Väntar på samtal...

Finns det något värre än att vänta på att telefon ska ringa? Lillebror är sjuk just nu och grejen är att när han blir dåligt blir han ofta riktigt dålig. Han vaknade med feber imorse, 39.5 vilket inte är bra. Grejen med lillebror är att han har gått med halsböld utan att knappt känna av det. Vi fick veta det så han sa till mamma en dag att han trode han hade hål i halsen. Detta visade sig vara sprucken halsböld. Han har med andra ord lite annan smärttröskel än vi vanliga så att säga. Så man är klart lite orolig när han nu har 38 i feber vilket är en förbättring men ändå inte bra. Sambon vill att jag ska köra han till akuten men lillebror sa att "äsch jag kan ringa läkare imorgon om jag inte är bättre" så sambon ska ringa och prata med lillebror och sen ringa mig. Det är alltså det samtalet jag väntar på, ska jag åka till akuten med han eller ej....

/J

Kristet uteseende på jobbet..och annan update

Yes i lördags spelade de på Wickan sär jag jobbar som bartender. Hörde dem inte ett dugg kan jag säga för dj:n drog på volymen super mycket så när de spelade så allt jag hörde i min bar var hans musik. Men sambon som var med var löjligt nöjd. Inte nog med att han hade pratat med bandmedlemmarna flera gånger han fick också en jätte kram av sångaren efter spelningen tydligen så han kom till mig efteråt med ett sådär löjligt flin som barn har på julafton.

Hm..nu slåss katterna här som idioter, har inte tålamod för det idag.

Anant som har hänt...hm...försökte få min klass att frysa ihjäl på lektion. Det var varmt så jag drog igång fläkten. Visade sig att den fungerade för bra då alla började ta på sig jackorna :p ooopppsss...

Min nya livsstil fungerar bra med. Har nu på 2 veckor gått ner över 2 kilo så är nöjd som fan. Känner mig inte som en uppstoppad korv när jag tar på mig jeans länger vilket gör att jag har förhoppningar om framtiden nu!

/J

Löjligt bra humör idag!

Ja får man vara det? Idag känns som en sådan där riktigt bra dag. Sitter visserligen ensam hemma hos mor och far i väntan på att jobba ikväll men är löjligt glad idag. Helt utan anledning egentligen! Lyssnar på en blandskiva jag fixat åt mamma som hon bad om till undervisningen, blandad pop från typ 60, 70, 80, 90 och 2000 talet. Ungefär, är i alla fall massa blandat som varit bra en gång i tiden =) nu vet jag inte hur bra allt är längre men ändå sånger man kan så man sjunger med av bara gammal vana eller nått. Nej om man kanske skulle kika på mellanmål innan middagen som skall ätas innan jobbet.

/J

Tentan klar =)

Japp då har man gjort tenta nr 1 i denna kursen. Hur det gick får jag veta om ca 3 veckor. Kan säga att jag i alla fall fick in Ugh i ca 3 exempel! Är super nöjd för det!Tyckte dock väldigt synd om PR då hon var så sönder stressad. Tösen får typ panikattacker när hon ska göra salstenta. Hjärtat slog så hårt på henne så hon skaka kraken. Hoppas tentan gick bra för henne. Ska för övrigt jobba hela helgen vilket är bra för det innebär mera pengar till bröllop och övrigt. Galet egentligen att man ska behöva vara så beroende av pengar.

Är för övrigt lite irriterad på att baby lyckades förtänga vårat samtal om hans mors kalas. När jag väl lyckas samla mod och kraft att tala om för han hur jag känner inför det hela och att jag inte vill med så lyckas han förtränga det. jävla skit, känner inte för att ta den disskutionen igen för han reagerade ju precis som jag trodde han skulle...orkar inte ta det nu. Ska förtränga hela grejen ett tag till och lyckas bli extremt sjuk lagom till dess eller något annat.

/J

Tävling!

Yes, men inte för er! En tävlig som jag och två av mina studiekamrater ska ha imorgon under tentan. Läser just nu media och vi har bland annat pratat om stereotyper och hur de framställs i media etc. Som exempel på detta kom vi in på en film med Lucky Luke där han möter indianer och de hälsar genom att säga Ugh. Detta är ganska roligt att se men stämmer det verkligen att indianer säger Ugh? Njae tror inte riktigt det. Hur som helst är det ett roligt exempel på fördommar och stereotyper i media och detta har vi nu gjort till en tävling! Målet är att under så många gånger som möjligtpå tentan få in ordet/exemplet Ugh! När man ska förklara t.ex. saker som ideologi, marxism, konglomerat och allt annat så ska man alltsågöra det med Ugh!

Någon annan som deltagit i en lite mera udda tävling?

Man måste ju se till att göra universitetsstudierna roliga! Förövrigt är jag inne i ett plugg-stimm då jag kommit på hur kul det är med universitetet så har sökt en till kurs till nästa år. Tänkte med andra ord läsa dubbelt! Engelska D är det som nu har sökts och enligt min plan skall sammläsas med media B och C. Vi får väl se hur det går!

/J

Inte mycket skrivande nu..

Nej har fullt upp med att plugga inför tentan på torsdag. Har aldrig pluggat så här mycket till en tenta så jäklar vad besviken jag blir om jag kuggar denna kan jag lova. Såg för övrig att Barristan är tillbaka, med bok på g!! Det ni alla andra gammla fans, håll koll på grabben!

/J

Bakis....

...fortfarande sen fredag...

Orka...

FAn har ingen energi kvar just nu, tentapluggat i ca 3 timmar så känner mig rätt tom i skallen. Baby är typ sur på mig med men orkar inte bry mig. Hans mor fyller 50 och ska ha kalas som jag inte vill gå på då jag hatar stora släktträffar. Baraångest så fort jag tänker på det men baby blir bara sur om jag ens säger att jag inte villså ingen idé. Hur ska man slippa ur detta helvet utan att någon blir besviken?? Vill verkligen inte, mår dåligt bara av att tänka på det ju så hur fan ska jag då klara av det? Kommer ha fullt upp i hela Oktober så kalaset ska bli i november och har sagt att jag inte kan lova något för har Vfu och skola och jobb å allt annat så det är rätt fullt redan...Åhhhh...ork! Måste plugga mera men är som sagt redan trött i huvudet. Massor att fixa och göra. Babys mor bli jätte ledsen om jag inte kommer men skolan är alltid prio 1 för mig och är det även när det gäller min familj, som jag för övrigt inte heller vill ha släktträffar med. Hjälp!!!

Vill ha!


Hittat skor jag vill ha till bröllopet, i vitt så naturligtvis! Vad tycks?

Vet vad hon heter nu:p

haha yes har nu kommit på vad tjejen i klassen heter som jag hänger med. Bra att veta det liksom men k'nns pinsamt att fråga efter ca 3 veckor sådär. Hon fick lägga in sitt nr i min mobil så fick hennes namn då med. Bra va? Vi ska plugga till tentan på fredag och nu på torsdag så ska vi mingla med lärarna. Hennes pojkvän läser med fast har läst längre så får träffa han med då kanske. Får se om vi går ut nästa vecka och firar tentan! Vore nice! Såg att MissBoss numera använder sig att smeknamnet jag gav henne, det är lite kul =) ska fixa mer namn på folk tror jag för detta var roligt! Drack typ sju koppar kaffe hos Isis idag så jag lär nog inte kunna somna i vettig tid idag inte. Tur man är ledig imorgon! Bara mötet på kvällen där då men annars inga planer. Ska kanske se till att träna då när man har hela dagen ledgi! Hade varit bra av mig. Delmål nr ett för mig är nu att komma ner till minst 70 till jul i alla fall. Sen är det bara 10 kg kvar innan jag är nöjd igen. Har gått  med i viktväktarna nu, det ni. Trode att det skulle vara mest feta tanter där och jag men faktiskt så var det mycket blandat och ingen som var jätte tjock inte så det känndes bra. Håller på att lär mig nu hur man ska äta och vad man ska äta. Att man ska behöva gå tillbaka till sina hemkunskapslektioner i högstadiet för att lära sig! Det är nästan så, kostcirkeln m.m. Nu väntar jag bara på träningsmaskinen som vi beställt med. Förändring på väg!

Förra inlägget om att hålla mig snäll på Bonna kanske var lite tråkigt men tyvärr vet jag att jag lättkan bli en bitch om jag är full så ska hålla mig på vettig nivå. Lovat det!

Nu ska jag spela tv-spel, bara skit på tv idag!

/J

Bonna bokat!

Yes det är nu klart att jag ska med till Skövde på fest. Hoppas det blir bra denna gång i alla fall. Isis ska se till så jag håller mig i skinnet så att säga. Eller ja, jag har lovat att försöka vara snäll denna gång. Eller snäll, inte bråka i alla fall. Är rätt många som ska med så behöver ju inte umgås med alla så att säga. Håller tummarna för att det ska funka. Nu ska jag äta mat och imorgon blir det plugg samt möte angående Älghälga.

/J

Vinter snart...

Ja det känns faktiskt som det,fryser galet mycket. Ett varmt bad är vad jag hade velat ha men ska fika hemms hos Isis har jag lovat så får bli efteråt istället. Lite ont i huvudet idag med, hoppas att förkyldningen inte återkommer. Var för övrigt på mitt första möte idag, ledaren verkade trevlig i alla fall och det känndes som om detta kan funka. Måste ner 15 kilo bara så har en del jobb framför mig. Har beställt träningsmaskin nu med, den skulle komma i början av oktober så tills dess får det bli träningsdvder så länge. Blir ju prommenade idag med till och från Isis så lite motion. Nej hade nog inte så mycket mer att skriva nu så blir lite förhäxad tills Isis ringer.

/J

Segt att vänta...

Sitter bara och väntar på att klockan ska gå nu. Ska vara på jobbet vid tio tiden och var ingen idé att sova innan idag så har spelat spel på nätet istället. Vill ni se vart jag jobbar? Här! Om ni klickar på galleri så är de 5 första bilderna från vänster bilder på baren jag oftast jobbar i. Finns samanlagt 4:a barer på denna nattklubb men inte alltid alla är öppna samtisigt. Beror på om det är spelningar m.m. Trivs bäst med att jobba i den stora baren för man har massor av plats att röra sig på där. De andra blir lite trånga, speciellt om man är flera som jag ocg Cajsa var sist när Lillasyster spelade. Var helt hysteriskt med folk där och vi sprang in i varandra hela tiden. Vi sålde även slut på ett helt fat och alla glas tog slut mitt i alla så fick springa och leta nya glas trotts att baren var full i folk som ville ha hjälp. Naturligtvis fick man höra kommentarer om att "jag har faktiskt väntat jätte länge" mm...jo visst du och alla andra. Sen den ständiga frågan från fulla pojkar och män, "vad gör du efter jobbet?" Inte följer jag med dig hem i alla fall det vill jag lova! Men nu får ni inte tro att det bara är pest och pina. Rätt kull att skratta åt groggluder som dyker upp eller alldeles för packade bimbos som flashar med sin kreditkort men får bli ledda ut av vakten på grund av förfriskning! In your face bitch!

/J

Jobba, jobba

Yes det blir en hel del jobbande för mig nu i helgen. Fredagen var sedan ett tag redan bestämt men i onsdags natt så fick jag sms av, gissar Johanna (har int numret) som bad mig ta hennes pass på lördagen. Känndes som hon för det var fan minst 2 smilegubbar i varje sms. Personligen börjar jag bli för gammal för att använda mig av så mycket smilegubbar men tösen är ju bara 19 så okej. Inget band som spelar i helgen så på den fronten blir det i alla fall lugnt men sen är det ju alla fulla människor med dessa skamliga förslag. Kommer nog aldrig förstå hur man tänker när klockan är halv två, man är sket full och krogen stänger snart, hur man då kan få för sig att stöta på den nyktra bartendern och tro att man har något där att hämta. Jag menar kom igen, hur attraktiv tror du att du är när du är as plakat?? Inte nog för för att jag skulle dumpa min fratida man och följa med dig hem i alla fall det kan jag lova!

Skolan funkar för övrigt rätt bra just nu, har hittat en trevlig tjej i klassen som jag hänger med en del. Vi är ju bara 10 lärare i en klass på 127 just nu så rätt skönt att ha någon att snacka med. Minns dock inte om hon heter Pauli eller Pulina men nått sånt avr det. Skäms på mig, får ta reda på det bättre. Känns bara lite dumt att fårga sådär nu efter hur många veckor som helst. Ursäkta men vad heter du egentligen???

Annat nytt som hänt...hm..ja faktiskt. Tror att jag precis fick en vit flagg viftad framför mig, eller en olivkvist eller vilken liknelse man nu ska använda. Ett framsteg som måste funderas på.

