Så här kul kan man ha!

image82

Ja sådana här lekar pysslade vi med igår bland annat! Samt kasta stövel, säckhoppning, äta knäckebröd och sen vissla snabbt som fan, vika plan och kasta längst och snabbast! Och en hel del roliga saker till, kan tilläggas att jag var spiknykter och hade trott jag skulle känna mig bra idag då. Nu har man en galen huvudvärk och feber på g med halsont! Yes vad bra min lediga kväll känns, ska nog sova snart fast klockan inte ens är tio! Nattit natti

Lätt feber...

Ja fy fan, det är ju typiskt att man ska bli sjuk när det är fullt upp. Har inte tid men är på väg att bli riktigt jävla dålig nu, blir väl en halsfluss i värsta fall om inte annat bara en dunderförkyldning. Tur baby är sjuksyrra!

Igår fick jag höra ett litet tal om/till mig själv. Blev riktigt rörd faktiskt och visste inte vad jag skulle säga. Var Sandra Otter som talade om hur bra hon tycker om mig och att det är tack vara mig som hon kommit på nollningen för att jag skickat sms till henne och hört av mig hela tiden. Jag är en helt underbar och go tjej! Sträcker lite på mig det kan jag erkänna för även om vi inte känner varandra så bra så är det alltid kul att höra!

Nu ska jag hämta post....

/J

Magplask i snön!

Denna dagens nollningsaktivitet gick ut på att faddrarna tillsammans med sina nollor skulle hitta på lekar/utmaningar att leka med oss i kommittén. Var super roligt! Första laget hade ett kryss med olika frågor om oss. Twisten var att vi sedan skulle utföra olika lekar m.m. för att se vem som hade rätt i krysset.Jag van på att vika plan och få det att flyga längst! Grymt bra :-) de hade även ett mycketroligt spex. Lag numer 2, Bönnderna, hadetema bönner på sina lekar så det var kasta stövel. Detta misslyckades jag med totalt! Sen var det säckhoppning och jag lyckades halka i snön och föll rakt i backen med näsan först, fatta jag kommer bli sjuk nu efter att ha ålat på backen i min stickade tröja och väst som sög åt sig all snö! Hade snö i hela munnen kan jag ju tillägga men var kul som tusan. De hade även lite andra lekar och ett spex som var super bra. Skrattat så jag har ont i magen men nu är man bra trött och mör i kroppen. Får se imorgon hur många blåmärken jag har efter det snygga magplasket!

/J
(Bilder kommer imorgon fast inga på vurpan :p jag är ju fotografen så ingen tog kort då!)


Botten upp och resten i håret...

Fan igår var en skit kul kväll verkligen! Mixkväll med Cura och Karlekon (sjuksyrror +ekonomer typ) var skit kul fest och vi hade super trevligt. Det är som gårdagen var som studentliv alltid borde vara. Inte sitta hemma och vara fattig och less på plugget utan på party med nollevin och roliga människor! Ni ska få se lite bilder :-)
        
Fler bilder finns på läsk hemsidan under nollning-vt08. För övrigt jag som är fotografen i år igen men de dåliga bilderna har jag itne tagit själv! Var i alla fall skit kul igår och det är svårt att förklar allt för de som inte var med men ni missa nått. Dans på baren, nollevin, jagharaldrig, mera alkohol, sköna människor! Skit kul som sagt!

Något som är lite synd är att Baristan nu sluta skriva :( sörjer lite för mig själv. Men blev omnämnd i alla fall! Woho det ni! Ni som inte läst förut borde göra det innan han beslutar sig för att plocka bort den från nätet!

*När kommittén!
-När kommittén
*Marscherar in!
-Marscherar in
*När kommittén marscherar in, då vill man vara med på festen, när kommittén marscherar in!

Wohi vad jag är glad idag!

