Riktigt nöjd nu

Shit vad jag har grejat idag, har diskat och städat så jag blev helt trött och har nu precis kört ett stenhårt träningspass på 45 min så kommer vara helt död imorgon. Har inte tränat ordentligt på ett tag så kommer säkert ha träningsvärk imorgon men det gör inget. Ska varva ner nu innan jag hoppar in i dushen, görman inte det finns risk att man svettas efter att man duschat och det har jag inte planerat. Ska fixa lite lasagne sen med. Det är något jag skulle kunna äta ofta! :-) imorgon blir det restaurang med med mor och far och bror och baby. Pappa fyller hela 47 år så ska gratta honom. Ska nog ta en tripp till ica på bergvik efter duschen för letar efter en sak till han som vi hade tänkt köpa men ännu inte hittat. Tyvärr ser det ut som om att det blir svårt för oss att flytta dock. Troligen får vi inte nyckeln till lägenheten förrän på måndag den 2:a juni och då kan typ inte våra föräldrar ta ledigt bara för att hjälpa oss flytta. Helge har erbjudit hjälp men han jobbar nog med på en måndag. Ingen idé att kolla nu om man kan få nyckeln tidigare dock för är ett tag kvar men ska kontakta dem när det närmar sig.

/J


Det går framåt

Har nu fixat ny lägenhet, jag och baby skrev kontrakt igår. Super finlägenhet så är jätte nöjd. Har även nyss gjort sista tentan i kursen och klarade den så är snart helt klar med denna kursen med, 15 poäng tack. Snart är c uppsatsen godkänd också så det går framåt just nu i alla fall. Känns bra. Baby och Helgeska till stan och säga upp denna lägenheten idag med och se om han får ta över den efter oss. Hade varit jätte smidigt. Babys andra present har kommit nu med, var en t-shirt med misfits på så han verkade nöjd. Nej undrar om man ska äta frukost när man är uppe så tidigt.

/J 

Jaha det var väl typsikt

När man äntligen har lyckats sova något inatt så ska man bli väckt!! Somnade i alla fall runt två vilket är hyfsat men redan vid tio imorse började telefon pipa för fullt. Baby igen som undrar när jag kommer hem, han är väldigt hysterisk på det där med tid. Säger man att man ska komma hem vill han gärna ha ett klockslag. Samma sak när pappa varit på besök och säger att han ska komma tidigt eller på förmiddagen så vill baby gärna vet vilken tid. Han har svårt med det där att man dyker upp när man dyker upp så att säga. Han undrade med vad jag vill ha för mat ikväll, hallå, har nyss vaknat så mat till kvällen ärkanske inte det första jag tänker på. Essa hade också skickat sms för hon hade försovit sig och undra vart jag är. Orkade inte gå upp och prata i telefon när jag sov. Sen tyckte mamma att jag skulle med dem till jobbet och hjälpa till med brors projektarbete. Nope, det har inte jag planerat förhar egna arbetenatt göra så ta hand om hans, nope! Ja ja skai alla fall åka hem idag men har inte beslutat mig för riktigt när, åker jag nu får jag åka hem och städa och de har man ju inte lust med!

/J

Hemma hos mor och far igen

Jepp åkt hem på besök några dagar under påsk. Kännde ett behov av att umgås med familjen, Baby jobbar i alla fall så han klarar sig utan mig i några dagar. Han fick för övrigt en tatto i present nu när han fyllde. Har beställt en annan present som är på väg men på grund av påsken så tar posten extra lång tid på sig så den har inte hunnit komma. Snart dags för Tjälis med, har ingen större lust med det just nu men blir säkert kul sen. Ida ska ju med i alla fall så då kan man knappast ha tråkigt. Måste maila sandra någon dag med om böcker, de hade några till denna kursen trode hon så ska kolla det. Har ingen lust att köpa böcker till denna kurs faktiskt. Ska på möta på onsdag med och skriva kontrakt på nya lägnheten, ska bli så skönt att få något större. Som sagt, trummor i sovrummet är inte vad jag anser optimalt!

