Spray tan

image86Ja riktigt såhär gick det ju inte till då men fan vad lustigt det var! Fick se en instruktionsvideo först, hihi var kul som fan. Position ett, två och tre. sedan fick vi förklarat för oss hur det hela fungerade och på med snyggve duschmössan och salva på händer å fötter sen in i duschen. ser ut som en vanlig dusch för övrigt med ett hål i mitten fram som det sprayades ur. Var jätte lustigt. var rätt kallt och visste inte om jag skulle hålla andan när sprayen kom eller inte så vart lite konstigt där ett tag. Höll på att glöma positionerna mitt i allt! Tjuvkikade med när jag skulle vända på mig och  det var världens dimma i denna lilla kabin. Sen kändes de som om jag fick spray på ena sidan av ansiktet men inte andra så kommer väl vara randig eller nått imorgon då! var skit kul. Nu har man testat det med :-D snygga vi ska vara jag och Ida imorgon med vår nya solbränna!

/J

Möhippa

ja kan man tänka sig,är bjuden på möhippa! Har faktiskt aldrig varit på sådant spektakel.Kan bero på att ingen av mina vänner gift sig än! Är 2st som gifter sig i sommar men den ena bor i gbg och vi är väl kanske inte så nära att man skulle få komma på något sådant. Är väl inte överdrivet nära denna tjej heller, har typ nyligen lärt känna henne men är skit kul att man blev njuden. Både jag och Ida blidde enna lite stolta och sträckte lite på oss för den inbjudan faktiskt. Kommer bli runt 10 pers bara men de har jävligt roliga ideér så blir nog skit kul.

Imorgon slipper jag kassör jobbet med för gott! YES!!!!

Ska på bio ikväll, Sweny Todd så ska bada katten nu för han är smutsig och skriker.

/J 

Sjuk igen då

Jepp kom hem från Glassgow med feberoch snuva. Jäkla typiskt det där. Har sedan mått bra i någon dag bara för att sedan ligga däckad i feber igen. Kul! Behöver plugga idag med för har obligatoriska saker imorgon iskolan och måste läsa till tentan med. Ingen ordning just nu. Kollade på Oscarsgalan igår med, riktigt bra faktiskt men har typ inte sett en enda av filmerna som var med och fick priser. Var sorgligt att se minnes bilderna för de som dött med, blivit ganska hårt berörd av Heaths död faktiskt. Är så tragiskt på något vis. Tessie är sjuk igen men hoppas det går bra hos doktorn idag, mamma fick inte ledigt från jobbet så var tvungen att flytta tiden till 4 så hoppas det går bra. Fixade för övrigt jobb nyss med till sommaren och blev lovad att jag slipper jobba på samma avdelning som idioten jag jobbade med sist. Tack och lov för det, en till sommar med henne och jag hade blivit galen! Nej får väl vara duktig nu och ta och läsa den tråååååkiga miljö boken.

/J

I've got a seceret

:-) hi hi hi, är ingen hemlis egentligen. Baby har funderat länge och han vill ju gärna överraska mig med en ring. Problemet är att jag är vrång och envis och redan beslutat vilken ring jag ska ha! Så istället imorse fick jag en annan present så länge. Ett brythjärta :-) tyckte det var gulligt. Så vi är typ förlovade nu fast har inte ringarna än. Men det ni vänner, jag tror jag har blivit seriös för gott nu så att säga :-)

P.S. Essa hoppas dejten går bra och att du får jätte kul!

/J

Fan vad jag längtar

Längtar till söndag som fan nu! Behöver verkligen denna semester, ska till Skottland med familjen. Baby har även förslag på mys på fredag. Han vill bjuda på restaurang vilket kan vara mysigt. Jag är en av de få i min bekantskapskrets som inte är anti alla hjärtans dag. Ja jag vet att det är på torsdag men baby jobbar då så ska vi gå ut får de bli fredag. Jag behöver lite romantik så varför inte.

En av mina vänner som mår dåligt tycks ta tag i sina problem nu, har försökt förut men gick inte så bra nu och jag har nu spenderat en vecka åt att peppa och tala om vad som behöver göras. Förhoppningsvis får han den hjälp han behöver imorgon.

