Pain!!

Har ont i muskler som jag inte visste jag hade! Att jobba på premiären med ca 600 gäster och två praktikanter som hjälp i baren var fan helt hysteriskt. Har fortfarande ont överallt sen lördagen. Har dessutom blåmärken på knäna efter att ha ramlat inne i badrummet igen då man totalt misslyckades med alkoholintaget i fredags. Hur kunde jag misslyckas så fatalt? Att jag aldrig kan lära mig att dricka smart. Så min helg=blåslagen och öm överallt! Bra jobbat...har även en galet förkyld man hemma som jag har förvisat till sovrummet. Jag har inte tid att vara sjuk!!

/JD

Jobb, jobb, jobb

Ja nu ska man snart börja slava i baren igen för en mycket kass lön. Undrar just varför jag väljer att stå där och ta han om dreglande fyllon när man knappt får något för det. Borsett från alla skamliga förslag då. Ibland, eller nej ofta, har jag funderat över hur en del killar tänker. Det är ganska uppenbart vilken del som styr de flesta av det motsatta könet!! Synisk, absolut! Hörde bästa raggningskommentaren på tv igår: "att röra din hud känns som att pissa på ett elstängsel" undrar just om någon testat den i verkligheten?

Detta med jobb då, ska ringa rektorn på en skola här i stan nästa vecka för att boka in ett möte. Känns ganska så possitivt att han vill träffa mig även om det enbart är för att stå med på vikarielista. Om man gör bra ifrån sig så kanske det finns möjligheter i framtiden även om högstadiet inte är vad jag vill direkt. Bättre än inget alls.

För övrigt fyller man år snart. 6 oktober blir jag hela 25 år gammal! För att fira detta nederlga skall det bli fest med tema 80-tal!! Planen är att bli alldeles för berusad =)

Resan till USA är bokad med, längtar som tusan!!

/JD

Blä för tentor!

Ja i vanliga fall är det så jag brukar känna. Denna gång är jag super nöjd! Detta är den bästa hemtenta jag någonsin fått! 4 frågor allt som allat och alla är utformade så att de kan användas i kommande uppsatsen. 1, skriv en relevant forskningsfrågeställning! 2, skrive en korrekt referenslista!! Fatta grejen, detta är hur bra som helst ju!

/JD

Killar är svin..

..eller ja inte min då men många av de andra som existerar är fan det. En av mina vänner blev nyligen dumpad på ett av de elakaste sätten jag varit med om. Skottpengar på en sådan. Men för att få henna att tänka på annat en stund harjag fixat filmkväll med enbart tjejer idag! För att detta skall gå vägen som jag vill behövs dock plugga lite nu en stund. Gjorde även illa knät nyss så sitta still ett tag låter vettigt. Lät som om jag bröt något i benet, var äckligt värre men kan stå och gå så är knappast någon fara då inte!

/JD

Val

Ja att göra vissa val är väl det som bekymmrar mig mest just nu. Baby har en ganska bestämd syn på vad han vill göra med livet och det innebär i stort att allt skall se ut som det gör just nu. För mig så ser det lite annorlunda ut. Jag är klar med utbildningen om ett år och det finns vissa saker jag skulle vilja testa innan jag måste låsa mig i en viss stad, eller liknande. För det första har jag ännu inte helt släppt tanken på att bo utomlands en viss tid för att studera eller liknande. När jag är klar med engelskan nu har jag möjligheter till vidare stuider inom engelska och utomlands erbjuds sådant som inte går att läsa här. Tyvärr vill inte baby detta alls. Hans senaste svar i den frågan var dock att vi ska åka men han sa det enbart för att han kände sig tvingad till det vilket inte heller känns ok. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller om jag är bered att ge upp tanken på vidare studier i ett annat land men som sagt, ska jag tvinga med honom och han vantrivs och surar istället? Annars är det väl till att skaffa barn och villa...vilket ingen av oss egentligen är redo för heller så är inte rätt....mycket att fundera på just nu och jag hatar när det är så. Blir så irriterad när jag har mycket att tänka på.

/JD

Besök i helgen

Då har hela helgen snart gått och man är trött och seg fortfarande även om det varit en bra vecka. Älgen har varit på besök hela helgen och även om vi knappt umgåts så har det varit trevligt som tusan. Resterande av dagen kommer spenderas i sängen med lyssnande på sista delen av boj 4 i Twilight serien!

/JD

Lyx på spa!

En av bröllopsgåvorna var presentkort på spa. Lovar er att detta var helt underbart! Bara bli bortskämd i 90 min med massage m.m. var klockrent. Spenderade lite pengar på sushi, vilket jag insett nu att jag absolut inte tycker om och senare på kvällen blidde det Harry Potter på bio. En underbar dag! Första veckan som gift har varit super bra, bara skämma bort sig med mat och annat. Kan man behålla denna känslan hela livet som gift? Vi får se!

/JD

Nygift!

Ja vad ska man säga...är numera Fru!! Galet men underbart!