Packa skulle jag göra ja

Ja borde kanske börja titta på det. Åker imorgon kväll, först till Trollhättan och sedan på fredag morgon bär det av mot Dubiln. Har inte varit där så ska bli kul! Har blivit en hel del resor och utflykter sedan jag träffade baby faktiskt vilket är roligt. Har inte så mycket mer att skriva idag egentligen, är lite seg ochså efter alla mediciner jag för tillfället proppar i mig mot diverse allergier m.m. men har ju inget att göra om dagarna i alla fall mer än att sova. Skulle fika med Miss Boss idag, hon skulle höra av sig vilket hon inte gjort än så får väl bli en annan dag. Ska spela lite mer spel på king.com istället!

/j

AAaaaajjjjj

Ja typ så, klantade mig på jobbet inatt. Får väl skylla på de sena arbetstiderna eller nått för igår var jag inte riktigt med i huvudet kan jag säga. Jag lyckades med något riktigt klantigt! Jag klämde min tumme i öl kylen!!! För att lyckas med detta så måste man stänga kylen med fingrarna kvar i dörren vilket var vad jag gjorde. Kan även nämnas att kylen öppnas åt höger och det var höger tummen jag stängde in så det är extremt klantigt gjort! Fick stå med tummen i is en bra stunde efter och det gjorde ont som fan för den var dubbelt så stor =) bra jobbat av mig! Igår var för övrigt den sämsta dagen någonsin med enbart 30 gäster!! 30 per på en nattklubb är illa som fan. Får hoppas på en förändring, någon som vill komma? Har fribiljetter!

/J

Jobba, jobba

Ja jobbade igår och ska jobba idag med. Känns lite segt nu då man var hemma vid tre och blev väckt vid elva. Sovit på dagen ett par timmar men är rätt seg i kroppen idag. Igår var en överdrivet lugn kväll så det var skit tråkigt rent ut sagt. När man står i baren och verkligen inte har något alls att göra så är det inte överdrivet kul. Gött med lite extrapengar visserligen men som sagt segt när inget händer. Har förresten fått erbjudande om att jobba på den andra nattklubben med så kanske kan hiva in lite mera stålar. Får se när erbjudandet läggs fram personligen till mig. Kan jag ju ställa upp på visst med Wickan kommer gå före eftersom att det är där jag fick jobb först.

Baby är med lillebror i gbg idag, inte hört något från dem då min mobil bråkar och inte funkar som den ska. Skit telefon, har ingen täckning alls trotts att både mor och far har det på sina mobiler. Störigt!

Har läst ut boken nu, The Shakespeare secret, den var riktigt bra så nu vill jag läsa mera Shakespeare, har bara läst Romeo och Julia. Adlibris sälher hans pjäser för 14:- men då var de i affisch format, kan vara lite kul men kan bli jobbigt att läsa då kanske. Får se vad som händer.

Kanske ska koka kaffe nu, börjar jobba halv elva ikväll....slutar halv 3...kom och besök mig!

/J

Bubblan äter sallad



Ja kan ni tänka er, Bubblan är så glupsk att hon äter vad som helst, här knaprar hon glatt på en bit sallad!

/J 

Tyst hemma i huset..

Ja det är verkligen tyst här hos mor och far. Tessie är inte kvar, mor och far i Paris, alla katterna ute förutom mina 2 som nu sover och lillebror har spelat tv spel i ca 2 dygn nu så han har inte varit mycket till sällskap. Har ca 1 månad kvar nu innan skolan börjar så måste hitta på något att göra då. Ska sätta igång med mitt schema när jag kommer hem igen för här blir det inte mycket av träning eller annat. Var iof ute idag och skulle åka inlines men fick blodsockerfall och höll på att svimma så blev ingen långtur inte. Håller på med maten nu till lillebror och mig och sen blir det en lugn tvkväll. Fick låna Indiana Jones av farfar :p hehe blir roligt!

/J

Legoland!



Jippi nu har vi bokat resa, till Legoland! =)är en studentpresent till lillebror från mig och baby, resa till Danmark men det ska bil jäkligt kul. Resan är bokad till den 29:de augusti!

/J

Tårtbak




Måste ju visa bilden på den fiiiina tårtan som jag och baby bakade till mor och bror nu i helgen =) har ni sett något fulare? Hi hi, skit kul hade vi i alla fall och efter det åkte vi på bio, Hancok. Hm..lyckades glömma hur man stavar det just nu men skit samma, den var bra i alla fall med humor men kunde ha varit lite mera.

/J

I Degerforso

Ja d¨sitter man i Degerfors nu då, mor och far ska åka till Paris inatt så är här för att ta hand om lillebror och alla katter medans baby jobbar. Inte för att lillebror inte kan ta hand om sig själv, han fyller ju 19 på lördag men så att man i alla fall vet att han får mat och baby har precis börjat jobba nu efter sina 4 veckors semester så han kommer mest att sova denna vecka innan han kommer in i det hela igen.

För övrigt var lillebror och jag till stan idag för att hitta på bus, haha baby ville ha en batman dräkt och en batmobil sa han så har köpt en present till han nu! Hihih! Köpte även lite papper till scrapbook boken, de hade massa andra roliga prylar till scrapbooking så vill ha mera :) roliga saxar och sånt. Får köpa på mig lite mera sådana saker. Köpte mest klistermärken i USA för mamman i familjen hade massa andra saker men ska köpa på mig sådant nu.

Jobbade i fredags med, var galet faktiskt. Vakten kom in med en kvinna i 30 årsåldern till mig och bara sa till att hon behövde ta ut pengar till inträde. Höll på med en annan kund då så fixade klart det sen gick jag och prata med vakten som stod kvar i hörnet av baren och talade om att jag inte visste hur man tar ut pengar, då kom hon fram till oss och började tjafsa med vakten och var jätte otrevlig mot han, smart brud. Sen började hon skrika om att hon skulle ha det starkaste i hela baren och det hela blev bara värre och värre. Jag tittade på vakten, lämnade tillbaka hennes visa kort och gick därifrån. När jag vänder mig om ser jag hur han lyfter ut henne då hon är helt hysterisk!! Visade sig senare att hon börjat slå på andra vakten i dörren med så de fick kalla på polisen och då hade denna 30-åriga kvinna sparkat sönder lykotrna på polisbilen!! 30 år!!! Kom igen va, kul att vakna upp i fyllecell och anhållen för våld mot tjänsteman. Lyckad kväll! En del människor fattar jag inte hur de tänkter inte.

Nej ska återgå till min bok nu,

/J

R.I.P.



Tessie, 1998-2008 kommer alltid älska dig.....

Inte helt i form

Sov större delen av dagen igår men lyckades klämma in ett besök hos moster Inga-lill som fyllde 50 år i alla fall. Känndes som att det kanske vore bra att göra det. Har inte varit på topp idag heller men mår i alla fall lite bättre, fattar inte hur man kan vara så galet trött? Har för övrigt missat en massa födelsedagar, bästa kompisen fyllde år 28 eller var det 29? Kommer inte ihåg det nu heller, vet att Sandra fyller någon gång när lillebror fyller för hon brukar påpeka det så jag ska minnas men går inte ändå. Tog mig ca 20 år att lära mig lillebrors födelsedag som nu är den 26 juli och mamma fyller på lördag den 19. Upptäckte att även Malin fyllde år i juli vilket jag hade noll koll på.Måste börja skriva upp sådan saker =) just nu väntar jag på brorsan igen för han ska komma in för att spela mini eller frisbee golf, vi har inte bestämt vilket. Men det bli trevligt! Något att göra ett par timmar, ikväll ska det kollas film med Helge med, Chucky 4 och 5! Bra grejer så är väl bäst man tar fram dammsugaren nu då kanske, flyger tussar av Spike häromkring!

/J

Planera lite idag :-)

Ja idag kommer min brudtärna på besök för att ta en fika och säkert prata lite detaljer och sånt även om det inte är förrän i augusti nästa år vi gifter oss. Bra att vara ute i god tid har jag hört, glömt kolla med mamma och "kordinatorn" att prästen är bokad med. Får försöka komma ihåg det sen. Lillebror kommer också förbi idag en sväng, ska shoppa present till mor samt följa med oss och testa frisbeegolfen här i Karlstad. Kanske inte optimalt väder idag förblåser lite men man måste ju testa någon gång. Ska för övrigt jobba nästa fredag igen och sen hela helgen efter det så är nice, lite extrapengar. Vet förresten inte om jag kommit in på kursen i höst för kommer inte in på sidan för att kolla det just nu men det ska inte vara några problem då man har programförtur! 2 år kvar sen är man färdigutbildad lärare!

/J

Skit också.....

Fucking jävla shit helt enkelt....Tessie, våran hund hemma hos föräldrarna är dålig.Problem med levern.....kommer inte att finnas kvar länge tillnu....vistt hon är 10år gammal och är en liten hund men i alla fall...man vill inte att de ska försvinna....älskar dig min lille korv...

