Äntligen har lite stress släpt

Ja nu känns det bättre efter ett par jobbiga veckor. Media kursen är snart helt slut, ska göra en lektionsplanering till förutom seminariet imorgon. Engelskan är båda delkurserna klara i och har nu bara uppsatsen kvar som nu är ca 19 sidor och skall vara 22-25. Har dock skjutit upp den lite så kommer göra klart den under sommaren. Var ingen bra idé att stress skriva den på 1 vecka! Men det mesta är i alla fall skrivet så bara fixande som skall göras i stort där!

Bröllopsplanerna går framåt med. Skickat ut inbjudningar nu och allt stort är bokat. Skall kolla på tårta i helgen och nästa helg skall det provas brudklänning igen för att se så man inte blivit tjock igen :-p  har även varit på ett mycket fint bröllop och spanat in idéer som man kan sno :-D brudens leende var nog det bästa på hela kvällen för det var otroligt. En annan kommer väl se lika bitter ut som vanligt. Nej gud det får vi hoppas att jag inte gör.

Jobbar mer än vanligt nu igen men funkar bra ändå. Tyvärr har ena ägaren slutat nu tydligen så får se vad som händer. Hela stället skall även byggas om så de kanske stänger i sommar. Har ingen aning. Tur man skall läsa sommar kurs då!

Åker till London om ett par veckor med på Shakespeare kurs med mor. Ska bli kul att komma bort lite på mini semester så att säga.

Annars är allt lugnare nu som sagt och flyter på som vanlgit. Har även fått ring designad nu, massa stenar!! Me like!

/JD

Kommentarer

Kladda:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback