En fundering

Började fundera på en sak igår sådär när jag körde bil utan radio rätt länge. Just nu så är det väldigt många bekanta och gammla bekanta runtomkring som gifter sig och skaffar barn hit och dit och jag har funderat på det där ett antal gånger förut och nu igen. Misstolka mig inte nu, handlar inte om att jag är på gång att skaffa unge inte utan jag ska bli klar med skolan först. Det jag funderade på är då detta, har jag valt att göra karriär istället för att skaffa familj? Jag vet inte om jag tycker det kan kallas karriär, jag har bara valt att jag vill kunna försörja mina barn innan jag skaffar några. Är det fel tänk? Ska man klämma ut ungar tidigt bara för att eller vad är grejen? Nu vet jag med att vissa verkligen vill ha barn tidigt men jag fattar det inte riktigt. Det är ju inte så att man ska skaffa barn av fel anledningar vilket jag tycker att många gör idag. Visst jag hade väl också kunnat skaffa barn och leka hemmafru men jag vill faktiskt inte det. Jag vill sats på "karriären" först av de enkla anledningarna att pengar styr allt. Vill inte sitta på soc bidrag bara för att liksom. Vet inte vart jag ville komma med detta egentligen men fattar inte barnhysterin bland gammla bekanta. Det är i sådana länge jag är glad för Sandra och Flickvännen, de skulle aldrig få för sig att skaffa barn nu. Är vi konstiga my darlings eller what?

/J

Fadderhäng idag

Ja idag är det då fadderhäng, ska dit för att kolla läget och se om jag verkligen vill vara med på nollningen i år. Vi har iof ett as coolt lag med mesta delen LmTare så kan nog bli kul i alla fall. Får se....ska nog hoppa i duschen nu i alla fall, ska ju vara redo om 3 timmar så ingen panik men men. Var förresten uppe halva natten och tittade på Hooligans, mycket bra film faktiskt måste jag säga.

/J

Jävla jobbigt att vara sjuk

Ja börjar bli irriterad som fan nu på detta. Har ingen ork till nått alls, knappt orkat äta mat idag ens. Å jag har så jäääävla tråkigt så det är helt galet. Roade mig med att fylla i flyttkort i 5 min sen har jag typ inte gjort nått idag. Alla filmer nerpackade, böckerna nerpackade alla former av tvspel nedpackat. Och baby på jobbet, å bebisen hos mormor. Är så sjukt jävla tråkigt verkligen men när jag försökte packa var jag helt matt efter en kartong. Störande virus som satt sig i kroppen så man inte orkar nått. Den vanliga snuvan hade jag klarat av men detta är ju löjligt. Man ska väl inte bli helt svimmfärdig av att packa en kartong och bli liggande i sängen flera timmar sen. Imorgon måste jag i alla fall ut för ska till uni och lämna in uppsatsen i denna kursen och som tur ät tror jag baby jobbar tidigt så då har jag någon att irritera resten av dagen sen!

/J

Gud vad grejer vi har!!

Fan tar en evighet att packa ner allt ju, galet. Mer tidningar behövs med trotts att vi har sparat reklam i en evighet. Galet detta. Har i alla fall börjat packat köket nu, en kartong med min nalle puh servis samt alla mina vinglas och några muggar plus min glögg servis är nu nedpackad i alla fall. Men det innebär att det fortfarande är ca 6-7 skåp kvar att packa i köket. Har packat drygt ett skåp nu. I övrigt har jag nog packat ner nästan alla mina saker förutom kläder och allt i badrummet som jag hade tänkt fixa idag med efter att vi handlat och slängt skräp. Flyttar ju på måndag så behöver inte ha alla saker framme nu längre. Har några prydnads saker jag inte kan packa med för det är alledles för stor risk att det går sönder då. Mina glasslober från Usa med Nalle Puh. De får inte gå sönder, kostar massor! Annars har jag nog packat typ allt nu. Hittade mina hyllor i källaren som jag glömt bort med men de kan nog komma till användning nu så det var inte helt fel. Blir hallen, badrum eller sovrum på dem tror jag. Ska bara tala om det för baby med men iof så är det jag som kommer att fixa i ordning i lägenheten medans han städar den andra. Måste fundera på om vi behöver mer bärhjälp, herman har erbjudit sig i alla fall och ola om ola nu inte jobbar, robin med jag om inte han jobbar och så lillebror och pappa å thomas och jag å baby. Borde nog klara oss, jag har samlat ihop folk som kan tänkas orka lyfta saker.

/J

Du är så flitig

Jo  visst känner mig verkligen flitigt. Ett himla tjatande från min lärare om att jag är det bara för att jag mailar och frågar om saker. Vet inte om jag bedömmer det som flitig, är väl snarare så att jag inte lyssnat på han innan så måste fråga i efterhand! Han menar på att jag är duktig som har skrivit typ 5 sidor nu, jaha? Vi ska ju vara klara på fredag och ha nio sidor då plus sammandrag, inehåll och källor så vet inte om jag håller med i detta tjat om att jag är flitig. Gör det jag ska och inte mer så att säga.