/J

Dag numero 2

Ja kan ni tänka er, min plan för gårdagen lyckades jag hålla! Bortsett från att jag somnade en timme på eftermiddagen vilket jag inte skulle men annars så. Hade till och med lite träningsvärk när jag vaknade så känns jäkligt bra. Tvingade upp baby vid kvart i nio för en 1 timmes prommenad runt Kronoparken och efter det var det frukost. Lite besviken blev han för att han inte fick äta sylt till frukost men nope. Det kan få vara en helg belöning =) känndes jäkligt bra med prommenad och känner mig både piggare och fräschare nu mot vad jag gjort på länge så detta nya schema skall hållas! Idag ska vi för övrigt hem till grannen och spela Wii! Ska dit runt 2-3 tiden typ så lunch först. Lite lustigt med mat och sov schema kanske när vi är så pass gammla som vi är men vad som hels för att få in rutin på att motionera så är jag nöjd å glad. Har föresten hittat ny ring nu som jag är riktigt förtjust i så det kan nog bli den istället =) bra va?

/J

Någon som vet?

Vad det ska bli för väder imorgon? Baby har nu blivit övertalad att även han gå efter schemat jag gjort så det är planerat promenad imorgon klockan 9:30/10 typ och skönt om man kan slippa regnet då. Håller för övrigt planen fortfarande idag så hoppas på att få in rutin på den sen. Bara man bestämmer sig så borde det ju gå helt enkelt. Nu lite tv softande innan besöket kommer sen!

/J

GHAAAAAAAA

Jävla skit också, upptäckte när jag klev ur duschen och hade tvättat håret att jag nu börjat flagna i pannan och hårfestet. Ser alltså ut som om jag har mjäll i luggen. Skit också, sned lugg idag ja men störande som fan. Hur lyckades jag bränna mig så skevt? För övrigt har min plan för dagen gått bra än så länge, frukost vid 9, tränade vid 10 och nyss duschat så skall nu ta mig en banan. Lunch planerat till ett och ikväll kommer Ida och Arvid på besök en sväng så då blir det lite fika. Kalle och jag har ju bakat som fan den sista tiden för vi har inte haft nått att göra :p har småkakor, bullar, apelsin sockerkaka och äppelpaj hemma just nu. Kom hit och ta en fika!

/J

Dag 1

Ja idag är första dagen med min nya plan som jag gjort upp för mig själv, får se hur bra det går. Det hela handlar om att få lite rutiner, gå upp, äta frukost, motionera, mellanmål, lunch osv. Har varit så kass på allt sånt på sista tiden så tänkte att nu får jag ta och skärpa till mig. Får som sagt se hur det hela går. Hyfsat fint ute så man skulle kanske ta en prommenad men har beslutat mig för träningsdvd idag så ska bli den. Blir fest i helgen med, Slyna fyller år igen :p så ska troligen på hans fest, ska höra med baby bara om han vill med men han är ju ledig så det ska han nog gå med på. Måste hitta något passande att köpa med bara så är det lungt sen. Kanske kan ta med katten ut en sväng i kopplet sen om uppehållet håller i sig, inte kul när det bara regnar. Ja ja, halv tio är det planerat träning så dags att sluta nu..

/J

Är hon inte söt?



Min lilla Bubblan!

/J

Uppe med tuppen

Eller inte riktigt kanske, klev upp vid kvart i nio vilket i och för sig är tidigt när man är ledig och har nada att göra. Hade tänkt yoga men fan orka det närman är nyvaken? Blivit bokläsande på soffan istället. Kollade på sidan på nätet nyss som har ringen jag ville ha, blev mycket förskräckt när den nu hjöts till 20.000:- bye bye ring typ...den är värd ca 24.000:- så visst att den kostar men kändes som att jag kan glömma den idén nu. Har kollat runt lite på andra sidor istället så tänkte bege mig till stan för att hämta kataloger från en av butikerna här samt köpa lillebrors födelsedagspresent. Men först lite frukost!

/J

Glömt ju!

Har glömt berätta om personalfesten i söndags. Men det gör inteså mycket för har bara en sak att säga. ALDRIG MERA LAKRITS SHOT!!!!

Ha det bra nu under resten av söndagskvällen, baby och jag ska kolla på Buffy!

/J

Varit i Danmark

Jepps, har varit i Danmark en sväng. Var med baby till hans föräldrars sommarstuga på Orust och tack och lov så spenderade vi en av dagarna i Danmark. Jag menar, denna stuga ligger mitt i skogen! Med utedass!!! Fatta paniken eller, jag som hatar skog och kryp och allt som hör till typ. Inte riktigt jag liksom men var snäll och följde med för att slippa purkna miner. Danmark var varmt och fint så nu har man bränt sig, ingen vidare snygg bränna dock, märken efter solbrillor m.m. så ni kan ju gissa vad snygg man är!



Han ser så lustig ut på den bilden, som en sur unge =) fast det var han inte!



Skagen, var la fint med sten..öh..hm..jo i nån minut sådär kanske sen bidde det lite segt. Men fick med mig ett par stenar hem i alla fall!

/J

Lista!

Stal en lista från polaren Jennie

För 10 år sen:

1.) Hur gammal var du: 13 skulle fylla 14 
2.) Var gick du i skola: Stora Vallaskolan, Degerfors 
3 ) Var jobbade du: -
4 ) Var levde/bodde du: Degerfors, bruket
5.) Var brukade du hålla hus: På den tiden, hemma mycket 
6.) Bar du glasögon: Nej
7.) Vem var din bästa vän: Hm..sjuan, var nog Åsa och Janice då
8.) Hur många tatueringar hade du: Ingen
9.) Hur många piercingar hade du: Öronen
10) Vilken bil körde du: ingen
11.) Hade du varit på ett riktigt party: Hade inte börjat än 
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat: Nej.
13.) Vem var du kär i: Hm...tror det var en viss Posth 
14.) Vad gillade du mest att göra: Vara hemma  
15.) Vad önskade du dig: Att flytta till större stad och varmare land 
16.) Vad lyssnade du på för musik: BSB o Spice-grils...typ...
17.) Fritidssysselsättning: Friidrott
18.)Vad hade du för klädstil: Väldigt vanlig

För 5 år sen

1.) Hur gammal var du: fyllde 19 det året 
2.) Var gick du i skola: Turistgymnasiet, Tjörn och sen Göteborgs universitet
3.) Var arbetade du: jobbade ej
4.) Vart bodde du: På Tjörn och sen på Hissingen
5.) Var brukade du hänga: Hemma hos Nordin och Styret
6.) Använde du glasögon: Nej
7.) Vem var din bästa vän: Linn, Jens 
9.) Hur många tatueringar hade du: En i svanken 
10.) Hur många piercingar hade du: Hm... hade navel, tunga och öron 
11.) Vad för bil körde du: Min bubbla från -73
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat: Yes
13.) Var du singel/upptagen/dejtande: Hade något förhållande där en kort sväng men annars mera "relationer"
14.) Vem var du kär i: Hm..kan ha varit Magnus
15.) Vad gillade du mest att göra: Festa
16.) Vad önskade du dig: En bättre tillvaro
17.) Vad lyssnade du på för musik: 3 doors down bland annat
18.) Fritidssysselsättning: Party
19.)Vad hade du för klädstil: "Mode" typ


För 2 år sen

1.) Hur gammal var du: 21-22
2.) Var gick du i skola: Karlstads universitet 
3.) Var jobbade du: Hm..jobbade nog på Transcom den sommaren 
4.) Var bodde du: Kronan i Karlstad
5.) Var brukade du hänga: På Bunkern eller någon krog med Essa och Maria
6.) Använde du glasögon: Nej
7.) Vem var din bästa vän: Linn, Sandra och Essa 
8.) Hur många tatueringar: 1
9.) Hur många piercings hade du: Tagit bort den i tungan men navel och öron kvar
10.) Vilken bil körde du: Volvo 240
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat: Yes box
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande: Singel en stund senda upptagen
13.) Vem var du kär i: Pär
15.) Vad gillade du mest att göra: Festa
16.) Vad önskade du dig: Något jag aldrig kan få igen
17.) Vad lyssnade du på för musik: Radio musik typ, pop å shit 
18.) Fritidssysselsättning: Umgås
19.) Vad hade du för klädstil: Jeans och t-shirt 

Idag

1.) Hur gammal är du: 23, snart 24
2.) Var går du i skola: Karlstads universitet
3.) Var arbetar du: Wictoria, Karlskoga 
4.) Var bor du: Saxofon, Karlstad
5.) Använder du glasögon: Nepp, perfekt syn!
6.) Var brukar du hänga: Hos vänner, på bunkern lite här och var
7.) Talar du med dina gamla vänner: Linn och Sandra
8.) Hur många piercings har du: Öron och navel
9.) Hur många tatueringar: 2 st
10.) Vad har du för bil: En Opel 
11.) Har ditt hjärta krossats: Ja genom åren 
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande: Sambo snart gift :-)
13.) Vem är du kär i: Baby!
15.) Vad gillar du mest att göra: Vara hemma med baby, festa med polarna, slappa, bio m.m.
16.) Vad önskar du dig: Just nu, något jag aldrig kan få samt min ring för 18.000! :-D
17.) Vad lyssnar du på för musik: Blandat men mest radiomusik än då
18.) Fritidssysselsättning: Film, vänner, fest m.m.
19.) Vad har du för klädstil: Väldigt blandat