Älghälga

Yes då är det dags för min sista studentfest i overall denna helg! Har inte varit laddad de senaste dagarna då jag varit sjukt trött och inte orkat hålla mig vaken ens. Men sovit ut rätt bra nu så idag känner jag mig piggare. Sommnar inte så fort jag sätter mig ner i dag så framsteg! Tror det är vitaminerna som börjar göra verkan nu! I alla fall, en sista helg av galen tokfylla nu!

/JD

Ja det är ju typiskt

Känns nästan som att man blir straffad för att man haft ett så perfekt år hittils. Allt har funkat jätte bra med skolan och allt runtom. Men nu är det slut på det roliga tydligen!! Farmor har fått tbc och vi skall alla testas för detta nu. Det positiva är att hon inte längre är döende utan på bättringsväg nu. Troligen så är inte vi andra smittade heller men är sjukt rädd för sprutor så ser inte fram emot det testet inte! Det andra är uppsatserna då..den i media har ännu inte påbörjats och kommer ha galet lite tid att skriva den plus att handledaren måste köpa min idé jag har. Den andra är kaos i nu, måste fixa ny handledare då min vanliga nu slutar för gott och troligen får jag skriva om ca 10 sidor om jag inte kan få det att funka och få en handledare att anse att det funkar. Jippi...har jag för övrigt nämnt att jag slutar nästa sommar och inte kommer ha jobb eller något annat?? Jag sätter just nu allt mitt hopp till projekt nr 1.

Ska i alla fall på bio idag. Bröllopsfotografen, kan nog vara kul. Var på zombieland, sjukt roligt!! Den måste jag nog köpa sen så man kan skratta lite mer åt den hemma. Lovar att det verkligen var sjukt kul.

/JD

Projekt nr 1 pågång :-)

Yes, min övertalning/bearbetning tycks ha fungerat så nu är jag nöjd!

/JD

Nu har jag planer!

Ja nu har jag börjat jobba på lösningar på mina bekymmer. 1, maken bearbetas inför ett löfte han gett mig förut, får se om jag får igenom den idén eller ej! 2, har fixat cv och personligt brev för att vara lite redo inför jobb sökningar. 3, skall kolla sommarkurser på distans för att han en lösning om allt annat skiter sig. 4, kollar ams lite då och då för att se hur det ser ut på jobbfronten just nu. 5, måste försöka sluta stressa inför saker jag inte kan påverka ännu!! Åter till bearbetning av maken, tror inte han tror att jag menar allvar så därför han inte tycks reagera så mycket på mina påtryckningar men han skall allt få se att jag är helt seriös just nu :-)

/JD

Stress och ångest inför framtiden

Ja har tyvärr redan börjat få panik inför mina val nästa år. Vad ska jag göra? Hur ska jag hitta ett sommarjobb? Vad fan ska jag jobba med under sommaren??? Hur ska jag lyckas få ett jobb efter sommaren? Börjar bli gammal och klockan tickar så att säga. Känner mig just nu extrem stressad inför allting. Hem, hus barn, jobb??? Kan inte någon bara ge mig ett jobb eller en doktorand tjänst till augusti nästa år så slipper jag tänka på all stress inför vad jag skall göra. Min reservplan just nu inför sommaren är att leta sommarkurs ifall allt annat skiter sig. Liin och jag har idag diskuterat problemet med att vara pank och kommit fram till diverse mindre bra förslag. Hennes ena var att sälja sina ägg så hon kan köpa hund. Nja kanske inte så bra nej. Min idé var att hyra ut hennes pojke som strippa. Var nog inte så bra det heller. Hur löser man stress och ångest för något som inte går att påverka än på ett tag?

/JD