Sliten idag

Jobbade igår och det var rätt mycket folk för ovanlighetens skull så känner mig sliten idag. Är fortfarande små förkyld med så inte riktigt på topp idag. Var ett gäng igår som brände galet mycket pengar! 2 flaskor champange för 950:-st, en annan som kostade runt 400, shots m.m. för typ 500 till och det lustiga var att de inte ens verkade fulla! Sen så bjöd de en hel del tjejer på champange så de drack kanske inte mycket själva. Hade sådana där störiga gäster med som ville ha mitt nr och ta en fika m.m. INTE intresserad!! Det gick inte in i huvudet på en del av dem, var någon som tyckte att han var guds gåva till kvinnorna men när han stod och visslade på mig i baren som om jag vore en hund kan jag tala om att servicen till han inte var den bästa!

Nu är jag jävligt trött även om klockan bara är kvart över ett och jag nyss gått upp! Somnade ju runt halv fyra fyratyp så inte så konstigt. Blir jobb idag med men Björn Rosenström spelar på statt så blir troligen lugnt idag.




/J

Det är änna ute nu :-)

Jepp, baby har berättat för sina föräldrar nu så nu vet de närmsta om våra planer. Med andra ord, det blir bröllop i augusti nästa år. Moster tyckte det var jobbigt att behöva vänta dit men det skall ju sparas pengar med till diverse olika saker. Jag är som sagt kär i en ring för 18.000:- men annars kommer vi inte behöva betala speciellt mycket. Har fotograf gratis, stället gratis, kläder betalar mamma åt mig, frisör gratis, mamma står för band och mat kan vi får bra pris på genom kusinens kille som är kock med egen restaurang och babys föräldrar hjälper självklart till med pengar de med. Så är babys kläder, maten och lite smått till som ska betalas. Kommer inte heller att bli något jätte stort bröllop utan släkten och nära vänner bara. Planerar redan för fullt :p

/J

Idiot kärring

Blir så jävla arg, när jag pratade med kärringen i februari sa hon att det inte var några problem men sen har hon inte ringt som hon sa så ringde nu för att kolla vad som händer egentligen och fick svaret att nej men du fick bara stå på lista att du ville jobba och nu blev det inte så. Kan lova att jag aldrig mer kommer att jobba på det stället, inte när det går till såhär. Hon har inte ens kunnat ringa och tala om att det inte blev något så att jag kunde ha sökt ett annat jobb liksom. Korkade kärring, beror garanterat på den blåsta grannen kan jag ju räkna ut men fine, ska aldrig mer jobba på det dagiset.

/J

Hehe

Fan vad nice, ska jobba både fredag och lördag nu, woho mera pengar! Ska även ringa dagis idag och fråga varför de inte ringt mig som utlovat, insåg att det är i sådana fall inte nästa vecka utan veckan därpå som jag ska jobba där så håller tummarna nu igen för 4 veckors jobb på dagis varvat mer bartender jobbet. Pengar pengar!

På frågan om vad som skall köpas så kan jag säga så här, "something old, something new, something borrowed, something blue" *blink*

/J

Hmm..om jag på egen hand skall kunna spara...

...pengar till just den, så måste jag spara 1500:- i månaden på ett år. Ingen mer alkohol, inga mera cigg och ingen mer shopping :-( bara fixa födelsedagspresent till mamma då men sen tar det stopp :-( men vill verkligen ha den om man måste ju ha någon som man trivs med för den ska vara med resten av livet. Typiskt mig att hitta en för 18.000 bara då....

/J

Spara pengar

Ja det ska det göras nu, kan komma undan billigt också så det behöver inte vara det extravaganta även om jag hade tyckt det vore nice. Men det andra allternativet går upp till 95.000:- direkt och då fattas en hel del på det. Med alternativ ett så kommer vi inte ens upp i den summan så visst. Får fundera på det.

Usch är fortfarande bra förkyld, störigt som fan. Börjar bli hungrig med så kanske skulle ta och fixa till nått. Finns ju iaf fiskpinnar jag kan äta tills baby vaknar sen. Har en del att fundera över nu så ska göra det.

/J

Kissarna firar midsommar





/J

Jävla skit...

...jäkla ryssar som gör sådär, nu åkte ju enda laget jag hejjade på ur fotbollen. För övrigt var Sex and the city filmen jäkligt bra så något possitivt i alla fall med denna dagen....

/J

Midsommar!

Ja denna lär i alla fall bli bättre än den förra så mycket kan jag säga. Sitter och laddar hem musik just nu och ska nog strax ta mig en macka innan det kommer människor. Ska sitta här och käka å tjöta lite innan vi drar vidare till Rickard. Tur man städade för bara någon dag sen i alla fall för nu slipper jag det idag! En piggelin drink har utlovats till Ida med så skall ordnas, fluff den blandas med 3 cl vodka, 3cl midori samt fruktosda och massa is i vanligt hihgball glas! :p testa den :-)

Trevlig Midsommar!

/J

Ja det är väl bara att grattulera

Eftersom alla helt plötsligt drabbats av vuxen hysteri så får man väl ta och grattulera er alla som nyligen gift sig eller ska gifta sig i sommar, har redan 2 bekanta som gift sig och fler är på väg. Sen så är det bullar i ugnen så att säga så grattis till alla er med, hoppas allt går bra! Bara lilla jag som ännu inte planerat någto av de båda men vem vet, får kanske lägga fram ett förslag om bröllop för baby ;-)

/J

Två utslagna katter!

Haha tog en tripp hem till mor och far idag för att Bubblanskulle få hälsa på där innan hon blir dumpad där när vi ska till Dublin. Gick rätt bra även om hon var rädd för hunden men nu när vi kommit hem är de helt slut! Sover som två små grisar. Har fått in betyget för kursen nu med, bidde ett litet VG som jag fan förtjänade av gubben. Var ett område jag kan bra så det var jag värd. Inte för att en enda jävle kommer kolla in mina betyg sen när jag är klar men i alla fall. Var lustigt att gå på bio igår med förresten, förhandspremiär. Man fick gratis godis och så var det en som presenterade filmen innan vi fick se dne, var ganska udda enligtmig. Lagom flum sådär men baby tyckte det var "mysigt". Försäkte få han att förstå att det minnsan inte alls var "mysigt". Han är allt en lite kärring ibland! Lyckades dra på mig parkeringsböter idag med, tack för den precis ad jag behövde nu när jag är typ pank. Nästa år måste jag fixa annat sommar jobb. Har inte hört nått från dagis än så har typ gett upp hoppet om att de ska ringa nu. Men man vet ju aldrig, är inte innan juli jag ska jobba då i alla fall så de hinner ringa än. Överlycklig för att Kajsa i alla fall fixade ett jobb åt mig, även om det bara är ibland och taskigt betalt så är det några hundra extra i kassan. Sen är det fan lite status på att vara bartender med!!

/J

Sex And The City!




Fan vad nöjd jag är nu! Ska se Sex and the city filmen på lördag, klockan 15:00 med Isis och Nes! Velat se den nu ända sen jag hörde att den skulle komma på bio men inte haft någon att gå med då baby inte alls vill se den så är fan super nöjd nu! Ska hämta ut biljetterna idag sen tänkte jag när vi är på förhandsvisninge idag av Adam Sandler filmen. Blir nog en bra vecka detta! Får se om man ska jobba något i veckan med eller om man blir ledig, det märks. Pengar är alltid bra!

Hulken



3 cl Vodka
3 cl Midori
Mjölk

Me Like It! Testandet av drinkar fortsätter här hemma i huset! Wanna join? :p

/J

Inte skrivit lika ofta nu!

Nej har inte orkat helt enkelt. Lillebror har varit här på besök, vi hade drink kväll med baby och Hasse. Blandades drinkar hej vilt! Måste ju träna inför jobbet! Hehe ska för övrigt jobba ikväll igen, gött med extra pengar så att säga. Hade inte fått lön förrän augusti annars vilket är lite surt så super nöjd att man fick ett annat jobb. Vet inte än om jag ska vara på dagis med men det får vi väl se. Beror på om hon ringer eller ej tanten. De pengarna får jag inte förrän augusti men det är bra att kunna spara pengarna som jag får då om det nu blir något med det.

På måndag ska vi på bio, förhandsvisningen av Jiddra inte med Zohan, tror den kan vara kul. Var gratis att se den för mig som är medlem! Nice! Vill se sex and the city filmen med men baby vill inte se den så får väl gå själv eller nått. Vi ska även på en "kryssning" (heter så med mera båttur) runt i Karlstad. Fick erbjudande från bostadsbolaget och har inget annat att göra så gratis nöjen är uppskattat!

Nej nu är jag hungrig, vart är baby med maten??

/J

Känner mig som en alkis!

Ja det var faktiskt pinsamt att handla sprit på systemet för så mycket pengar som jag gjorde. Men tanken är att det skall finnas lite hemma och eftersom att både jag och lillebror numera ska jobba som bartendrar i sommar så ska vi blanda lite drinkar hemma här imorgon är det tänkt!

Idag ska jag och grannen spela FF7! Har faktiskt bara spelat FFX och FFXII så kan vara kul att testa det som skall vara det bästa av dem alla. Blir dock hos mig och inte hos han med projektor för katterna slogs lite förut så kan inte lämna dem ensama en hel dag än. Ska iväg ikväll med och försöka fixa biljetter till smygpremiären av en fim som är på måndag. Är man med i bioklubb så skall det väl ändå utnyttjas. Ja ja dags att skölja bort min fina ansiktsmask så jag inte skrämmer grannen sen!

/J

Bubblan och Spike



Första bilden på mina två älsklingar tillsammans!

/J

Bartender!