/J

Dessa sömnproblem

Spelar ingen roll att jag inte sovit middag nu de senaste dagarna kan inte sova på nätterna i alla fall. Det är inte det att jag intekan somna, det går bra men jag vaknar hela jävla tiden och då har jag svårt att somna om igen och blir irriterad på att baby andas för högt eller liknande. Hur fan ska man göra för att sova bra egentligen?

Ska med Essa till bergvik idag för lite flummande runt omkring och hade tänkt att vad skönt med sovmorgon idag då. Vaknade runt nio redan och väntar nu på att klockan ska gå. Ska strax kolla msn om honär online för då kanske vi kan åka snart i alla fall. Har inget att göra här hemma i alla fall mer än att stirra i väggen.

/J

Vad har man gjort idag då?

Inte ett jäkla dugg kan jag be att få tala om. Spenderade ett par timmar med att spela psp. Slösurfade på nätet i ca 2-3 timmar. Sen har jag typ inte gjort nått mer sen jag kom hem från uni. Skit tråkigt är vad det är. Imorgon har jag i alla fall bokat "dejt" med Essa. Vi ses typ aldrig nu för tiden och pratar knappt heller vilket känns lite konstigt då vi ändå gått i samma klass i 2 år så känner att vi behöver umgås lite nu. Fått en kännsla av att hon inte mår tip topp heller så kan vara bra med en dag med lite skitprat, en fika och fönstershopping! Jag måste även köpa glykol till bilen så hade behövt ge mig iväg till bergvik imorgon ändå om inte annat. Har lovat Maria med att vi ska ses och fika men inte hunnit det heller, hon pluggar för fullt till en tenta nu med. Kanske ska kolla om vi kan ta det på fredag. En annan är ju ledig nu till den 31 då nya kursen startar. Om någon missat det så är det för övrigt galet skönt att denna kurs snart ör slut!!! YES!

Baby är för övrigt nervös för att han vän ska få bebbe. Inte fattat varför han är det, han är ju varken mor eller far men han sa att jag inte förstår, det är ju lille anders som ska bli far. Jaha? Jag har nog missat nått där för har inte varit nervös när mina bekanta klämt ut ungar. Han kom förövrigt hem från jobbet igår och hade träffat en rolig bebis som jag fick höra tjat om hela dagen, baby har mer babylängtan än jag kan jag ju tala om. Jag lär inte skaffa barn än på länge, länge!

/J

Plagiat

Kan man plagiera sig själv? Jepp det går alldeles utmärkt fick jag lära mig idag. En bekant i klassen, även kallad fluff hade skickat in sin studiegruppsarbete. Efter att han gjort detta upptäckte han en del stavfel så han tog tillbaka arbetet och skickade in det igen. Detta tyckte inte programmet its som vi använder om! Det visade att arbetet var 99% likt ett annat så vår lärare trode de fuskat!! Hur bra är inte det egentilgen när man plagierar sigsjälv? Starkt jobbat vännen!

Vårat arbete gick bra, jag svamlade på som vanligt medans de andra krakarna hakade sig fram med papper under näsan. Kunde naturligtvis inte vara tyst denna gång heller utan gick in och lade mig i vad de andra sagt. Sorry men är ett grupparbete och jag tänker inte kugga för att någon anna klantar sig. Vi hade även en bra föreläsning idag med en tjej som jobbar för Fair trade, rättvisemärkt. Fick papper där man kan anmäla sig till en utbildning/kurs hos dem och bli ambassadör. Lät interessant faktiskt, kostade dock 800:- så lär väl inte bli av men hade varit coolt med titeln ambassadör! Mohaha.

Annars är jag övertrött och flum som vanligt, alla åker hem nu under påsk men jag var ju nyss hemma plus att mor och far kommer på lördag eftersom att baby fyller år på söndag. Lovat att hjälpa han baka bullar på fredag och tvingat han till att baka tårta som jag också kommer få hjälpa till med. Enbart bullar känns så tråkigt.

Undra om man skulle sova middag nu sådär ett par timmar efter middagen, är inte riktigt hungrig än så får bli mat senare igen.

/J

Hittade en bild som jag stal!

image90 Jepp denna bild tog vi, ska man ha bild på skurkar så måste man nästa ha en på klassiska sådana. Pratade med en av de andra igruppen och hon tyckte det var bra. Som om de skulle våga säga något annat när det är jag som ännu en gång skrivit grupparbetet. Hennes sambo hade mage att klaga på att vi använt oss av universitetets logga, copyright. Jo visst, grejen är bara den att man kan hämta loggan på deras hemsida för att använda sig av i arbeten och redovisningar. Är inte heller troligt att våran lärare skulle klaga på detta. Det lustiga med det hela är att han inte klagade på att vi tagit denna bild vilket garanterat skulle kunna ge oss mer problem än vårat eget universitets logga! Besservisser är han och extremt störande, han klagar på mig för att jag inte gått på frivilliga föreläsningar som jag har kunnat läsa allt om på nätet medans han talat om att han typ fuskat igenom hela engelskan som iaf jag klarat av utan problem. Lite bitter kanske, ja.

Hade svamlat en massa mera men datorn bråkade så det försvan, var väl inte så viktigt :-p ska äta kvällsmat och sedan sova nu då man har heldag imorgon vilket jag inte haft på länge. Har ju "skolkat"

/J


Yes ser äntligen slutet på tunneln så att säga

Är bara jätte lite kvar av denna hemska kurs vid namn natur och hållbar utvekling. YES! Fan det har varit den segaste kursen någonsin på universitetet måste jag säga, värre än estet och lus och de avskyr jag med. Är ett konstigt system de har för lärarprogrammet men har gjort hälften nu, alltså resten av denna termin kvar plus 2 år. Jippi...var seriös och tränade idag med, lite i alla fall tills jag kom på att det var himla tråkigt. Har inget vettigt att skirva idag egentligen, skall sätta mig och surfa efter bilder på skurkar till vårat grupparbete är tanken men inte orkat än. Känner för att göra något men vet itne vad. Får bli sista pluggbiten först, sen har jag iof marias motorsågsmasakern, del 1 att titta på. Eller om det blir del 2? Den kom nyss men handlingen är innan den andra. Ja ja viktigt att veta. :-) Ska se om jag hittar några bra skurk bilder nu då.

/J

Shit vad träningsvärk man kan ha

på diverse skumma ställen för övrigt. Funderar på hur jag går egentligen när man har träningsvärk i skinkorna!! Galet galet. Fick för övrigt veta att Miss M hört av sig, mår väl inte bra inte men verkar i alla fall gå åt rätt håll vilket känns skönt att veta. Uppsatsen är inlämnad nu med för att bli betygsatt, jag antar att den borde vara godkänd då om min handledare anser att den är bra nog nu för att bli betygsatt. Ska bli sååååå skönt att ha den klar. Baby fyller år i helgen med och får påtvingat kalas. Eller ja kalas kanske man inte kan kalla det, min familj kommer hit för de vill fira honom och även om han inte vill fira så har han inte protesterat överdrivet. Föreslog att vi kunde bjuda hit några vänner med men det ville han inte. Vi ska baka bullar, eller ja, jag ska tala om för han hur man gör :-p ska även tala om för han hur man gör tårta! Hi hi får se hur detta går.

På onsdag nästa vecka ska vi på möte om lägenheten och trligen skriva på kontrakt då, Yes, vill ha vill ha!

/J

Seriöst värre

Jepp, var uppe klockan nio imorse, bakis som fan, för att följa med Fläpp och Flupp ut på prommenad i en timma! Shit vad dåliogt jag mår nu kan jag ju be att få tala om, det var den mest idiotiska idén på länge. Motionera en söndagmorgon bakfull?!?! Säger ju sig självt att det inte var smart.

