Ludwig Van Beethoven

Ja nu är han hemma min nya lilla bebis! Han är galet söt och Spike tycker han är helt okej. Busar för fullt med honom. Bubblan är mest sur och fräser om han är nära men hon vänjer sig väl till slut. Sambon ligger och sover nu, jobbat natt så det är tyst här hemma för Ludde somnade med av allt bus. Ska fika med Liin senare så fort baby vaknat till liv bara. Plugga kanske man skulle göra, insåg att jag ligger föra som fan i engelskan så ska fiffla lite D-uppsats läsande!

/JD

Dia Psalma

Ja igår jobbade man igen och som vanligt när det är just den här typen av band så dyker alla idioter upp samtidigt. Det var så hysteriskt svinigt inne på krogen så det är fan inte klokt. Om man måste kräkas kan man väl ändå göra det på toaletten?? Om man inte får hjälp direkt i baren när man står där med 40-50 pers till så går det inte snabbar bara för att man visslar, knäpper med fingrar eller kallar bartendern för, bruden, du, eller hora. "Jag har stått i 45 min" funkar aldrig i våran bar för det finns ingen som får stå i 45 min hos oss, så lång tid tar det aldrig. Om du ska beställa så är det bra om du redan innan beslutat dig för vad du ska handla så tar det inte så lång tid. Kontanter!!!! Behöver jag säga  mer? Och en sak till, när du beställer se till att du inte har munnen full i nötter och öl samtidigt, lagom trevligt att behöva svabba utt ditt jävla dreggel i min bar!!

Sunt förnuft, är det något som försvinnit med åren eller??

/JD

När fan fick våfflan en egen dag?

Det har jag aldrig hört förut! Galet!

/JD


Trött och sliten nu

Ja det har varit en jobbig helg. Jobbade fredag och lördag och även om det inte var mycket folk så är jag sliten i kroppen sen dess ändå. Den fina tårtan vi gjorde glömde jag fota denna gång tyävrr. Kanske finns en bit kvar i kylen jag kan fota. Den var i alla fall grön med vit sprittsad grädde runtom, godis, kiwi och silverkulor på! Gör snygg! Efter att ha jobbat hela helgen har jag även varit och tattuerat mig igen, i måndags. Gjorde sjukt ont denna gång. Värre än någon av de andra faktiskt och har varit ännu mer sliten efter det!

Våran skräckfilm är klar med. Den är kanske inte så otäck som man skulle önska men det är en mer psykologiskt otäck film och sambon sa att den var snyggt gjord i alla fall så då är jag nöjd!

Nu är klockan tio och jag har ont överallt och är sjukt trött så sova tidigt låter som en bra idé idag!

/JD

Är en ok skådis

Ja vissa stunder tittade martin på mig och sa mmm...det var då jag fick springa upp för trappen ytterligare 4 gånger innan han blev nöjd! Detta hända ganska ofta så när jag kom hem igår kväll hade jag galet ont i fötterna. Högklackat liksom! Men det var ganska kul i alla fall och tror jag var en bättre skådis nu än sist :p

Imorse ringde tatueraren med så fick tid på måndag klockan elva. Ska nu bara hitta ett sätt att tala om detta för min mor som naturligtvis inte kommer bli glad denna gång heller. Sen ska jag även tala om för min grupp att jag blir sen som fan på måndag även om det var jag som insisterade på att börja nio! Bra av mig!

I helgen blir det annars bara jobb så ska packa sen för att åka till dfs. Ska baka tårtbotten först så den bara behöver pyntas på söndag morgon. Blir nog bra!

Först skall engelskan göras klart!

Sen shoppa present till baby!

/JD

I'm gonna die!!!

Ja på film i alla fall. Vårat grupparbete denna gång går ut på att göra film med temat utsatthet. Så självklart blir det en skräckfilm av det hela. Tyvärr är det ju då så att jag åkte på att vara skåids i filmen och som vi vet sedan tidigare så är jag extremt dålig på detta! Men man får väl offra sig för gruppen då. Ska mest halv srpinga runt universitetet och se vilsen/stressad ut. Borde man ju klara av....eller??

/JD

Det funkar verkligen

Ja jag är lite imponerad av att min planering för att läsa dubbelt än så länge har fungerat. Fick besked igår att jag klarat första delkursen i engelska d så har ett g där plus att jag fick ok för min outline till uppsatsen och mina senaste 2 kursen i media har jag fått vg i så denna termin tycks allt flyta på bra än så länge. Får väl se hur länge det håller i sig!

Har varit och tittat på minipc idag. Vill ha! Sambon föreslår som vanligt läsande om folks kommentare på nätet osv vilket han säger om allt så lyssnar inte på han. Hade han fått bestämma hade vi inte haft någon ny bil nu utan kört volvon tills den dött och vi stått utan bil och fått panik köpa en. Så ska köpa en minipc i smyg istället tror jag.

