Ny dator!

Ja sambon har ju nu gått och fått för sig att han skall ta mc kort. Kommer aldrig sluta väl med tanke på hur disträ han är, han lär väl trilla av eller nått. :-( nej jag har inga höga tankar om att detta skall gå bra och anser det vara onödigt. Men ska han lägga pengar på det så får jag spendera på annat. Det blev en ROSA mini pc!! Ja jag är nöjd!

Ny tatto, ny bil, ny mobil och ny dator på ca 1 månad...tihi!

/JD

Spotify

Ja nu har man lyckats pilla igång det med så nu har jag också hakat på trenden med Spotify.

Är för övrigt lite nervös eller något, ska snart träffa prästen. Vet inte vad man skall vara nervös för egentligen men lite pirr i magen. Är nu ca 4 månader kvar tills man är gift då!

/JD

På bra humör!

Ja nu är jag på bra humör igen. Har varit och tittat på vigselring :-D vill ha nu!! Kommer att få en designad åt mig så detta känns super bra nu. Killen var jätte trevlig att ha att göra med också så nu längtar jag. Gick till smyckestudion i Degerfors av alla ställen för att hitta den rätta juveleraren men nu känns det äntligen perfekt för mig i alla fall!

/JD

Vfu

Ja då är man ute på vfu nu och har fullt upp som vanligt. Uppsatsen är nu 6 sidor lång så då ska man fixa 24 till innan den är klar. Plus att man ska skriva en kortare uppsats i denna delkurs med. Smat ha lektioner i 4 veckor på gymnasiet och göra planeringar m.m. Om jag har mycket att göra? Nej då inte alls! Borde plugga nu men funderar på att åka till bergvik och shoppa lite istället. Behöver koppla av hjärnan lite nu tror jag!

Bråkade med baby igår ordentligt för första gången. Vet inte om vi är sams riktigt än. Eller ja osams är vi kanske inte direkt men just nu känns det inte så jävla bra. Gammla dåliga erfarenheter kom tillbaka rätt fort så just nu vill jag egentilgen bara ligga i sängen hela dagen och inte göra något alls...

Ska för övrigt, troligtvis träffa prästen på söndag och disskutera vigseln. Känns bra så man får lite mera ordning i planerandet nu!

/JD

Idiotiska uppgifter

Ja nu har man ytterligare påbörjat en ny delkurs. Den sista i media b för övrigt vilket känns jäkligt skönt! Hittils har den dock varit mycket meninglös med uppgifter som känns helt idiotiska. Skapa ett google konto, skapa ett konto på publiwiki, skapa en blogg, skapa ett skypa konto etc. Det som gör det hela idiotiskt är att det finns ingen ytterligare poäng med det hela! Vad fan ska jag med alla dessa onödiga konton till egentligen?? Har i alla fall inte fått flera utbrott på läraren, bara på diverse folk i klassen som jag inte ens vill se just nu. Tur man går på praktik snart i alla fall för då slipper man dem!

Har även börjat komma igång med mitt skrivande av D-uppsats. Har drygt 4 sidor nu vilket innebär att jag behöver ha ca 26 till. 25 maj skall det vara inlämnat ocj klart för att få gå upp på opponering. Jippi...har nu ca 4 sidor om Freud och kanske 4 rader om Lacan vilket innebär att jag behöver läsa ännu mera Freud och mycket mycket mera Lacan. Sen så får man ju inte glömma allt annat som skall läsas och fixas vid sidan av. Nej jag är inte bitter..inte alls...grrr..

/JD

En hel dag utan Liin??

Ja det kan man ju fundera över. Har faktiskt inte träffat henne sen i torsdags nu. Eller nej nu ljög jag! Var hemma hos henne i lördags :p haha det är konstigt när man umgås så ofta att man inte ens minns när man inte ses. Har inte träffat henne på 1 hel dag nu! Vilket är ovanligt för att vara oss, men om hon ska häråt sen så lär hon ringa mig och be om kaffe!

Har varit duktig idag, har pluggat en massa tråkigt shit. Ska nog sätta mig och fiffla lite mer på D-uppsatsen som än så länge är 2 sidor lång. Bara 28 sidor till då! Har i alla fall till 25 maj på mig så känner inte paniken riktigt ännu men behöver se till att sätta lite fart nu tror jag. Freud, freud...

/JD

Kontroll på känslorna!!

Ja jisses måste öva på detta med självkontroll lite tror jag. Har haft utbrott mot de flesta de senaste dagarna nu. I och för sig så är det några i klassen som är riktiga idioter och ibland orkar man inte lyssna på deras skit utan att säga ifrån och att slänga in en dyr jävla bok i sista minuten och kräva att vi ska läsa den anser jag med vara idiotiskt! Tur man får gå ut på vfu denna kursen så man kommer bort lite från skolan i alla fall. Engelskan rullar på i bra takt och har snart läst klart (och markerat nästan hela boken) till D uppsatsen så snart kan jag börja fokusera ordentligt på andra källor och komma igång där. Egentligen är det meningen att den skall vara klar om 2 månader. Hur fan det nu ska gå ihop! Får väl se hur långt jag kommer med den tills dess. Läser jag ut boken idag kan jag leta och kolla lite källor i helgen och skriva lite innan jag måste läsa nästa bok nästa vecka. Hm..ja det ska nog gå runt.

Ska för övrigt till tandläkaren imorgon!!!! Jag har inte varit där på 6 år av två skäl.
1. Det är svin dyrt!!! (man är ju student, CSN räcker inte till snygga och hela tänder)
2. Jag är för fan galet rädd för tandläkaren, sprutor och allt som hör till!!

/JD