Nej ska kolla klart på House nu, bra grejer :-)

/J

Otroligt värdelös dag idag

Började med att jag inte kunde somna så har sovit runt 3 timmar. Första föreläsningen började halv nio och var inte obligatorisk men en uppgift på den är det!!! Efter 30 min så fick vi veta att den är inställd då föreläsaren inte visste om den!!! Fick sedan vänta tills labben skulle börja halv elva. HAlv elva får vi veta att ingen vet vem som ska ha hand om oss så vi får vänta i 10 min!! Fick till slut en kvinna som även hade en annan klass samtidigt så hon gick mellan oss hela tiden vilket innebar mycket dötid. Sen talar hon om att vi var tvungna till att ta lunch i en och en halv timme för att hon lovat de andra att de ska få gå tidigare!!! Hur jävla idiotiskt som helst!! Hade tänkt plugga idag men känner att jag har allt emot mig så ska äta och sen dra täcket över huvudet....

/J

Hm..dags att bestämma sig

Ja nu när jag äntligen lärt mig designa om bloggen så är det kanske dags att bestämma sig för hur den ska se ut! Eller? Har lite beslutsångest där tror jag. Behöver fixa en bild som verkligen är jag så att säga. Får jobba på det. Kanske skulle titta på att göra en ny header med eller nått, om jag orkar. Har ju annat att göra egentligen. Typ fixa c uppsatsen så jag kan lämna in den och få betyget klart i Engelska C. Vill inte släpa med den mer! Störigt när man har annan kurs att läsa med. För övrigt sparar Baby pengar till min ring nu :-) får se när det händer!

/J 

Hur vet man vem som känner en?

På en sida på internet som just nu är väldigt populär har mina bekanta röstat fram mig som en person som kan dricka mest alkohol. Hur jag annars blivit beskriven på sista tiden är som en mycket snälloch go tjej. Jo visst men allt detta är ju enbart yta. Vem känner egentligen mig på riktigt? Jag tror inte Baby känner mig så väl heller egentligen om man tänker efter. Rickard är fortfarande en av dem här i K-stad som känner mig bäst och det är enbart på gruna av att hans ex är min bästa vän Sandra. Det jag kommit fram till är att det är Sandra och Linn som faktiskt riktigt känner mig. Ingen av dem bor nära och vi pratar inte dagligen längre heller men fortfarande så är de närmast. Jag undrar om det beror på att jag stängt den dörren personligen igen, jag vill nog inte att människor ska komma för nära, att de ska känna mig egentligen. Har några bekanta i Gbg som fortfarande känner mig bättre än de här i K-stad trotts att vi inte umgåtts på X antal år. Varför vill jag inte ha den typen av relation till mina vänner här? Vad är det som gör att jag helt enkelt inte släpper in dem? Sandra och Linn känner mig så pass att vi inte behöver prata, de vet vad jag tänker. De förstår mitt eget obegripliga språk. Även om jag kanske inte riktigt vill släppa in folk helt så vill jag inte heller bli ihågkommen som "the person who can drink the most"

/J

Laddar för kvällen

Jepp idag blir det film time med grannen Helge, lånat filmer av Maria för jag kände för lite skräckfilm!
image83

Woho gissa vilka filmer vi ska se?? :-)

/J

Glider isär

Det känns lite som om jag håller på att glid isär med några av mina bekanta. Problemet är att jag har nya vänner och mina nya och gammla kommer inte överens. Personligen gillar jag inte att välja sida men känns synd om man inte ska kunna umgås med alla även om det inte är samtidigt. Mycket har nog att göra med att man växer, träffar nya människor och då blir det lätt så. Är inte första gången direkt så att säga. Jag och Rickard geld isär när han träffade sin tjej, som han tack och lov inte har kvar nu, men trotts ny tjej så umgås vi inte på samma sätt längre. Vi pratar oftare nu men är liksom inte samma sak. Vill minnas ett samtal vi hade om detta i början där han lovade att inget skulle bli annorlunda men jag visste det redan då. Låter lite sentimental nu men det är jag inte, jag trivs rätt bra som det är och accepterar att livet funkar som det gör. Only time can tell som man säger...

/J

Fixat nu..

..japp har fixat knappen nu, vände lite på datorn och skak och blåste och nu funkar den! Misstänkte det kunde sitta skräp under. Kusinen ringde nyss och frågade om jag ville med henne och pojken på bio. Lite tredjehjul kanske men man behöver ju inte prata med varandra på bio! Är en film jag vill se med så ska bli kul. Glad att hon frågade. Baby jobbar ändå natt så inget annat att göra direkt. Varit och shoppat lite idag med, inhandlat alla hjärtans dags present. Baby sa att jag får inte min ring nu men han spara pengar :-) hi hi! Åker till Skottland nästa vecka med, Ola ska ta hand om Spike och det känns tryggt och bra. Även om jag helst av allt hade velat ha han hos mig hela tiden så vet jag med att det inte går. Men det är ju min bebis som sagt! Vår hund ska opereras till veckan med så hoppas det går bra, köpt en present som ska postas till henne snart. Lillebror är dålig med igen, inte kul. Att läkare ska vara ett så inkompetent släkte! Grrr...

/J

Jaha ja

En av knapparna i mitt tangentbord börjar ge sig lite, är en dum pil som jag inte använt så ofta så det känns knepigt att den ska bråka. Polaren föreslog att jag ska skruva isär datorn och sätta i ett nytt tangentbord. Lät jobbigt så den får nog sega sig ett tag till! Ska dricka kaffe nu för är ap trött och kan inte sova nu för har möte sen. Ska nog pilla i mina linser nu så jag har det gjort i alla fall. Ska fixa ett kort någon dag så ni får se skillnaden!

/J

Projeket hittills

Ja än så länge funkar det hyfsat, ingen träning ännu men har legat i feber. Vilket varit en fördel då jag inte ätit nått direkt då. Enda motionen nu är till och från skolan men ska jobba på det som sagt. Nästa vecka låter som en bra start för träningen för få lär jag vara frisk nog. Matfronten är bättre, dragit ner på intaget helt enkelt och mina 75 kilo ligger nu på 68. Vilket ännu inte är idealvikt men åt det bättre hållet i alla fall. Men nu ska jag sluta älta om min vikt och äta lite frukost/lunch.

/J

Ny start nu då

Ja nu är det planerat att få ordning på extra kilona, dricka mindre alkohol samt ge fan i rökandet. Aningens less på mig själv nu. Det var planerat pulver idag men fan vad illa det smakade :p så har blivit 2 stekta ägg istället. Jag behöver ha en plan, typ tonfisk i en vecka eller nått liknande. Inget mera bröd på ett tag och inget ätande efter en viss tid har funkat hyfsat förut. Bara köra hårt på det nu. Ingen prommenad idag men är inte helt frisk så inte gjort annat än att ligga på soffan. Bortsett från min dammsugning då de såg förjävligt ut! Ska i alla fall ta mig till skolan imorgon, att gå dit och hem är i alla fall lite vardagsmotion. Behöver dra igång med resterande motion ordentligt bara. Brukar hålla i någon vecka så är skärpning nu som gäller. Får väl se hur det kommer gå med detta projektet.

/J

Så jäkla nöjd idag!!

Nyss varit på opponering på min c uppsats och är skit nöjd verkligen. Fick massa bra kritik och inga överdrivet stora saker som måste fixas till utan små grejer och lite klippa och klistra. Känns riktigt bra då jag kännde att de andra två uppsatserna vi gick igenom fick en hel del mer kritik så jag var rätt nervös. Essa gjorde ett bra jobb med och var inte alltför elak :p så är skit nöjd verkligen. Kan även förstå sakerna som påpekades, i vissa fall håller man inte med eller förstår inte och då blir jag lätt vrång men detta var vettiga grejer. Woho!

Ikväll är det sista kvällen på nollningen innan sista sittningen imorgon. Är på bra humör och ser fram emot imorgon som fan men tror att det kan bli kul ikväll med. Essa å Hasse (min idol) jobbar idag så trevligt folk i baren. Jobbigt att vara där när vissa andra jobbar som är lätt vrånga ibland men nu är det i alla fall två personer jag gillar.

Har mina nya gröna ögon idag med så får se om någon märker skillnad. Hm..verkar som en tanget i datorn velar? Är en pil så inte hela världen då jag typ inte använder dem men skumt som fan.

/J