Idag har det blivit en heldag med flängande fram och tillbaka. Mamma och moster skulle komma in men sen ångrade de sig och sen ringde de 5 min senare å sa att de kommer i alla fall. så har varit på stan, köpt en rund grön kudde till vårat nya vardagsrumm, är galet trött på lila så baby gick med på att vi byter färg! Sen var vi på biltema där jag fick leta efter någon som jobbade i mer än 5 min så blev jätte irriterad och så hade de inte den delen jag skulle ha till bilen. Fuck!! Åkte sedan till Ikea för att köpa kartonger vilket jag nästan glömde så fick gå tillbaka och hämta dem. Sen var vi på coop för moster skulle ha koner vilket vi till slut hitta. Efter det var vi i 3 olika sko affärer för mamma letade efter skor hon sett som vi inte hittade men jag köpte 3 par på skopunkten. Är ju 3 för 2 och hitta 2 så då måste man ju ta 3!! Så jag som inta ska handla har handlat som fan känns det som. Gett bort 6 par skor och köpt 3 par nya. Hm...att minska ner på skor går visst inte så bra. Får nog skärpa mig och göra mig av med några par till tror jag.

Har packat ytterligare en karting idag och funderar på att ta tag i köket men behöver fixa lite med uppsatsen nu så får kanske bli imorgon. Klockan är visst redan halv nio ju!!

För övrigt har nog febern gått ner nu, den velar till och från.

/J

Saknar mina bebisar!!

Är så galet tomt här hemma utan Spike. Baby har jobbat natt hela helgen så han är inte mycket till sällskap och så är inte Spike hemma och kelarså hur galet tyst som helst. Borde i och för sig både skriva klart arbetet samt packa resterande. Känns som vi knappt packat nått och ska flytta om en vecka!!! Måste till Ikea och köpa kartonger till köket. Ska försöka packa något senare idag men först måste det skrivas lite till och sedan ska jag spela tv spel ikväll med grannen! Behöver bara ett par piller till mot den kommande febern så är det lugnt sen. Skriva var det ja, har typ 3 sidor och ska ha 9 så måste fixa 6 sidor till snarast. Fan 9 sidor och så får man bara en vecka på sig att skriva, lite dåligt tycker jag nog det är!

/J

Skit också..

Fan ska man bli sjuk nu av alla tillfällen så är detta fan det sämsta just nu. Meningen är att jag ska skriva uppsats hela veckan men lätt å göra det med feber. Var inte med på AG men alla som var där har ju varit sjuka som fan och nu tycks det smitta till mig efter en helgs festande med dem. Ska trycka i mig ett par tabletter och hoppas på det bästa. Tessan blev för övrigt vår nya ordförande igår i LmT. Var lite tjafsande innan men det löste sig till det bättre och hon tog över det hela. Nej ska kolla lite på tv nu tror jag, slappa idag låter som en mycket bra plan!

/J

Segt att skriva idag

Ja det är rikgit segt att skriva idag, har inte riktigt motivationen till att skria och vet egentligen inte vad jag vill få fram med detta arbete  utan är mest svamlande just nu. Får se vart det leder. Det ska lämnas in på fredag nästa vecka så känner att jag behöver få ordning på det så snart som möjligt för skall ändå skrivas 9 sidor och just nu är det små rörigt med ideér bara. Brukar i och för sig vara så att när jag svamlar och känner mig rörig så brukar andra tycka att det är jätte bra så vi får väl se. Ska nog skicka över det till mamma sen så hon kan läsa lite och ge mig tips på hur jag kan gå vidare sen.

För övrigt åkte jag omkull första gången igår på mina inlines, måste få koll på det här med att bromsa tror jag :p kan vara en fördel. Har fått lite kort på min bebis när hon är liten! Så söt så :-) vill ha nu men först skall det flyttas. Packade 4 lådor med film igår, två stora flyttlådor samt en bananlåda och en lite mindre. Det lustiga är att jag inte packat alla filmer än!! Baby skakade på huvudet så att säga, han fick ner alla sina plua alla tv spel och konsoler i en låda!

/J

Inte gjort något av det jag borde!

Varit hemma i Karlstad i ett par timmar nu men har hittils inte gjort nått av det jag borde göra. Jag borde plugga på redovisningen imorgon av vfu uppgiften jag inte gjort, jag borde packa kartonger inför flytten, jag borde plugga och jag borde packa upp mina väskor. Men det jag istället har gjort är att måla en tavla :p vet inte om jag är jätte nöjdinte men hyfsat i alla fall så den får vara så, baby ska få den sen. Har en till som jag ska måla men måste funder lite först hur jag vill ha den. Har möte om ca 1 timme med, funderar på att ta inlines dit men har ju världens sämsta kondition så de skulle väl undra om man kommer dit och är helt slut! Kanske gör de i alla fall, vi får se.

/J

Tog mig en middagslur!

Ja gud klarade inte av att vara vaken så sov en stund i alla fall förut. Men har gjort en del av det jag skulle nu. Kartongerna jag skulle kolla innehöll leksaker och böcker så inget där jag kunde göra något åt nu. Har packat det mesta för imorgon med och har ritat en halv snygg teckning till baby med hur det ska se ut, får se om han hänger med :p

Så då var det väl bara pluggbiten kvar i sådana fall och vet inte om jag har lust med det just nu egentligen så får se. Ska blädra lite i böckerna i alla fall har jag tänkt mig.

/J

Saker att göra idag....

Gud vad jobbigt detkan vara ibland. Är galet trött trotts att jag sovit hyfsat inatt, men hade behövt ett par timmar till nu på eftermiddagen men grejen är den att jag har saker att fixa så går nog egentligen inte. Jag måste packa för att åka hem imorgon, blir nog lillebrors bil gör min håller pappa på att byta filter eller om det var packningen i så den går icke. Sen måste jag upp på vinden och ta ned kartonger jag ska rensa så det inte är massa skräp kvar i dem till flytten. Sen ska jag rita en bild till baby på hur jag har tänkt med vardagsrummet då han förstår hur jag menar :p kraken tänker inte som mig så han fattar inte när jag förklarar! Sen hade jag väl behövt plugga liteidag kanske så jag ligger före i tidsplaneringenför arbetet somskall skrivas men känner attjagslocknar vilken sekund som heslt. om jag ställer klockan på 4 kanske det funkar i alla fall....


/J

Mamma kände inte igen mig!!Kan ni tänka er! Min egen mor såg inte att det var jag på bilden! Ni som käner mig kan nog hålla med om att jag inte är direkt olik mig på det kortet inte. Hur som helst är det snart dags att få åka hem till Baby igen. Vill verkligen hem nu men kommer sakna Spike under veckorna han inte får vara hemma på grund av flyttpackning.

/J

Vårkännslor?

Ja det måste nog vara något sådant för människor omkring går och är kära. Eleverna på skolan hånglar öppet lite här och var vilket, jag måste erkänna, gör mig lite illa tillmods. Vet liksom inte hur jag ska betemig när jag ser sådant är det som är problemet. Två av mina bekanta har gått och blivit ihop med fick jag bekräftat nu. De var lite förvånade att jag redan visste om det men var inte svårt att rökna ut att något skulle hända där inte! Jag är inte dum :-) hoppas det går bra för dem i alla fall för de förtjänar att vara lyckliga bägge två efterallt som häntpå sista tiden. Kommer dock tyvärr att väcka ytterligare känslostormar från andra men det hoppas jag att de kan härda ut. Fläppen verkar också kär och galen :-) hoppas det funkar med trotts långdistans. Som sagt är nog vårkänslor på gång!

Har nyss varit ute och åkt inlines, fan har ingen kondis alls ju! Är helt jävla slut verkligen efter den korta svängen vi åkte. Behöver duscha nu!

/J

Shit vilken dum idé kaffe var

Tänkte att klockan var ju bara 6 så lite kaffe borde man ju kunna dricka då och sova utan problem. Nope! Somnade strax efter fem imorse och känner mig helt snurrig idag, inte så genomtänkt av mig. Du behöver inte oroa dig Fluff ibland känner jag för att spy galla över saker men det händer inte alltför ofta nu för tiden :-) allt är lugnt bortsett från mitt huvud som fortfarande gör sig av med allt koffein från igår! Sitter på vfun just nu men har som vanligt inte mycket att göra. Smet iväg för att fixa lite men ska gå tillbaka nu tror jag :p flumma lite till!

/J


Varför bry sig?

Ja jag har faktiskt börjat inse det nu, varför ska jag alltid bry mig om att folk mår dåligt. Varförska just jag hjälpa dem och fixa deras förstörda liv. De har satt sig i den situationen på egen hand och det är inte synd om någon av dem. Självömkande är något jag föraktar och precis som hon sa till mig så är det inte mitt jobb att ta handom dem. Det handlar om vuxna människor och det är dags att säga stopp. Fine kan ni inte ta hand om era liv på egen hand så får ni väl gå under då. Det är inte mitt jobb att vara psykolog till någon. Att det bara tagit mig så lång tid att inse är ju sjukt. Detta har hållt på sen jag var 15 så att man ens har orkat bry sig är konstigt. Men nu är det slut med det, borde ha sådan attityd som en bekant. Eller ja den är väl inte den bästa heller för hon kan inte hanter saker som är jobbigt utan bara skrattar åt det men heldre att man gör det än att man ska ta hand om folk. När man är över 18 är man vuxen enligt lagen och då får man faktiskt stå för sina val och misstag utan att skylla bort dem på andra eller alkoholen. Kan man inte hanter alkohol ska man fan inte dricka det heller.

Har varit mycket funderingar denna helg med besök från det förflutan och vänner som faktiskt betyder något. Säger inte att mina andra bekanta inte gör det men kommer aldrig bli på samma sätt med dem. Grejen är antagligen att jag vet att jag inte kommer bli kvar i Karlstad resten av livet och troligen ingen annan jag känner heller så varför envisas med att bli nära vänner? Det är bara att lura sig själv, om några år flyttar manåt olika håll och alla löftenom att hålla kontakten är ett minne blott. Detta vänner för alltid snacket har jag aldrig köpt för så är det inte. Jag har mina bästa vänner och jag behöver faktiskt inte ha fler än så. Har många bekanta och det räcker för mig att ha dem på den nivån, har inget behov av en djupare vänskap men förtroliga samtal nätterna igenom, har vänner för sådant redan.

Är trött på detta omogna beteendet som finns runtomkring på universitetet. Man ska ha att göra med vuxna människor men många man möter genom olika kurser får en att bli mörkrädd. Hur ska du kunna jobba som lärare är ingen ovanlig tanke. Har mött många jag önskar att mina framtida barn ska slippa ha som lärare i skolan. Tragiskt att en del inte inser att detta yrke inta passar dem. Den korkade tysken skulle jag vilja ge en fet smäll men behövs inte, han liksom flera andra jag mött kommer att bli nertyckta av sina framtida elever istället. Herregud är folk som går ut på praktik och blir det till och med men ändå inte funderar över sitt val av karriär.

Vet att jag fått i mig för mycket koffein just nu och inte har mycket trevligt att säga men det handlar inte om det. Detta är min blogg men mina åsikter och passar det inte så har ingen tvingat dig till att läsa.

Är frustrerad över den idiotiska nollningen med. Fattar inte varför jag ska vara med för, vet inte om jag tänker vara det ens. Ska gå på det där fadderhänget och kolla läget men är det ap tråkigt så skippar jag nog fan det hela. Som MissBoss säger så är föreningen Läsk inte mycket att ha och det beror på de idioter som finns i den föreningen. Ska för övrigt hem till henne och  kolla in lägenheten i veckan när jag har tid. Har bara en löjlig redovisning att vara med på i veckan sen är det packa som gäller.

Flytten är i alla fall nått jag ser fram emot, samt att hämta kissen och att bli klar med ytterligare en kurs. Två år kvar, räknar ner redan. Nej om jag ska sluta att vara anti nu kanske och försöka sova, har ju vfu imorgon med. Men har ingen lust att sova nu ska nog läsa lite i boken istället. Vill ni gnälla på något jag sagt nu så kan ni göra det hemma i tystnad.

/J

A walk on memory lane

Så att säga, varit hemma hos Girlfriend i hennes nya hus och kollat läget. Snackat lite skit över en kopp kaffe. Var länge sedan men varje gång vi ses är det precis som förut! :-) älskar mina två vänner väldigt mycket och saknar dem nu för tiden så det är skönt att ses ibland och prata gammla minnen och om livet i allmänt. Mår bra av att umgås med dem. Girlfriend ska försöka komma till K-stad någon helg och festa med mig, låter bra tycker jag! Ceasar var super go som vanligt trotts att han inte sett mig på flera år! En söt bebis det, lite lika min egen Spike ifärgerna faktiskt. Nej detta var presic vad jag behövde just nu känner jag. Minskade hemlängtanlite även om jag saknar min baby massor faktiskt. Även om jag kan reta mig på han ibland (är så i ett förhållande) så är han min darling och det är tomt utan han. Blir gött när vi flyttat sen med :-) Nu är det NCIS på tv strax så ska titta på det!

/J

Piller är bra

Ja det är nog rätt bra grejer ändå för harinte riktigt lika galet ont i ryggen nu. Ellerså har jag helt enkelt sovit bort det hela. Har typ inte gjort nått annat i helgen än att sova. Känns rätt meningslöst. Hade velat träffa girlfriend för vi skulle fika men har ännu inte blivit av. Får se om man kan ta en kaffehos henne imorgon i alla fall kanske. Prata lite skit och så. Var ju ett tag sedan sist. Borde väl göra nåtgot vettigt idag med men är dålig, börjar ju serier på tv snart! Nehe var visst inte mina serier idag, kollade tv tablånoch det enda som går är NCIS klockan åtta så har några timmar att slå ihjäl. Undra om man ska dra iväg ett sms och be om kaffe då kanske? Behöver bara hoppa in i duschen och tvätta håret som är super fett just nu. Brydde mig inte igår då jag endast låg hemma i sängen i pyjamas hela dagen men idag vill jag vara människa igen. Nej ska ta mig några piller till och skicka ett sms och se om girlfriend har tid.

/J

Fan vad ont man ska ha

Har sträckt ryggen eller nått annat skumt så har svin ont. Igår blev jag liggande på golvet i en halvtimma för det gjorde så sjukt ont. När jag kom upp i sittande läge spruta tårarna så stackars katten blev orolig och slicka mig i hela ansiktet och spann jätte högt. Stackars liten, orolig för mamma! Blev liggande i sängen nästan hela dagen förutom när jag tog mig upp för att äta. Idag när jag vakna hade jag fortfarande ont om än bättre men tog mig tillapoteket för att köpa piller i mängder som jag nu trycker i mig. Vad som helst bara jag kan röra mig ordentligt igen, kan ju inte lyfta armarna knappt! Jävla skit detta måsta jag säga.

Skulle kanske ta och plugga lite mera idag men har ingen lust rikgit. Har skrivit lite mer än 1 sida nu i alla fall, ska ha 9 :p men det blir nog inga problem när jag väl sätter igång.

Ska kolla klart på filmen bilar nu på disney kanalen :-) bra grejer!

/J

Me Like Me!

Hehe jepp jag har kommit på att jag gör faktiskt det. Visst några extrakilon har man väl just nu men gick ju inget vidare med träningen då det ärskit kasst väder. Har ju köpt mig inlines och lillebror skulle lära mig åka men blev bara ettåk en dag sen har det öst ner en massa dumt vatten. Då kan man ju inte åka! Annars kom jag fram till att jag är rätt snygg just nu. Hittade nämligen kort på mig själv från gymnasiet bland annat. Jösses säger jag bara,är super smal, ögonen insjunkna och har på mig sjal så jag ser ut som en cancer patient. Dock har jag mina absoluta favvo jeans någonsin. Var ett par ljusare jean som hade en sto stjärna på ena benet som gick över i det andra. De var super coola dom jeansen. Minns att de var rätt syra med men fan vad jag önskar att man hade kvar dem. Hade inte passatlängre då iof eftersom att man var cancersmal på den tiden. Pratade med baby om att beställa tavla på mig själv men han var med på den idén :p coooolt. Har gjort en riktigt bra bild på lillebror så ska nog beställa en på han med. Sen ska jag bara fiffla lite mera med bilderna nästa vecka innan jag beställer nått så man få precis det man vill ha. Annars måste jag nog sätta fart med pluggandet nu, ska fixa lite idag så jag slipper göra allt under den veckan det är meningen att vi ska göra allt. Bra att vara ute i god tid ibland.

/J

Åhhhh vad det ska knövla!

Jepp KNÖVLAR gör det. För er sominteförstår ordet knövlarså är det att något strular, jobbar sig etc. Har hjälpt min mamma att beställa present till lillebror till studenten men det strular med leveransen. Varorna skicakdes den 25/4 och skulle ta från 10-15 dagar att komma. I värsta fall 30 dagar men då är det jäkligt illa. Har nu varit i kontakt med både tullen och posten som inte vet något alls utan helt enkelt inte kan hjälpa till. Tack för den ja. Har varit inne på UPS, DHL, USPS med mera med mera men inget hjälper. Har inte heller ett ordentligt söknr så inte lätt att söka på paktet då heller. Det ska vara skickat med USPS men finns inget om man söker på nr jag fått. Har nu mailat posten igen samt företaget det är handlat hos. Hoppas bara på att det hinner komma innan den 5 juni!

Har för övrigt funderat på att beställa canvas tavla med mig självpå :p vet att det är lite ego sådär men vad fan är man snygg så är man!


Detta är i sådana fall den tänkta bilden!

/J

Jaha ja

Ja då var man tydligen studentrepresentant med. Är fluff som intalat mig at man skall vara det och också han som sett till att skicka in "min" ansökan :p var sökt på 2 platser och fick en av dem och den andra var det tydligen bara en röst ifrån. Gör mig inget om jag är med eller ej utan mer för att fördriva tiden helt enkelt.

Har photoshopat mera på praktiken idag, blir så när man inte har mycket annat att göra. Ska nog ta och skriva lite på mitt arbete som ska in i slutet av denna kurs. Sen är man klar med det också. Skolan flyter på bra, inget missat eller släpande vilket jag är jäkligt stolt över. Vill inte vara en av dem som skjuter upp saker med dåliga ursäkter eller helt enklet får gå uppsamlingstermin. Jag ska gå min 4½ år och sen ska jag vara klar.

Idag blir det nog slapp dag. Hade varit kul att åka till Sandra i Örebro men har faktiskt inte råd med det tyvärr. Men saknar henne gör jag!

/J

Photoshop 3


Några bilder till bara för att det var så kul!

/J

Photshop 2


Mer photoshop, me och lillebror!

/J

Photoshop 1


Två av mina photoshop bilder på min nya bebis bubblan som kommertill mig i juni samt mammas hund Tessie

/J

Konstverk i photoshop

Ja idag har jag lekt med photoshop nästan hela dagen, fixat en hel del roliga bilder men de ligger i usb minnet jag inte orkar leta fram just nu så ni får se dem en annan dag. däremot har jag köpt ny ställning till mina älsklingar Spike och Bubblan som ännu inte flyttat hem men som gör det snart i alla fall. Den är JÄTTE stor! :-)


/J

Oj oj oj det varmycket betydelse i det!

What Jessica Larsson Means
You are fair, honest, and logical. You are a natural leader, and people respect you.
You never give up, and you will succeed... even if it takes you a hundred tries.
You are rational enough to see every part of a problem. You are great at giving other people advice.

You are friendly, charming, and warm. You get along with almost everyone.
You work hard not to rock the boat. Your easy going attitude brings people together.
At times, you can be a little flaky and irresponsible. But for the important things, you pull it together.

You are the total package - suave, sexy, smart, and strong.
You have the whole world under your spell, and you can influence almost everyone you know.
You don't always resist your urges to crush the weak. Just remember, they don't have as much going for them as you do.You tend to be pretty tightly wound. It's easy to get you excited... which can be a good or bad thing.
You have a lot of enthusiasm, but it fades rather quickly. You don't stick with any one thing for very long.
You have the drive to accomplish a lot in a short amount of time. Your biggest problem is making sure you finish the projects you start.

You are very open. You communicate well, and you connect with other people easily.
You are a naturally creative person. Ideas just flow from your mind.
A true chameleon, you are many things at different points in your life. You are very adaptable.

You are usually the best at everything ... you strive for perfection.
You are confident, authoritative, and aggressive.
You have the classic "Type A" personality.

You are relaxed, chill, and very likely to go with the flow.
You are light hearted and accepting. You don't get worked up easily.
Well adjusted and incredibly happy, many people wonder what your secret to life is.You are wild, crazy, and a huge rebel. You're always up to something.
You have a ton of energy, and most people can't handle you. You're very intense.
You definitely are a handful, and you're likely to get in trouble. But your kind of trouble is a lot of fun.

You are well rounded, with a complete perspective on life.
You are solid and dependable. You are loyal, and people can count on you.
At times, you can be a bit too serious. You tend to put too much pressure on yourself.

You are very intuitive and wise. You understand the world better than most people.
You also have a very active imagination. You often get carried away with your thoughts.
You are prone to a little paranoia and jealousy. You sometimes go overboard in interpreting signals.
What's Your Name's Hidden Meaning?

Ett nyt test för mina vänner som har tråkigt!

Your Wrath Quotient: 55%
Ouch! You've got a bit of a temper going on there, don't you?
Just make sure to keep your revenge fantasies just that... fantasies only!
How Much Wrath Do You Have?