/J

Fifflar lite bara

Ja då man nu spenderat flera timmar med att "ta reda på" om lågan på ett ljus har fler färger m.m. så är man i ganska stort behov av att ha något mera produktivt att göra. Därför blev det lite fifflande med att designa om bloggen, den är nog inte klar just nu men en tillfällig lösning i alla fall. Kan ni tänka er att man tar studielån och pluggar på universitet för att bli gymnasielärare i engelska och media och sedan får sitta på skit kurser som denna med att mäta pendelhastigheten eller kolla lågan på ljus! Hur har det kunna bli så illa egentligen? Jag fattar också att det är viktigt vi läser om miljön och är medvetna om vad som händer etc. etc. jag kan bara inte se kopplingen till det vi faktiskt håller på med. Ser inte poängen ens det minsta lilla! Fullt upp med nollning än med och visst det är kul men är såååå trött nu. Blir pulverdiet nästa vecka med för övrigt. Fick ångest när jag insåg att jag gått upp 5 kilo, jag som tyckt jag gått ner. Inte direkt inte. Hade velat lägga upp ett nytt kort på bloggen med, får se om jag har nått som duger.

/J

Fullt upp hela tiden

Ja nu har skolan kommit igån och nollninges första vecka är över. Kursen suger stenhårt men får tänka på att jag i alla fall är klar med skiten sen! Woho!! Ser fram emot Skottland nu även om det innebär att jag får göra om ett delmoment från denna skit kurs. Nollningen har funkat bra hittils med,lite små grejer men vi har tagit itu med det på direkten så inga större problem. Ska dock bli skönt när det är över och man har lediga kvällar igen! Har skola i stort sett varje dag nu vilket är jobbigt då kursen som sagt suger men men. Har opponering på min c uppsats i engelska nästa vecka med och ska opponera på en anna då så sen är engelskan klar! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Har dock sett en del fel i min uppsats nu som ingen påpekat men det får jag väl ordna. Om jag påpekar det själv så slipper ju någon annan göra det åtminstone. Nej nu är jag vrålhungrig så baby får allt var klar med maten snart. För övrigt är våran hund dålig, mamma tror att hon kanske måste avlivas men hoppas på det bästa. Hon är ju våran lilla bebis trotts sina 10 år. Nu blir det käk!

/J

Tankeställare sådär på morgonen.

Sitter i skolan och surfar lite för att fördriva tiden. Upptäckte precis nyheten om Heath Ledgers plötsliga död. Känns väldigt konstigt att läsa att den 28 årige skådisen inte lever längre. Livet känns flyktigt, vad som helst kan hända på bara någon minut. Var inte jätte länge sen de tragiska nyheterna om Anna-Nicole och hennes son gick att läsa i tidningarna och nu detta? Frågan tycks vara om även detta är en överdos eller vad som hänt denna gång. Här sitter man i skolan och lyssnar på flummiga föreläsare när allting bara kan försvinna på så kort tid. Nästan så man vill gå hem och sova istället, ta en djup funderar dag eller något annat. Går tyvärr inte då det är nollning även idag. Ska höra med Baby om han kan hämta mig ikväll för Ida kan bara köra in till stan, sen var hon tvungen att lämna bilen till Oskar. Hm...kanske ska ta min bil istället, om jag är med så kanske jag vågar låta henne köra den plus att jag vet vad jag ska göra om den dör. Får fundera på det. Ska nog sätta mig någonstans nu och plugga....blä!

/J

Förbannade jävla skit kurs....

