Frustration

Har du någon gång känt för att skrika rakt ut? Springa iväg från allt eller dra täcket över huvudet? Eller varför inte kasta och slå sönder saker? Kanske till och med slås med en vägg till den eller handen ger upp...kan verkligen förstå alla som känner så till och från. Men hur är det då med dem som känner så jämt? De som inte får ut sina bekymmer mot väggen utan tar till vassa föremål mot kroppen bara för att reagera på något, för att få ut den ångest som finns inuti. När man funderar på om man skulle överleva en krasch med bilen och nästan är på väg att släppa ratten bara för att testa. Det handlar inte om att vilja dö, det handlar om en ångest som man inte kan hantera och inga peppande ord av någon överdrivet positiv person kan göra någon bra skillnad förutom att depprisionen bara sjunker in mer för hur fan skall den människan kunna fatta vad det egentligen handlar om. Hur ska någon som aldrig mått dåligt kunna förstå en depprision??

/JD

Kommentarer
Postat av: Essa

Vet vad du menar. När man känner starka impulser att ta det där steget från trotoaren ut framför en lastbil - bara för att man kan. När man vill slå i väggen för att känna fysisk smärta istället för psykisk och känna om man verkligen lever.



Kan inte säga nåt tröstande direkt mer än att jag hoppas att det går över och skulle du vilja prata så vet du vart jag finns även om jag inte ser det som troligt att du hör av dig.



Kram

2008-11-06 @ 17:44:07

Kladda:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback