Klarade tentan!

Utan problem :-) var nervös för den då jag visserligen läst böckerna men pluggat på fel anteckningar så kändes det lite osäkert. Sen när man får veta att 14 måste göra om varav 7 st 2 eller alla 3 frågor så kändes det ju inte bättre. Men idag efter redovisningen så fick vi tillbaka dem och jag hade klarat alla 3 frågorna! Woho!!! Hade fått bra kommentarer till och med så nu är jag inte orolig längre, Vfun är inga problem och sista arbetet vi ska skriva kommer inte heller blir större svårigheter med för skriva kan jag i alla fall och det har jag gjort en del nu på universitetet. Fan vad gött det känns!

Synd bara att alla inte har det bra just nu, MissBoss jag tänker på dig och är det något jag kan göra så är det bara att ringa.

Fluff, din klant! Men du ska se att det ordnar sig nästa gång och pengarna kommer snart. Fatta vad rik du kommer vara sen när du väl får ditt kort för du kan inte spendera pengar nu :p

Alla ni andra, vi har våra motgångar men det är det som kallas livet!

/J

Åååå ä liten men tuff ååå äää liten men tuff...

....hela långa natten! Heheh yes idag har det laddats inför valborg med lekar utanför universitetet. Som LitenMenTuff medlem var man naturligtvis med på olika lekar trotts att vi inte går in för att vinna utan enbart spexa och ha kul. Kul har vi med kan jag lova! Var olika aktiviteter från chaospaintball som vi körde, sumobrottning, gladiatorkamp och blåsrör för att nämna några. Gladiatorkamoen var jäkligt svår och bra mycket jobbigare än det såg ut att vara. Kände mig helt slut efter de få minuter jag körde det. Kondition är lika med noll så att säga. Men det har blivit en hel del aktivitet på senaste tiden i olika former så får nog ta tag i detta snart när man ändå kommit igång.

Imorgon skall det redovisas tråk i skolan, ska gå dit i overall bara för att! Är ju valborg! Sen kommer inte vi vara med på den officiella festen utan Katten med felra kör en fest så först ska det grillas med blandat folk och sen kör vi egna aktiviteter. Blir nog kul!

/J

Fått min ring nu!

image104Ja nu är det officielt då! Är förlovad med min Baby :-) har varit det sedan 14/2 egentligen men vi har inte haft råd med ringar förrän nu. Min mor ville vi skull ha ett nytt datum då eftesom att vi inte gjorde det "på riktigt" sist enligt henne men nope. 14/2 är det datum som gäller. Ringer ser för övrigt ut såhär (se bild) babys är likadan fast utan det blanka bandet snett över mitten som min har. Och ja jag har valt!

Annars har det varit hyfsat okej i skolan, Fluff och jag fick skäll som vanligt av våran studiekamrat som inte tycker vi sköter skolan. Inte för att han har nått med det att göra men men.

Haha nu tyckte Spike att mamma var osocial som sitter vid datorn så satte sig i mitt knä och pussa mig. Jag var inte lika snäll för gav han medicin men han var sjuk igår så då måste han ta den. Får fjäska för han sen tror jag.

Stackars MissBoss ringde idag med, kraken hade glömt att hon skulle jobba. Förstår att det känns lite pinsamt men som sagt, alla är vi människor och alla gör misstag!

/J

Spike har varit sjuk..

Vaknade vid halv nio av att Spike kräktes och var dålig. Stackars liten, har sen fått hålla koll på han hela dagen då han kräkts och varit dålig i magen. Skrek gjorde han med så jag var riktigt orolig. Han har nu tack och lov fått i sig lite mat och mått bra. Trött har han varit men det är ju inte så konstigt. Glad att han mår bättre nu i alla fall.

I veckan är det valborg, kommer vara nykter i år för har redovisningar m.m. i skolan. Vi kommer inte heller att köpa biljett utan ska väl hänga på LitenMenTuff i år ser det ut som. Man är ju medlem liksom! Staffan hade planer men kommer nog missa en hel del av det, ska ringa MissBoss imorgon och kolla läget.

Ska med mor och moster till ullared nästa vecka med och sen är det dags för praktik. Har snart bara två år kvar vilket känns otroligt bra. Speciellt när man är klar med allt hittills med.

Flupp ska äntligen till psykolog i veckan med, bra att det blir av så han kan se till att må bra snart igen istället för att deppa i fel umgänge vilket ofta har varit han ensam. Inte för att det är bättre att deppa ihop med andra, deppande är aldrig bra så bra han får hjälp nu. Han erkännde med varför han inte berättat för folk hur illa det egentligen var den helgen, var ju skönt att höra det.

Hur som helst ska kolla på film nu innan det är natti natti

/J


Träningsvärk igen

Fan det var riktigt kul igår verkligen men känner av det i låren idag. Man är något otränad! Det som gjorde det hela så lyckat var blandningen av folk som var med. Var folk från fyra olika studentföreningar samt icke studenter och stor blandning i ålder på alla men det funkade så himla bra. Var riktigt kul verkligen, var ett bra förslag från ekonomerna så det får vi definitivt göra om!
             

Lite blandade bilder på lite blandat folk!

/J

Igår var jag arg igen

Jepp, hade lite olika åsikt med min så kallade lärare och när han ifrågasatte om jag antecknade eller ej så blev jag riktigt ilsken kan jag säga. Det var också igår som vi hade utvärdering på hur kursen varit hittills. Tror ni jag hade något trevligt att säga då efter att ha blivit påhoppad under lektion? Det kan jag tala om att jag inte hade, varit till och med elak för jag var så ilsk. Mailade även till kåren angående min dispyt med denna lärare så får se om jag ska föra saken vidare eller ej. Personliga påhopp inför en hel klass är inte okej!!

Idag har jag varit på stan, hittade MissBoss där i en affär så fick shoppingsällskap. Baby var och bråkade med riksbyggen samtidigt. Vi shoppade en hel del men cubus hade rea idag, 30% på allt! Blev lite shopping där och lite på gina. Alltid trevligt, vi tog en fika med baby sen också innan jag körde hem henne. Hon och baby verkar komma bra överens vilket är jätte kul för då kan vi umgås allihopa med.

Nu ska jag betala räkningar, mindre kul, och sedan plocka undan lite då lillebror kommer sen!

/J

Ytterligare dumma människor!

Är ni verkligen så blåsta att ni inte tror ni går att spåra??? Hallå hört talas om IP nr? Sen kan ni vara hur anonyma ni vill bara för att ni är rädda för att såt för vilka ni är. I know anyway stupid!

Nu är jag glad igen!

Ha ha det gick fort va! Min irritation avtog snabbt när jag nu har beställt våra förlovningsringar! Jepp det ni, är förlovad utan ring men nu ska jag äntligen få den!
 Hoppas allt går bra med bebben och att du sovit nått nu :-) vi kommer förresten ner till götet i sommar så då kommer ni få besök!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update:
Pratade med Sandra i telefon i ca 30-40 min, det gjorde mig också glad! Det får bli en tur till Örebro någon helge eller så och hälsa på henne. Saknar dig gumman!

/J

Lätt irriterad idag ja

Ja herre gud vad ska man säga egentligen. Det känns som om man vore tillbaka på högstadiet igen, vuxna människor som inte kan bete sig som sådana. Det är skrattretande rent ut sagt. Blev påhoppad imorse och anklagad för mobbing, var ganska lustigt för personerna som bråkade igår gjordedet på eget bevåg och var inget jag var inblandad i så det var lite lustigt att jag fick skäll för det. Det andra som jag anser vara extrem löjligt är att jag blev anklagad för mobbing. Jag är en vuxen männsika som har all rätt i världen att välja vem jag vill umgås med och inte. Det är inte mobbing på någon som helst nivå men ganska patetiskt att en del kallar det för det. Finns det någon som helst bra anledning till att umgås med en person som får en att må dåligt? Kan då inte komma på någon, är liksom inte direkt första gången jag väljer att inte umgås med någon för att det helt enkelt integer mig något annat än bekymmer men tydligen så är det då mobbing. Kom igen va? Fattar ni att jag tycker detta är löjligt?
Det andra som gjorde mig irriterad idag var att prata med kundtjänst på tre. Fyyyyyy fan vad jag hatar sådant. Har själv jobbat påkundtjänst så vet hur det är att sitta på andra sidan men är också medveten om alla "praktikanter" som sitter där och som inte kan ett dugg. Jösses säger jag bara. Har kommit fram till att något av det som jag avskyr mest just nu är fan korkade och dumma människor. Folk som beteer sig som idioter och för övrigt är det. Idioter i trafiken som skall vara ute och åka just när jag kör bil till exempel. Ibland har jag full förståelse för människor som tappar fattningen och går över gränsen. Uj uj uj...ska nog ta och göra något annat en stund innan jag retar upp mig ännu mer idag