Ärså jävla arg just nu, jävla skit kurs och jävla tyken lärarjävel med!!! ARGGHHH!!!! Frågade vad man ska göraom man missar någon lektion som är obligatorisk och fick helt enkelt svaret att då får man göra om den kursen nästa gång den hålls. Att vara borta 3 dagar utomlands är inte en godkänd frånvaro anledning!! Nehe så idioten menar på att jag ska ringa min mor och säga att nej jag kan inte ta emot julklappen med resan till Skottland för jag får inte missa en lab för min lärare. Missar 2 st men kan troligen ta igen den andra dagen efter jag kommer hem med en annan klass dock kan jag inte göra om den första för den har alla under de 3 dagarna jag är borta. Han hade mage att påstå att 3 dagar är hög frånvaro!!!! 3 DAGAR!! Idiot, vad fan gör man om man blir sjuk då???? Ska fan bli det och sitta med feber och nyssa på han jävla dum huvud. Är så pissed off just nu!!! Jävla fitt skit kurs!

/J

Yes det händer saker!

Ja äntligen, varit så grymt trött på att gå hemma och inte göra något alls så ska bli skönt att få börja skolan imorgon igen. Träffa nytt och gammalt folk och framförallt ha något att göra igen. Maria är tillbaka vilket jag faktiskttycker är kul, ska bli roligt att träffa henne igen. Tjejen som flyttat in i min lägenhet verkar trevlig med så ska faktiskt ta sällskap med henne till skolan imorgon. Sen är det ju nollning imorgon med, fan jag kännermig redan piggare och gladare nu när jag vet det händer saker igen. Blir overall hela dagen imorgon dock men gör mig inget. Gillar min! Ska nog fixa på ett till märke nu så den blir mera fin. Fan druckit kaffe hos ola och vill gå till skolan så lär inte somna förrän sent som fan.

/J

Wow!!

Heltotroligt, fått klartecken nu på att jag får gå upp med uppsatsen på opponeringen som är den 1 februari. Var rätt osäker på om jag skulle få gå upp med den men nu vet jag att jag får så känns skönt. Man ser ljuset i slutet på tunneln så att säga. Essa ska opponera på mig med naturligtvis :p känns av någon anledning inte som ett sammanträffande utan mera som att ja ni hänger ju alltid ihop annars ändå! Hon har även läst lite innan av den så hon har koll på vad det är i alla fall vilket kan vara en fördel fö henne. Fast hade kanske varit roligare om hon fick någon annans att opponera på. Det blir nog bra i slutet. Ska fixa mig inför mötet snart nu.

/J

Hm...flummar

Ja just nu bara flummar jag runt här hemma. Hlet bortkastat och onödigt. Behöver börja skolan igen detta är såååååå tråkigt. Varit ledig i ca 3 månader. Eller ja ledig, skrivit uppsats men har haft den klar rätt länge så det har bara varit små fixande sen mitten av DEcember vilket är jävligt tråkigt. Vill göra något kul och spontant, typ åka till polarna i Gbg och ta en rejäl fylla. Eller shoppingspre, eller något annat kul. Är så tråkigt just nu. Behöver ett liv, allt går bara på rutin vilket är skit trist. Pank är man typ med så vad ska man göra va men iaf. Behöver nog shoppa nya skor eller nått. Det blir man glad av! Ska fixa mina andra skor med först. Vill faktiskt ha ett jobb just nu för då har man i alla fall nått att pyssla med. Föreslog för baby att jag ska satsa på att bli Playboy model bara för att göra nått. Han höll på att smälla av, var inte vad han ville. Men det var kul att de hans min när jag föreslog det :-) har inga sådan planer för övrigt så ni behöver inte bli oroliga. Vill bara göra något annat än att sitta hemma och glo hela dagarna just nu. Kanske ska se om Linn är hemma nått idag och vill ta en fika. Inte sett henne på rätt länge nu.

/J

Får man ljuga för bostadsbolagen?