Bambi på inlines

Ja ungefär så såg jag nog ut! Första åket gick ner för den lilla backen vid mor och far sen upp igen. Efter det var jag hel slut och behövde vila och dricka vatten!!! Sen tog vi en lite längre tur runt kvarteret. Fattar ni att man har dålig kondition då eller! Jäklar vad det gjorde ont i benen med,otränad som tusan har jag nu insett! Lillebror undra om vi skulle åka mer eller om han fick sova, han fick sova. Får ta en liten tur imorgon med för idag orkar jag nog inte mer! Måste bli mer disciplin om detta skall gå vägen och bli en bra träningsform!

/J

My cat

Detta är halsbandet jag tjatat om i ettpar dagar nu! Väntar på att posten ska komma nu bara. Är inte i Karlstad för tillfället men är ju värt att åka dit om baby ringer och säger att jag fått post! :-D är supernöjd verkligen, vill ha vill ha. Mamma skakade på huvudet och sa att jag var bortskämd. Mycket möjligt att jag är men jag erkänner jag gillar det så det så.

Under praktiken idag har jag släktforskat lite för att testa. Var en elev som skulle göra det så vi satt och surfade lite jag och min handledare med. Kollade upp babys släkt lite då hans efternamn är lättare att söka på en mitt svensson namn. Han visste iof en hel del redan då någon i hans släkt redan forskat men var kul att bara flumma lite.

Nu väntar jag på lillebror så vi kan ge oss ut på ilines runt kvarteret så jag får lära mig bromsa! Låter bra va? Hahaha

/J

Praktiken dag ett

Ja första dagen avklarad, inte gjort mycket alls direkt och tyvärr kommer resterande tiden av denna praktik att vara likadan. Men man får göra det bästa av situationen, hjälper några av min mors elever med en del redigering i alla fall så lite har man bidragit. Har nyss varit på ljusparty igen med och köpt en hel del ljus, var sommarerbjudanden m.m. så fick ganska många ljus för ett bra pris mot vad det annars är. Fick även lov av baby att beställa halsbandet jag hitta på nätet så ska han betala det. Får det i ett års present! :-D problemet är nu bara att jag måste väl köpa något till honom med kanske eftersom han köper till mig. Så långt hade ju inte jag tänkt, var svårt nog att hitta på något till hans födelsedag ju. Får fundera på det hela....vill ha bebisen nu med, längtar tills flytten och allt är klart nu.

/J

Har tråkigt :p

Stal denna av Jennie en bekant i Örebro!

VEM
Vem är i rummet med dig? Ingen alls i detta rum mer än jag
Vem fick du sms av senast? Kalle
Vem pratade du senast i telefon med? Dissalinjen :p haha annars baby 
Vems hus var du senast i? Är hos mor och far nu
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Baby
Vem önskar du att du var med nu? Baby


VAR
Var är din telefon? Bredvid mig i sängen :p 
Var är din mamma? I vardagsrummet
Var sover du? Denna vecka i extrasäng i Degerfors annars i vår säng hemma eller i soffan
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Har en klänning från gina
Var åkte du senast bil? Körde från Karlstad till Dfs idag
Var i ditt rum är du? Är i lillebrors rum nr 2 i Dfs i sängen (finns typ inget mer än tv  och säng i detta rum)


VAD
Vad åt du senast? Ett grillspett
Vad drack du senast? Vatten
Vad är det för färg på dina byxor? Har vita leggins 
Vad är den närmaste saken som är blå? Hm..ärnog täcket, någon blå nyans på det 
Vad har du på fötterna? Plåster
Vad är din favoritfärg? Svart, blått, grönt, lila beror på humöret 
Vad är din favorithemsida? tror inte jag har någon direkt, kollar på katter och annat
Vad hör du just nu? Dum bredbandsreklam på tv

NÄR
När var senaste gången du tände ett ljus? Oj...var nog någon vecka sen eller så 
När träffade du din pappa senast? Ja är ju hemma hos mor och far nyss så han är i ett annat rum
När duschade du senast? Igår


HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än tre minuter?
 Klart man har 
Sovit i någon annans säng? Absolut
Hånglat på en bio? Nej det har jag nog inte, går dit för att titta på film ju 
Hånglat i skogen? Jo det har säkert hänt
Kört över hastighetsgränsen? Ja det händer med
Målat om ditt rum? Nej det har jag nog inte, mamma har gjort det åt mig när jag var yngre dock
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Jodå det händer väl alla?
Sovit i en säng med någon av samma kön? Japp
Sett någon dö? Nej
Varit på ett plan? Gud ja 
Sovit till tre? Ja det har ju hänt en del 
Älskar eller saknar någon just nu? Ja

__________________________________________________________

Så kanske skulle göra något annat nu en stund än att hänga vid datorn! Har hittat ett supercoolt smycke jag vill ha för 400:- skickade ett diskret sms till baby och gav han adressen med kommentaren att de har coola smycken på den sidan! Tror ni han fattar vinken? Inte jag heller :-)

/J


Reklam!!

Hej på er läsare, vill bara tala om för er som är Läskmedlemmar eller känner sådana att det nu finns en Läskblogg upplagd då hemsidan för tillfälletär nere. Kolla in den!

LÄSK

/J

I Degerforso...

Ja då var man i Degerfors igen då, liten skit håla med massa idioter. Jippi! Om mor och far ändå kunde bo någon annan stanns. I alla fall så är jag här för min Vfu som varar i 8 dagar! Länge va? Nej inte direkt, vet inte varför det är så kort praktik men men får göra det bästa av tiden. Har påbörjat arbetet som skall skrivas i denna kursen och har även en hel del info till vfu-uppgiften klar då jag gjort liknande saker tidigare. Varmt är det med, Spike tyckte inte om att åka bil idag, han var även rädd för fläkten i bilen så inte så lätt då inte. Fått mail från uppfödaren idag med så nya bilder på kärleken nr 2 Bubblan kommer i nästa vecka! Nu ska jag flumma lite tills klockan blir tv!

/J 

Första bilden!

Ja här är första bilden på den nya bebisen som flyttar hem till oss den 7 juni!


Spike är morbror till denna lilla sak :-) Namnet är Bubblan och hon är en svart Exotic vårat senaste tillskott i familjen!

/J

Åh jösses

Hur ska detta gå egentligen? Jag drack tre koppar kaffe igår på bunker varav sista vid halv elva tiden. Detta resulterade i ca 30 min nattsömn!! Började sedan vid halv nio imorse och var galet trött. Slutade runt tio så var hemma sen och pluggade lite innan jag och Hasse åkt till Bergvik för att handla till kvällen och käka lite lunch. När jag kom hem så däckade jag i sängen och har sovit i någon timme nu. Är helt slut för tillfället så har bett ida ladda kaffet. Kommer bli magont sen säkert bara för det! Ja ja ska dra nu, ses ikväll ni som kommer!

/J

Ja varför inte

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

DIG:
1. Hur lång är du ? 168
2. Vad vill du bli när du bli stor? Känner mig stor nu och har valt att bli lärare
3. Vad pluggar du ? Läser till gymnasielärare i engelska och media
4. Har du långt hår ? Hm..det räknas visst som mellanlångt
5. Vilken hårfärg har du ? Just är det någon brun/röd blandning
6. Sminkar du dig ? Jo oftast, mascara och klet under ögonen så man ser levande ut
7. Har du haft sex senaste månaden? Det du!
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Lila
10. Har du kysst någon idag ? Nej

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Det är ett omöjligt val för båda är bäst
3. Hur många syskon har du ? 2
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Vi ses på söndag
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? Hm..han köpte pizza
6. Hur många ställen har du bott på ? Oj, minst 7
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Stör mig inte på familjen men sen finns det ju släkt
8. Vilken familjemedlem är snällast ? De är rätt snälla allihop
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Lillebror var här senast i söndags och umgicks

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? Hm..träffade några igår men annars är det nog måndags,ficka hos fläppen
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Oj, tror det kan ha varit under älghälga när jag "vilade" i festandet hos essa
3. Har du kysst nån kompis ? Jo det har nog hänt några gånger
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? Linn och Sandra är nog lika länge
6. Vem känner dig bäst ? Det är nog Linn och Sandra på den med
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? Hm..som jag sedan förlåtit har nog varit kanske 2 månader
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Troligen
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Jo det har hänt förut


KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu? Korta mysbyxor och linne
2. Har du bytt om idag ? Haha jepp
3. Favorittröja ? Hm..tröja vet jag faktiskt inte
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? Slitna jeans skulle jag nog vilja påstå 
5. Har du gett bort kläder nån gång? Jo då
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? Naje inte direkt, kanske tyckte det varit onödigt men inte mer 
7. Har du handlat kläder via internet ? Jadå det händer
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång ? Nej varför då?
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? Jag har svårt för linnen 
10. Vad använder du för skor ? Oj, allt som finns :-) har ca 30 par hemma

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja
2. Klä dig annorlunda ? Klart
3. Vara dig själv ? Alltid
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Jo fast inte just nu heslt 
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Vågar göra jag väl men njae
6. Pierca dig ? Det har man gjort ja
8. Ha sex på offentlig plats ? Hm..det har nog hänt med
9. Vara omogen ? Självklart
10. Äta småkryp ? Nej tack det är äckligt

/J

Det var en himla resa det!

Ja jösses. Åkte hem till mor och far i tisdags för att följa med mamma och moster till Ullared. Vi skulle åka ner på tisdagen och sova i en stuga för att sedan handla på onsdagen och åka hem igen. Det var en hila resa kan jag säga! 15 mils omväg till ullared! När de insåg att vi kört fel och jag fick en karta för att hitta vägen så fattades det en bit av kartan, mimmi hade nog varit hungrig och tagit sig en smakbit. Int så lätt då kan jag säga, sen när jag lyckades hitta oss på ett litet hörn så lyssnade de inte på mig utan körde fel igen så vi fick vända efter ett tag och köra tillbaka. Resan borde ha tagit runt 3 timmar men tog 5. Var helt slut när vi kom fram och de där två är lika galna som vanligt så skrattade så jag hade ont i magen. Dagen efter blev man väckt klockan 6! Affären öppnar 8. Tjugo över sju stog vi utanför....vi var först. Jag trode jag skulle skämmas ihjäl, var ju jätte pinsamt. Som tur var kom en korkad tysk kärring och trängde sig först i kön, vilket i och för sig retade mig men orka bry sig, alla skulle komma in samtidigt i alla fall ju. Blev hur som helst lite shopping, ny kaffebryggare, tvättmedel och lite annat bra att ha samt nya inlines! Nu ska detut och åkas :p bamse har lovat att ta med mig, så fort han lärt sig själv hur man åker!

Nu måste jag sätta mig och skriva uppgitfen tills imorgon, har inte hunnit det när jag inte varit hemma.

/J

Besök

Lillebror kom hit på besök en sväng förut. Han behövde nog snacka lite skit med sin storasyster tror jag så det var bra. Vi tog en tripp till Bergvik och käka på Max, kollade på tv spel och sen ålte vi hem och gick å köpte glass. Är så himla fint väder idag så det känndes nice. Vill ha inlines nu så man kan ut och åka lite, försöka att inte slå ihjäl sig första gången :-) Vi spelade även lite mario world på SNES :-) det var kul nu har vi kommit en bit till.

Har även börjat planera för ny kisse nu! Spikes syster barn. Hon som har dem känner ju mig lite och vet att Spike har det bra här så hon vill gärna sälja en till oss. Vi får ett jätte bra pris med och en riktigt schysst deal hos henne bara för att det är jag så det kommer nog bli en liten svart bebbe här hemma hos oss ganska snart! Måste fundera ut ett nytt bra namn. Har ett favorit namn men det får bli på kommande barn det så måste hitta ett till kissen. Bubble babble är en fundering, då kan jag kalla henne för bubblan. En svart liten pälsboll!

Nu ska jag nog slösurfa lite och sen kolla på min nya coola CSI box!

/J

Så jävla arg just nu..

Fan är så förbannad på folk. Jävla idioter helt enkelt. Vaknade imorse och såg att lillebror skickat sms vid halv tvåoch undrat om jag var vaken. Tydligen hade han blivit slagen igår. Han var på väg hem från samhället och pang så small det bara. Någon jävla idiot som slog han rätt över vänster ögat så när han kom hem blödde det tydligen. därför han försökte få tag på mig för han visste inte vad han skulle göra. Jävla människor! Bara slå ner folk sådär helt utan någon som helst anledning. Blir så arg på dessa mindre genomtänkta personer. Skaffa er ett jävla liv istället och väx upp för fan!!

/J

Studenten!

Ja den närmar sig med stormsteg, inte min egen examen då utan min lillebrors student. 5 maj går han ur gymnasiet! :-) lillebror som ska vara lite jämt ju, illa detta. Håller för fullt på att letar efter present till han nu men har inte riktigt någon aning om vad jag ska köpa. Har special beställt en grej och har även köpt present till kusinen men något mer måste jag hitta till lillebror.

Fick för övrigt telefonsamtal imorse, eller ja klockan var typ halv elva och jag var vaken. Pappa ringde och sa att han ville ha kaffe om 5 min. Baby hade nyss vaknat så fick sparka upp han fort som fan med för 2-3 min senare ringde pappa på hysteriskt. Han och mamma var på väg till begrvik så de tittade förbi. Fick pengar för min andra bil som nu är såld! Fan vad nice det kändes med extra pengar bara sådär, fick dock betala ny oljepackning till bilen vilket inte var vad jag ville lägga pengar på men men. Pappa ska hjälpa mig byta det snart. Köpte i alla fall en cool film. Var en limited edition utgåva av CSI:Bloodbox, den är super cool med blod på framsidan och plåtfodral.

Nästa vecka ska jag med mor och moster till ullared med, köpa bajspåsar till katten och annat bra att ha jox. Detoxen tog slut idag med och har insett att det jag mår dåligt av är alkohol och pizza så det får det bli slut på nu i framtiden. Dags att bli vuxen nu, måste börja spara pengar inför framtiden med då det finns vissa planer :-)

Nu ska jag fixa lite käk innan jag och baby ska gå på bio, ska se filmen 21 så hoppas den är bra.

/J

En hyfsat lugn valborg

Ja iår blev det inget fyllekaos som tidigare år utan var rätt städat. Pite, Fläppen och jag hängde på Bamse 1 & 2 och katten med flera på grillning. Vi hade jäklikgt kul måste jag säga och måga skratt. Man kan inte deppa ihop bara för att det händer tråkigheter för det händer alltid. Pite berättade om roliga händelser och skrattade så jag hade ont i magen. Hon hade grillat vid midnattpå tisdagen på sin balkong och grannen under började skrika att det brinner. Pite tittar ner på grannen under med ett "det är bara jag som grillar", grannen talade om att man faktiskt inte får grilla på balkongen och får som svar "men jag är hungrig". Fan vad vi skratta åt den historien :-) fick höra fler tokigheter med från diverse folk och det var riktigt kul. När det började bli kyligare på kvällen så drog vi till Campuz för att träffa Goldielocks och hennes vänner. De blev super glada när vi kom och vi fick sjunga massa sånger med dem då de inte kan några än :-) roligt var det med men jag beslöt mig för att göra kvällen kort och gick hem runt tolvtiden. Gårdagen spenderades sedan hemma utan att egentligen göra något alls och idag har jag varit kattvakt. Spike tyckte det var riktigt hemskt med den andra katten och efter två timmar skulle de slås så jag fick gå i mellan dem. De hämtade upp henne strax efter tolv tiden.

Min gammla vän var med dem, inte sett han på drygt ett år nu. Vi hade jäkligt kul ihop en gång i tiden när det var vi 4 jämt å ständigt. Många idiotfyllor men fan vad kul vi hade ändå!

Idag blir det lugnt, vi ska kolla på film med Helge, blir chucky serien idag. Vi är på skräckfilmsmission nu!

/J