För övrigt har
favoriten återvänt nu! Nu har man något att läsa igen istället för att slösurfa och läsa halvtradiga blogginlägg eller skriva egna mindre bra sådana. Har iof aldrig gått in för att blogga bra utan bara för att flumma så gör mig inte mycket. Nu måste jag ta mig in i duschen innan vi ska kolla nya lägenheten! Vill ha :-D

/J

En sista gång då

Ja nu borde det i alla fall vara sista gången om jag fattat det hela rätt. Fick tillbaka uppsatsen med enbart en ändring, han hade flyttat ett litet stycke till en fotnot istället så att det blev mera flyt i texten. Inga problem för min del. Han sa att om jag kollar igenom det och tycker att det är ok så är det bara jag skickar tillbaka det sen (igen) så skickar han vidare det sen till Åke så jag äntligen kan få mina 15 poäng! Har tappat räkningen på hur många gånger jag skickat in denna uppsats nu men tack och lov ser jag i alla fall ett ljus i slutet av tunneln.

Bostadsbolaget ringde förut med och frågade om vi vill ha lägenheten, ska kolla på den på söndag och ringa på måndag och tala om ifall vi vill ha den eller ej. Jag Vill!!! Tror baby vill ha den med så blir nog bra. Är för övrigtfortfarande sjuk, jobbigt för hatar att vara förkyld. Orkar inget alls

Hoppas essa fick igenom sin uppsats på opponeringen idag med, hon sa att hon inte hade fått så mycket kommentarer men har bara fått ett sms så inte pratat riktigt. Får kolla med henne imorgon. Hoppas allt är bra med em också, att hon blir bättre snartoch kommer tillbaka. jobbigt när man inte vet nått liksom...jaja ska slösa bort ett par timmar på psp nu tror jag!

/J

P.S. du får vänta till den tjugotredje!

Uppsatsen inne nu igen

För förhoppningsvis sista gången! Fan vad underbart det hade varit om min handledare nu anser att jag kan få betyg på den, 15 poängbara poff in i listan sådär! Inte helt fel, plus att jag då är helt färdig med engelskan och kan kalla mig för färdig engelskfröken :-D hihi! Är hungrig nu med, blev nog nervös av att skicka in den, vill ha kyckling kebab! Men då ska man orka åka in till stan och köpa det..hm...har inget annat för mig heller i och för sig så kanske ska ta en tripp till stan och göra av med ytterligare lite pengar. Är ju faktiskt sjuk än så tycker änna jag förtjänar det. Hasse anser att jag varit sjuk länge nog nu, han tyckte jag skulle bli frisk så han kan fixa min rygg. Får se hur det blir med den biten, gör så jävla ont när han trycker på ryggen så kanske bättre att gå och vara stel och sne :-p

/J

p.S. du vet om jag skvallrar för dig så kommer han få veta vad det är ju!

Hahahaha

Mr ToyBoy gör sig påmind igen. Pite mailade hans ena kommentar till mig, den om att alla onda män har mustach, t.ex. Hitler, Stalin och Loket. Skövdeär för övrigt en stad vi ska hata har vi lärt oss, de har för övrigt skyltar i Skövde med en man som håller ett barn i handen, dess var det röda sträck över så ToyBoy talade om att i Skövde är det förbjudet att hålla handen! ToyBoy börjar knappa in på min idol lista nu!

P.S Anders, hahahaha tror jag skulle skvallra för dig? ;-)

/J

Jävla feber

Ja fy fan vad tråkigt det är med feber! Var sjuk innan jag åkte till Syndafloden för det blev jag i Skottland men var typ frisk när jag åkte, tyckte jag i alla fall. Nu har man haft feber i 3 dagar, ont i halsen som fan, hostar hela tiden och känner sig allämnt illa. Är ju så jävla tråkigt att vara sjuk med och har inte tid till det heller just nu för måste göra grupparbete och shit i skitkursen som tack och lov snart är slut. Ska sätta mig idag med och leta efter titel till min c uppsats så den kan lämnas in sen. Väntar på svar nu med på lägenheter, fan vad glad jag blir om vi får flytta! Har fixat present till baby nu med och betalat tillbaka bostadsbidrag så nu är jag pank igen. Typiskt, tur att det blir lugnt fram till nästa phest i alla fall!

/J

Hallå, hallå?

Hallå, hallå? Vi skulle ju ligga med varan, hallå, hallå vad heter du? Hallå, hallå jag hitta ragg, hallå! Detta försök till raggning slutade inte så bra men fan vad kul vi andra hade åt det! Personen i fråga som testade detta på fyllan har fått höra ordet hallå ett antal gånger nu! Var skit kul! Andra kommentarer som, akta fittan, jävla flane m.m. har också myntats i olika sammanhang. Vår ToyBoy kläckte kommenentaren efter att i 5 min på vägen inte sett en enda bil att det är jävligt jobbigt att köra när det är så mycket trafik. Garvade åt det i minst 5 min! Sammanfattning av denna helg är helt enkelt en massa garvande trotts att jag sovit i en stol och är febrig och sliten som fan just nu så var det skit kul! Vår ToyBoy har roat oss kungligt heöa vägen hem till K-stad med sina flummiga kommentarer och roliga skrattande. Har även lärt oss vad man gör i bilen vid stoppljus, när där kör och stannar för rött skall du stirra till vänster till personen i bilen bredvid tittar tillbaka. När personen gör det ska man se livrädd ut och låsa alla dörrar fort som fan :-Däven detta var jävligt roligt! Helt enkelt massa flummande!

Hallå, hallå, hallå, vad heter du?

Over and out /J

Syndafloden

Jepp imorgon bär det av till Jönköping för en helg av studentfestande! Visade sigmed idag att vi slipper köra bilen hem så nu jäklar blir det festa kan jag lova! Ska jobba med Ida idag så får planera lite inför morgondagen, skit kul att det är henne jag åker med för hon är spontan och kul att festa med. Kommer vara bakis i en vecka sen eller nått!

/J

Färgningen av håret

image87

Så här såg man då ut med gul/orange/rött hår efter en blekning för att kunna fixa håret!

image88

Och så här ser man ut nu då :-) näjd nu när jag inte är svart i håret längre, inte för att det var något fel med det men ibland känner man för förändring!

/J

FörrestenMeLike!!

/J

Kännde för ljus

Ja började känna förlite ljusarefärg istället för det svarta jag nu kört på länge. Får skylla på vårkänslor eller nått!

/J

Shit baby fyller år snart!!

Gud det ständiga problemet. Vad ska man köpa i present till sin sambo egentligen??? Om man tänker efter så är han inte jätte svår att köpa present till för står det missfits på eller är en dödskalle så går det hem i stort sett jämt. Men jag tycker det börjar bli tråkigt med samma typ av grejer hela tiden. Vill köpa något roligare än så. Kanske ska ge han en tatuering med bil dpå Spike hihi. Nej då seriöst så har jag enbart små ideér just nu och när jag surfade runt på diverse shoppingsidor jag använder mig av hittade jag bara saker jag ville ha! Jo men älskling du vill faktiskt ha en kakform som ser ut som en solros, jag lovar. Får ta och fundera ut något bra, tips är välkomna!!

/J

Sweeney ToddDefinitivt en ny favorit med Johnny, finns det något han inte klarar av? Me like it!

/J

Färgar håret

Ja gjorde ett försök för ett par dagar sedan men färgen fastnade enbart i utväxten så såg inget vidare ut direkt. En halvdec av håret i en färg och resten i en annan! Så har nu först blekthåret. Lagom vackert i nyansen gul till orange/röd. Nu sitter nya färgen i håret och hoppas på ett mer lyckat resultat nu för annars blir det frissören. Vågar inte färga så mycket mer på ett tag nu, sliter en del på håret. Har tagit lite flumkort på mig i orange gult hår som jag nog lägger upp sen!

/J

Våga-Vägra-Vinter

Ja ikväll är det temafest på våran studentpub Bunker. Temat är våga-vägra-vinter så sommarkläderna är nu på! har blomma i håret till och med! Är väldigt fint sommarklädd men det skiter jag i, vill absolut ha på mig min nya fina kjol. Är lite 50-tals stuk på den så är skit nöjd! Få be Ida ta kort på mig och Baby sen tror jag, lite kul så. Han är strand klädd så inte lika fin som jag men iaf. Är riktigt brun idag med tack vare spraytan igår. Inte så farligt ojämnt heller som man kan tro så var definitivt värt det. Nej nu kanske man ska ringa mammsen innan det är dags att ta på sig klackarna och gå ut i kylan!!

/J