Ja funderar på det just nu, har sagt upp min lägenhet och en ny tjej ska flytta in. Grejen är den att min ena nyckel försvann för 2 år sedan i en annan stad. Varit hos polisen massor av gånger men nyckeln finns helt enkelt inte, den är borta. Har påpekat detta och fått klart för mig att ett låsbyte skulle göras. Nu visade det sig att besiktningsmanen tyckte låsbyte var onödigt då den varit borta så länge. Han tyckte det var bättre att trycka ny nyckel vilket också blir billigare. Har nu haft mailkontakt med bostadsbolaget idag och hon undrade om det fattades en nyckel om jag glömt lämna den så talade om att ja den fattas, fick nu ett till mail där hom  bad om ursäkt för hennes kolegor sa att den var trasig och fårgade om det stämmde. Ja svarade att ja den finns inte. Så var inte lögn ändå för den finns verkligen inte längre. Blev nog rörigt där! Nu har hon iaf mailat igen och sa okej tack så mycket så får väl se vad som sker! Antingen får jag en fet räkning hem eller en mindre en. Lovade Sandra att hon ska få tillbaka lite av pengarna om det blir så, hon gav mig liksom tusen för att det skulle kosta mellan 1600-1800 men blir det nu bara 500 så får hon pengar tillbaka. Pappa tyckte jag skulle behålla dem men så elak kan jag inte vara. Har ett samvete faktiskt!

/J

Så trött hela tiden

Fan helt galet detta, var uppe i vettig tid igår för att besikta lägenheten, somnade en halv timma på eftermidagen sen men lyckades ändå inte somna i vettig tid på natten och vaknade ett antal gånger sen igen. Gick upp vid ett idag! Galet ju, att man inte kan sova som man ska! Hur ska det bli när skolan börjar sen, fått höra att mycket sker över internet så då kommer jag inte få någon rutin då heller ju. Spike är i alla fall hel nöjd nu när vi är hemma, kompisar :-) nej ska ut med hunden nu. Har varit snäll och dammsugit och torkat golv nu så mamma kan fan inte gnälla massa på mig nu. Jag bor inte här!

/J

Störigt som fan

Har nu i alla fall äntligen fått besked att min uppsats finns i kö till seminariumet. Wow det var fan i mig på tiden! Tyävrr är min handledare lite sur för att jag dissade en av hans ändringar. Han tycker den meningen är konstig och inte på rätt nivå så att säga. JAg tycker personligen att hans förslag var konstigt och på fel nivå. Hur mycket ska man bry sig egentligen när det känns lite som personliga åsikter till och från. Ska fundera på om jag kan göra om den på något annat vis men ananrs får det vara så tills efter opponeringen. Om jag nu får gå upp men står i kö nu iaf så hoppas på det bästa. Vill blir klar med den här dumma uppsatsen nu för är såååååå trött på den. Tur att man inte ska skriva en till än på ett tag.

Är för övrigt hemma i Dfs igen, har besiktat lägenheten idag vid åtta tiden. Helt utan anmärkningar vilket känns jävligt bra det med. Slipper betala nya tapeter, en fördel med att besikta i mörker! Har även lämnat in nycklarna nu så bara vänta på att tjejen som ska flytta in betalar mig så är det lugnt sen. Men nu när klockan ändå är så lite kanske man ska ta och plugga lite då. Pluggar voc/mct för vill slippa kärringen i språkfärdigheten nu med!

/J

Aj aj aj

Ja så känns det idag, har galet ont i magen och även ont i huvudet. Har i alla fall duschat nu och tvättat håret så känner mig aninges fräschare än igår. Men ont i magen är jobbigt, har tagit samarin samt alvedon så kanske det släpper lite. Messade baby med nu med order om vad han ska laga för mat när han kommer hem :-) eller ja, frågade om han kunde göra det och det gick han med på. Har varit duktig och damsuigt idag med, roligt värre! Även lärt Spike att äta sin blöt mat på diskbänkern vilke Baby inte gillar men det struntar vi i just nu jag och Spike. Ska bli skönt att åka hem imorgon med en sväng. Trött på uppsatsen nu. Ska dock upp och besikta lägenheten klockan åtta!! Skit tidigt ju! Sen måste jag betala en faktura på posten för föreningens internetdosa funkar inte och kärringen på Norde fattade inget alls. De byter tydligen inte batterier åt en och inte heller dosor hur som helst verkar det som. Jävla skit! Glad att man har Swedbank privat. Ska även lämna in mina nycklar för blivit av med lägeneheten nu så hon flyttar in ganska snart, ska få pengar av henne för det med bara. Mycket vettigt jag hade att säga nu. Kanske ska ta och läsa igenom uppsatsen nu när den är fixad för 5711 gången och se om jag hittar nått fel.