Jösses säger jag bara, skulletill krogen igår för att träffa chefen och sen åka hem efter att ha disskuterat eventuelt jobb. Trode jag i alla fall. Så blev det icke! Jag var ensam bartender i stora baren på den krogen igår. Jösses säger jag bara, inte beredd på det för 5 öre, ingen bartender utbildning alls och så lämnad helt ensam i baren!!! Nervös han jag inte vara kan jag säga. Är ett jäkla stort steg från intervjuv till att jobba måste jag säga dock. Lillebror hade i alla fall någon han gick med som tur var för honom men jag stod ensam!!! Galet värre, kom en kille och bad om en jordgubbsdrikn. Bara jaha? Jag kan ingen!!!! Hittade smaken jordgubb och slänge i lite sprit och mjölk, klart! Vanilj vodka, jordgubb och mjölk med is. Undrar om det är en riktig drink? Den gick hem i alla fall för kompisen ville ha en likadan sen. Men kan säga att jag kände mig aningens lost! Att ha jobbat 2 gånger på våran ynkliga studentpub som har 2 ynka kylar och ingen sprit är ju knapptast svårt för det klarar även de dummaste av och tro mig en del av dem som jobbar där går inte hissen ända upp på! Men att stå ensam i en enorm bar med 2 kassor och en jävla massa sprit var en annan sak! Sålde dock för ynka 1100 igår då det var dåligt med folk men fick 50 i dricks på det så okej för att vara min första dag som bartender!

/J

Var på student igår!





Lillebror och kusin malin, kan lova att det trillade en och annan tår! Har blivit blödig :p

/J

Nästan helt klart nu

Ja nu är det bara dess små saker kvar att fixa, saker jag inte kan fixa än för först ska jag och baby till Ikea och inhandla lite grejor! Men sen är det färdigt! Så gött verkligen att ha flyttat och kommit i ordning. Spike kom hem igår med och han verkar infinna sig väldigt bra. Var uppe halva natten och spanade på allt men annars tycks han trivas. Han lär bli väldigt glad när jag sätter upp nätet ute med så han får sitta på balkongen! Tänkte även inhandla någon billig grill så man kan grilla lite ikväll kanske. Såg att grannen grillade igår på sin balkong så då måste vi med få göra det. Är nästan helt klar med arbetet i denns kursen med, hade opponering igår och jag hade ett vg arbete utan större fel. Bara små saker som jag kunde fixa bara för att fixa något. Hade ju varit kul om man kunde få till ett vg i den enda allmänna kursen som faktiskt betyder något. Men men det märks och gör mig inte mycket om det bli ett g, huvudsaken är att man får ut sin examen sen i slutet och än så länge har jag klarat allt så är nöjd nu innan sommaren.

Ska på typ intervjuv på fredag med, har troligen fixat ett jobb som bartender. Får väl se om jag får det andra jobbet med, då blir det dubbla jobb i sommar! Fet med pengar sen! Men som sagt det märks, kanske bara jobbar 3 veckor på dagis i sådan fallför ska ju till Dublin i augusti med. Denna sommaren kommer nog bli en bra sådan. Ska hämta bubblan på fredag med, lille bebisen. Hoppas allt går bra med Spike bara.

/J

Sååååå trött

Ja jösses vad sliten man är nu. Flyttade igår och det blev en hel dag med bärande och plockande. Var uppe halv åtta idag med för att fixa och så här hemma men nu är det fan nästan klart. Det ska upp lampor och musik rummet skall fixas i ordning men samt tv ska kopplas ihop men annars är det fan klart! Så skönt verkligen, bara mså plockande kvar. Grannen träffade jag nyss med, hennes 2 bebisar gillade inte borrmaskinen. Oppps, men hon sa i alla fall att det kunde ju faktiskt inte jag veta och det stämmer. Ska inte borras mer just nu i alla fall utan var bara hyllan som skulle upp.

Förresten gick opponeringen riktigt bra, jag hade skrivit en vg uppsats så det var ju bra. Inget större att fixa bara finlir för sakens skull så visst. Stackaren jag opponerade på var det inte lika bra för men han gillade vad jag sa, jag lade fram det på ett bra särr som vissade att jag har goda läraregenskaper! Nice! Fått igång nätet nu med vilket är bra och en router är på väg så man kan surfa trådlöst. Spike vet jag inte vart han tog vägen men han ligger nog i lådan med kläder som vanligt. Nu blir det dusch innan jag ska hämta baby på jobbet och upp imorgon för ärenden igen!

/J

Hur elak får man vara?

Ja detta är lite jobbigt nu, ska ha opponering i denna kurs på tisdag nästa vecka och deflesta i min grupp har läst en termin innan och inget mer. Detta innebär att de inte vet hur man skriver ett arbete. Jag hade förväntat mig en låg nivå men tjej jag opponerar på är på högstadienivå och inte ens då hade jag godkänt hennes arbete. Känns skit jobbigt nu för vet liksom inte vad jag ska säga till henne på tisdag, det enda snälla jag kan säga är att hon valt ett intressant ämne men sen då? Detta är nog det värsta arbetet jag läst på universitetet måste jag säga. Jösses, människan kan inte ens punkter och kommatecken!!

/J