/J

Bailys marinad?

Ja ursäkta stavningen, suger på sådant men ni kan nog förstå vad det står i alla fall. Varit hos MissBoss och grillat med baby och bamse och några till. Var riktigt trevligt att bara sitta ett gäng och prata lite och ta det lugnt i solen. Vi var naturligtvis tvungna att inviga deras nya grill som funkade bra, el grill fårn rusta. Var riktigt smidigt. När bamse och hans bänner dök upp fick vi spana in en ny sorts mariand de kommit på hemma. Den bestod i stort av bailys och någon krydda. Jisses vad det luktade kan jag säga! Vet dock inte hur det smakade för det glömde jag fråga. Men det var skönt att komma hemifrån och att baby var med och fick träffa mina vänner. Vill gärna att han ska komma bra överens med MissBoss och hennes sambo så vi kan hitta på mera saker ihop. Nu så är det dock dags att ta itu med islam läxan jag skjutit upp de senaste dagarna, ska bara läsa ett häfte och skriva några disskusions frågor på det så inget svårt dirket.

/J

Möte avklarat

Det gick faktiskt bra, han beta av en hel del av problemen. Hade ingen lust att gå hem direkt efter så gick till MissBoss och tog en kopp kaffe. Skönt att få prata av sig ibland och just nu är hon den bästa att prata med för hon förstår problemen och lyssnar. Jag och baby blev bjudna på grillning ikväll så ska dit sen, kul att han får lära känna mina bekanta lite mer. Nu ska jag ta och laga mat däremot för är hungrig. Har världens skavsår på tårna med efter att ha tagit fram sommarskorna för första gången i år! Fick förresten en present med :-) LitenMenTuff napp, coooolt!

/J


Trött igen

Sovit för länge idag tror jag men sovit illa några dagar så behövde det. Saknar Sandra, vi ses aldrig nu för tiden när hon bor så långt borta men vi brukar prata en del ändå. Får ringa henne idag för en update. Ska på ett möte vid ett idag med, dags att bearbeta saker och ting nu. Tog tid att göra det valet men har nu gjort det så får vi se hur det hela går. Spike var jobbig imorse och ville sitta på mitt huvud när jag sov. Orkade inte med han så han blev sur men det går över fort. Igår gjorde jag avtryck av hans tassar i lera :-) kommer äntligen få min ring denna månaden med! Igår var en skum dag, många dagar som är det men den med. Någon dag lär hon väl inse att hon inte kan skylla allt på mig utan att det faktiskt handlar om hennes beteende och då framför allt när hon druckit vilket hon inte klarar av. Men vill hon ha någon att anklaga istället för att ta itu med sina problem så fine, ibland är sanningen jobbig att ta itu med. Lillebror kommer på fredag med, han har massa tjejer som tjatar på han så tyckte han skulle komma hit en sväng istället, får inte vara så populär lillebror det går inte! Han tar studenten snart med så måste se till att hitta en present snart ju.

/J

Spontan Kubb i solen

MissBoss skickade sms vid lunch idag och fråga om jag ville vara med på kubb, hade inga andra planer och fint väder så visst varför inte. Folket verkade dock lite halvsega idag men vi hade roligt en stund i alla fall. Blev galet hungrig av att spela kubb och sitta i solen så följde med hasse och micke hem nyss. MissBoss och de andra skulle nog med gå hem för var lite halv segt idag. Som tur var hade vi robin på vårat lag i kubb, han var våran stjärna och tror lätt vi hade förlorat utan honom! Lite foton kommer laddas upp senare för just nu har jag en kelsjuk katt i knät som varit ensam hela dagen och saknar sin mamma.

/J

Har ont idag med!

Var hemma hos föräldrarna i lördags för att bowla med familj och bekanta. Var riktigt kul även om jag som inte bowlat på 10 år var rätt så kass. Lyckades i alla fall få två stirke och van en loka vatten då man ännu inte får dricka alkohol. Har däremot sjukt ont i höften och tummen även idag så har fel teknik när det gäller bowling har jag kommit på. Igår när vi skulle åka hem så hämtade vi också upp Nes i Kga. Hon hade varit hundvakt och tror spike kände av lukten av hund för han var ytterst missnöjd i bilen, han gillar inte heller att åka baksäte. Tentan i morse var som förväntat dötrist och inte blev lektionen efter bättre så veslöt mig för att skolka. MissBoss med flera smsa om kubb senare idag så ska träffa dem vid femtiden. Kul när det är tråkigt väder, fredagen ser jag med fram emot för vi lär bli en del vilket alltid är kul nu när man slipper dramatiken. Stackars fluff hade för övrigt fått sura kommentarer, haha löjligt att en del bara orkar, brist på liv tydligen men så är det. Får se när vi får mail om våran artikel med, alltid kul att gnälla!

/J

Ny kärlek

Jepp, har hittat något nu som jag blvit totalt såld på och bara vill ha. AppleBottoms är super läckra jeans framförallt men också söta toppar och läckra skor. Bara vänta på att det ska bli den 25 nu och sedan blir det shopping :-) varit pank denna månad så vill unna mig något nytt!

/J
image95

Gårdagen

Jag mötte MissBoss, Flupp och Wounder vid konsum halv sju för att köpa massa onyttigt och sedan gå hem till mig och kolla på film. Bidde komedi och vi hade riktigt trevligt, Nes kom förbi med en sväng. MissBoss drog sedan vidare till Bamse och hans vänner medans vi andra efter lite tv-spelandedrog vidare till Bunkern. Satt och tjöta med folk i baren och bara hängde. Kom på Goldie Locks planer så kolla runt lite och många var villiga på den idén så blir någon gång nästa vecka. Kan bli jävligt kul specielt utan dramatik så ska styra upp det mer i veckan. Gick hem rätt sent och satt mig och spelade mera tv-spel då mina tre koppar kaffe höll mig vaken. Vid två tiden ville baby bli hämtad i stan. Fick vänta längre på han än vad han sa och blev plötsligt tyvungen att köra hem en arbetskamrat trotts flyttkartonger i bilen! Han var för övrigt ap full och sluddrade. Kul att prata med då, not. Han blir ynklig nog när han är full men nu vart han bara störig. Slutade med att han gick och låste in sig i badrummet för att sura där han sedan däckade. Bra jobbat, och han ska säga att jag dricker mycket, hm...

/J 

Filmkväll ikväll

Ja ikväll blir det film och mys med chips och popcorn :-) ska som sagt vara nykter ett tag till men har ingen lust att bara sitta hemma och göra inget för det så ringde MissBoss och kollade om hon hade planer för kvällen. Som tur var jobbade glassgubben ikväll så hon hade inga planer heller så då blir det film ikväll. Vi har inte bestämt vad vi ska se än men det märker vi senare. Flupp kanske kommer också, det var i alla fall planen men vi kanske blir dumpade för hojjen nu! Han skulle se senare sa han. Inte fått tag i fläppen än för hon kanske är med om inte annat. Mötte en annan tös i skolan med men hon skulle hem idag, har inte kommit på vad hon ska få heta i bloggen än men tillsvidare får det bli Nes. Nu ska jag i alla fall sluta svamla och ta och läsa lite i boken till tentan. Seg skit bok.

/J

SuperNintendo is tha shit

Ja har precis upptäckt att det är galet kul med supernintendo, supermarioworld är bra grejer! Spelat i ett antal timmar nu och kan konstatera att jag inte har samma skills som när jag var lite. Imponerande dock att spelet och konsolen fortfarande är i bra skick. Idag har jag även gått med i en nämnd, eller ja mailade om det förra veckan men fick besked nu att jag blir invald i maj troligen och ska då sitta i ett år. Har inget annat för mig så visst,man får ju betalt! Skolan har annars varit seeeg. Fluff är tillbaka men har blivit av med idhandlingar och pengar m.m. klant! När ska du bli färgad blå förresten? Mötte MissBoss i skolan med, hon hade fått en del av sina grejor klara nu så var inte lika mycket kvar, allt måste vara klart för att få läsa sista terminen så hoppas det går bra för henne. Lovat hjälp med engelskan i alla fall för där är ju jag klar nu :) så nöjd för det! Nej nu ropar magen på mat!

/J

Halv skum dag

Började med att katten väckte mig och hade konstiga ryck, han har varit helt galen rent ut sagt. Insåg sen att jag fått sms klockan tjugo i fem på morgonen, skum tid att skicka sms tänkte jag. Såg sen att det varfrån malin med så ännu konstigare. Visade sig att det var från hennes mor. Jag har försökt skicka sms för att kolla läget men fick svar av hennes mamma att hon inte får ha telefon just nu men hon ville ha min adress så skickade den. Känns konstigt faktiskt att hon inte är här och att man inte riktigt har koll på läget. Hur som helst så gick jag till skolan för att vara med i en focusgrupp, vi var två så ingen vidare grupp. Jag och Hockey satt och snackade om varför vi valt läraryrket m.m. var en trevlig pratstund på en och en halv timma. Efter det beslutade jag mig för att köra hem den stolliga katten till mor och far så han får leka lite med sin kompis i några dagar och lugna ner sig lite. Tomt hemma nu men samtidigt ingen som biter en i fötterna och springer å skriker som en tok. Annars har det varit en lugn dag och de enda planerna för kvällen är att läsa bok nr 2 till måndagens tenta. Har heldag imorgon igen så orkar inte mycket mer idag. Imorgon är Fluff tillbaka med, nice att ha någon i klassen att snacka skit med :-)

/J

Grillning i kylan

Ja det är inte jätte varmt inte för att sitta ute och grilla. Fläppen och Miss Boss skickade sms och ville jag skulle komma och vara med och grilla bakom bunkern. Hade nyss vaknat så tänkte skippa det men sen tänkte jag att äh, kan väl gå dit och säga hej i alla fall så på med overallen och iväg. De satt och drack och grilla för fullt när jag kom, var rätt många och bra stämmning men var för kallt för mig. Hade inga planer på att dricka heller förär som sagt på Detox nu, 18 dagar kvar. Gick hem efter en timma och grillade inne på min mini inne grill. Får inte äta stekt mat och ska undvika oljor och smör/margarin så äter typ kokt fisk och grönsaker. Var lite kul att lyxa till det hela med grillad lax till grönsakerna istället. Har ännu inte läst ut boken som jag måste läsa innan jag börjar med den andra. Dålig disiplin just nu, bara somnar när jag ska läsa på eftermiddagarna, helt slut. Ska ta tag i det imorgon för måste börja med nästa bok då.

/J

Tråkig dag i skolan

Vi har något i denna kurs som kallas för SO, det är extremt sega lektioner där läraren står och pratar och mest säger saker som inte är direkt viktiga. förstår inte att jag fortfarande går på dessa lektioner men har inget bättre för mig ändå. Börjar se ett slut på pluggandet nu när man gjort lite mer än hälften och faktiskt klarat av det utan att ha något släpande. Fick även veta vad Vfu uppgiften kommer bli denna termin och den är redan fixad. Vi ska ta reda på vad de har för handlingsplaner m.m. på skolan och jag har gjort dettvå gånger tidigare så blir visst ingen jätte jobbig uppgift nu inte. Solen skiner lite till och från ute med så blir kanske vår snart i alla fall. Sitter och läser böcker till tentan nu. Jo lunchade med Goldie Locks idag med, trevligt att se henne och kolla läget. Verkade flyta på rätt bra för henne vilket alltid är trevligt att höra. Imorgon är vi egentligen lediga men ska vara med i en focusgrupp så ska till uni i alla fall. Är ledig på fredag med men då ska jag och fluff vara med i citrus tydligen. Gnälla lite på förra kursen. Mina armar har idag bytt färg till mera svart, gult och grönt. Ska inte vara macho nästa gång det är fest för även om det var kul så ser det inte klokt ut nu :-)

/J

En tanke för Engla...

image94

Skickar en tanke till Englas familj och de runt omkring som lämnats kvar i denna tragedi. Hoppas att hennes mamma i alla fall kan känna någon form av ynka tröst i att ha fått veta. Även om flickan nu är död så tror jag att mång väljer att veta framför att leva i ovishet. R.I.P. Engla.....

/J
(bild från bloggbilder.aftonbladet.se)

Byxor är gay

image93

Förfestade järnet hos mig i lördags innnan pites party. Fulla var vi allihopa men tror alla hade kul med. Var en hel del folk hos pite och vi var nog onyktrast av alla när vi kom dit så en hel del blickar på oss. Vi beslöt oss för att köra en byxor är gay sittning i ett hörn i köket vilket var skit kul. Senare hade jag macho fight med Kattens vän Idolen vilket resluterade i enorma blåmärken på mina armar. Jag som får blåmärken om man petar för hårt på mig :p ser inte klokut ut men det var skit kul i alla fall.

Idag har det sunda livet börjat, eller ja gickk på Detoxen idag som skall vara i 20 dagar för att rensa ut all skit i kroppen. Detta innebär även ingen alkohol och en samtidigt en diet av kokt fisk och grönsaker. Ska man rensa ordentligt så ska man göra det ordentligt.

Grattis förresten till den lilla! Nu är det dags att räkna vuxenpoäng och vara pappa! Vi håller tummarna :p

/J

Fest idag :-D

Ja jävlar idag ska det röjas järnet! Pite fyller år idag och vi har massa saker på lur för henne så vi börjar ladda hemma hos mig redan vid fyra, jag, fläpp och flupp, Miss Boss och Hotellet. Kommer bli riktigt kul och massa drag idag. Vad som också är bra är att det inte blir någon utgång i någon form så inget spring på bunkern eller liknande utan bara fest hela natten lång. Ska ta och få i mig lite mat nu bara innan folket kommer. Miss Boss kommer runt fem med presenter till mig och fläppen! Coolt!

/J

Igår var en bra dag

Ja igår var jag på riktigt bra humör. Har nu fått in mina 15 poäng för uppsatsen och fick även besked om att jag kommer på betyg i förra kursen utan att behöva kompletera något. Har med andra ord inget släpande alls nu! Så för att dela min glädje med andra så gick jag till Pite på fest. Miss Boss var med och gav mig självförtroende bost! Hon tycker riktigt bra om mig vilket alltid är trevligt att höra, gillar ju henne med! Pite hade en polare på besök som var väldigt trevlig, tror hon är kvar på festen på lördag. Vi var även på efterfest hos katten igen. Han är generös på alkohol på sina efterfester vilket är trevligt. Jag skulle dock upp idag för att ha heldag i skolan så gick hem runt ett någonting. Var galet bakis fram till lunch men det var det värt! Trivs riktigt bra just nu med livet, allt går för tillfället väldigt bra! Glad att jag har fluff i skolan med så man har någon att flumma igenom lektioner med, dessa kurser hade varit så grymt tråkiga om jag bara hade fått stå ut med tysken och hans tjej ensam.

/J

Ego?

Haha kollade på mina kort från Örebro förut och av någon lustig anledning är de flesta på mig! Fast att det är min kamer. Vet inte hur jag lyckats med det. Har också fått för mig att göra fulminer hela tiden samt testa olika hattar. Ser helt galen ut men samtidigt glad. Hade skitkul just då så inte så konstigt.
image91
Hatt numer 1! Och staffan i mina fiiiina brillor

image92

Och hatt numer 2 med hasse på ett hörn!

Pengar pengar

Att allt alltid ska handla om pengar. Hade lite oförväntade utgifter denna månad så som bilskatt m.m. vilket gjorde att jag hamnade back en del. Nu har en del på sikes ställning gått sönder med, en klös del så fick beställa en ny. Baby har lovat att betala den i alla fall om den ska vara betald innan jag får pengar. Han hade tydligen en present till mig med sa han, undrar vad. Tror han skämmer bort mig lite. Kanske ska få min ring snart med, om han får sin retroaktiva lön någon gång. Nej har massor att göra idag så borde nog sätta fart om jag ska med hem till Miss Boss på förfest sen.

/J

Så nu har man blivit förlåten

Jepp Miss Boss och jag har nu pratat ut vilket känns skönt. Hon fattar att jag gjort som jag gjort. Tack! Vi var och shoppade presenter till Pite, var skit kul. Massa dumheter har vi hittat på! Miss Boss och fläpp kommer hit på lördag för att förfesta innan vi ska till Pite. Har också fått in mina 15 poäng för c uppsatsen i engelska så nu är man helt klar med engelskan. Jäkligt skönt att inte ha saker släpnade. Har inte heller träningsvärk idag som jag trott trotts våran långa prommenad igår. Idag är det för kallt och kom hem för inte så länge sedan så får bli enn annan dag. Fick veta med att lärarutbildningen i karlstad ligger jävligt risigt till och kanske måste läggas ner!?!?! Ska kolla upp mera om detta för vet inte vad man ska göra då om man har ett år kvar sen.

/J

Katten har fått fnatt

Njae inte direkt. Han har fått en ny leksak som kallas cat trubble Spike är en mycket kinkig katt så inte allting går hem hos honom men denna grej är han helt slåd på. Finns leksaker i och godis är gömt på olika ställen vilket han tycker är väldigt roligt. Igår var han mest arg och undra vad det var för dumheter, tyckte att jag lika gärna kunde ge honom godis direkt istället. Väldigt kul har han i alla fall så kan varmt rekomendera den till kattägare.

Har varit ute på prommenad nu med flupp. Har ont under ena foten nu, skosnöret har skavt så gör ont där. Om man skulle knyta skorna någon gång kanske. Var i allafall skönt att komma ut lite även om det inte var sådär hiskligt tidigt som när fläppen är ute och går. Hon går vid 6 på morgonen. Galet, då är inte jag vaken i alla fall!

/J

Flummat bort en hel lektion

Haha var fan riktigt löjligt idag. Vi skulle hitta på en frågeställning utifrån en ap tråkig bok vi läst och sedan på något vis gestalta det. Shit vad vi flummade! När de andra 2 grupperna gjorde sitt var det bara så galet tråkigt att fluff somnade och jag vet inte vad jag sysslade med men lyssnade inte i alla fall. Sen vaknade han till och gav sig in i diskussion och då blev det riktigt kul. Våran gestaltning vart jätte flummig, helt galet och jag och fluff som skulle spela duktiga elever hamnade i någon pajkastning med de som spelade störiga. Var jätte kul, skulle vara seriös men när det kom till, "din pappa är bög", "ja men din mamma ligger ju med halva stockhom", "din får inte ligga alls", och såvidare typ. Kunde inte hålla mig för skratt då för vi bara flummade och ballade ur totalt. Men det var kul även om det känndes meningslöst. Just nu sitter jag och väntar på att Mc ska sluta för vi ska ut och gå en sväng. Ska träffa fläppen imorgon och på onsdag eller torsdag har jag lunch med Goldielocks.

/J

Sovit alldeles för lite

Igen ja, testa sova utan piller vilket inte gick något vidare. Läste till 3 sen kände jag att jag kanske skulle kunna somna men var inte lätt och har vaknat massor igen. Har i alla fall varit hos mor och far nu och hämtat Spikes nya leksak samt mera piller. Det possitiva är i alla fall att jag inte längre är ledsen, finns liksom ingen ork till det. Orkar inte vara arg heller ens vilket jag vill vara för arg är en kännsla jag i alla fall kan hantera hyfsat. Det lär väl vända när jag sovit eller så blir jag kvar i det bedövade landet ett tag till. Vet inte ens längre vad jag ska vara arg eller ledsen för, finns liksom inget kvar av det längre. Tydligen söker de sjuksyrror i gbg så kanske kan övertala baby om att vi ska flytta dit när jag är klar med skolan.

/J

Hot Spot!!