/J

Bakis ångest

Ja fy fan vad dåligt man mår då! Har nu hälsat på toaletten så nu när magen är tom kanske man kan rycka upp sig. Skulle kolla på film med Helge idag var planen men får se om jag kan ta mig upp ur denna liggande position på soffan först. Träffade ekonomen igår igen för övrigt. Han som bara ringer på fyllan. Still cute men han missade sin chans pojken, dessutom kan man ju inte dejta en dansk :p nej då. Nöjd med baby är det som är grejen, inga plaber på att byta ut han. Nu ska jag må lite mer dåligt en stund!

/J

Dags att åka bort..

Ja min katt Spike tycker att det är dags att åka bort en sväng nu igen. Han har gått och surat i 2 dagar och nu legat i sin bur till och från hela dagen med en arg blick mot mig. "Hallå mamma fatta att jag tycker vi ska ut och åka bil!" Hur bra är det när ens katt bestämmer vad vi ska göra? Baby ska iof bort måndag till onsdag så vi får väl ta en tur hem till min mor och far då för ett kort besök.

Imorgon hade jag inget att göra, trode jag. Måste nu först till banken för att fixa föreningens internetdosa som inte vill starta, sen kommer kusinen och hämtar kläder och på kvällen är det möte/fest. Vilket innebär en tripp till systemet imorgon med. Kanske ska göra något drastiskt som att färga håret imorgon med innan kvällen. Eller klippa sig, behöver fixa till detta.

Nej inget mer flum svamel nu, lite mer PSP kanske, fastnat i sims spelet :p

/J

Åhhhom man ändå kunde bli sjuk på riktigt...

...ja faktiskt, är såå trött på detta. Att vara halv sjuk, seg, hängig, febrig till och från och ont i halsen till och från. Vill att det ska bryta ut så att jag kan blir frisk någon gång. Sovit som en stock sen ca 4 tiden inatt, vanknade nu men känner mig helt död. Skickade in uppsatsen igår med så får se om jag får gå på seminarium med den snart då. De har flyttat fram deadlinen för att lämna in den nu helt plötsligt vilket även innebar att seminariumet blev flyttat. Hoppas att det inte ligger samtidigt som jag är i Skottland för då måste jag helt enkelt vänta med den och vill bli klar snarast. Ska börja plugga ord med till voc/mctn som jag måste göra om men har ingen lust. Är skit tråkigt. Övrigt måste jag fortfarande avsluta det sista med bokföringen men jävligt svårt när man är beroende av andra människor som klantat sig! Puckon är vad de är vill jag säga! Trött på att behöva tjat på dem heöa tiden. Vill bara göra klart läsk kassan nu så jag kan lämna över skiten snart.

/J

Fix, fix, fix

Uppsatsen är nu färdig att lämnas in! Woho! Det tog sin tid. Spike är nu nybadad, tyvärr knappt torr då hårtorken fick för sig att gå sönder just nu, just idag, just när han var nybadad och höll på att torkas. Bra! Inte mycket att göra åt, han sprang fram och tillbaka här hemma och visade hur arg han var. Nu ligger han dock i soffan inlindad i filt. Nu skajag ta tag i träningen och efter det ska jag baka! Måste nog diska innan dock, fan hata att diska men inte kul att baka om det är skitigt i hela köket. Nu överdriver jag, är inte ens mycket disk så ska sluta klagaoch sätta igång med träningen.