Andra förändringar just nu är nytt dietprogram samt ny tid hos pyskologen. We are all crazy!!

/J

Silverbröllop!

Ja jisses, mor och far har bröllopsdag idag. De firar silverbröllop. Gifta i 25 år med andra ord, de flesta som hamnar där är rätt gamla men mamma och pappa är 47 och 48. Inte ens 50 med andra ord. Tycker faktiskt att det är ganska otroligt för i dagens läge är det ju i stort standard att skilja sig efter bara nått år. Många skiljer sig dock för lätt skulle jag vilja påstå, man orkar helt enkelt inte försöka för det är jobbigt och vi gillar inte när det är lite jobbigt utan då är det lättare att ge upp.Sen är jag med emot sådana som håller ihop för barnens skull. Barnen märker om mamma och pappa bråkar jämt så varför ens försöka då? Något som alltid förundrat mig dock är hur "barn" vars föräldrar gått isär när de varit runt 14-15 alltid har så svårt att anpassa sig. De kan fortfarande må dåligt över det även om de är stora nog att kunna acceptera vad som sker. Många av dessa barn har sedan svårt att ha relationer själva. Inte för att det var det jag ville komma in på men men.

Grattis mamma och pappa till 25 år!

/J

Massor att göra

Ja jag har egentligen en hel del att göra. Har rätt mycket att läsa till föreläsningen på torsdag, borde kanske diska. Tvätta är nått jag behöver göra och säkert en hel del till. Men istället för att göra något av det jag borde så sitter jag hemma framför tv:n. Träffade MissBoss förut idag, hon såg ut att må bra. Hon kommer dock få gå minst ett år till på uni ser det ut som. Fattar inte alla som har uppsamlingstermin. Min tanke har alltid varit att jag har valt att plugga och då tänker se till att klara det med. Funderade lite på vad fort saker förändras. Vad gjorde ni för exakt ett år sedan? Jag var fortfarande nykär i baby, bode i en liten studentlägenhet med min katt Spike, bråkade troligen med Essa om något (vi gjorde tyvärr det rätt ofta) och skulle skriva C-uppsats. Idag bor jag med baby i en 3:a, har två katter och har brutit kontakten med Essa. Skaffat jobb som bartender och läser media och har beslutat bröllop till nästa år. Fatta vad det händer saker på bara 1 år. Bådebra och dåliga sådana, relationen till min föredetta bästa vän i K-stadär fortfarande något mycket komplicerat i min hjärn och vet inte om jag är beredd att ta itu med det än heller. I alla fall, hur ser livet ut för er idag? Hur var det förut och vad kommer att förändras?

/J

Lillasyster

Ja gud vilka fånar det var, inte var dom bra inte. Spelade till och med en Lok låt mitt i allat, hur dåligt är inte det. Göra cover på sig själv?? Bandet blev osams med och skrek åt varandra bakom kulisserna. Blir nog ingenlång kariär där inte. Är sjuk som fan med så var inte kul att jobba i fredags med feber och allt.Galet mycket folk som ville se detta band som jag ansåg mycket överskattade. Skulle sagt åt dem att inte skrika och slå i dörrar som barnungar! Hoppas att kristet utseende i alla fall kan uppföra sig!

/J

Paus i nollandet

Ja fan det är segt att vara fadder ibland, slitit jobb! Njae inte egentligen men håller på att åka på en förkyldning så skippar flottracet idag och bänkar mig i soffan istället. Baby åkte bort idag så tomt hemma med. Fick min nya telefon idag! Super nöjd men shit vilken telefon det var. Fanns ju typ tusen grejer på den så fattar nada just nu. En lila Nokia är det i alla fall så den är ju snygg även om den är mer som en mini dator. Gps i och en himla massa konstigheter! Hjälp hur ska jag lära mig denna telefon snabbt och smidigt tro.Nej svamel svamel, måste plugga egentligen men är lat idag...bäst att sätta fart och läsa mina 2 kap.

/J

Måste bara påpeka att Danskar är lite konstiga


/J

Legoland!Baby var väldigt trött på fredag morgon när vi kom fram till Grenå! Hi hi!Men vi kan allt vara rätt söta med!

För övrigt var danmark super, toppen väder hela resan och vi hade skit kul alla tre!

/J