Detta är ett otroligt bra fenomen de kör på universitetet. Massa företag kommer hit och har montrar men info och gratis prylar. Fick detta år med mig 19 pennor hem, 5 lypsyl, salt, äpple, banan, "shot glas", godis samt en mini julgran att plantera hemma! Var en så rolig grej så kunde inte låta bli. Så baby fick plantera gran i kruka förut :-) ha tittade något konstigt på mig men var ju kul med gran.

Åker till örebro imorgon med. Tjällossningen! Min andra studentresa, ska bli skit kul även om jag valt att köra min bil både dit och hem. Har packat in Tess, Hasse och fluppens saker nu så ska packa min väska sen och så ska fläppen saker in i bilen med. Ska bli kul i alla fall. Måste fixa batteri till min kamera och så ska jag bränna skivor till bilen.

/J

Oj oj

Massa människor som börjat läsa min blogg nu, massa människor jag känner med. Brukar i och för sig inte lämna ut alltför pinsama eller personliga detajler om mig själv i denna blogg så gör mig inte mycket. Saker att älta ältas på andra vis! Klockan när nu strax tolv så borde egentligen sova men har fortfarande ångest över att sova och nu är inte baby hemma och pillren är slut så då vill jag verkligen inte sova. Har skola från halv nio till två imorgon så kommer inte klara av att dygna idag. Var ett par år sedan jag höll mig uppe flera dagar i sträck så tror knappast jag klarar av det nu. 

Pratade med Fläppen förut om planeringen, det går framåt i alla fall så hon verkar nöjd och glad. Fick även sms av Pite med inbjudan till barnkalas, ska bli kul och hon bor nära med så nära hem :p måste bara fundera ut en kul present till denne damen. Fläppen och jag ska nog lägga ihop till nått. Måste vara något flum som passar henne, Pite kan man skoja med! Lite smått orolig inför helgen med, finns potentiella problem som kan dyka upp bland folk som jag inte orkar med. Vissa som mår dåligt och lätt bryter ihop vilket jag inte har lust med på denna resa så även om jag ser fram emot helgen är jag lite nervös för hur de ska gå. Helge har lovat att jag får hänga med han så blir nog det om det blir jobbigt. 

Nej undra om man ska lägga sig och läsa lite kanske, håller på med sisådär 5 olika böcker samtidigt. Börjat i någon och sen när jag inte hitta den började jag i någon annan så det finns ett par att ta tag i. 

P.S. Tack, han bad om ursäkt och förklarade att han inte menade så, jag har inte alkoholproblem han bara uttryckte sig klantigt!

/J 

Jasså nu funkar det igen

Shit vad störande det har varit att bloggen legat nere. Har inte haft mycket vettigt att skriva men i alla fall. Är för övrigt klar med min c uppsats nu, äntligen. Har precis skrivit ett abstract så nu ska det bara lämnas in till tryckeriet och sedan är allt klart! Woho! 15 poäng till Yes. Har börjat ny kurs nu med, lagom seg men kass lärare så får väl se hur man ska orka ta sig igenom detta. Håller på att bråka med dem i förra kursen än med om att jag ska fåbetyg trots att jag varit sjuk och missat en labb. Någon idiot hade gett mig frånvaro från något jag varit med på också så är grymt irriterad på dem just nu. Ikväll är det möte med, eller ja, vi ska ses vi som skall til Örebro i helgen och vet om att vi ska ses :p kan nog bli kul som fan i helgen trotts att jag valt att vara nykter och köra bil dit och hem. Baby har ju påpekat en oro för mitt drickande, som han nu i och för sig tagit tillbaka men ska visa att jag är duktig i alla fall. Fläppen och jag ska parta på under fredagen i alla fall. De galningarna har för övrigt kommit på hur de ska bli fulla snabbt på väg till örebro. Så fort de ser en hastighetsskylt ska det drickas lika många klnukar som står på skylten. Sen kom någon på att det kan bli jobbigt så istället stryker man nollan på skyllten så får man dricka 8 klunkar istället för 80. Ni förstår vilka fyllon jag kommer ha i bilen under de ynka knappt 2 timmarna till örebro!
 Jösses!

Får inte glömma heller! Har fått hit mitt supernintendo! Fatta vad kul det är med hederliga super mario!

/J