/J

Mycket att fixa

Ja har en del att göra och av någon anledning slutar det med att jag sitter och tittar på Angel istället. Bra gjort! Jag måste göra klart det sista i bokföringen, räkna allt så att det stämmer. Jag måste göra klart det sisa med uppsatsen som jag ska lämna in på onsdag, är nästan helt klar. Jag ska ta mig tid till yogan idag och Spike behöver bada. Är väl det viktigaste nu tror jag. Behöver sova med egentligen men det hinner jag inte.

/J

Miss Yoga

image76Ja jisses, jag har testa Yoga här hemma igår. Kollat på tv och blev tipsad om itrain, en sida på nätet där man kan ladda hem träningsprogram med instruktionsbilder till. Så jag som alltid velat testa yoga drog hem grund programmet och körde det igår, 45min långt så rätt lagom. Det var lite svårt att få till alla positioner men gick lättare å lättare så tror det bli bättre framöver med. Man använde mycket ben så trode jag skulle ha ont i benen idag men nope, jag har hysterisk träningsvärk i magen! Men det var en träningsform som jag gillade så ska fortsätta med den. Blir nog inte tid idag så jag å baby städar och ska ha mysmiddag hemma. Jag skulle väl hinna träna dock när han lagar mat...hm..får fundera på det. Borde hinna om jag dammsuger nu, fast oj har glömt damma. Fan bäst att sätta fart!

/J

Lite piggare nu

Denna jäkla förkyldning som aldrig vill bryta ut ordentligt. Har varit halv dålig rätt länge nu och igår var det lite värre än vanligt men inte tillräckligt. Attans, inte det att jag vill vara sjuk men om det bryter ut ordentligt så kanske man mår bättre sen. Men eftersom inget händer så körde jag istället ett yoga pass idag. Bättre att träna då! Ett av mina läften till migsjälv detta året är att bli av med de där extra kilona som jag inte vill ha! Har dessutom slutat röka nu, slutat feströka det vill säga. Sluta röka gjorde jag för 4-5 år sedan men är feströkandet jag lägger ner nu. Ni behöver inte tro mig mina vänner men det gör mig heller inget. Faktum är att ni inte känner mig speciellt väl. HAde inga problem sist jag beslutade mig för att sluta röka så bara göra om det nu. Tredje löftet är att dra ner på alkoholen, dricker inte så ofta nu längre och har redan dragit ner på intaget de gånger jag varit ute. Vet inte om det är mina bekantas patetiska beteenden på fyllan som fått mig att inse hur gammal jag är eller vad det är men vill inte backa till fjortisstadiet jag med. Sne fyllor, extremt pinsamt beteende, älskar alla fyllor m.m. nej tack till det! Ska jag festa med bekanta i K-stad i fortsättningen ska det vara förändring för detta är inte kul. Det är så att man saknar sina bästa vänner rätt mycket nu faktiskt. Behöver umgås med folk jag älskar och som älskar mig och vet hur vi funkar. Sandra och Linn, saknar er som fan tjejer! Livet har blvit komplicerat eller vad säger ni? Tur jag har baby som är min stabila punkt i K-stad. Ska bli kul när Maria kommer tillbaka med, hoppas hon mognat, dessutom har hon aldrig blivit som vissa anrda på fyllan när jag varit med och behöver förändring nu. Essa vet att du säkerligen tar åt dig nu och ja, gör det du. Spelar liksom ingen roll, tror inte du kan sjunka mycket lägre nu. Fan tjejen, dags för en förändring på riktigt nu för jag orkar inte detta längre. Kommer inte festa med dig förrän dit toksupande slutat nu, det räker nu tjejen sök hjälp ordentlgit eller vad som helst men fan nu är det nog, du är 24 år gammal.

/J

Inte skrivit på några dagar....

...lovar att jag ska börja snart, ligger hemma med lätt feber så orkar inte just nu!

/J