Man kanske skulle återgå till pluggandet nu. Det är väl nackdelen i min plan, man har inte längre fritid alls!Plugga idag,spela offer i film imorgon, jobba i helgen, läsanya böcker, göra årsplanering för rörlig bild a m.m. m.m. Kolla upp det där med att doktorera i umeå...hm...

/JD

Hotad av mc klubb??

Igår runt kvart över tio ringde det i min mobil...

-Ja det här är Mick från *****(känd mc klubb), jag undrar hur man får tag på din mamma.
-Öh va?
-Ja din mamma Kristin, hur får man tag på henne?
-Öh min mamma heter inte Kristin.
-Gör hon inte?
-Nej det gör hon inte.
-Aah då har jag ringt fel.

Samtalet avslutas och jag tittar förvånat på min sambo. Efter ca 1 min ringer det på hemtelefon, igen hemligt nr. Tro fan att det var samma person som ringde oss hem. Denna gång utan att påstå sig komma från en viss mc klubb. Fortfarande hotfull och letandes efter min mamma Kristina. Sambon talar även han om att vi inte känner någon vid det namnet. Tydligen så ska det ha legat ut någon form av annons för en lägenhet som han hade lämnat handpenning eller liknande på och blivit hänvisad till mitt nr!!! Han har uppenbarligen blivit blåst på pengar och vill ha tag i min mamma som skall vara inblandad. Samtalet bryts dock innan vi får klarhet i vart denna annons skall finnas. Galet!!!

1. Ringer man till någon och presenterar sig som Micke fårn ****??? Är inte det korkat??
2. Min mamma heter inte Kristina!
3. Om han nu ringde fel, hur fan fick han mitt nr hem? Det står inte ens i mitt namn!


/JD

Köpt och äntligen hämtatny bil!!!

Yes igår var vi i Örebro (skit stad) och hämtade våran nya fina bil. Som jag säger är min men det är bara för att retas med sambon! Bilen står på mig så jag tycker det är lite kul, plus att pengarna för lånet kom in på mitt konto men det stod minus på både hans och mitt. Så lite måste jag få pika han! Bilen är as grym! Är hur nöjd som helts! Sambon är något nördigare än mig så han har bild på bilen som bakgrund i mobilen :-p det är en silvermetallic Peugeot 307 från -06 så vi är hel nöjda. Ska nog ta och övertala sambon  att vi behöver till affären idag :-D han har ju faktiskt inte fått köra bilen mer än när vi var och tittade på den första gången! Snäll jag är va!

Bäst att skriva lite mer uppsats nu med om man ska ha tid att åka till affären!

/JD

Börjar äntligen bli frisk!

Och har tusen grejer att ta igen och göra nu bara för det!!! Ghaaaa....sambon ligger i badet med, bäst att kolla så han inte drunknar då han har en ful vana av att somna i badet.

/JD

Fortfarande sjuk

Ja den här jäkla förkyldningen vill inte ge med sig riktigt. Störrigt som fan för har inte tid att vara sjuk.Ligger efter med läsandet och kan inte missa mer lektioner heller på grund av alla obligatoriska arbeten som skall göras. Får väl skylla mig själv kanske, sex i bil med minusgrader var kanske inte en av mina smartaste idéer. Tittade på film nyss, Mamma Mia. Fick den i julklapp men inte haft tid över. Den var riktigt bra. Jag gillar musikaler så ska nog ta och titta på en av mina favoriter snart igen. Fantomen på operna, otroligt bra. Sett musikalen i London och den slår naturligtvis filmen men är galetförtjust i rösten på fantomen i filmen så den funkar bra den med!

Nu är det dags att sova, imorgon ska vi till Örebro och kolla på bil. Troligen köpa en med. Tog ut pengar på banken idag. Man fick inte ta ut så mycket så fick en postcheck. Känns jätte töntigt med ett papper värt 20.000:- men men. Mindre plats i plånboken!

/JD

Slumdog och feberyra

Ja shit vad dålig jag varit de senaste två dagarna. Helt glömt bort hur extremt ont i halsen man faktiskt kan ha! Har som vanligt inte tid att vara sjuk heller så hoppas verkligen att det inte bryter ut mer utan att det snart vänder. Skräp hals..trotts att jag haft feber till och från i två dagar så skulle det gås på bio idag! Hade ju billjeter till gratis förhandsvisningen av Slumdog idag så Liin och jag tog bilen dit efter skolan för att spana in årets bästa film enligt Oscars kommittén! Det var faktiskt riktigt bra! Musiken som även den fick pris var bra, skådisarna gjorde ett bra jobb och filmen över lag förtjänade absolut sin Osacar! Hmm..nu står Bubblan och nosar mig i ansiktet så är kanske bäst att stänga ner datorn då!

/JD