan men ett par gäster med livvakt köpte ett par helrör så vi fick in en del pengar i alla fall. Nu väntar jag på att Jennifer ska ringa så vi kan åka dit, hon skall klippa mig idag. Ska bli skönt att få ordning på håret igen. Ny bild ska fixas då!

/J

Dublin

Ja vi har ju som sagt varit i Dublin, här är baby på mitt favorit café!



Gissa om han ville vara med på kort eller? =)

/J

Nya valpen!





Skrollan är knappt störreän matskålen! Lille vovven!

/J

Avskräckande program med fel effekt

Ja man kan ju undra ibland. Tittar på något på kanal 5 om size zero men meningen är ju att man skall bli förskräcktoch tycka att åhh vad de är hemskt smala. Tyvärr får det inte den effekten på mig, känner mig bara ännu mera uppsvälld och fet. Har nästan slutat äta nu när jag är ensam hemma. Dricker frukt drinkar jag kör i mixern men inte mer än så. Äter dock när baby är hemma. Tycker dels att det är tråkigt att laga mat till bara mig och att äta ensam och dels att jag behöver gå ner 10 kg minst. Måste ta tag i träningen igen så att jag känner mig piggare och fräschare. Men när man bara sitter hemma och inte har nått att göra så är allt tråkigt och segt. Ska sätta mig och pyssla lite en stund istället tror jag. Börjat lite på scrapbooken så ska fixa lite mer med den en stund. Isis skulle ringa vid fyra tiden då hon slutade jobbet så vi kan ta en fika sen.Borde kanske diska innan des....hatar att diska men har inget val just nu.

/J

Jävlar vad tråkigt man kan ha då

Ja det är fan skit tråkigt att sitta hemma och vara ledig. Har inte lust att göra något alls direkt. Bara väntar till lördag så man får jobba igen och sen är det inte långt kvar tills terminen startar. ÄR grymt segt att bara gå och vänta. Vill egentligen vara hemma hos mor och far just nu med nya valpen för hon är såååå söt. Kanske skulle ta och åka hem tidigare. Får se, frågan är om baby orkar ta hand om bebisarna själv när han jobbar natt sen. Får väl se. Funderade lite på terminen som varit och allt som hänt. Har varit mycket som förändrats och människor som förändrats. ÄR glad för deras skull att de är lyckliga men ibland funderar man ju. Pratade med speed för någon dag sen med, måste säga att han förändrats mycket och vet inte om jag tycker att det är till det bättre. Han har blivit lite konstig på sista tiden men orkar inte bry mig riktgt. Röd har jag inte riktigt pratat med på ett tag, känns så svårt, allt har blivit annorlunda liksom och hon tycks inte fatta det. Hm..inte bra med dötid, ska ringa Isisnågon dag så vi kan ta den där fikan.

/J

Hemma igen

Ja då är man nu hemma igen. Känns som det var ett tag sen faktiskt då jag spenderat en del tid i Degerfors. Men måste säga att det är fan skönt att vara hemma igen! Trivs så jäkla bra här så nu känner jag mig nöjd och glad! Grannen gifte sig i helgen, grattis! Lycka till i fortsättningnen med pöjken! Har varit i Dublin i helgen med baby och hans familj, det har varit trevligt och intensivt. Inget illa om babys familj men fan vad jag älskar min egen! Vi delade på oss ganska mycket i Dublin så vi har inte direkt umgåts med dem, jag och baby är aningens mer effektiva när vi gör saker så det var skönt att bara gå omkring vi två. Har sett massor och shoppat som en tok! Men är riktigt nöjd faktiskt. Riktigt sugen på att flytta till Storbrittanien eller Irland i framtiden men det får vi se senare. Först är det planering av bröllop som gäller och sen är man ju klar med skolan strax efter det så då får vi se vad som sker!

Mamma har köpt ny hund nu, hon var mindre än vår katt! Baby hade aldrig sett en så lite hund, han var mycket fascinerad av hennes må öron m.m. =) såg kul ut när han inspekterade henne. Sjukt söt var hon naturligtvis men det är de flesta valpar! Välkommen till familjen Skrollan

/J